Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 29.03.2010 18:15:04 vasta tsitaadiga

Ise paigaldasin arvutisse 25.03 eelmine neljapäev selle uue Windows Live Messenger Wave 4 2010 M2 ja rahul. Kordagi pole pangestanud või mis muid trikke teinud.
--hussar--
HV kasutaja
--hussar--

sõnum 29.03.2010 19:39:47 vasta tsitaadiga

Panin kah uue peale,probleemi pole siiani enam tunda olnud,aga....retsilt harjumatu on uus...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
defqon
HV vaatleja
defqon

sõnum 29.03.2010 21:31:33 vasta tsitaadiga

Mis seal siit uut on kui küsida tohib? Mingeid korralike screene google eriti ei andnud.
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 30.03.2010 00:01:02 vasta tsitaadiga

defqon kirjutas:
Mis seal siit uut on kui küsida tohib? Mingeid korralike screene google eriti ei andnud.
Välimus on suhteliselt sama. Rühmad on sätitud kontaktlisti ülevale riba peale. Kujundust on muudetud mõnes üksikus kohas. Nüüd kohe messengeril endal tabbed conversations olemas. Mingi send video message feature juures. Suurem asi vist on see, et saab erinevate social networkide infot msni aknast nillida- social mode- (facebook jne.)
Positiivsed muudatused on muidugi Windows Live Mail programmis. Tehtud mugavamaks ja lisatud samamoodi ribbon tööriistariba nagu Office 2007-l on ning muid teenuseid ka uuendatud, aga neid ise ei kasuta. (Live Sync, Family Safety jne) ja ka Movie Maker.
Lingi annan ka. Loe ja tiri siit.
tagasi üles
--hussar--
HV kasutaja
--hussar--

sõnum 30.03.2010 00:11:14 vasta tsitaadiga

Seda ei saa enam panna,et offline kontakte ei näitaks.
Peaakna xile vajutades läheb msn laksult kinni,mitte ei lähe alla nagu vanasti ( sellepärast ka lasin uue just maha ja vana tagasi,ajas närvi juba, kui keegi teab,kust saab seda muuta,et ta kinni ei läheks,oleks tore..paneksin tagasi. )
Siis need kontaktide uuendused või midaiganes..kellele neid vaja on.
Suurel aknal sitasti paigutatud kontaktid..lehe peale laiali..nii omal halb jälgida.
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 30.03.2010 00:17:03 vasta tsitaadiga

--hussar-- kirjutas:
Seda ei saa enam panna,et offline kontakte ei näitaks.
Peaakna xile vajutades läheb msn laksult kinni,mitte ei lähe alla nagu vanasti ( sellepärast ka lasin uue just maha ja vana tagasi,ajas närvi juba, kui keegi teab,kust saab seda muuta,et ta kinni ei läheks,oleks tore..paneksin tagasi. )
Siis need kontaktide uuendused või midaiganes..kellele neid vaja on.
Suurel aknal sitasti paigutatud kontaktid..lehe peale laiali..nii omal halb jälgida.
Mm, täiesti ära peita offline kontakte ei saa, aga kui see kokku klikkida, siis ta ei võta ühe rea peal ju ka eriliselt ruumi. icon_rolleyes.gif
Hmm, mul küsib küll kas logida välja või aken minimeerida. Panid linnukese ennem kasti, et koguaeg sulgeks msni x-i vajutades? Neid kontaktide uuendusi ise samamoodi ei vaja, täiesti mõttetu ja segav faktor vahel vestlusaknas..
Tahtsin ise ka vana peale tagasi panna, aga ei teagi kas ainult messengeri saabki üksi, uus Live Mail mugavam. ;D
tagasi üles
--hussar--
HV kasutaja
--hussar--

sõnum 30.03.2010 12:19:21 vasta tsitaadiga

Uuendused sai settingute alt ära peita(Swich to contact mode orsmth)..Ei,linnukest ma sinna ei pannud,aga ikka läheb kinni rsk.Ei küsi kah midagi.
tagasi üles
J2ru
HV kasutaja
J2ru

sõnum 30.03.2010 18:44:34 vasta tsitaadiga

Nojah aga 14 päeva on ainult free ju icon_sad.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 31.03.2010 11:03:41 vasta tsitaadiga

Mis kuradi jama see on et viimasel ajal mingid värdjad botid lisavad MSNni ja muust ei räägi kui lets have sex ja kuradi cami jutt etc. Teistel ka nii on või? Kust nad küll leiavad need asjad ei saa aru icon_evil.gif Vihale ajab juba, muudkui bloki ja stuff. Pean vist oma e mailid ära muutma ma aiman et sealt tuleb a ikkagi närvidele käib. Imelik on ka see et kui firefox crashib läheb msn sellega kohe kaasa thumbs_down.gif
destiny12
Piiratud kasutaja
destiny12

sõnum 31.03.2010 11:10:18 vasta tsitaadiga

Keegi ei saa sind ju lisada ilma su enda nõusolekuta? Viimasel ajal üritavad jah mingid botid lisada aga ma loomulikult keeldun.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.03.2010 12:25:09 vasta tsitaadiga

Flacko kirjutas:
Mis kuradi jama see on et viimasel ajal mingid piixud botid lisavad MSNni ja muust ei räägi kui lets have sex ja kuradi cami jutt etc.

Pole küll ilus teiste mure üle naerda aga võttis muige näole icon_lol.gif

Igatahes olen suutnud mingi ime läbi spämmi ja muud sellist kräppi vältida.Kuus tuleb kah vast paar spämmikirja.Gmail FTW thumbs_up.gif
Õnneks pole ka WLM ja Firefoxiga probleeme olnud.Firefox kui crashib siis mõne plugina või addoni tõttu mitte ise lambist thumbs_up.gif
tagasi üles
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 31.03.2010 12:39:39 vasta tsitaadiga

Huvitav, mul pole vist aastaid juba sellised Botid üritanud msni trügida icon_confused.gif Järelikult teen ma midagi õigesti icon_lol.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 31.03.2010 12:48:09 vasta tsitaadiga

Messengeri kontoga seotud e-maili ei tasu kunagi kusagil regamisel kasutada ning enne profiilidesse lisamist tasuks samuti kaks korda mõelda.
tagasi üles
Q.
HV kasutaja
Q.

sõnum 31.03.2010 13:09:20 vasta tsitaadiga

Mina valin üldse, kuhu mis meili panen. Kui tunnen, et kahtlase saidiga on tegu, ent on vaja mingil põhjusel registreerida, siis üldiselt ametlikku meili ma sinna ei pane. Selleks puhuks on varukonto olemas.
Messengeri konto olen ka suutnud siiani puhtana hoida, samas kõrvalt vaadata teiste probleeme on päris naljakas kohati.
tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 02.04.2010 14:21:31 vasta tsitaadiga

destiny12 kirjutas:
Keegi ei saa sind ju lisada ilma su enda nõusolekuta? Viimasel ajal üritavad jah mingid botid lisada aga ma loomulikult keeldun.

Ma eit ea mind saavad, ma eitea mis valemiga kuid ykshetk msn piduliklt teadustab mrcoolguyfromplaplapla@hotmail.com has been added to your list , ja mul pole muud teha kui close vajutada, siis otsida ta oma listidest ylesse ja ära kustutada ning blokkida ja noh seeon ärritav :S

AJ
HV Guru
AJ

sõnum 02.04.2010 14:45:13 vasta tsitaadiga

toivoku, oled kindel, et su kast on puhas?
punktiir
HV Guru

sõnum 02.04.2010 18:24:12 vasta tsitaadiga

mu msn ei funka. register kliinitud. asi reinstallitud aga probleemiks karjub hosts files
tagasi üles
tere112
Kreisi kasutaja
tere112

sõnum 03.04.2010 11:02:39 vasta tsitaadiga

Peale selle uue installimist, tekib jama, kui vana ehk siis live messenger 2009 peale panna. Ei saa sulle enam nudge ega wink saata, failide saatmisega saama teema. thumbs_down.gif
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 03.04.2010 14:04:32 vasta tsitaadiga

tere112 kirjutas:
Peale selle uue installimist, tekib jama, kui vana ehk siis live messenger 2009 peale panna. Ei saa sulle enam nudge ega wink saata, failide saatmisega saama teema. thumbs_down.gif
Peale selle uue uninstallimist ei näita mu msn teistele kontaktidele vestlusaknas veebika nuppu. Nudge ei funka samamoodi ka siin. Tegin clean installi 2009 messengerile, aga ei aidanud miski, isegi käsitsi otsisin messengeriga seotud kaustad üles ja kustutasin, kuid ei miskit. blink.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.04.2010 14:20:09 vasta tsitaadiga

norm kuulda, olin endale selle jama juba alla tirinud, aga ei ole viitsinud installida thumbs_up.gif
kalltar
HV vaatleja

sõnum 03.04.2010 16:16:05 vasta tsitaadiga

Mul on probleem Windows Live Messengeri uuendamisega. Tegelikult on probleem juba pea pool aastat vana, aga kuna antud arvuti ei istunud tükk aega Interneti otsas, siis pole senini veel probleemiga teglenud.
Eelnevalt kõik töötas, nüüd nõuab enne sisse logimist update-i ja kui seda tegema hakata, siis ütleb:
xxx344.exe ordinal not found
The ordinal 266 could not be located in dynamic line library msi.dll

Proovisin esmalt teha Windowsi update'i kuna peal vaid XP koos SP1-ga. Ka see ebaõnnestus kuna mingi paar faili kuskil puudu. Kuna pole vist peal legaalne XP (kindlalt ei tea väita, arvuti pruugituna ostetud) icon_sad.gif

Palun öelge, kuidas MSN tööle saada. Kusjuures meeldiks isegi rohkem kui saaks mõne vanema versiooni arvutil tööle. Ja MSN oma pidevate uuenduste nõudmistega on täielik peavalu icon_sad.gif
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 03.04.2010 16:20:54 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
norm kuulda, olin endale selle jama juba alla tirinud, aga ei ole viitsinud installida thumbs_up.gif
Seal ei ole midagi põrutavalt nii head ka, et tasuks installida. icon_razz.gif Ma ei saanud isegi personal messaget muuta- viskas kohe error code-i ette. Toores on veel see uus messenger ja kõik asjad ei ole toimima pandud. whip.gif Igatahes, see, et lisati tabbed conservations feature- see on neil küll thumbs_down.gif Msn Plus-i oma on ikka kordades parem. thumbs_up.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.04.2010 17:38:25 vasta tsitaadiga

Tehke endale Beta softi olemus selgeks ja ärge tõmmake siis lekkinud versioone kui te tahate probleemivaba kasutamist icon_exclaim.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 03.04.2010 18:38:40 vasta tsitaadiga

Ma ei näe ka põhjust uuendamiseks. WLM 8.5 töötab senini ilusti. thumbs_up.gif
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 03.04.2010 18:59:43 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Tehke endale Beta softi olemus selgeks ja ärge tõmmake siis lekkinud versioone kui te tahate probleemivaba kasutamist icon_exclaim.gif icon_rolleyes.gif

Huvi pärast sai katsetatud, aga ei teadnud, et tagasi vana softi peale minnes mingid jamad sisse jäävad. icon_rolleyes.gif Ise sain muidu suht korda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 182, 183, 184 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.