Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 04.04.2010 02:35:39 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Ordi läppakatega, nagu ma kuulnud olen, on suht loterii. Läheb õnneks saad läppari, mis peab korraliku aja vastu, aga nagu on loteriis, siis tihti õnneks ei lähe.

Ei mingit loteriid, pead lihtsalt teadma mida ostad ja mille jaoks kasutada kavatsed. icon_wink.gif
100% garantiid, et kunagi katki ei lähe ei ole siiski ühegi arvutiga, ükskõik kelle toodang see on.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.04.2010 02:45:02 vasta tsitaadiga

.:MDK:. kirjutas:
100% garantiid, et kunagi katki ei lähe ei ole siiski ühegi arvutiga, ükskõik kelle toodang see on.

Selles on sul küll täiesti õigus. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
E90
HV kasutaja

sõnum 04.04.2010 11:20:28 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
Mis prose sul ennem oli? Ordi ei saa ette näha sinu uue prose ostu.

E90 kirjutas:
Lugu selline, 2a tagasi kui veel lauaarvutil garantii kehtis vahetati sellel emaplaat (Gigabyte GA-965P-DS3 REV 3.3) ära ja nemad peavad katkise komponendi asendama alati samaväärse või parema komponendiga eks? Niisiis, nüüdseks on garantii juba kuskil 10 kuud tagasi läbi saanud kuid nüüd kui sai uus prose (C2D E6850) ostetud ja seda selle emaplaadiga proovitud siis masin üles ei tulnud. Sai kaua aega uuritud ja mõeldud, et mis probleem võiks olla ja siis avastasime, et Ordis on mulle Rev 3.3 plaadi asemel pandud Rev 1.0 plaat mis ühtegi FSB1333 ja isegi seda 1066FSB prose üldse ei toetagi! REV 3.3 seevastu sööb neid kõiki, minu emaplaadi karbi peale on isegi suurelt kirjutatud et 1333FSB supported ja nemad panid mulle REV 3.3 asemel garantiikorras puise REV 1.0 versiooni.

Kas on mõtet helistada ja loota nende poolt et pakuvad mingi kompromissi või ei kuna garantii siiski läbi?

Enne oli E6600, saan aru aga ikkagi nad panid mulel kehvema toote asemele ju.

World's First Natively supported 1333MHz FSB
GIGABYTE Rev 3.3 P965 Series motherboards were designed to take full advantage of the blistering performance inherent in the new generation Intel Core™ 2 Duo processors featuring 1333MHz FSB.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 40
tagasi üles
C4ines
Kreisi kasutaja

sõnum 04.04.2010 11:42:20 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
Ordi läppakatega, nagu ma kuulnud olen, on suht loterii. Läheb õnneks saad läppari, mis peab korraliku aja vastu, aga nagu on loteriis, siis tihti õnneks ei lähe.

Mul oma 5 a. tiksund üks sugulase käes pidevalt teki peal icon_lol.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.04.2010 11:50:31 vasta tsitaadiga

... ordi kasutab minuteada ka ühest äärmusest teise neid läppari tootjaid. Ehk msi/asus vms kanti omad peavad vastu ja teised ütlevad otsad. Eriti siis kui sinna pressitakse liiga võimekas riistvara.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 04.04.2010 11:56:11 vasta tsitaadiga

E90 kirjutas:
olc kirjutas:

E90 kirjutas:
Lugu selline, 2a tagasi kui veel lauaarvutil garantii kehtis vahetati sellel emaplaat (Gigabyte GA-965P-DS3 REV 3.3) ära ja nemad peavad katkise komponendi asendama alati samaväärse või parema komponendiga eks? Niisiis, nüüdseks on garantii juba kuskil 10 kuud tagasi läbi saanud kuid nüüd kui sai uus prose (C2D E6850) ostetud ja seda selle emaplaadiga proovitud siis masin üles ei tulnud. Sai kaua aega uuritud ja mõeldud, et mis probleem võiks olla ja siis avastasime, et Ordis on mulle Rev 3.3 plaadi asemel pandud Rev 1.0 plaat mis ühtegi FSB1333 ja isegi seda 1066FSB prose üldse ei toetagi! REV 3.3 seevastu sööb neid kõiki, minu emaplaadi karbi peale on isegi suurelt kirjutatud et 1333FSB supported ja nemad panid mulle REV 3.3 asemel garantiikorras puise REV 1.0 versiooni.

Kas on mõtet helistada ja loota nende poolt et pakuvad mingi kompromissi või ei kuna garantii siiski läbi?

GIGABYTE Rev 3.3 P965 Series motherboards were designed to take full advantage of the blistering performance inherent in the new generation Intel Core™ 2 Duo processors featuring 1333MHz FSB.

Jah, nende viga ja nad peaksid selle välja vahetama.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 04.04.2010 11:57:45 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
E90 kirjutas:
olc kirjutas:

E90 kirjutas:

Kas natuke hilja ei ole, et nad välja vahetaksid.
tagasi üles
encoder
HV kasutaja
encoder

sõnum 04.04.2010 12:02:58 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis encoder 22.03.2025 17:17:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 04.04.2010 12:13:42 vasta tsitaadiga

encoder kirjutas:
Aga enamasti Ordi läpad eriti ei kesta. Riistvara sees on ka üpris kollane, see ongi põhiprobleem. Praktikal olles nägin ma nende emaplaatide vahetamisest õudusunenägusid öösiti juba.

Olid paar kuud praktikal ja juba saad teha järeldusi kõigi erinevate läpparite kohta, mida Ordi sildi all viimase viisaastaku jooksul müüdud on?
Seleta palun täpsemalt, et mida sa selle "kollase" riistvara all silmas pead?
Ja kas tõesti sind šokeeris asjaolu, et sülearvutite garantiiesinduses vahetatakse läpaka emaplaate? Ütleme nii, et arenguruumi ikka jagub icon_lol.gif .

viimati muutis ridariass 04.04.2010 12:16:27, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 232 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 206
tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 04.04.2010 12:24:31 vasta tsitaadiga

E90 - Kui juba 2 aastat on sul möödas siis ei vaheta sul küll keegi seda plaati ümber.

Encoder- arvuteid müüakse palju ning mingi protsent tuleb ikka tagasi, kas siis kliendi vea või riistavara töttu. Kas sa seal üldse vahetasidki sülearvuti emaplaate kui seal praktikal olid, anti sulle üldse nii tähtsaid ülesandeid?. Nii palju kui mina tuttava käest kuulsin keerasid sa ainult jamasid kokku. Nüüd siis kirud Ordi arvuteid, on sul mingi kana nendega kitkuda või?
Minul on ordi arvuti küll väga hästi vastu pidanud,paar korda on käinud garantiis kuid parandus käis kiiresti.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
HGtafka
Kreisi kasutaja
HGtafka

sõnum 04.04.2010 12:41:25 vasta tsitaadiga

themm kirjutas:
E90 - Kui juba 2 aastat on sul möödas siis ei vaheta sul küll keegi seda plaati ümber.

Encoder- arvuteid müüakse palju ning mingi protsent tuleb ikka tagasi, kas siis kliendi vea või riistavara töttu. Kas sa seal üldse vahetasidki sülearvuti emaplaate kui seal praktikal olid, anti sulle üldse nii tähtsaid ülesandeid?. Nii palju kui mina tuttava käest kuulsin keerasid sa ainult jamasid kokku. Nüüd siis kirud Ordi arvuteid, on sul mingi kana nendega kitkuda või?
Minul on ordi arvuti küll väga hästi vastu pidanud,paar korda on käinud garantiis kuid parandus käis kiiresti.

Natuke naljakas lause, kas pole? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 04.04.2010 13:06:09 vasta tsitaadiga

HGtafka kirjutas:
themm kirjutas:

Natuke naljakas lause, kas pole? icon_rolleyes.gif

Ainult natuke? icon_lol.gif
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 04.04.2010 14:39:08 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
E90 kirjutas:
olc kirjutas:

E90 kirjutas:

Kahe otsaga asi, CPU oli E6600, seega ei kaotanud klient nagu midagi, toimib ju endiselt sama hästi. Tuleviku mõttes muidugi võeti munad maha.
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 04.04.2010 15:14:54 vasta tsitaadiga

Jep, eks võeti see plate, mis riiulis kohe olemas oli ja võimaldas remondi kiirelt lõpule viia. Arvuti kui tervik töötas edasi sama hästi kui varem ja selliseid kliente, kes oskavad näpuga FSB-de vahel rida ajada ja pädevad hiljem mölisema erinevate platede rev-ide vahel, on vaid murdosa. Hetkel on aga see jama, et natuke liiga vana case vist, ilmselt ei saavuta midagi, aga küsida ju võid.
encoder
HV kasutaja
encoder

sõnum 04.04.2010 17:04:49 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis encoder 22.03.2025 17:18:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 04.04.2010 17:29:15 vasta tsitaadiga

encoder: Väike OT - aga Profina peaksid sellsit väikest asja une pealt teadma, et maailmas on 4-5 Noname-firmat, kes toodavad kõikide läpparite tootjatele neile vajalikud sisud. Ja pole mingit tahet, kas see sisu toodetakse Ordile, Asusele, Gateway-le või HP-le jne... jne...

See, kes tellib, sellele toodetakse. icon_cool.gif Ning vahe on hoopis millekski muus - valitud detalide kvaliteedis, tehtavate kontrollimiste / testide arvus, ajalises kestvuses jms.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
encoder
HV kasutaja
encoder

sõnum 04.04.2010 17:49:59 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis encoder 22.03.2025 17:18:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
ridariass
HV veteran
ridariass

sõnum 05.04.2010 09:34:54 vasta tsitaadiga

encoder kirjutas:
"Kollase riistvara" alla pean ma silmas riistvara, mis on toodetud nonamer riistvaratootjate poolt, kellel ei ole veel nii palju kogemusi, nime, kvaliteeti ega turgu ja seega müüvad nad odavalt oma riistvara sellistele firmadele nagu Ordi, kes siis nendest läpasid kokku panevad ja oma brändinime all müüvad. Paraku aga on selline riistvara pahatihti pisut kahtlase väärtusega (igasugused retailid jms).

Mis komponente täpsemalt silmas pead siin? Igasuguse retailid siis mis mõttes? Ma näen, et see on just positiivne kui näiteks Ordi kasutab retail, ehk lõpptarbijale mõeldud komponente tootmisprotsessis, teadupärast erinevalt paljudest OEM-pulkadest on retail-juppidel ka eraldi iseseisev garantii, mida saab ka lõpptarbija vastavate teadmiste ja võimaluste korrale realiseerida. (Näiteks kõvaketaste puhul).
encoder kirjutas:

Ning ridariass, ära iroonitse midagi nii palju. Mind ei šokeerinud asjaolu, et läpadel emaplaate vahetatakse, vaid see oli rohkem naljaga öeldud - sinul vist vastav soolikas puudub. Kui sa paadunud Ordi läpade fänn oled ning sinul on Ordi läpa, mis on tublisti vastu pidanud, siis good for you. Ma ei räägigi kõikide mudelite eest ja 100%-lt kõikide toodetud läpade eest, see oleks absurd - ära siis südamesse võta. Fakt on aga see, et paljude Ordi läpadega on probleeme ning kui sa odavamate poole sihid, siis nad kuigi kaua ei kesta.

Ka minu jutt šokeerimisest oli rohkem naljaga öeldud. Kui solvusid, siis puudub vastav soolikas just sinul icon_wink.gif. Lihtsalt mulle näis vähe naljakas, et väidetava garantiitehniku kogemusega inimene peab vajalikuks eraldi välja tuua sülearvutite emaplaatide vahetuse negatiivses valguses nagu see oleks midagi erilist või imelikku. Kõikide sülearvuti brandidega tegelevates töökodades tehakse seda igapäevaselt söögi alla ja söögi peale. Fakt on pigem see, et sülearvuti kui selline on äärmiselt ebatöökindel seadeldis.
Minul isiklikult ei ole Ordi läpakat, aga olen nendega alates esimestest mudelitest üldiselt väga palju kokku puutunud. Fanatismi millegi suhtes ei poolda põhimõtteliselt, pigem taotlen objektiivset lähenemist. Üritan vihjata sellele, et sa ei tea midagi tegelikult ja tegeled lahmimisega. Tee endale selgeks, mida tähendab sülearvuti toorik, kes neid tegelikult toodab, kes kasutavad ja milline vahe neil on.
encoder kirjutas:

ma läheks sinna tagasi tööle iga kell.

See rong läks ilmselt sel hektel kui esimest korda "postita" nuppu vajutasid siin teemas icon_lol.gif.

C4ines
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2010 09:52:10 vasta tsitaadiga

ridariass kirjutas:
encoder kirjutas:
"Kollase riistvara" alla pean ma silmas riistvara, mis on toodetud nonamer riistvaratootjate poolt, kellel ei ole veel nii palju kogemusi, nime, kvaliteeti ega turgu ja seega müüvad nad odavalt oma riistvara sellistele firmadele nagu Ordi, kes siis nendest läpasid kokku panevad ja oma brändinime all müüvad. Paraku aga on selline riistvara pahatihti pisut kahtlase väärtusega (igasugused retailid jms).

Mis komponente täpsemalt silmas pead siin? Igasuguse retailid siis mis mõttes? Ma näen, et see on just positiivne kui näiteks Ordi kasutab retail, ehk lõpptarbijale mõeldud komponente tootmisprotsessis, teadupärast erinevalt paljudest OEM-pulkadest on retail-juppidel ka eraldi iseseisev garantii, mida saab ka lõpptarbija vastavate teadmiste ja võimaluste korrale realiseerida. (Näiteks kõvaketaste puhul).
encoder kirjutas:

Ning ridariass, ära iroonitse midagi nii palju. Mind ei šokeerinud asjaolu, et läpadel emaplaate vahetatakse, vaid see oli rohkem naljaga öeldud - sinul vist vastav soolikas puudub. Kui sa paadunud Ordi läpade fänn oled ning sinul on Ordi läpa, mis on tublisti vastu pidanud, siis good for you. Ma ei räägigi kõikide mudelite eest ja 100%-lt kõikide toodetud läpade eest, see oleks absurd - ära siis südamesse võta. Fakt on aga see, et paljude Ordi läpadega on probleeme ning kui sa odavamate poole sihid, siis nad kuigi kaua ei kesta.

Ka minu jutt šokeerimisest oli rohkem naljaga öeldud. Kui solvusid, siis puudub vastav soolikas just sinul icon_wink.gif. Lihtsalt mulle näis vähe naljakas, et väidetava garantiitehniku kogemusega inimene peab vajalikuks eraldi välja tuua sülearvutite emaplaatide vahetuse negatiivses valguses nagu see oleks midagi erilist või imelikku. Kõikide sülearvuti brandidega tegelevates töökodades tehakse seda igapäevaselt söögi alla ja söögi peale. Fakt on pigem see, et sülearvuti kui selline on äärmiselt ebatöökindel seadeldis.
Minul isiklikult ei ole Ordi läpakat, aga olen nendega alates esimestest mudelitest üldiselt väga palju kokku puutunud. Fanatismi millegi suhtes ei poolda põhimõtteliselt, pigem taotlen objektiivset lähenemist. Üritan vihjata sellele, et sa ei tea midagi tegelikult ja tegeled lahmimisega. Tee endale selgeks, mida tähendab sülearvuti toorik, kes neid tegelikult toodab, kes kasutavad ja milline vahe neil on.
encoder kirjutas:

ma läheks sinna tagasi tööle iga kell.

See rong läks ilmselt sel hektel kui esimest korda "postita" nuppu vajutasid siin teemas icon_lol.gif.

ridariass aga sa pead leppima sellega, et temal ikka on praktilisi kogemusi rohkem, kui sul, või ma eksin? icon_lol.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 05.04.2010 10:11:39 vasta tsitaadiga

C4ines, arvestades seda kui palju siin teemas on ordi endiseid või praeguseid töötajaid... siis ma ei väidaks seda nii julgelt icon_wink.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
C4ines
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2010 10:32:12 vasta tsitaadiga

etc_Shelob, ma jätsin endale võimaluse eksida. icon_wink.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 05.04.2010 15:21:40 vasta tsitaadiga

encoder: Mul on praegu näppude vahel Ordi läppar, millega samasugust emaplaati kasutab nii Acer kui ka näiteks eMachines.

Nii, et näita - kumb neist firmadest - Acer või eMachines - käib oma plaate kusagilt nurgatagustest tehastest ostmas. icon_wink.gif
-------------------------------------
Ning antud masina suremise põhjus pole mitte kaubamärk Ordi, vaid suremise põhjuseks on keretäis, mille omanik arvutile andis. icon_cool.gif icon_cool.gif icon_cool.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
joss111
HV vaatleja

sõnum 12.07.2010 19:35:15 vasta tsitaadiga

Kohati hea koht kui midagi vaja siis saab. Oli kummaline juhus, et ostsin midagi läksin koju vattasin karbis hoopis midagi muud. Viisin poodi tagasi vahetati ümber ja öeldi, et vahepeal lähevad karbid sassi icon_biggrin.gif Noh muidugi selliseid asju ikka juhtub. Endal sealt ostetud asjad aastaid vastu pidanud. Garantii teenuseid pole kasutada olnud võimalust. (Loodetavasti ei tule kah)
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 12.07.2010 21:18:30 vasta tsitaadiga

Lihtsalt võrdluseks Arvutikeskusega: Nimelt läks ühel Ordi lauaarvutil DVD-kirjutaja katki. Kuna tegemist oli Ordi poolt kokku pandud arvutiga, siis pidi ju terve komplekti remonti viima. Kokku kulus 3 nädalat, et see katkine DVD-kirjutaja välja vahetada. Samas enda arvutil juhtus samasugune asi, aga kuna minu arvuti on AK poolt kokku pandud ning Arvutikeskus ei nõua kogu komplekti kohale vedamist, siis sai selle katkise DVD-kirjutaja vastu uus antud juba kahe päeva pärast. Seega miks peaksin ma ostma arvutikomplekti ORdist, kui sealsed hinnad on niikuinii kõrgemad, komponendid tihtipeale kehvemad ning garantii ikka päris aeglane?
KrisVr
HV Guru

sõnum 12.07.2010 21:25:33 vasta tsitaadiga

krist2an, Sama asi AK-s kokku pandud arvutiga. DVD värk läks katki ja kõike ei pidanud viima! thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.