Kohe saab paar MatchID'd ka, hetkel magama aga ärkan siis otsin mõne:P
Edit: Kuigi seal pole midagi erilist, kui ma mängin skauti, siis ainult rush-doombringer-kongor jne. Põhiline on osata ignoreerida igasugu lolle, kes ei saa aru, et carry peab farmima. Vahel ikka hüppad välja ja aitad teamfightile kaasa, kuid hoiad MADALAT profiili, ei tõmble liiga palju ringi ja ei ganka jne. Siis keegi ei viitsi warde/eyesid/dusti vms. ka osta kohe, saad doombringeri kokku ~30 minti max. teed kongori, ajad tiimi kokku ja lähed pushima. Kui fight peale hakkab, kargad välja, silence, oneshotid vennad ära, pushite towerid ära. Kui sured tokeniga, siis tee shrunken head/symbol of rage, oleneb kas on disablereid/inti palju v rohkem melee/str vendasid. (Alguses teengi whispering helmi farmimiseks kohe) Ja siis peaks vaikselt juba teise doombringeri jaoks papp koos olema kui concede pole. _________________
väga masendav, et enamus tiimid on nii sitad, et ei oska selliste herode vastu nagu scout mängida.
ja whinetakse, et OP, piisab Null Talismanist, et tal nahk üle kõrvade tõmmata. ometigi ju täielik paper hero.
samamoodi oli Clinkz DotAs "hea" hero. _________________ www.lemps.pri.ee
väga masendav, et enamus tiimid on nii sitad, et ei oska selliste herode vastu nagu scout mängida.
ja whinetakse, et OP, piisab Null Talismanist, et tal nahk üle kõrvade tõmmata. ometigi ju täielik paper hero.
samamoodi oli Clinkz DotAs "hea" hero.
Void Talisman, dust/wardid/eyed/puzzlebox, Disabled(Kui disable herosid pole, siis stormspirit+sheepstick supportidele), Ja ongi suht kaka, sest Shrunken kestab ainult 5 seci hiljem ja void talisman vist oli 4sec. niiet jah, suht omatud scout on lõpus. _________________
Ei tea, neid mehi kes scoutiga midagi muud teevad peale KS on ikka väga vähe ja endgameiks on scout pmt mobiilne ward 95% juhtudest. Kui juba invi herole minna, siis riki on iga kell parem. Smokebomb on väga hea asi, eriti kui nt legioga kombineerida midist alates või siis tegelt suht early'st alates nt ws või electritianiga vms... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Rikiga lähed midi, käsid suppordil flying chickeni osta, peale paari creepwave'i ostad pudeli ja hakkad gankama. Kesiganes keskel vastas poleks, kõva harass NH käest omab ka parimad vennad ära, elav näide oli TWL turniir kus üks parimaid HoNi lanereid sai NH käest midis korduvalt karistada.
Minu mäng nädal tagasi NH'iga oli bloodbath 12 mintiga 1700++ mängus. Uus pounce'i CD on liiga OP.
Skauti ma ei mängiks mingi hinna eest muudmoodi kui ainult doombringerit rushides, see on teatud puhkudel liiga fun lihtsalt.
Üldiset on agi herod liiga populaarsed pub mängudes, suuremosa pickitakse alati ka vale carry. _________________
Pole ta nii OP enam midagi. Suht vähe bannitakse ka teda. Ta on ainult endgame hero. early to mid game on ta pointless. Terve mäng farmib ja siis hüppab välja. Aga enamus mäng on siiski 4v5.
Minu praegune lemmikhero on Electrician. Sacrificial stone, sellele paarkümmend laengut peale, kiirele farmi tõttu veel behe heart/frostfield plate/jms ning võib suht ülbelt ringi joosta, sest vaenlane ründab kergema sihtmärgi otsingul sinu asemel ükskõik keda.
Minu praegune lemmikhero on Electrician. Sacrificial stone, sellele paarkümmend laengut peale, kiirele farmi tõttu veel behe heart/frostfield plate/jms ning võib suht ülbelt ringi joosta, sest vaenlane ründab kergema sihtmärgi otsingul sinu asemel ükskõik keda.
Jee, electrician suht haige hero, kukub ikka väga aeglaselt. Ise olen viimasel ajal esimese asjana ostnud Helm of the Black legioni, saab kohe alguses kiirelt tankida ja värki, teisena ostan sacrificial stone ja siis kui vaja ostan veel veits magic armorit ja bootsid ja tegelt ega rohkem pole talle vajagi
Mis te sellest uuest herost arvate: The Chipper. Minu arust päris huvitav hero, need raketid on alguses päris vastikud, mingi pool võtab eludest maha kui pihta saad, aga lõpus pole minu arust küll enam chipperist kasu, kukub päris kiiresti...
Chipperi ult on väga haige eriti ühenduses behemothi/chronose/tempesti omadega. Ainult 30s cooldown kah veel. Leiaks veel pädevaid mängijaid kes Focus Bufferi eelpoolmainitud electricianile paneks. Pole seda tõsiselt mänginud, aga paistab suht OP hero hetkel.
Mul kah Electrician suht lemmikute hulgas. Sac stonei asemel võtan alati Nullstone'i - enamik ei taha ikka enda spelle sinu peale raisata...Ning ei mäletagi aega, millal poleks shaman headdressi võtnud, suht isiklik core item juba
Sac stone on electriciani juures über seepärast et iga charge annab lisaks +1 manaregen, mis electriciani jaoks teeb sama välja kui +1.33 HP regen. Mõni hea groupfight = paarkümmend charge-i = justkui nagu veel üks beastheart lisaks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.