Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  array arvutipood märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ihv
HV Guru
Ihv

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.10.2002 21:07:00 array arvutipood vasta tsitaadiga

link :: array

Tere!
Küsimus järgmine: mida arvata sellisest poest nagu Array? On kellelegi kogemusi/probleeme olnud? (sõbral plaan sealt arvuti osta ...)
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spott
HV Guru
Spott

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.10.2002 21:47:00 vasta tsitaadiga

Tegu on suht venekeelse poega, aga ka eesti keeles tuleb seal ilusti toime. Sõbrale ostetud mälu puhul, mis ei sobinud (rohkem nagu meie süü, ei uurinud enne põhjalikult BIOSi), anti ilma erilise pikka nurinatta raha tagasi.
Poest millegi ostmine jääb muidugi enda otsustada, kaup on muidu kohati päris soodne ja ega see kvaliteet sõltub siis nagu rohkem tootjast. Kuidas neil garantii remont korraldatud on, ei tea.
Kokkuvõtte: Väike pisike arvuti poeke norm. hinna ja kvaliteedi suhtega.
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 134
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eedik
HV vaatleja

sõnum 10.10.2002 00:29:00 vasta tsitaadiga

Normaalne. Ostsin sealt mobo. Töötab. Sain hea hinnaga ja oli kilekotis. Sabin oli sees küll, et ei funka äkki või mis iganes. Ilusti töötab. Üks sõber ostis sealt kasutatud monitori. Ka pole kahe aasta jooksul probleeme näinud. Samuti vahetasid ka mul ühe mälu välja ilma erilise nurinata.
tagasi üles
kk
HV veteran
kk

sõnum 10.10.2002 09:23:00 vasta tsitaadiga

eedik, see kilekotis (loodan, et ikka staatilise eest kaitsev kilekott, mitte staatilist tekitav poekott icon_smile.gif ) ei ole üldse halvem, kui karbis.

Asi on selles, et kas emaplaat on tehasest ostetud letimüügiks karbiga (Retail - seega ka kriips kõrgem hind) või arvutikomplektidesse panemiseks ilma karbita (OEM, bulk - siit ka väike hinnavahe) Toode ise täpselt samalt liinilt.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 7 :: 3 :: 94
tagasi üles
eedik
HV vaatleja

sõnum 10.10.2002 12:06:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

10.10.2002 09:23 kk kirjutas:
eedik, see kilekotis (loodan, et ikka staatilise eest kaitsev kilekott, mitte staatilist tekitav poekott icon_smile.gif ) ei ole üldse halvem, kui karbis.

Asi on selles, et kas emaplaat on tehasest ostetud letimüügiks karbiga (Retail - seega ka kriips kõrgem hind) või arvutikomplektidesse panemiseks ilma karbita (OEM, bulk - siit ka väike hinnavahe) Toode ise täpselt samalt liinilt.

Nõus. Kuid karbis trasportimine on ehk jupi jaoks turvalisem. Sest pole ju teada, mis hunnikus see siia jõudis ja kus vahepeal seisis. Sabin oli selle pärast. Kilekott oli see õige, mitte kirjaga "Konsum" või "Olimpia - Moskva 80" ja Misha pildiga.:smile:

[ Seda sõnumit muutis: eedik on 10.10.2002 12:07 ]
tagasi üles
kk
HV veteran
kk

sõnum 10.10.2002 13:11:00 vasta tsitaadiga

Tulevad OEM nii, et pakitud "mullikilesse" päris paksult ja turvaliselt. Need aga on omakorda pappkastides (tugevad pruunist papist kastid, milles sees näiteks 5 plaati korraga) Põhimõtteliselt teeb sama välja ju.
tagasi üles
eedik
HV vaatleja

sõnum 10.10.2002 21:07:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

10.10.2002 13:11 kk kirjutas:
Tulevad OEM nii, et pakitud "mullikilesse"...

jne jne. Panen tulevikuks kõrva taha. Ja mobo on aus. Aga kas Array sobib sulle? Oled ostnud?icon_smile.gif
tagasi üles
kk
HV veteran
kk

sõnum 11.10.2002 08:18:00 vasta tsitaadiga

pood nagu pood ikka. Kui pakuvad samale asjale odavama hinna, kui teised siis miks mitte.
tagasi üles
teadmamees
HV veteran

sõnum 11.10.2002 16:07:00 vasta tsitaadiga

uurisin firma kodukat, leidsin selle olevat päris normaalse. ka hinnad ei ole väga krõbedad ja osadel asjadel on suisa piltki juures.

Co|r4
HV vaatleja
Co|r4

sõnum 16.10.2002 15:28:00 vasta tsitaadiga

Arvan,et polex probleemi selle poega:)
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 13.04.2003 08:53:41 vasta tsitaadiga

link :: Kraam

Teen siis reklaami antud poele.
Tegelikult reklaamin odavaid kaupu, nagu Cd kirjutaja J.n.e
Kes tahab osta poest ja garantiiga, siis see pakkumine on teile. icon_wink.gif

DT
HV vaatleja
DT

sõnum 16.05.2003 21:24:43 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Teen siis reklaami antud poele.
Tegelikult reklaamin odavaid kaupu, nagu Cd kirjutaja J.n.e
Kes tahab osta poest ja garantiiga, siis see pakkumine on teile. icon_wink.gif
noh ega's siis midagi lähen isegi sinna vaatama
tagasi üles
v2lk
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 16.05.2003 21:30:23 vasta tsitaadiga

minuarust kasutatud kraam on seal ulmeliste hindedega, viimati kui k2isin riva tnt2 M64 oli 490.- eeq, SIMMidest jms. r22kimata.
samas uued asjad ja toorikud normaalsed.
tagasi üles
macstevo
HV vaatleja
macstevo

sõnum 31.07.2003 19:11:14 vasta tsitaadiga

mul sealt arvuti ostetud, see küll siiamaani kärab, ja mälu vahetati ka ilma nurinata ära!!! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
forest
HV kasutaja

sõnum 18.08.2003 10:29:40 vasta tsitaadiga

Ostsin kunagi sealt kasutatud kõvaketta. Nädala pärast andis otsad. Viisin tagasi ja anti teine vastu.
Nüüd on sellest möödas ca aasta ja ka see teeb vahel imelikke hääli ja massin ei lähe esimese hooga käima...
Tahan öelda, et olge sealt poest kasutatud kraami ostmisel ettevaatlikud, tundub, et nende pakutav on üsna ära ruunatud.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Oraff
Kreisi kasutaja
Oraff

sõnum 18.08.2003 10:35:57 vasta tsitaadiga

samas IMO kasutatud HDD ei ole v22rt ostmist, kui v6tta siis ikka uus, see et nad ymber vahetasid, myts maha icon_wink.gif , yldiselt antakse kasutatud kraamile nn. "t88lemineku" garantii. peaks ise yksp2ev sealt l2bi hyppama icon_confused.gif
forest kirjutas:
Ostsin kunagi sealt kasutatud kõvaketta. Nädala pärast andis otsad. Viisin tagasi ja anti teine vastu.
Nüüd on sellest möödas ca aasta ja ka see teeb vahel imelikke hääli ja massin ei lähe esimese hooga käima...
Tahan öelda, et olge sealt poest kasutatud kraami ostmisel ettevaatlikud, tundub, et nende pakutav on üsna ära ruunatud.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 78
tagasi üles
forest
HV kasutaja

sõnum 18.08.2003 11:29:53 vasta tsitaadiga

Täitsa nõus sinuga, (S.i.C.). Seetõttu olen oma hilisemad HDD-d ostnud ainult uuest peast.
Kuid mul on kogemusi nii mõnegi kasutatud kõvakettaga (mis pole Array-st pärit) ning mis töötavad siiani.
Tahtsin lihtsalt vihjata, et kaks ketast (üks surnud, teine ilmselt varsti otsi andev) ja mõlemad pärit ühest kohast.
Ma ei öelnud ega mõelnud midagi halba firma kohta... Kõik toimus soliidselt!
PS. Kasutatud asjadele andis Array minu mäletamist mööda 1 kuu garantiid.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.08.2003 19:35:50 vasta tsitaadiga

forest, kasutatud ketastega ei tea keegi Sulle garantiid anda, kuna pole teada, kuidas eelmised omanikud nendega ümber on käinud. Kontrollimiseks pole ka kuigi palju võimalusi st. igasuguste testprogedega võib kindlaks teha ketta hetkeolukorra, aga nendega pole võimalik diagnoosida potentsiaalselt tekkida võivaid probleeme, kui testimisel midagi ei ilmne. Olen piisavalt üle elanud olukordi, kus aastaid ühes masinas head tööd teinud ketas mõnda teise masinasse ümber paigutades otsad annab ja seda pealtnäha ilma igasugu loogilise põhjuseta ! Mida siin siis nüüd poe süüks panna ? Kas seda, et nad üldse julgevad kasutatud kraami müüa ?
broadband
HV kasutaja
broadband

sõnum 18.08.2003 21:03:34 vasta tsitaadiga

njah mai vinni eriti siin neid komme lugeda aga kui vaja osi osta siis usaldan tavaliselt Ordit.. aga un veel norme placesid icon_wink.gif fauni ja sigh kah.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
forest
HV kasutaja

sõnum 19.08.2003 00:38:48 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
forest, kasutatud ketastega ei tea keegi Sulle garantiid anda, kuna pole teada, kuidas eelmised omanikud nendega ümber on käinud. Kontrollimiseks pole ka kuigi palju võimalusi st. igasuguste testprogedega võib kindlaks teha ketta hetkeolukorra, aga nendega pole võimalik diagnoosida potentsiaalselt tekkida võivaid probleeme, kui testimisel midagi ei ilmne. Olen piisavalt üle elanud olukordi, kus aastaid ühes masinas head tööd teinud ketas mõnda teise masinasse ümber paigutades otsad annab ja seda pealtnäha ilma igasugu loogilise põhjuseta ! Mida siin siis nüüd poe süüks panna ? Kas seda, et nad üldse julgevad kasutatud kraami müüa ?

krt küll, tule mõistusele!!! Kes siin keda süüdistanud on??? Kodanik ihv palus kogemusi/probleeme (vt. esimest postitust). Ma siis kirjeldasin enda oma...
Sorry, ei osanud arvata, et minu kogemused HV veterani nii turri võivad ajada
tagasi üles
DEMODE
HV kasutaja
DEMODE

sõnum 24.10.2003 00:32:43 vasta tsitaadiga

olen ise ka sealt oma arvuti ostnud ja saan selle firmaga hästi läbi olen rahul kõik on norm vahetatakse kohe kui mingi nende probleem mitte nagu kuskil k-saluunis et sorry mingi nädal jne vaatame nii et soovitan.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
wari
Kreisi kasutaja

sõnum 25.10.2003 20:19:09 vasta tsitaadiga

tsitaat:

krt küll, tule mõistusele!!! Kes siin keda süüdistanud on??? Kodanik ihv palus kogemusi/probleeme (vt. esimest postitust). Ma siis kirjeldasin enda oma...

heheheeeee.... lugesin kogu teema läbi ja... DigeBeni jut mulle küll turris ei paistnud icon_biggrin.gif küll hämmastas mind sinu kommentaar selle peale icon_biggrin.gif
P.S. minu arus ka ei tohx selliselt asjlt nagu kasutatud kõvaketas MIDAGI püsivat oodata.....
P.S. kui su andme sulle kallid on sis osta norm kõvaketas.... asi pole selles et kas saad või ei saa garantiikorras uue... asi on kadunud andmetes icon_wink.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 45
tagasi üles
forest
HV kasutaja

sõnum 25.10.2003 20:25:18 vasta tsitaadiga

wari kirjutas:
tsitaat:

heheheeeee.... lugesin kogu teema läbi ja... DigeBeni jut mulle küll turris ei paistnud icon_biggrin.gif küll hämmastas mind sinu kommentaar selle peale icon_biggrin.gif
P.S. minu arus ka ei tohx selliselt asjlt nagu kasutatud kõvaketas MIDAGI püsivat oodata.....
P.S. kui su andme sulle kallid on sis osta norm kõvaketas.... asi pole selles et kas saad või ei saa garantiikorras uue... asi on kadunud andmetes icon_wink.gif

wari! Kui sa nüüd tõepoolest kogu senise teema läbi lugesid, on minu vastus sinu kommentaarile kindlasti ka juba teada icon_rolleyes.gif nii et ma seda kordama sulle ilmselt enam ei pea

tagasi üles
PontuLontu
HV kasutaja

sõnum 20.08.2004 10:38:14 vasta tsitaadiga

Ihv kirjutas:
Tere!
Küsimus järgmine: mida arvata sellisest poest nagu Array? On kellelegi kogemusi/probleeme olnud? (sõbral plaan sealt arvuti osta ...)

Poiss ostis emaplaadi, mälu ja prose.
Müüja soovitas osta prose ja poiss tellis.
Kokkupanekul selgus, et vastupidiselt müüja väitele ei toeta see emaplaat seda proset.
hinnavahe kahel prosel 70 eeku. See jäi ka nende inimväärikuse hinnaks.
Arvuteid panevad kokku mingisuguse segamini ja räpase lauanurga otsas.ESD tingimustest ei tea nad midagi. Arvutiosade kokkusobivusest ka mitte. Mingid kartulimüüjad. Turul nende koht second-hand kaltsude seas.
Tavaline keldripood.
Parem mine juba k-sdalongi..
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
superman
HV vaatleja

sõnum 21.08.2004 00:39:11 vasta tsitaadiga

forest kirjutas:
Ostsin kunagi sealt kasutatud kõvaketta. Nädala pärast andis otsad.

niih, kuulsin ka oma tuttavalt, et sealt pidevalt jama tuleb, eriti kettadega.
aga üks kord oli väga vaja kettast ja kiiresti, olin sunnitud sealt osta.
kuna tean, et array pidevalt müüvad mittetöötavaid kettaid, palusin minu juures seda kontrollida - see korras.
tulin koju, panin kõvaketas arvutisse, format, siis DOD sys
ja kui hakkasin win installida - ütles pole kõvakat
restart - ja arvuti enam vinti ei näe
no kallit psse

ärge kunagi ostke sealt
ja lisaks - ka ei vahetanud mullle, aga kokkuleppe oli ikka, et kettas kasutatud, aga garantii olemas icon_evil.gif

kuulsin kah, et nad ostavad rikkis hdd 15eek/tk
remondivad neid, peaasi et tööle saaks, ja siis müüvad... nii ka teiste seadmetega...
nüüd on selge, miks nende kaup ei tööta icon_evil.gif icon_evil.gif
ütlesid, et mina valesti formati tegin - mis jama, tuhandeid korda formati teinud, aga nad mulle ütlesid, et ma vale programmi kasutasin icon_evil.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  array arvutipood mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.