Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  array arvutipood märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SK699
HV kasutaja

sõnum 01.04.2005 00:17:07 vasta tsitaadiga

Nii
Lugu hakkas nädal tagasi.Vaatasin HVs mälude hindu ja mis ma näen, Arrays on hea odav 512 DDR PC3200 pulk.Ostsin siis ära, lähen koju, teen masina lahti ( eelnevalt välja lülitatud) panen mälu sisse, ja ei lähe tööle.Lisaks veel, et proovisin mälu üksinda, teisi pulki sees ei old. Peale seda proovisin aga teisi, ning teised mälud töötasid.
Läksin siis sõbrapoole ja proovisin tema masinas-ikka ei tööta.Kummalgi masinal ei tuld muud peale Main Processor sildi muud midagi ette.
Muud mälud aga läksid käima ja mõtelsin, et äkki emaplaadis miski kala.Oligi plaan viia masin garantiisse tänu psu ja vga ventide väsimusele.Kurtsin ka mälu probleemi.Testiti ära ja ei leitud vigu ei emaplaadis ega ka mujal.Siinjuures suured tänud Beestingi garantiitöötajatele, kes garantii alla kuuluvad asjad 1 päevaga ära parandasid ja pakkusid võimalust minu mälu tasuta testida.
Täna siis lähen rõõmsalt tipa-tapa Arraysse, ütlen mälu katki ja ei lähe tööle , tutikas.Uuris siis garantiilehte, võttis mälu, pani selle laua all olevasse arvutisse( mälu ta ennem eriti ei vaadand silmaga) ja mitte essugi.Ei võtnud pilti ka ette.
Siis võttis mälu uuesti välja, vaatas ja ütles et on mehaaniline viga ja valesti paigutatud.Siis hakkas kogu jura peale.Teise müüjaga arutades leidsid nad arvatavasti, et mälu on läbi kärsand( 2 klemmi on ära põlend nii et neid ei ole enam küljeski) Mehaanilisi vigastusi( kriimud, praod) ei ole näha.Kui ma küsin mis saab, tuli vastuseks ainult mehaanilise vea puhul meie ei vaheta toodet.Vahepeal ei tehtud must väljagi.Lõpuks kui mainisin neile et lähen asjaga tarbijakaitse ametisse, kadusid mehed taharuumi, kuid minujaoks tulemusteta. Peale poolt tundi ei old ma kuskile jõudnud ja närv oli väga krussis ja sinna see jäi, kuna nemad ei old nõus toodet garantiisse võtma/ümber vahetama
Kodus veel vaatasin igaksjuhuks üle, kas on tõesti äkki minu emaplaadi mälusiinides näha miskit põlemisjälge(peaks ta ju seal peal olema) Mitte midagi.Teised mälud tötöavad tipp-topp samas pesas ja ka teistes.
Seega, jama kui palju.Mäluks on 512 DDR PC3200 Adata mälu hinnaga 725 krooni
Kuid siiski, seda asja ma sinnapaika ei jäta!
Kokkuvõtteks: ei külasta seda poodi enam .
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MikuInDa
HV vaatleja

sõnum 09.04.2005 01:31:25 vasta tsitaadiga

ok. ükspäev ostsin kirjutaja. nec 8x4x32x .vist. ammu oli. installisin arvutisse xp, kuna olin suht võhik kirjutamisprogedes, et saaks automaatselt plaate kribada. ei töötanud hästi(iga teine-kolmas plaat ei tulnud välja. mingi kala). lähen ütlen, et ei kirjuta hästi, väga palju vigaseid plaate kirjutab. võtavad garantiisse, ootan NÄDALA, kui helistavad, ronin kohale- ütlevad, et kõik on korras ja annavad proge(roxio). proovin kodus, sama mure. lähen tagasi. räägin pika jutu maha, kas toode ikka töötab, mis teist proget võik soovitada- aga miks sama viga eri progedega on??(kuigi jah kasutab MS roxio softi). küsin kas nero töötab. ütlevad, et proovisid, ei töötanud. hoiatavad, et ära proovigi. kodus panen nero peale, töötab raisk. iga plaat on korralik, mingeid vigu ei ole.
kas nad üldse seal midagi oskavad??
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Siim7n7
HV vaatleja
Siim7n7

sõnum 12.04.2005 21:24:11 vasta tsitaadiga

Array kohta võin ma niipalju öelda, et ma ostsin umbes 3aastat tagasi sealt arvuti ja selline lugu oli, et kohe järgmine päev pidin ma arvuti tagasi viima sest pidevalt jooksis kinni jms mingi HDD probleem oli. Siis umbes 1 kuu pärast pidin jälle tagasi viima, sest jälle hakkas sama jama et pidevalt jookseb kinni, siis vahetati ära HDD, mobo ja RAM. Nüüdseks olen ma ise kõik uuesti välja vahetanud, sest kõik asjad on lihtsalt "töölepingu üles öelnud". Võibolla sattus mulle lihtsalt selline halb kaup, ma eriti ei taha uskuda, et seal tihti nii juhtub.

Ja siis oli mul veel probleeme sealt ostetud optilise hiire garantiiga, niiet mul on selle poega kahjuks ainult halvad mälestused.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 14.04.2005 16:32:32 vasta tsitaadiga

arvutid on jah odavad, aga kas quality on ka hea, seda ei usu eriti
aht0
HV veteran

sõnum 21.04.2005 02:27:20 vasta tsitaadiga

forest kirjutas:
Ostsin kunagi sealt kasutatud kõvaketta. Nädala pärast andis otsad. Viisin tagasi ja anti teine vastu.
Nüüd on sellest möödas ca aasta ja ka see teeb vahel imelikke hääli ja massin ei lähe esimese hooga käima...
Tahan öelda, et olge sealt poest kasutatud kraami ostmisel ettevaatlikud, tundub, et nende pakutav on üsna ära ruunatud.

kasutatud vindi puhul ei tea kunagi mille otsa satud.. ma olen ostnud 4-5 kasutatud vinti vanale 500Mhz pannile et tollel hing sees püsiks ja peale viimase on kõik umbes poole aastaga õhtule läinud.. ja need polnud ostetud Arrayst..

Arrayst ostsin 3-4a tagasi Liteon cd kirjutaja..siiamaani töötab ja pole ühtki plaati peppu keerand muidu kui enda lolluse läbi.. ka soovitan:) thumbs_up.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 71
tagasi üles
Siim7n7
HV vaatleja
Siim7n7

sõnum 21.04.2005 14:56:55 vasta tsitaadiga

MikuInDa kirjutas:
kas nad üldse seal midagi oskavad??

Ei icon_razz.gif

crv
HV kasutaja

sõnum 27.04.2005 12:10:36 vasta tsitaadiga

Nii, plaanin osta uut arvutit ja uurisin seda array pakkumist

AMD Athlon64 2800+
512 MB DDRAM PC3200, 80 GB HDD 7200rpm, FDD, Via K8T800
VGA 256MB GF FX5500 128-bit tv-out, Sound 5.1, USB2.0, LAN
ATX case ACC 300W, keyboard, mouse

aga kui lugeda teie kommentaare selle firma kohta,siis ma ei tea,kas on üldse mõtet midagi osta neilt?!
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 27.04.2005 12:16:29 vasta tsitaadiga

Ostsin säält kunagi Adata mälu Blitz kiviga, asi nägi välja nagu kasutatud(mida ma loomulikult lolli peaga alles kodus hakkasin uurima), enda arvutis tööle ei hakanud.Läksid vanamehega kohale ning vahetasin kalli raha eest PQI vastu, mis vungas
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
crv
HV kasutaja

sõnum 27.04.2005 20:01:56 vasta tsitaadiga

huvitav,kas uued komplektid on korras,või on need samasugused neil nagu vanad /vb isegi sokutavad vanu juppe sinna sisse?!
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
SK699
HV kasutaja

sõnum 28.04.2005 14:46:56 vasta tsitaadiga

Nonii
Sain enda asja lahendatud
Oli nn "ekspertiisis" 2 nädalat ja rohkemgi, kuid lõpuks helistati mulle, paluti koahle tulla ja vahetati mälu ilma kobinata ümber ning tehti uus garantiilehtki
Uus mälu töötab perfektselt, mingeid probleeme ei ole
Seega jah hoiatuseks teistele, odavama kaubaga on enamasti alati rohkem jamasid.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ra001
HV kasutaja
ra001

sõnum 20.06.2005 16:56:14 vasta tsitaadiga

kasutatud asju sealt ärge ostke ma ostsin kakise mobo, võibolla kõveketaska katki aga noh seda veel ei tea
-Infra-
HV vaatleja
-Infra-

sõnum 21.07.2005 14:48:06 vasta tsitaadiga

Ma olen seal vähemalt 4 emaplaati ja 5 mälu ja hiiri ja kõlareid ja jahutusi ja protsessoreid ostnud. Pole mitte mingeid probleeme olnud.

Kasutatud kettaid pole elus ostnud...seega ei tea sellel ketaste teemal kaasa rääkida icon_neutral.gif

kaak151
HV kasutaja

sõnum 17.10.2005 19:23:45 vasta tsitaadiga

ostsin sealt arvuti ilma hdd ja cd rom-ita siiamaani töötab kõik peale vga vendi mis hakkas undama ja selle vahetasin ise parema vastu.see oli jah jama et mehed eestikeelt ei mõigand a sain hakkama kahe tunniga pandi asi kokku thumbs_up.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
aatomik
HV kasutaja
aatomik

sõnum 14.12.2005 23:25:57 vasta tsitaadiga

Ostsin sealt DDR 256 mb mälu. Proovisin arvutisse teise mälu kõrvale, kogu süsteem läks tööle, aga hakkas miski paari minuti pärast restarti tegema. Võtsin siis oma vana mälu ära ja proovisin ainult uuega - ei miskit, ainult pinin. Helistasin siis järgmine päev poodi, et mälu ei tööta ja vaja ümber vahetada. Öeldi et OK, tule kohale. Läksingi siis kohale, sain sealt uue mälu vastu ja läksin tagasi koju asja testima. Üllatus, üllatus mälu jälle ei töötanud. Helistasin uuesti poodi, et mälu ei tööta ja vaja taas ümber vahetada. Pakkusin ka varianti, et võtan oma kasti kaasa ja proovin kohapeal ära kas üldse mõni nende ddr töötab. Sellepeale vana hakkas kokutama, et nii ei saa jne., kuid lõpuks pakkus siis mälu raha tagasi. Läksin siis kohale, sain raha tagasi ja läksin Fauni, kust sain sama hinnaga mälu, mis töötab väga bro-lt ja ilma tõrgeteta. thumbs_up.gif Niiet pool nädalat jama ja mõttetut sõitmist miskite 2 mälu pärast, mis polekski nagu kunagi töötanud. icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
kuusekas
HV vaatleja
kuusekas

sõnum 02.05.2006 15:10:02 Array Computers asukoht vasta tsitaadiga

Kas sellise nimega firma üldse reaalselt ka eksisteerib?
Käisin nende aadressil Pärnu mnt 69-115. Seal küll mingit silti ega midagi polnud.
Ei leidnud mina neid sealt üles, kas keegi oskaks seletada kuidas neid leida võiks.

Vaja oleks socket A emaplaati, seal paistab olevat.
Kui keegi teab veel kusagil olevat mingit mõistlikku socket A emaplaati, siis võiks teada anda.

Ette tänades.

Westswamp
HV Guru
Westswamp

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.05.2006 15:41:46 vasta tsitaadiga

Trammipeatuse vastast sisse, esimesel korrusel, sisenedes kohe vasakule esimene nn ümber nurga uks.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
pioneer
HV vaatleja

sõnum 08.05.2006 03:28:54 vasta tsitaadiga

PontuLontu kirjutas:

selgus, et vastupidiselt müüja väitele ei toeta see emaplaat seda proset.
Arvuteid panevad kokku mingisuguse segamini ja räpase lauanurga otsas.ESD tingimustest ei tea nad midagi. Arvutiosade kokkusobivusest ka mitte. Mingid kartulimüüjad. Turul nende koht second-hand kaltsude seas.
keldripood.
Parem mine juba k-salongi..

njaah, nii nad on

superman kirjutas:
forest kirjutas:
Ostsin kunagi sealt kasutatud kõvaketta. Nädala pärast andis otsad.

niih, kuulsin ka oma tuttavalt, et sealt pidevalt jama tuleb, eriti kettadega.
kuna tean, et array pidevalt müüvad mittetöötavaid kettaid, palusin minu juures seda kontrollida - see korras.
tulin koju, panin kõvaketas arvutisse, format, siis DOD sys
ja kui hakkasin win installida - ütles pole kõvakat
restart - ja arvuti enam vinti ei näe
ärge kunagi ostke sealt
ja lisaks - ka ei vahetanud mullle, aga kokkuleppe oli ikka, et kettas kasutatud, aga garantii olemas icon_evil.gif

ütlesid, et mina valesti formati tegin - mis jama, tuhandeid korda formati teinud, aga nad mulle ütlesid, et ma vale programmi kasutasin icon_evil.gif

sama lugu, ostetud hdd, mis andis otsa samal päeval.
ütlesid mulle et valesti formati tegin või ise olen süüdi
tsekk ja garantii olemas, aga nad ei vaheta icon_evil.gif
enam sealt ei osta, ja ei soovita!
tihtipeale müüvad ka kasutatud kraami, väites et uus on. icon_evil.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kedambarai
HV kasutaja
kedambarai

sõnum 02.11.2006 01:00:48 vasta tsitaadiga

läksin uut arvutit ostma sinna, müüja kohe athlon 64 pakkuma. viskasin talle teise poe hinnapakkumise, kahetuumalise inteliga. tüüp ei vaadand pealegi, ütles, et 500 eeki odavamalt täpselt sama komplekt. no ok. siis hakkas vaatama, et 2,8 GHz proset tal ei ole, ütles et paneb parema, 3,2GHz. no mis mul öelda oli: pangu icon_biggrin.gif tegi hinnapakkumise ära. pärast hakkas veel täpsemalt vaatama ja leidis et assaa prose oli kahe tuumaga (pentium d) siis läks amd haipimiseks, küll saad seda nänni ja küll seda. ma veel tegin näo et ikka tõsiselt kaalun.

võtsin inteli ära, kutil oli tuju hoobilt läind - porises iga asja peale ja iga lisa eest tahtis sada eeki. nii ma saingi omale pentium d masina ca 1,5K odavamalt kui mujalt. töötab lõpphästi, nii, nagu ma kujutangi ette ühte arvutit töötamas - ilma errorite ja muu jamata. ise küll pärast põdesin et tüüp ikka mingi erijuustu jupi sisse pistis - tal oli kohe nägu selline, et aint prose oli normaalne, ülejäänu pealt hoidis täiega kokku icon_smile.gif

üldiselt - pani masina kokku 2h-ga, kuigi tundub, et natuke poolkõvade teadmistega vend sest hullult vaikse toiteplokiga pani hullult lärrmava prosevendi (tahtsin vaiskemat komplekti). kokku pannakse arvutid jah mingi lauanurga peal. garantii kohta ei tea.

uutele ostjatele - kui teate mida tahate, saate soodsalt. kui ei tea siis määrib kaval vennike sellst jama peale mis võibolla polegi nii hea kui tüüp räägib icon_wink.gif

tagasi sinna arvatavasti ei lähe kuna kutt on kuri mu peale ja korraliku(ma)s firmas on närvikulu vähem beer_yum.gif

Popp
Kreisi kasutaja
Popp

sõnum 10.11.2006 00:48:35 vasta tsitaadiga

ma üritasin ka sealt miskit osta, kuid kuna müüja ei saanud aru sõnadest "põrutuskindel" ja "1 giga", siis keerasin otsa ümber ja tulin tulema icon_razz.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 22.11.2006 23:26:46 vasta tsitaadiga

mnjah mõtlesin osta pentium 4 3.0-i sealt 4650.- eest nüüd mõtlen ümber peab ikka veel paar tonni juurde panema ja ordisse ronima või k-saluuni

kurat mul praegu p4 2.0 kärab küll ja pole häda midagi kuid oleks aeg uuendada samas vaatasin hindasi ja kui need jupid ära vahetada mis mul vaja siis on uue arvuti raha koos kuna praegu need arvutid suhteliselt odavad ja nende pealt eriti enam ei teeni poed siis ei aita tutvused ka vist
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Resokas
HV vaatleja

sõnum 28.01.2007 18:46:21 vasta tsitaadiga

Sai ostetud sealt pc! Visati peale ka nänni. Klienditeenindus hea! Kaup käes kõik töötab, probleeme ei ole! Minu poolt thumbs_up.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mahfiaz
HV kasutaja

sõnum 07.03.2007 18:37:14 vasta tsitaadiga

Käisin kah Array-s. Tahtsin teada, et kas codegen mälukaardilugejal on linux-i tugi, tüüp ütles, et ta ei tea, ma proovigu ja viigu tagasi, kui pole. Küsisin veel, et kas mingit odavat asja, mis muudab voolu oleks, otsis kusagilt mingi 250w, 75.-. Ma ütlen, et nõrgaks jääb, tõi 320w toiteka, ikka 75.-. Siis tuli tal veel meelde, lohistas kusagilt mingi fulltoweri välja, sellise eilse päeva disainipommi, küsin hinda, 50.-
Et tüüp tegi hindadega isegi HinnaVaatlusele ära icon_smile.gif
Pole seni võimalust olnud proovida, seega veel ei tea, kas kõik töötab nii kuis peab, aga seni väga positiivne kogemus thumbs_up.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
seldor
HV vaatleja

sõnum 09.03.2007 12:08:04 vasta tsitaadiga

muidugi teavad sul müüjad poodides kas mingitele seadmetele on linuxi support optimist selline, anjyways arrayst ise ostnud ühe gfxi ja mõned coolerid pole hetkel küll probleeme tekkinud nendega.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
mahfiaz
HV kasutaja

sõnum 10.03.2007 11:00:33 vasta tsitaadiga

Loomulikult nad ei tea, aga see müüja pakkus mulle võimaluse, et proovin ja kui ei sobi, toon tagasi. Töötas küll, see on üle usb, kõik kaardid tulid /dev/sda alla nagu kulda. (Codegen-i 7 ühes kaardilugeja)
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
tiirP
HV Guru
tiirP

sõnum 28.12.2007 02:04:03 vasta tsitaadiga

Soetasin emaplaadi sealt ja siiani toimib.
Ooper omaette oli seda värkstuba leida. shocking.gif
Ettenägelikult juba helistasin ette ja pärisin, kus täpselt asuvad (suhelda tuleb Vene keeles).
Vanast väsinud puituksest tuleb sisse minna, mida mina ekslikult kasutatavaks uksekski ei pidanud.
Kolmandal korral helistades ja pärides, sain täpse juhise hoonesse sisenemiseks, igatahes olles sees ära käinud ja paar küsimust ka nende toreda asukoha kohta esitanud, näitas siis musta laua taga istuv Vene keelt rääkiv härrasmees näpuga ülesse pisikese luftakna peale. Tõepoolest oli seal, mingi silt ja sellel mingi kiri, mida väljast pea võimatu märgata on.
Elu nagu vilmis icon_lol.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 106
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  array arvutipood mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.