Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 99, 100, 101  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
muaddib
HV vaatleja
muaddib

sõnum 24.03.2010 16:11:58 vasta tsitaadiga

kõva sõna londiste! That`s the spirit.
Kui keegi soovib oma GOTY - XBOX või PC ära müüa, siis olen pakkumistele avatud icon_smile.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 25.03.2010 10:37:01 vasta tsitaadiga

Keegi viitsib seda lukumuukimist puust ja punaskes teha. Enamasti saavad mul nõelad enne otsa kui luku lahti icon_cool.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kemmukas
HV kasutaja
Kemmukas

sõnum 25.03.2010 10:59:09 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi veel selline jama Win 7-ga(64bit), et mäng jookseb suvalisel ajal kokku. Vahel kohe pärast save loadimist, vahel lihtsalt ringi käies. Lasin kõige uuema patchi peale, aga ikka teeb nii, kuigi vähemalt vähem kui algse versiooniga.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.03.2010 11:11:18 vasta tsitaadiga

Delta, tee tunde järgi. poolkaarel on õige koht, kus luku lahti saab. lukku saab keerata rohkem ja rohkem vastavalt kui kaugel see õige koht on. mõned katsed ja natukene kogemust (ja lockpick skill) peaks aitama.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 25.03.2010 11:21:39 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Delta, tee tunde järgi. poolkaarel on õige koht, kus luku lahti saab. lukku saab keerata rohkem ja rohkem vastavalt kui kaugel see õige koht on. mõned katsed ja natukene kogemust (ja lockpick skill) peaks aitama.

Ma olen üritanud, aga tunnet pole kätte saanud. Muidugi, ma pole ka eriti muukimisse punkte investeerinud, vb asi siis selles.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.03.2010 11:54:21 vasta tsitaadiga

minumeelest see skill ei mõjutanud muukimise ajal mitte midagi! skill määras vaid seda kui "karmi" lukku muukima tohid hakata vms...võibolla eksin, aga minule jäi selline mulje. PS. muukisin lahti absoluutselt kõik lukud mängus, mis mulle ette jäid:D

tunde järgi päris ei saa, ega sa ise seda nõele näpuga ei torgi seal:D üldiselt on muukimine väga lihtne, kannatust peab ainult olema...minu murdsin nõelu ainult seetõttu, et kannatust väga ei olnud iga kord icon_lol.gif aga jah, lükkad nõela mingi nurga alla, proovid palju lukk liigub. muudad natuke nurka, proovid uuesti. niikaua tuunid nõela nurka, kuni lukk liigub oma selle vajaliku kraadi võrra ära, et lahti saada.
põhinipp on see, et lukku pöörates üle ei pinguta...siis lähebki nõel pooleks, aga seal on väike varu. nõel hakkab enne poolitumist "värisema" icon_razz1.gif selle momendi pead tabama ära ja väga kiirelt järgi andma kohe.
thats all there is to it!

londiste, VATS küll ja headshot on ka tore. aga kui seda kõike oled juba mingi 500 korda teinud siis ära tüütama ei hakka või? icon_biggrin.gif seal ei muutu ju enam midagi, ühedsamad "kollid" ühtemoodi surevad, just a different place icon_lol.gif
mis minu jaoks oli selle mängu puhul üks väheseid suuri pettumusi...et kui vastaseid lasid siis esimese suvalise limbi dismemberingule järgnes kohe momentaanne tüübi surm. nojah, natuke hiljem kui oli juba võetud see "vastase juppideks laskmine" perk siis hakkasid tüübid üldse liiga tihti juppideks ja täielikuks moosiks lendama, mis oli juba pisut häiriv mingil hetkel.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.03.2010 12:09:52 vasta tsitaadiga

Wiltz, tüütab küll, aga õnneks läheb see enam-vähem kiirelt. moosi perki ma põhimõtteliselt ei võtnud, see oleks väga liig olnud. niikuinii jäid kõik laibad peata.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 25.03.2010 12:22:48 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
nojah, natuke hiljem kui oli juba võetud see "vastase juppideks laskmine" perk siis hakkasid tüübid üldse liiga tihti juppideks ja täielikuks moosiks lendama, mis oli juba pisut häiriv mingil hetkel.
Sama siin. Niisama killimine võiks olla nagu ikka, et lihtsalt kukuvad maha ja siis harva kus lendab ära mõni limb ning täitsa miljoniks tükiks võiks suht harv juhus olla.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.03.2010 12:51:38 vasta tsitaadiga

kusjuures ega ma ka seda moosi perki kerge südamega ei võtnud! teadsin ette (või noh lugesin netist), et mingil hetkel on see overkill...samas siis kui võtsin, nägi seda juppideks lendamist veel üsna harva ja tundus siiski ahvatlev piisavalt icon_biggrin.gif kahju et teatud perkidest mängus loobuda ei saanud hiljem.

aga üks asi, mida peab fallouti kohta tõdema, ma pole MITTE KUNAGI ühegi teise mängu puhul tegelenud niipalju mängu nö. tausta uurimisega, ehk siis teisisõnu lihtsalt lugemisega mängu kõrvalt. ausalt öeldes umbes 95% mängude puhul ei olegi mingit põhjust kuskilt netist mingit infi otsima minna.
falloutil aga on lausa oma entsüklopeedia neits, kus leidub kõikvõimalikku ja võimatut infot absoluutselt kõige kohta thumbs_up.gif mõni õhtu kuluski rohkem lugemisele, kui mängimisele icon_lol.gif see tekitas sõna otseses mõttes tunde, nagu mängiks midagi väga suurt...ja eks ta on ka üks äärmiselt eepiline mäng.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 25.03.2010 13:25:36 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
...lükkad nõela mingi nurga alla, proovid palju lukk liigub. muudad natuke nurka, proovid uuesti. niikaua tuunid nõela nurka, kuni lukk liigub oma selle vajaliku kraadi võrra ära, et lahti saada...

Wiltz, voh, tänud... Selles vist asi ongi, et ma olen üritanud lukku ja nõela koos liigutada. Õhtul peab testima... beer_yum.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.03.2010 13:59:01 vasta tsitaadiga

head muukimist, varganägu thumbs_up.gif icon_lol.gif ...igatahes neid muukimisnõelu tasub paras hulk alati varuks hoida ka siis kui see tegevus juba suht hästi käpas on icon_wink.gif
tagasi üles
Kemmukas
HV kasutaja
Kemmukas

sõnum 25.03.2010 22:05:08 vasta tsitaadiga

Kemmukas kirjutas:
Kas kellelgi veel selline jama Win 7-ga(64bit), et mäng jookseb suvalisel ajal kokku. Vahel kohe pärast save loadimist, vahel lihtsalt ringi käies. Lasin kõige uuema patchi peale, aga ikka teeb nii, kuigi vähemalt vähem kui algse versiooniga.

Kas sellele on olemas mingi lahendus?
tagasi üles
simpanzzz
HV kasutaja

sõnum 25.03.2010 22:40:11 vasta tsitaadiga

Kemmukas kirjutas:
Kemmukas kirjutas:

Kas sellele on olemas mingi lahendus?

Lahendust kahjuks ei ole, aga võin öelda, et ka minul juhtus seda aeg-ajalt. Nii Vista kui 7-ga (mõlemad 64-bitised).
Olen asja ka natuke uurinud teistes foorumites, aga mingit lahendust asjale ei paista olema icon_rolleyes.gif
Tuleb lihtsalt tihti mäng salvestada.
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Kemmukas
HV kasutaja
Kemmukas

sõnum 26.03.2010 12:54:16 vasta tsitaadiga

Eks peab siis tihti save tegema, järelikult mingi 64bit-i bug see.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 26.03.2010 15:50:52 vasta tsitaadiga

Mul küll ei kaland. Viimase 85 tunnise mängimise jooksul crashis ühe korra icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 26.03.2010 18:54:50 vasta tsitaadiga

Mul kipub mäng mõnikord kokku jooksma salvestuste laadimisel. Mingit reglaarsust täheldanud ei ole, lihtsalt lambist... 32 bit xp muidu.
tagasi üles
Megabo
HV vaatleja

sõnum 15.04.2010 12:28:58 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
Labukana, on küll. GOTY on ammu olemas, aga kui sul on mäng endal olemas -PAL- versioon, siis ma saan sulle kogu DLC paki müüa. icon_razz.gif

Oleks kah nendesst DLC-dest huvitatud, 5tükki vist kokku (endal BLES 00333). Äkki on veel üle ja mis hinnaga? Ise muidu loodan et tuleb kunagi odavam bundle dlc storesse. Muidugi pean ennem palgapäeva ära ootama, siis saan maksta.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.04.2010 12:47:22 vasta tsitaadiga

vale foorum pole v Megabo ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 15.04.2010 17:00:07 vasta tsitaadiga

Megabo, soovi korral võin sulle enda DLC sloti luua, kuna endal mäng läbi. Hind on 200.- EEK
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Megabo
HV vaatleja

sõnum 16.04.2010 00:30:43 vasta tsitaadiga

Vana kiri, panin postitusele allkirja alla ja millegipärast muutis samas ka kuupäeva ära. Sain juba kätte kui hästi meenutad icon_smile.gif Minupoolest võib ära kustutada postituse kui kedagi häirib, ise vist ei saa. Kui eelmisi postitusi lugeda, siis tehti sellest juttu ning huvipärast küsisin.
OK nüüd ka teemakohane jutt.

Olen täitsa ummikus, abi oleks vaja kui üldse võimalik. Mothership Zeta - Among the Stars on vaja Spacesuit riietust et edasi pääseda, kuid enda õnnetuseks olen selle ära kaotanud.
Algul ei teadnud et seda vaja läheb ja olen kostüümi kuhugi minema visanud, kuna liiga raskeks läks koorem. Algselt oli kohe alguses ühes kambris laiba seljas, kuid nüüd on teadmata kadunud. Kas on võimalik seda üldse üles leida? Tundub et tuleb täitsa algusest peale mängida, kuna ennem seda juhtumit save faile pole icon_sad.gif
Või on mingi lahendus tehtud selle mängu tegijate poolt? Minema ka ei saa vist astuda sellest kosmose laevast ja uuesti kõik teha.

inc
HV veteran
inc

sõnum 21.04.2010 20:28:11 vasta tsitaadiga

Fallout3 has stopped working.

Faulting application name: Fallout3.exe, version: 1.7.0.3, time stamp: 0x4a40f18b
Faulting module name: Fallout3.exe, version: 1.7.0.3, time stamp: 0x4a40f18b
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x007dc0f1

Oskab keegi selle vastu mingit rohtu pakkuda? Täitsa võimatu mängida...ükskord saad mõned tunnid teha, teine kord ei saa loadigi võtta.

Win 7 64bit ja masin profiilis.

icon_sad.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 21.04.2010 23:11:05 vasta tsitaadiga

inc, mul suht sama olukord. Alguses crashis iga 5-10 minuti tagant, nüüd harvem kui konfist kaks core-i välja lülitasin ja xfire in-game ka maha võtsin. Aga mõnikord tuleb ikka random crash ja seetõttu on tihe quicksave päris käppa kulunud selles mängus.

The game engine has some issues with processors that have more than 2 cores. You can force the game to only use two of them and it will stop the freezing. I haven't had it freeze once since I did this several days ago.
Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
Find the line:
bUseThreadedAI=0
change it to:
bUseThreadedAI=1
Add another line after it and insert:
iNumHWThreads=2
This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.

Surprisingly, this worked like I charm. I do indeed have a quad core processor, so it sounds like this was the culprit. Why 1.1 broke the game for me.. I have no idea. It sounds like Bethesda needs to do some better testing on multi-core processors.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 22.04.2010 18:22:28 vasta tsitaadiga

Tänud soovituse eest kuid kahjuks see ei lahendanud minu probleemi- suvalisel ajal loobib ikka välja.

Aga mäng on ikka ülim thumbs_up.gif Olen üle pika aja otsinud mängu, mis oleks huvitav ja sisukas!
Ei mäletagi millal mõni mäng nii kaasahaarav oli..võibolla siis kui 14 vms olin icon_biggrin.gif
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 23.04.2010 13:35:38 vasta tsitaadiga

inc, kas klokatud ka midagi - kui jahh siis proovi ilma.
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 23.04.2010 15:56:41 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
inc, kas klokatud ka midagi - kui jahh siis proovi ilma.

Ei ole midagi klokitud. Kõige naljakam on see, et crashib just ühel pool mapi, seal kus on vault 101, megatron jne. Arvatavasti nädalavahetusel vahetan OSi + panen kõige uuemad driverid, loodetavasti peaks see aitama.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 99, 100, 101  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.