Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eShelobik
HV Guru

|
11.03.2010 16:28:02
|
|
|
ottf, Etz, muuseas, house rule võid sa harrastada ainult PW protected serveris. Ehk siis, avalikus serveris, kuhu kõik ligi saavad ei tohi sa kickida/bännida kui ei ole mängija rikkunud EULAt vms asja. Kui sind stabiilselt kickitakse lampi kellelegi ruumi tegemise pärast, siis sa võid esitada kaebuse DICEle kes siis otsustab, kas serveri omanikud saavad hoiatuse, või pannakse server kinni. Ainus erand on parooliga server - seal on omanik kuningas. jutul lõpp.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:30:18
|
|
|
Ah ärme nüüd siin omavahel sõdi... mõni mees vist siin tundis lihtalt ennast ära "ühe kasutu sniperina" ja kukkus pabistama loomulikult ei hakkaks ma nö. omasid teamkillima... saaks vast väikese diskusiooni käigus kah asjad joonde või siis vahetaks juba servut.
Sõdime mängus, mängu kuulidega!
ja kui need kickid on tõesti selle pärast olnud, et TNT servusse "maksja" või clanmemberi jaoks ruumi teha siis ma väga ei pahanda kah kui aus olla... vähemalt keegigi tegeleb migni serveri majadnamisega.
viimati muutis ottf 11.03.2010 16:31:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 16:34:03
|
|
|
ottf kirjutas: |
BC2 ametlikes foorumites käib kõva whinemine sniperite üle ning ma usun, et varsti on platsis mingi serveri settung mis limiteerib sniper relvade kasutamist. |
BF2 ajal oli mitmetes serverites keelatud üle 2 snaipri kasutada. See oli küll alles siis kui EA enam ei pööranud palju tähelepanu mängule. Esimese aasta jooksul pandi serverid, mis piirasid mingi relva kasutamist, kinni ja seal pidevalt mängivate inimeste statsid nulliti. KP only serverid näiteks. Hiljem enam ei peedistatud. Heh isegi meil oli ju piiratud claymore'de kasutamine lippude juures.
Kõige lihtsam snaiperdamist vähendada, oleks kui snaipritel oleks CoD MW snaipri süsteem, kus sihik paigal ei püsi, kuid ilma "hinge kinnihoidmise" nuputa.
etc_Shelob kirjutas: |
ottf, Etz, muuseas, house rule võid sa harrastada ainult PW protected serveris. Ehk siis, avalikus serveris, kuhu kõik ligi saavad ei tohi sa kickida/bännida kui ei ole mängija rikkunud EULAt vms asja. Kui sind stabiilselt kickitakse lampi kellelegi ruumi tegemise pärast, siis sa võid esitada kaebuse DICEle kes siis otsustab, kas serveri omanikud saavad hoiatuse, või pannakse server kinni. Ainus erand on parooliga server - seal on omanik kuningas. jutul lõpp. |
Teeks nii, et nii ametlike reeglite puhul võiks ikka algallikale (siis EA või DICE) viidata. Muidu on ta selline "naised saunas rääkisid" tasemel jutt.
Kas BC2 puhul ROE on ka olemas juba?
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 16:37:31
|
|
|
monty11 kirjutas: |
BC2 ametlikes foorumites käib kõva whinemine sniperite üle ning ma usun, et varsti on platsis mingi serveri settung mis limiteerib sniper relvade kasutamist. |
BF2 ajal oli mitmetes serverites keelatud üle 2 snaipri kasutada. See oli küll alles siis kui EA enam ei pööranud palju tähelepanu mängule. Esimese aasta jooksul pandi serverid, mis piirasid mingi relva kasutamist, kinni ja seal pidevalt mängivate inimeste statsid nulliti. KP only serverid näiteks. Hiljem enam ei peedistatud. Heh isegi meil oli ju piiratud claymore'de kasutamine lippude juures.
Kõige lihtsam snaiperdamist vähendada, oleks kui snaipritel oleks CoD MW snaipri süsteem, kus sihik paigal ei püsi, kuid ilma "hinge kinnihoidmise" nuputa.
ottf, Etz, muuseas, house rule võid sa harrastada ainult PW protected serveris. Ehk siis, avalikus serveris, kuhu kõik ligi saavad ei tohi sa kickida/bännida kui ei ole mängija rikkunud EULAt vms asja. Kui sind stabiilselt kickitakse lampi kellelegi ruumi tegemise pärast, siis sa võid esitada kaebuse DICEle kes siis otsustab, kas serveri omanikud saavad hoiatuse, või pannakse server kinni. Ainus erand on parooliga server - seal on omanik kuningas. jutul lõpp. |
Teeks nii, et nii ametlike reeglite puhul võiks ikka algallikale (siis EA või DICE) viidata. Muidu on ta selline "naised saunas rääkisid" tasemel jutt.
Kas BC2 puhul ROE on ka olemas juba? |
Ma tahtsin sama küsida, minu teada Bad Company 2 puhul pole veel sellist asja üllitatud...
Samuti ma tahaks näha seda kohta, kus on kirjas mida ma oma serveris teha võin ja mida mitte?
Ning kus on kirjas, et ma ei tohi kedagi kickida, whatever põhjusel?
Ja see on täiesti normaalne nähtus, et klanniliikmed on eelistatumas staatuses, kui muud "läbi uitajad"...
Oli BF2 aegadel ja on ka nüüd.
BF2 RoE seda igatahes ei sätestanud ja ei usu , et ka BFBC2 oma palju teistsugune tuleb... (kui üldse)
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 11.03.2010 16:40:09, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:40:43
|
|
|
Nah tegelt ma usun, et omavahel siin eestalstega seda probleemi ei tekigi... praegu tehakse unlocke ja leveldatakse niisama.
Kui kõigil asjad käes siis saab rahvas rahulikult teamplayle keskenduma hakata... on ka ju neid kellele tõesti meeldib sniperiga põmmutada ja tavaliselt on neist isegi kasu kah.
HC modes SVU + acog scope on vägagi tõhus selline pool rush/sniper stiiliga.. tee mcomini või lipu ümruse puhas hoidmine ei tohiks probleem olla.
Etz kirjutas: |
Ma tahtsin sama küsida, minu teada Bad Company 2 puhul pole veel sellist asja üllitatud...
Samuti ma tahaks näha seda kohta, kus on kirjas mida ma oma serveris teha võin ja mida mitte?
Ning kus on kirjas, et ma ei tohi kedagi kickid, whatever põhjusel? |
co.uk foorumites too "bazajatzee" või mis iganes DICE tegelane postis miski lingi küll kus oli täiesti selgelt välja toodud mida adminnid teha tohivad.. kahjuks ei suuda ma seda sealt praegu üles kaevata aga hiljem proovin veel.
Oli seotud teemaga, et keegi tegelane sai pidevalt kicki public rankedist kuna võttis adminnilt kogaueg helikopteri eest ära vms
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 16:41:42
|
|
|
Oli seotud teemaga, et keegi tegelane sai pidevalt kicki public rankedist kuna võttis adminnilt kogaueg helikopteri eest ära vms  |
Nu see on ju hoopis teine teema ning põhjus...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.03.2010 16:45:58
|
|
|
ma ei suuda leida ka teemat, kus "Baza" sellest rääkis, aga samuti kickiti/banniti tüüpe serverist kes tankiga sõitsid... seal oli konkreetselt öeldud, et "House Rule" tohid ainult PW protected serveris teha. Aga nuh, eks igaüks ise teab mis ta oma serveriga teeb. Mina isiklikult otsin endale teise serveri kui mind hakatakse kuskilt kickima, et kellelegi ruumi teha... ja ma oletan, et ma pole ainuke.
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:48:25
|
|
|
Etz.. no TK-mis eest sa ei tohi ikkagi bännida sest mängija karistus on miinus punktid. thats it...
Tegelikult ma usun, et sa saad ise kah mu /emoragest aru... vaevalt sulle omalegi meeldiks olla teamis kus peale sinu on kõik sniperid kuskil kaljunukil reas ning mitte midagi kasulikku ei tee.
onju nii või ma eksin?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
11.03.2010 16:49:09
|
|
|
No siis otsid lihtsalt mingi põhjuse, nt: idle või otsid mõne madalama rankiga tegelase, kes ei jookseks kohe DICE onukeste juurde...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
11.03.2010 16:52:43
|
|
|
Miks üldse kickimisest suurt numbrit teha? Admin ise otsustab, mida sealsete mängijatega teha ju.. Igatahes, koolisttagasi, mäng käima, eks vaatab kuna koolitöö juurde jõuan :]
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 16:54:32
|
|
|
etc_Shelob, üks on House Rules, kus ainult adminnidel on õigus lennata, teine on kus põhjusega kickitakse/bannitakse, nt keegi laseb oma poole mehi kopterist maha, et kopterit endale saada ja igast muud mõeldavad sigadused (mille hulka ei kuulu hea mänguoskus ... kuigi mõnel pool kuulub ka kahjuks), mis teiste jaoks mängitavust vähendavad.
Nah tegelt ma usun, et omavahel siin eestalstega seda probleemi ei tekigi... praegu tehakse unlocke ja leveldatakse niisama.
Kui kõigil asjad käes siis saab rahvas rahulikult teamplayle keskenduma hakata... on ka ju neid kellele tõesti meeldib sniperiga põmmutada ja tavaliselt on neist isegi kasu kah.
|
Sa ka ikka optimist BF2 on isetsejaid siiani täis kuigi ammu juba on kõigil kõik unlockid olemas. Kujunevad välja lihtsat korralikult hallatud serverid, kust kõnts välja loobitakse ja kogukonnad (a'la EBC, tactical gamer, jne), kus tehakse organiseeritud kogukonnasiseseid mänge või teiste kogukondadega "sõprusmänge".
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 16:56:50
|
|
|
ma ei suuda leida ka teemat, kus "Baza" sellest rääkis, aga samuti kickiti/banniti tüüpe serverist kes tankiga sõitsid... seal oli konkreetselt öeldud, et "House Rule" tohid ainult PW protected serveris teha. Aga nuh, eks igaüks ise teab mis ta oma serveriga teeb. Mina isiklikult otsin endale teise serveri kui mind hakatakse kuskilt kickima, et kellelegi ruumi teha... ja ma oletan, et ma pole ainuke. |
Head Lugemist: Link
Server Administrators are in violation of the EA Online Terms and Conditions if they enforce server rules on ranked servers that prohibit or severely limit players from using any roles, kits, weapons, vehicles, or other features of the game while playing on their server. Examples of such rules that would violate the EA Online Terms and Conditions include:
* Preventing players from being Commander or Squad Leaders
* Preventing players from using certain vehicles such as jets, helicopters, or tanks
* Running knife / pistol-only servers
* Preventing players from using all commander assets (artillery, vehicle drop, UAV or scans). If using the Infantry-only server-side option, this should be clearly stated in the game's loading screen
* Preventing players from using certain weapons or items (such as flash bangs or C4) or enforcing a "pistol only" or "knife only" server rule
|
Ja nüüd näita mulle seda kohta, kus on kirjas, et kellegi arvelt ruumi teha ei tohi?
Ja mida "Baza" ise oma serveris teeb?
EDIT: Teinekord enne kui midagi väita, võiks ise reeglitega tutvuda ja siis alles teisi "paika panema" hakata
Ehk siis su oma sõnadega: Jutul Lõpp.
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 11.03.2010 16:58:23, muudetud 1 kord |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.03.2010 16:57:52
|
|
|
Etz, minupärast tee kui tahad... lihtsalt sellise asja tulemusena mängidki lõpuks oma serveris koos 5 sõbraga, sest ülejäänud kicki saanud mängijad tagasi ei tule enam.... kas mulle tundub, või hakkab TNT serverile sita maitse juba juurde tulema. Pidevad adminnide eneseõigustused, nonbalanced teams jne probleemid...
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 17:00:01
|
|
|
Etz, minupärast tee kui tahad... lihtsalt sellise asja tulemusena mängidki lõpuks oma serveris koos 5 sõbraga, sest ülejäänud kicki saanud mängijad tagasi ei tule enam.... kas mulle tundub, või hakkab TNT serverile sita maitse juba juurde tulema. Pidevad adminnide eneseõigustused, nonbalanced teams jne probleemid... |
Ma lihtsalt üritan sulle selgeks teha, et see pole mingite reeglitega vastuolus...
Ning ka serverit ei rendita selleks, et ise mujal mängimas käia...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
11.03.2010 17:02:06
|
|
|
Etz, minupärast tee kui tahad... lihtsalt sellise asja tulemusena mängidki lõpuks oma serveris koos 5 sõbraga, sest ülejäänud kicki saanud mängijad tagasi ei tule enam.... kas mulle tundub, või hakkab TNT serverile sita maitse juba juurde tulema. Pidevad adminnide eneseõigustused, nonbalanced teams jne probleemid... |
Selliselt käituvad ka ju teised serverid, TNT&EST server ei ole mingi erand...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 17:06:13
|
|
|
Lugesin ka need reeglid läbi. Asi on sama nagu BF2 puhul ja tundub, et BF2 ROE kehtib ka BC2 puhul.
Pmst võib jobusid kickida ja bannida ning see ei ole reeglite vastane.
Mängima jäävad need, kes on nõus korralikult ennast üleval pidama. Mängijaid on piisavalt, et neid ka edaspidi jaguks. Sama seltskonna adminnitud BF2 server oli nii umbes aasta tagasi (siis võõrandusin ise mängust) veel nende vaprate hulgas, kus oli praktliselt pidevalt mäng käimas. Tee sellest omad järeldused.
Tule ja kiika minu fotomaailma.
viimati muutis monty11 11.03.2010 17:08:56, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 17:07:54
|
|
|
No kogu see sõda siin sai alguse minu liiga särtsakast lausest kus lubasin kasututele sniperitele tasuta "ammot" jägada...
mina vaatan seda selle nurga alt, et kui see kasutu sniper istub minu teamis ja raiskab ticketeid mille nimel mina jooksen ja üritan mängu võita siis ta rikub minu gaming experienci, miks mina ei või siis teda TK-da ja talle samaga vastata?
olen suht kindel, et siin foorumis pole inimest kes külma närviga viitsiks rügada oma squadiga ning iga mäng lutti saada kuna 10 sniperit mäepeal teevad moosirongi ning raiskavad surma saades ticketeid.
või ma tõesti eksin?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 17:12:15
|
|
|
mina vaatan seda selle nurga alt, et kui see kasutu sniper istub minu teamis ja raiskab ticketeid mille nimel mina jooksen ja üritan mängu võita siis ta rikub minu gaming experienci, miks mina ei või siis teda TK-da ja talle samaga vastata?
olen suht kindel, et siin foorumis pole inimest kes külma närviga viitsiks rügada oma squadiga ning iga mäng lutti saada kuna 10 sniperit mäepeal teevad moosirongi ning raiskavad surma saades ticketeid.
või ma tõesti eksin? |
No snaiperite piiramine on reeglite vastane hetkel. Seega kui sina võtad õigusmõistmise enda kätesse, siis sinu edukuse šansid sama suured kui tavamaailmas. Loomulikult käib see pinda, kui mõned kusagil põõsa all linnulaulu kuulavad samal ajal kui sina tööd pead rügama ... mine otsi mõni server, kus selliseid pole.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
äss
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 17:12:59
|
|
|
30 mängijat sees ja tundub, et sita maitset pole ollagi ja kui on, siis pole õige sitt.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.03.2010 17:15:20
|
|
|
mina isiklikult hakkaks sulle põõsast kuule pähe laskma pärast sellist tegu. Mina istun ilusti põõsas, liiigun ringi, ei sure just väga tihti, spotin jalaväele 3-4 kaupa vastaseid, kasutan motion miini, kutsun mortar strike jne. Ja samal ajal lasen paar headshoti ... ja nüüd tuled sina ja sõimad mind camperiks ja tulistad? Enamus mänge on mul 800-1000 punkti, enamus nendest spot assistidest/motion trackerist/critical kill assist...
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
kitten
HV vaatleja

|
11.03.2010 17:17:09
|
|
|
wedontcare.org nüüd HC server!
|
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 17:19:35
|
|
|
mina isiklikult hakkaks sulle põõsast kuule pähe laskma pärast sellist tegu. Mina istun ilusti põõsas, liiigun ringi, ei sure just väga tihti, spotin jalaväele 3-4 kaupa vastaseid, kasutan motion miini, kutsun mortar strike jne. Ja samal ajal lasen paar headshoti ... ja nüüd tuled sina ja sõimad mind camperiks ja tulistad? Enamus mänge on mul 800-1000 punkti, enamus nendest spot assistidest/motion trackerist/critical kill assist... |
haha.. ei, miks ma peaks kasulikku sniperit ahistama? loomulikult mitte
aga kui sa seal mäepeal oma 0/99 kill/death -ga istud siis ajaks julga kuumaks küll
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja
|
11.03.2010 17:19:56
|
|
|
monty11 kirjutas: |
Lugesin ka need reeglid läbi. Asi on sama nagu BF2 puhul ja tundub, et BF2 ROE kehtib ka BC2 puhul.
Pmst võib jobusid kickida ja bannida ning see ei ole reeglite vastane.
Mängima jäävad need, kes on nõus korralikult ennast üleval pidama. Mängijaid on piisavalt, et neid ka edaspidi jaguks. Sama seltskonna adminnitud BF2 server oli nii umbes aasta tagasi (siis võõrandusin ise mängust) veel nende vaprate hulgas, kus oli praktliselt pidevalt mäng käimas. Tee sellest omad järeldused. |
Sama seltkonna renditud BF2 server on käinud vist kokku 4 aastat ja iga päev jagub mängijaid, kuigi me jõhkralt need vennad bännime, kes teamkillivad sõidukite pärast. Mingi aja pärast pooled paluvad vabandust ja unbannitakse.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 17:37:05
|
|
|
kitten kirjutas: |
wedontcare.org nüüd HC server! |
Proovin ära kui aega leian.
Nädalavahetuse eesmärk:
sulle ja Killzone88-le nuga anda :p
Sportlik viha. Sulle selle eest, et kui ma oma mängu helikopteriga ringi hõljusin, andsid sa mulle seljatagant nuga. vaja kätte maksta!
Kui ma respawnisin nägin sind põgenemas. Jällitasin päris pikalt nuga hambus, aga lõpuks kaotasin jälje ja pääsesid.
Killzone88-le selle pärast, et alati kui mängin on ta vastas teamis ja suht tihti tõmbab mulle koti pähe. Nüüd teritan nuga ja minu kord ownida:)
Korra sain killzone ise ka mõnusalt ära ownitud. Jälle olin talle jalgu jäänud ja ta avas minu vastu tule. Jooksin eest ära, nagu kardaksin teda. Nii kui lao hoonesse jõudsin viskasin granaadi sissepoole ukse äärde(teadsin, et ta ajab mind taga). Ta loomulikult tuligi järgi ja nii kui uksest sisse tormas täristas veel 2 kuuli mulle selga. Õnneks mu kaval granaat plahvatas ja ta suri silmapilkselt. Ise itsitasin pool vigasena Panama laohoones =)
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|