Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
.:MDK:.
HV veteran

|
04.04.2010 02:35:39
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Ordi läppakatega, nagu ma kuulnud olen, on suht loterii. Läheb õnneks saad läppari, mis peab korraliku aja vastu, aga nagu on loteriis, siis tihti õnneks ei lähe. |
Ei mingit loteriid, pead lihtsalt teadma mida ostad ja mille jaoks kasutada kavatsed.
100% garantiid, et kunagi katki ei lähe ei ole siiski ühegi arvutiga, ükskõik kelle toodang see on.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
04.04.2010 02:45:02
|
|
|
.:MDK:. kirjutas: |
100% garantiid, et kunagi katki ei lähe ei ole siiski ühegi arvutiga, ükskõik kelle toodang see on. |
Selles on sul küll täiesti õigus.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
04.04.2010 11:20:28
|
|
|
olc kirjutas: |
Mis prose sul ennem oli? Ordi ei saa ette näha sinu uue prose ostu.
E90 kirjutas: |
Lugu selline, 2a tagasi kui veel lauaarvutil garantii kehtis vahetati sellel emaplaat (Gigabyte GA-965P-DS3 REV 3.3) ära ja nemad peavad katkise komponendi asendama alati samaväärse või parema komponendiga eks? Niisiis, nüüdseks on garantii juba kuskil 10 kuud tagasi läbi saanud kuid nüüd kui sai uus prose (C2D E6850) ostetud ja seda selle emaplaadiga proovitud siis masin üles ei tulnud. Sai kaua aega uuritud ja mõeldud, et mis probleem võiks olla ja siis avastasime, et Ordis on mulle Rev 3.3 plaadi asemel pandud Rev 1.0 plaat mis ühtegi FSB1333 ja isegi seda 1066FSB prose üldse ei toetagi! REV 3.3 seevastu sööb neid kõiki, minu emaplaadi karbi peale on isegi suurelt kirjutatud et 1333FSB supported ja nemad panid mulle REV 3.3 asemel garantiikorras puise REV 1.0 versiooni.
Kas on mõtet helistada ja loota nende poolt et pakuvad mingi kompromissi või ei kuna garantii siiski läbi? |
|
Enne oli E6600, saan aru aga ikkagi nad panid mulel kehvema toote asemele ju.
World's First Natively supported 1333MHz FSB
GIGABYTE Rev 3.3 P965 Series motherboards were designed to take full advantage of the blistering performance inherent in the new generation Intel Core™ 2 Duo processors featuring 1333MHz FSB.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
C4ines
Kreisi kasutaja
|
04.04.2010 11:42:20
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Ordi läppakatega, nagu ma kuulnud olen, on suht loterii. Läheb õnneks saad läppari, mis peab korraliku aja vastu, aga nagu on loteriis, siis tihti õnneks ei lähe. |
Mul oma 5 a. tiksund üks sugulase käes pidevalt teki peal
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.04.2010 11:50:31
|
|
|
... ordi kasutab minuteada ka ühest äärmusest teise neid läppari tootjaid. Ehk msi/asus vms kanti omad peavad vastu ja teised ütlevad otsad. Eriti siis kui sinna pressitakse liiga võimekas riistvara.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
04.04.2010 11:56:11
|
|
|
Lugu selline, 2a tagasi kui veel lauaarvutil garantii kehtis vahetati sellel emaplaat (Gigabyte GA-965P-DS3 REV 3.3) ära ja nemad peavad katkise komponendi asendama alati samaväärse või parema komponendiga eks? Niisiis, nüüdseks on garantii juba kuskil 10 kuud tagasi läbi saanud kuid nüüd kui sai uus prose (C2D E6850) ostetud ja seda selle emaplaadiga proovitud siis masin üles ei tulnud. Sai kaua aega uuritud ja mõeldud, et mis probleem võiks olla ja siis avastasime, et Ordis on mulle Rev 3.3 plaadi asemel pandud Rev 1.0 plaat mis ühtegi FSB1333 ja isegi seda 1066FSB prose üldse ei toetagi! REV 3.3 seevastu sööb neid kõiki, minu emaplaadi karbi peale on isegi suurelt kirjutatud et 1333FSB supported ja nemad panid mulle REV 3.3 asemel garantiikorras puise REV 1.0 versiooni.
Kas on mõtet helistada ja loota nende poolt et pakuvad mingi kompromissi või ei kuna garantii siiski läbi? |
|
GIGABYTE Rev 3.3 P965 Series motherboards were designed to take full advantage of the blistering performance inherent in the new generation Intel Core™ 2 Duo processors featuring 1333MHz FSB. |
Jah, nende viga ja nad peaksid selle välja vahetama.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
04.04.2010 11:57:45
|
|
|
Spezz kirjutas: |
|
GIGABYTE Rev 3.3 P965 Series motherboards were designed to take full advantage of the blistering performance inherent in the new generation Intel Core™ 2 Duo processors featuring 1333MHz FSB. |
Jah, nende viga ja nad peaksid selle välja vahetama. |
Kas natuke hilja ei ole, et nad välja vahetaksid.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
encoder
HV kasutaja

|
04.04.2010 12:02:58
|
|
|
..
viimati muutis encoder 22.03.2025 17:17:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.04.2010 12:13:42
|
|
|
encoder kirjutas: |
Aga enamasti Ordi läpad eriti ei kesta. Riistvara sees on ka üpris kollane, see ongi põhiprobleem. Praktikal olles nägin ma nende emaplaatide vahetamisest õudusunenägusid öösiti juba. |
Olid paar kuud praktikal ja juba saad teha järeldusi kõigi erinevate läpparite kohta, mida Ordi sildi all viimase viisaastaku jooksul müüdud on?
Seleta palun täpsemalt, et mida sa selle "kollase" riistvara all silmas pead?
Ja kas tõesti sind šokeeris asjaolu, et sülearvutite garantiiesinduses vahetatakse läpaka emaplaate? Ütleme nii, et arenguruumi ikka jagub .
_________________ There is no patch for human stupidity...
viimati muutis ridariass 04.04.2010 12:16:27, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
themm
HV kasutaja

|
04.04.2010 12:24:31
|
|
|
E90 - Kui juba 2 aastat on sul möödas siis ei vaheta sul küll keegi seda plaati ümber.
Encoder- arvuteid müüakse palju ning mingi protsent tuleb ikka tagasi, kas siis kliendi vea või riistavara töttu. Kas sa seal üldse vahetasidki sülearvuti emaplaate kui seal praktikal olid, anti sulle üldse nii tähtsaid ülesandeid?. Nii palju kui mina tuttava käest kuulsin keerasid sa ainult jamasid kokku. Nüüd siis kirud Ordi arvuteid, on sul mingi kana nendega kitkuda või?
Minul on ordi arvuti küll väga hästi vastu pidanud,paar korda on käinud garantiis kuid parandus käis kiiresti.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
04.04.2010 12:41:25
|
|
|
themm kirjutas: |
E90 - Kui juba 2 aastat on sul möödas siis ei vaheta sul küll keegi seda plaati ümber.
Encoder- arvuteid müüakse palju ning mingi protsent tuleb ikka tagasi, kas siis kliendi vea või riistavara töttu. Kas sa seal üldse vahetasidki sülearvuti emaplaate kui seal praktikal olid, anti sulle üldse nii tähtsaid ülesandeid?. Nii palju kui mina tuttava käest kuulsin keerasid sa ainult jamasid kokku. Nüüd siis kirud Ordi arvuteid, on sul mingi kana nendega kitkuda või?
Minul on ordi arvuti küll väga hästi vastu pidanud,paar korda on käinud garantiis kuid parandus käis kiiresti. |
Natuke naljakas lause, kas pole?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
04.04.2010 13:06:09
|
|
|
HGtafka kirjutas: |
themm kirjutas: |
Minul on ordi arvuti küll väga hästi vastu pidanud,paar korda on käinud garantiis kuid parandus käis kiiresti. |
Natuke naljakas lause, kas pole?  |
Ainult natuke?
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
04.04.2010 14:39:08
|
|
|
Spezz kirjutas: |
|
Jah, nende viga ja nad peaksid selle välja vahetama. |
Kahe otsaga asi, CPU oli E6600, seega ei kaotanud klient nagu midagi, toimib ju endiselt sama hästi. Tuleviku mõttes muidugi võeti munad maha.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
04.04.2010 15:14:54
|
|
|
Jep, eks võeti see plate, mis riiulis kohe olemas oli ja võimaldas remondi kiirelt lõpule viia. Arvuti kui tervik töötas edasi sama hästi kui varem ja selliseid kliente, kes oskavad näpuga FSB-de vahel rida ajada ja pädevad hiljem mölisema erinevate platede rev-ide vahel, on vaid murdosa. Hetkel on aga see jama, et natuke liiga vana case vist, ilmselt ei saavuta midagi, aga küsida ju võid.
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
encoder
HV kasutaja

|
04.04.2010 17:04:49
|
|
|
..
viimati muutis encoder 22.03.2025 17:18:14, muudetud 1 kord |
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.04.2010 17:29:15
|
|
|
encoder: Väike OT - aga Profina peaksid sellsit väikest asja une pealt teadma, et maailmas on 4-5 Noname-firmat, kes toodavad kõikide läpparite tootjatele neile vajalikud sisud. Ja pole mingit tahet, kas see sisu toodetakse Ordile, Asusele, Gateway-le või HP-le jne... jne...
See, kes tellib, sellele toodetakse. Ning vahe on hoopis millekski muus - valitud detalide kvaliteedis, tehtavate kontrollimiste / testide arvus, ajalises kestvuses jms.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
encoder
HV kasutaja

|
04.04.2010 17:49:59
|
|
|
..
viimati muutis encoder 22.03.2025 17:18:02, muudetud 1 kord |
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
05.04.2010 09:34:54
|
|
|
"Kollase riistvara" alla pean ma silmas riistvara, mis on toodetud nonamer riistvaratootjate poolt, kellel ei ole veel nii palju kogemusi, nime, kvaliteeti ega turgu ja seega müüvad nad odavalt oma riistvara sellistele firmadele nagu Ordi, kes siis nendest läpasid kokku panevad ja oma brändinime all müüvad. Paraku aga on selline riistvara pahatihti pisut kahtlase väärtusega (igasugused retailid jms). |
Mis komponente täpsemalt silmas pead siin? Igasuguse retailid siis mis mõttes? Ma näen, et see on just positiivne kui näiteks Ordi kasutab retail, ehk lõpptarbijale mõeldud komponente tootmisprotsessis, teadupärast erinevalt paljudest OEM-pulkadest on retail-juppidel ka eraldi iseseisev garantii, mida saab ka lõpptarbija vastavate teadmiste ja võimaluste korrale realiseerida. (Näiteks kõvaketaste puhul).
Ning ridariass, ära iroonitse midagi nii palju. Mind ei šokeerinud asjaolu, et läpadel emaplaate vahetatakse, vaid see oli rohkem naljaga öeldud - sinul vist vastav soolikas puudub. Kui sa paadunud Ordi läpade fänn oled ning sinul on Ordi läpa, mis on tublisti vastu pidanud, siis good for you. Ma ei räägigi kõikide mudelite eest ja 100%-lt kõikide toodetud läpade eest, see oleks absurd - ära siis südamesse võta. Fakt on aga see, et paljude Ordi läpadega on probleeme ning kui sa odavamate poole sihid, siis nad kuigi kaua ei kesta. |
Ka minu jutt šokeerimisest oli rohkem naljaga öeldud. Kui solvusid, siis puudub vastav soolikas just sinul . Lihtsalt mulle näis vähe naljakas, et väidetava garantiitehniku kogemusega inimene peab vajalikuks eraldi välja tuua sülearvutite emaplaatide vahetuse negatiivses valguses nagu see oleks midagi erilist või imelikku. Kõikide sülearvuti brandidega tegelevates töökodades tehakse seda igapäevaselt söögi alla ja söögi peale. Fakt on pigem see, et sülearvuti kui selline on äärmiselt ebatöökindel seadeldis.
Minul isiklikult ei ole Ordi läpakat, aga olen nendega alates esimestest mudelitest üldiselt väga palju kokku puutunud. Fanatismi millegi suhtes ei poolda põhimõtteliselt, pigem taotlen objektiivset lähenemist. Üritan vihjata sellele, et sa ei tea midagi tegelikult ja tegeled lahmimisega. Tee endale selgeks, mida tähendab sülearvuti toorik, kes neid tegelikult toodab, kes kasutavad ja milline vahe neil on.
ma läheks sinna tagasi tööle iga kell. |
See rong läks ilmselt sel hektel kui esimest korda "postita" nuppu vajutasid siin teemas .
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
C4ines
Kreisi kasutaja
|
05.04.2010 09:52:10
|
|
|
ridariass kirjutas: |
"Kollase riistvara" alla pean ma silmas riistvara, mis on toodetud nonamer riistvaratootjate poolt, kellel ei ole veel nii palju kogemusi, nime, kvaliteeti ega turgu ja seega müüvad nad odavalt oma riistvara sellistele firmadele nagu Ordi, kes siis nendest läpasid kokku panevad ja oma brändinime all müüvad. Paraku aga on selline riistvara pahatihti pisut kahtlase väärtusega (igasugused retailid jms). |
Mis komponente täpsemalt silmas pead siin? Igasuguse retailid siis mis mõttes? Ma näen, et see on just positiivne kui näiteks Ordi kasutab retail, ehk lõpptarbijale mõeldud komponente tootmisprotsessis, teadupärast erinevalt paljudest OEM-pulkadest on retail-juppidel ka eraldi iseseisev garantii, mida saab ka lõpptarbija vastavate teadmiste ja võimaluste korrale realiseerida. (Näiteks kõvaketaste puhul).
Ning ridariass, ära iroonitse midagi nii palju. Mind ei šokeerinud asjaolu, et läpadel emaplaate vahetatakse, vaid see oli rohkem naljaga öeldud - sinul vist vastav soolikas puudub. Kui sa paadunud Ordi läpade fänn oled ning sinul on Ordi läpa, mis on tublisti vastu pidanud, siis good for you. Ma ei räägigi kõikide mudelite eest ja 100%-lt kõikide toodetud läpade eest, see oleks absurd - ära siis südamesse võta. Fakt on aga see, et paljude Ordi läpadega on probleeme ning kui sa odavamate poole sihid, siis nad kuigi kaua ei kesta. |
Ka minu jutt šokeerimisest oli rohkem naljaga öeldud. Kui solvusid, siis puudub vastav soolikas just sinul . Lihtsalt mulle näis vähe naljakas, et väidetava garantiitehniku kogemusega inimene peab vajalikuks eraldi välja tuua sülearvutite emaplaatide vahetuse negatiivses valguses nagu see oleks midagi erilist või imelikku. Kõikide sülearvuti brandidega tegelevates töökodades tehakse seda igapäevaselt söögi alla ja söögi peale. Fakt on pigem see, et sülearvuti kui selline on äärmiselt ebatöökindel seadeldis.
Minul isiklikult ei ole Ordi läpakat, aga olen nendega alates esimestest mudelitest üldiselt väga palju kokku puutunud. Fanatismi millegi suhtes ei poolda põhimõtteliselt, pigem taotlen objektiivset lähenemist. Üritan vihjata sellele, et sa ei tea midagi tegelikult ja tegeled lahmimisega. Tee endale selgeks, mida tähendab sülearvuti toorik, kes neid tegelikult toodab, kes kasutavad ja milline vahe neil on.
ma läheks sinna tagasi tööle iga kell. |
See rong läks ilmselt sel hektel kui esimest korda "postita" nuppu vajutasid siin teemas . |
ridariass aga sa pead leppima sellega, et temal ikka on praktilisi kogemusi rohkem, kui sul, või ma eksin?
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
05.04.2010 10:11:39
|
|
|
C4ines, arvestades seda kui palju siin teemas on ordi endiseid või praeguseid töötajaid... siis ma ei väidaks seda nii julgelt
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
C4ines
Kreisi kasutaja
|
05.04.2010 10:32:12
|
|
|
etc_Shelob, ma jätsin endale võimaluse eksida.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.04.2010 15:21:40
|
|
|
encoder: Mul on praegu näppude vahel Ordi läppar, millega samasugust emaplaati kasutab nii Acer kui ka näiteks eMachines.
Nii, et näita - kumb neist firmadest - Acer või eMachines - käib oma plaate kusagilt nurgatagustest tehastest ostmas.
-------------------------------------
Ning antud masina suremise põhjus pole mitte kaubamärk Ordi, vaid suremise põhjuseks on keretäis, mille omanik arvutile andis.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
joss111
HV vaatleja
|
12.07.2010 19:35:15
|
|
|
Kohati hea koht kui midagi vaja siis saab. Oli kummaline juhus, et ostsin midagi läksin koju vattasin karbis hoopis midagi muud. Viisin poodi tagasi vahetati ümber ja öeldi, et vahepeal lähevad karbid sassi Noh muidugi selliseid asju ikka juhtub. Endal sealt ostetud asjad aastaid vastu pidanud. Garantii teenuseid pole kasutada olnud võimalust. (Loodetavasti ei tule kah)
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
12.07.2010 21:18:30
|
|
|
Lihtsalt võrdluseks Arvutikeskusega: Nimelt läks ühel Ordi lauaarvutil DVD-kirjutaja katki. Kuna tegemist oli Ordi poolt kokku pandud arvutiga, siis pidi ju terve komplekti remonti viima. Kokku kulus 3 nädalat, et see katkine DVD-kirjutaja välja vahetada. Samas enda arvutil juhtus samasugune asi, aga kuna minu arvuti on AK poolt kokku pandud ning Arvutikeskus ei nõua kogu komplekti kohale vedamist, siis sai selle katkise DVD-kirjutaja vastu uus antud juba kahe päeva pärast. Seega miks peaksin ma ostma arvutikomplekti ORdist, kui sealsed hinnad on niikuinii kõrgemad, komponendid tihtipeale kehvemad ning garantii ikka päris aeglane?
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
12.07.2010 21:25:33
|
|
|
krist2an, Sama asi AK-s kokku pandud arvutiga. DVD värk läks katki ja kõike ei pidanud viima!
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|