Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
white
HV kasutaja
|
19.03.2010 16:19:28
|
|
|
laulasmaa kirjutas: |
Kulge targad poisid.Miks ma Mängu alt+tab -ides Not responding saan apsull alati.Jääb must ekraan ja kõik! Kas seda parandada ei saa,peale re-installi  |
default nuppudest TAB score vaatamiseks ja LALT push to talk on epic win. Iga natukese aja tagant käin windoosas. win7 64bit dx9 . Tagasi mängu valides on mul must pilt ja peale vasaku hiireklahvi allahoidmist saan mängu ette tagasi. Halb on muidugi see kui bazooka käes on ...
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.03.2010 17:18:33
|
|
|
Aitäh HVlastele, kellega koos sai täiesti eepiline Rush matš maha peetud wedontcare'i serveris. Ma võin ausalt tunnistada, et midagi sellist pole mina veel MP mängus kogenud
Liitusin poole matši pealt, kui kaitsesime juba kolmandat punkti ja surusime ründajad tagasi ning tuli meie kord rünnata. Hull oli! Elu skoori sain ka
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 17:20:32
|
|
|
Etz kirjutas: |
Kuidas me üksteisele vastu räägime? |
Maxxxim ütleb, et servu valib randomi.
Sina ütled, et servus valib maplisti alusel.
aga tegelt suva
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
assax
HV vaatleja
|
19.03.2010 17:21:49
|
|
|
ottf kirjutas: |
Kuidas me üksteisele vastu räägime? |
Maxxxim ütleb, et servu valib randomi.
Sina ütled, et servus valib maplisti alusel.
aga tegelt suva  |
Serveris on maplist, kust valib randomi alusel.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
19.03.2010 17:24:43
|
|
|
Scart, oli jah hea. See APC käis suht pinda seal vahepeal. Kopterist sain ühekorra gunneri kah maha võetud siis tiirutas tühja.
Spoiler 
Ma tulin sisse poole roundi peal ja defenderiks.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 17:31:23
|
|
|
Scart kirjutas: |
Aitäh HVlastele, kellega koos sai täiesti eepiline Rush matš maha peetud wedontcare'i serveris. Ma võin ausalt tunnistada, et midagi sellist pole mina veel MP mängus kogenud
Liitusin poole matši pealt, kui kaitsesime juba kolmandat punkti ja surusime ründajad tagasi ning tuli meie kord rünnata. Hull oli! Elu skoori sain ka  |
lul.. aga palun. EI kujuta ette kui me veel comsis oleks olnud... puhta ribadeks võtt vastased.
v2ndag2ngsta ja andres? panid kohati päris hullu.
mul mäng ikka crashis paar korda aga õnneks oli spott alles kogaueg... jaaa miks lagis? pärast avastasin, et naine laseb läpakaga netis ringi ja vahib videosid
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
19.03.2010 17:38:53
|
|
|
Jube hea oli neid vastaseid võtta, kes läksid mcomi õhkima, kui mcomi maja oli pooleldi sodi.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 17:41:02
|
|
|
patrick615 kirjutas: |
Jube hea oli neid vastaseid võtta, kes läksid mcomi õhkima, kui mcomi maja oli pooleldi sodi. |
need 2 mappi meenutasid lõpuks hullemat nuclear warfare kui MW2-s seniajani neid nukesid üldse kokku lastud on
ATV-ga mäkke minna vahepeal oli võimatu ilma, et kuhugi auku ära ei kaoks
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.03.2010 17:48:24
|
|
|
Scart kirjutas: |
Liitusin poole matši pealt, kui kaitsesime juba kolmandat punkti ja surusime ründajad tagasi ning tuli meie kord rünnata. Hull oli! Elu skoori sain ka  |
Selle viimase punkti kaitsemine õnnestus teil vaid tänu sellele, et meie tiimi liikmed jooksid ükshaaval teie kuulide otsa. Mingit koordineeritust ei olnud ja jube ticketite raiskamine käis. Ma ei saa aru, miks on nii raske rünnakuid natukenegi koordineerida. Tiim oodaku, kuni kopter ja tank on olemas, snaiperid saatku motion sensorid ja seejärel mortarid teele. Ülejäänud, kes kopteri või tankiga ei tegele pildugu granaate ja tapku nii palju vastaseid kui suudavad.
Teil pidevalt istus 5+ venda seal selle kõrge mäe peal ja ükski meie snaiper ei pannud sinna mortarit. Ma ei tea, mida meie tanki juhid ka tegid... kasutada nad seda igastahes ei osanud.
Meie defense oli üldse suht kahtlane. Teie tank pommitas rahulikult seal künka peal mingi 10 minutit ja mul oli tunne, et ma olin ainuke Engineer oma tiimis, kes üritas seda maha võtta (tänu millele ma ka korduvalt surin). Mitu korda ütlesin, et "take out the tank" ja mingit kasu sellest ei olnud. Eelmiste MCOM'ide juures tiirutas kopter pool päeva ringi ja ma jälle üksi üritasin Tracer'it külge saada ja maha võtta seda. Siis mingi tiimi liige veel ütles, et ärge tulistage kopterit, vaid defuse'ge. No ikka puhta tumba noh.
Lisaks tahaks veel öelda, et Snaiperid võiks ikka õppida mortarit kasutama, mitte et jahivad ainult kille. Näiteks kui MCOM'i defuse käib, siis peaks vastaste rinde joon olema täieliku mortari saju all, et neil oleks raskem defuser'eid maha võtta.
Väga fail roundid olid... teamwork oli 0.
viimati muutis LightsabeR 19.03.2010 17:48:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 17:48:31
|
|
|
Mwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaa
Pidin lihtalt....
aga ma võin öelda, et paar korda olid päris napikad ka lõpus sest jah ka mingi 50% meie tiimist töllerdas niisama ringi ja reconid sügasid põõsas kotte ning noppisid easy kille aint.
viimati muutis ottf 19.03.2010 17:53:13, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
19.03.2010 17:50:57
|
|
|
LightsabeR, ma sain eelviimase kahe mcomi juures 4 killi ühe mortar strikeiga. See oli just siis, kui sa ütlesid, et võtke tank maha. Tank oli siis kas A või B mcomi juures.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.03.2010 17:52:03
|
|
|
Pidin lihtalt....  |
Ega sa ise paremini poleks midagi suutnud teha seal tiimis. Teatavasti üksi või siis ühe squadiga selles mängus midagi ära ei tee, eriti kaitses. Rünnakus veel saab mõnikord asja enda peale võtta ja MCOM'e maha võtta, kuid kaitses peab ikka terve tiim aru saama, mida nad teevad.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 17:55:31
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Pidin lihtalt....  |
Ega sa ise paremini poleks midagi suutnud teha seal tiimis. Teatavasti üksi või siis ühe squadiga selles mängus midagi ära ei tee, eriti kaitses. Rünnakus veel saab mõnikord asja enda peale võtta ja MCOM'e maha võtta, kuid kaitses peab ikka terve tiim aru saama, mida nad teevad. |
karta on jah, et poleks.... ega ausaltöeldes ei motiveeri mitte miski olema poolel kus pool rahvast pmst. mitte midagi kasulikku ei tee.
näiteks istud reconina assaultil per.... ja röögid tund aega, et too ammot annaks või spammid q-d.. lihtalt ei anta ja kõik.
motion sensorid ka ju igavesti ei kesta.
VSS+spotter+sensorid+mortar on üli tõhus btw
viimati muutis ottf 19.03.2010 17:58:00, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
19.03.2010 17:56:34
|
|
|
... teamwork oli 0. |
uxu kirjutas: |
..... Üksi ei tee selles mängus sittagi, jooksed nagu peata kana ringi kuni ühel hetkel on kõõks ja pikali. Kuni tiimi mängu pole on asi igav.....
|
Nii ta paraku on jahh, kui ikka kaaslased ei viitsi koostööd teha ja igaüks on ainult enda eest võitlemas siis kisub asi jamaks küll.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
19.03.2010 18:00:49
|
|
|
Jah kui nüüd MW2-ga võrrelda (ärme jälle lööma hakka üksteist) siis jah seal lasid üksi lampi ringi ja oli kah täiesti lõbus... ei sõltunud mitte kellestki ning oneman army'tamine oli täiesti võimalik.
Ega meil ka antud mängus üks miki võttis v2ndag2ngstalt tanki eest ära ja siis passis keset väljakut ning lasi kuhugi karup... selleasemel, et vasakult kaljuäärest mingi 6+ meheline kamp A pommikast puhtaks peksta.
No mis teha noh..
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.03.2010 18:04:47
|
|
|
näiteks istud reconina assaultil per.... ja röögid tund aega, et too ammot annaks või spammid q-d.. lihtalt ei anta ja kõik. |
Tuttav tunne. Viimasel ajal olen millegi pärast suht tihti selliste vendade otsa sattunud. Korra oli nii, et Engineeriga mängides üritasin vastaste tanki maha võtta ja raketid said otsa. Oma squadi Assault oli kõrval ja ei teinud muud, kui ainult täristas automaadist, siis sai surma. Spammisin Q'd, kirjutasin squad chatis, et "Give ammo", hüppasin tema ees ringi ja nüsisin teda noaga... midagi... ikka ei andnud kuule. Siis jooksin lihtsalt tanki suunas suicide run'i, et saaks uuesti spawnida.
Samas õnneks enamik Assaulte siiski saab aru, et tuleb kuule jagada.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
19.03.2010 18:18:11
|
|
|
XATM092 kirjutas: |
6 on tarvis, kui mCom on eelnevalt kahjustamata...  |
Kindel, et kuuest piisab? Mulle on jäänud mulje, et mComid on nüüd kaks korda tugevamad kui nad betas olid. Või siis loeb nüüd see ka kuhu ma selle C4 seal täpselt topin? |
Ei piisa ... 12 peab olema ... vähemalt Assaulti C4-ja peab 12 olema.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
19.03.2010 18:45:08
|
|
|
Korra oli nii, et Engineeriga mängides üritasin vastaste tanki maha võtta ja raketid said otsa. Oma squadi Assault oli kõrval ja ei teinud muud, kui ainult täristas automaadist, siis sai surma.
|
kui ta surma saab, siis võta tema kit, viska ammo box maha ja võta enda kit tagasi täitsa mugav on nii
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
19.03.2010 18:54:15
|
|
|
eyelids kirjutas: |
Korra oli nii, et Engineeriga mängides üritasin vastaste tanki maha võtta ja raketid said otsa. Oma squadi Assault oli kõrval ja ei teinud muud, kui ainult täristas automaadist, siis sai surma.
|
kui ta surma saab, siis võta tema kit, viska ammo box maha ja võta enda kit tagasi täitsa mugav on nii  |
/this
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
19.03.2010 18:58:54
|
|
|
Lugedes teksti mõttetute tiimikaaslaste kohta, siis tekib kange tahtmine spämmida EBC reklaami jälle.
Mäletan BF2 aeg oli reklaamiva teskti esimeseks lauseks: Kas oled tüdinenud avalikes serverites valitsevast kaosest ja tiimitöö puudumisest ...
Tundub, et siin tahab päris mitu tegelast midagi enamat kui peata kanu. Minu soovitus on ära proovida EBC või mõni muu sarnane mängukommuun. Lahinguid ei peeta küll iga päev, kuid kord nädalas pühapäeva õhtuti saab mitu head tundi korralikku BC2 mängida, kus suur vägedejuhataja jagab käske ja kapten tõmbab piki tatti, kui sa oma ülesandeid ei täida
Mängijad jagatakse kampaania alguses (BF2 puhul oli vist 10 edukat kampaaniat, siis vajus huvi puudumisel ära) punaste ja siniste vahel ära, praegu siis Vene ja USA. Kommuuni organiseerija paneb alguses paika kaardid, mida kampaania jooksul mängitakse, kindralid koos ohvitseridega teevad põhistrateegia (mis rühm, millise lipu eest hoolt kannab) ja mängu jooksul hakatakse rühmadele vastavalt vajadusele ülesandeid määrama.
Sel pühapäeval on esimene eellahing. http://www.battlefield-command.com/forum/content.php
|
kui ta surma saab, siis võta tema kit, viska ammo box maha ja võta enda kit tagasi täitsa mugav on nii  |
Eriti lihtsaks teeb selle pisike ikoon, mis näitab maas oleva kiti klassi ilma, et peaksid ise uurima hakkama. Ise kasutan seda pidevalt. Kunagi on nii isegi BF2-s sobi tehtud, et hoidsin snaiprina kõrval meediku kitti iga 10-15 sek tagant vahetades ja ennast remontides. Teisi kombinatsiooni on ka kasutatud.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
19.03.2010 19:28:46
|
|
|
white kirjutas: |
default nuppudest TAB score vaatamiseks ja LALT push to talk on epic win. Iga natukese aja tagant käin windoosas. win7 64bit dx9 . Tagasi mängu valides on mul must pilt ja peale vasaku hiireklahvi allahoidmist saan mängu ette tagasi. Halb on muidugi see kui bazooka käes on ... |
Kasuta push to talk nupuna caps lock'i. ;)
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.03.2010 19:42:37
|
|
|
|
Oleks seda teinud, kui ta poleks saanud surma kohas, kuhu joostes oleks ka mina surma saanud. Kahju, et FF peal polnud, muidu oleks ise ta juba siis ära tapnud, kui ta minu kõrval kükitas.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
19.03.2010 20:19:59
|
|
|
näiteks istud reconina assaultil per.... ja röögid tund aega, et too ammot annaks või spammid q-d.. lihtalt ei anta ja kõik. |
Tuttav tunne. Viimasel ajal olen millegi pärast suht tihti selliste vendade otsa sattunud. |
Eks mäng saab populaarsemaks ja rohkem häid mängijaid tuleb
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |