Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
inc
HV veteran
inc

sõnum 11.03.2010 14:50:30 vasta tsitaadiga

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/10/how-to-avoid-mapathy-without-paying.aspx - nii et mul oli ikka õigus- VIP versiooni omanikud saavad 2 tasuta lisa mapi(laiendust), teised peavad pappi pritsima icon_cool.gif
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2010 14:50:39 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/10/how-to-avoid-mapathy-without-paying.aspx - nii et mul oli ikka õigus- VIP versiooni omanikud saavad 2 tasuta lisa mapi, teised peavad pappi pritsima icon_cool.gif

Kõik saavad need uued moded, just nagu esimese mäp päkki puhul.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 11.03.2010 14:52:30 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
inc kirjutas:
http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/03/10/how-to-avoid-mapathy-without-paying.aspx - nii et mul oli ikka õigus- VIP versiooni omanikud saavad 2 tasuta lisa mapi, teised peavad pappi pritsima icon_cool.gif

Kõik saavad need uued moded, just nagu esimese mäp päkki puhul.

"It will be made available on the 30th of March on all platforms at no extra cost to all of you who’ve got your VIP codes entered in the game."
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2010 14:53:29 vasta tsitaadiga

Of course, it also helps avoid segmenting the community, making sure everyone can play together having the same maps available.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 15:00:00 vasta tsitaadiga

2 mappi aint.. ja 1 on pmst tegelt olemas....... waaah
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 11.03.2010 15:00:22 vasta tsitaadiga

minuarust need 2 laused räägivad üksteise vastu icon_confused.gif
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 11.03.2010 15:12:42 vasta tsitaadiga

Tasuta jah on kõigile. Eriti ilus oleks kui 32-est mängijast oleks 2-el VIP code...ülejäänud 30 on kicked v? mõtle peaga.
Lisatasu eest saad oma relvadele skinne osta.

monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 11.03.2010 15:26:15 vasta tsitaadiga

PCle peaks kaardid tasuta olema, see VIP on konsoolide teema.

ottf kirjutas:

2. teamkill - ise harrastan seda päris palju icon_biggrin.gif (mul suht suva statsidest tbh...) kui ikka sniperi jopski mitte midagi mõistliku ei tee ja veel samas squadis siis kuulpähe on väga kiire tulema.

mul on täiesti üskkõik kui keegi tuleb piiksuma, et "ma mängin oma ostetud mängu nii nagu ise tahan" vot mina mängin ka ja kui tahan siis teamkillin... kui ei meeldi siis vaheta serverit või lase adminnil mind kickida icon_biggrin.gif

see ei ole mingi modern failware 2 kus istud sügad kotti kalju otsas ning lased paaril teisel mehel kogu töö ära teha... see ei tööta.

Siis antu team saab lossi ning järgmine mäng too tard joinib võitjate poolele snipima.. lõpetab mängu 100 punktiga.. GG

Sellise tegutsemisega hakkab sul servereid, kuhu sisse pääsed, lõpuks nappima. Tegelt väärid sa juba ennetavat banni icon_biggrin.gif

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2010 15:47:02 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
PCle peaks kaardid tasuta olema, see VIP on konsoolide teema.

ottf kirjutas:

2. teamkill - ise harrastan seda päris palju icon_biggrin.gif (mul suht suva statsidest tbh...) kui ikka sniperi jopski mitte midagi mõistliku ei tee ja veel samas squadis siis kuulpähe on väga kiire tulema.

mul on täiesti üskkõik kui keegi tuleb piiksuma, et "ma mängin oma ostetud mängu nii nagu ise tahan" vot mina mängin ka ja kui tahan siis teamkillin... kui ei meeldi siis vaheta serverit või lase adminnil mind kickida icon_biggrin.gif

see ei ole mingi modern failware 2 kus istud sügad kotti kalju otsas ning lased paaril teisel mehel kogu töö ära teha... see ei tööta.

Siis antu team saab lossi ning järgmine mäng too tard joinib võitjate poolele snipima.. lõpetab mängu 100 punktiga.. GG

Sellise tegutsemisega hakkab sul servereid, kuhu sisse pääsed, lõpuks nappima. Tegelt väärid sa juba ennetavat banni icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 15:51:16 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:

bannida võib aint clan serveritest oma suva järgi... EA publicutest ei tohi. Seega ainuke karistus jääb - punkte koguda ja kicki saada äärmisel juhul icon_razz.gif
Ja miks peaks.. mis tähendab siis? Ma ostsin mängu ja mängin nii nagu tahan noh.. sinna ei saa mitttte midagi parata icon_biggrin.gif

BC2 ametlikes foorumites käib kõva whinemine sniperite üle ning ma usun, et varsti on platsis mingi serveri settung mis limiteerib sniper relvade kasutamist.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 15:57:38 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
monty11 kirjutas:

bannida võib aint clan serveritest oma suva järgi... EA publicutest ei tohi. Seega ainuke karistus jääb - punkte koguda ja kicki saada äärmisel juhul icon_razz.gif
Ja miks peaks.. mis tähendab siis? Ma ostsin mängu ja mängin nii nagu tahan noh.. sinna ei saa mitttte midagi parata icon_biggrin.gif

BC2 ametlikes foorumites käib kõva whinemine sniperite üle ning ma usun, et varsti on platsis mingi serveri settung mis limiteerib sniper relvade kasutamist.

Tegelt mina näeksin asja sellest vaatest, et mingite "kit"`ide arv per team võiks olla limiteeritud...
Samas, kui serveris on piisavalt "terve mõistusega" inimesi mängimas, pole ka probleemi... icon_wink.gif

Ning Tohib/ei tohi bannida teemal... Bannida saad sa siiski ainult serverist, kus ise admin oled...
EA publicus vaevalt et just palju EA välistest inimestest adminne on, nii et sinna laieneb kah küllaltki see "clan" serveri teema icon_wink.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2010 15:59:01 vasta tsitaadiga

Sniperitest on suht suva, küll aga ajab hellalt närvi nende täiesti retardselt OP power Mortar Strike. See ikka pole päris normaalne, kui kaks reconi venda baasi puhtaks teevad ja sinu nende peatamise võimalus on null.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 16:04:03 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Tegelt mina näeksin asja sellest vaatest, et mingite "kit"`ide arv per team võiks olla limiteeritud...
Samas, kui serveris on piisavalt "terve mõistusega" inimesi mängimas, pole ka probleemi... icon_wink.gif

Ning Tohib/ei tohi bannida teemal... Bannida saad sa siiski ainult serverist, kus ise admin oled...
EA publicus vaevalt et just palju EA välistest inimestest adminne on, nii et sinna laieneb kah küllaltki see "clan" serveri teema icon_wink.gif

Ei.. official rankedist ei tohi bannida teamkillide pärast. Punkt! (Mine loe co.uk bc2 foorumeid seal juba pikalt arutletud sel teemal... kui on admin abuse siis repordid EA-le ning EA tegeleb adminniga edasi)

kit'de arvu optimiseerimine oleks jah parim variant kuna näiteks normal modes teed 4-se medicute squadi ning suht võimatu on neid ära tappa tänu ress invulnerabilityle, mis minu arvates on lausa exploit.

Aga tegelikult loo moraal... ära mängi teamile ******ni ning ei teki probleeme. Kui oled isekas pohhuist siis jäädki alati loseriks.
tagasi üles
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 11.03.2010 16:05:44 vasta tsitaadiga

HC modeks üleminek venib hetkel, kuna server on terve minu ärkveloleku olnud täis. Ei tahaks full serverit restartima hakata.
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 11.03.2010 16:06:39 vasta tsitaadiga

Õhtul 6-7 ajal võiks juba HC olla..siis tööpäev läbi icon_razz.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 16:07:21 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Etz kirjutas:

Ei.. official rankedist ei tohi bannida teamkillide pärast. Punkt! (Mine loe co.uk bc2 foorumeid seal juba pikalt arutletud sel teemal... kui on admin abuse siis repordid EA-le ning EA tegeleb adminniga edasi)

kit'de arvu optimiseerimine oleks jah parim variant kuna näiteks normal modes teed 4-se medicute squadi ning suht võimatu on neid ära tappa tänu ress invulnerabilityle, mis minu arvates on lausa exploit.

Aga tegelikult loo moraal... ära mängi teamile ******ni ning ei teki probleeme. Kui oled isekas pohhuist siis jäädki alati loseriks.

Jätaks selle EA official serverite teema kõrvale....
Aga mina sellise pideva tahtliku TK eest isiklikult kostitaks sind küll oma serveris Perm Banniga, ning ma arvan et ma ei ole ainuke icon_wink.gif

tagasi üles
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 11.03.2010 16:08:01 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Sniperitest on suht suva, küll aga ajab hellalt närvi nende täiesti retardselt OP power Mortar Strike. See ikka pole päris normaalne, kui kaks reconi venda baasi puhtaks teevad ja sinu nende peatamise võimalus on null.
Sellisel juhul harjuta veel. Kõike ja kõiki on võimalik peatada. Tuleb lihtsalt ise osav olla.

Ma näiteks naudin kaugelt vastaste snaiprite noppimist thumbs_up.gif Mida kaugemalt seda parem.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 16:09:04 vasta tsitaadiga

kitten kirjutas:
HC modeks üleminek venib hetkel, kuna server on terve minu ärkveloleku olnud täis. Ei tahaks full serverit restartima hakata.

See ei vaja serveri restarti...
Paned server settingutest HC mode peale ja järgmise Mapi`i loadimisel see jõustub icon_wink.gif

tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 16:09:51 vasta tsitaadiga

Teil ju ei saagi seal TK-da praegu icon_sad.gif ei saa sulle isegi põhjust anda... lul

Enivei olete te juba mind TNT-st kickind mitu korda... sest olen mõnele liiga palju nuga ribisse pistnud? icon_biggrin.gif

Sa oled ju "Hauakaevaja" eks? icon_biggrin.gif lasin su APC vms ribadeks.. hüppasid välja, andsin nuga ja sellele järgnes "Kicked by administrator" thumbs_up.gif

viimati muutis ottf 11.03.2010 16:14:18, muudetud 2 korda
tagasi üles
invension
Kreisi kasutaja
invension

sõnum 11.03.2010 16:10:37 vasta tsitaadiga

Võiks juba HC olla jah icon_razz.gif
kitten
HV vaatleja
kitten

sõnum 11.03.2010 16:11:32 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
kitten kirjutas:

See ei vaja serveri restarti...
Paned server settingutest HC mode peale ja järgmise Mapi`i loadimisel see jõustub icon_wink.gif

Oi, aitäh Sulle =)
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 11.03.2010 16:14:35 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Sellisel juhul harjuta veel. Kõike ja kõiki on võimalik peatada. Tuleb lihtsalt ise osav olla.

Mul ei ole aega istuda kusagil oksa peal nagu kägu ja vahtida vastasmeeskonna pääsukesi ringi lendlemas sealpool mäge.
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 16:15:57 vasta tsitaadiga

Renka kirjutas:
Scart kirjutas:

Ma näiteks naudin kaugelt vastaste snaiprite noppimist thumbs_up.gif Mida kaugemalt seda parem.

Jah ma mõistan su pointi aga kahjuks siin pole midagi harjutada...

kui näiteks rush modes on mcom armitud ning terve tiim vahetab reconiteks kes tellivad kordamööda mcomi peale mortarit siis sa ei defjuusi seda mitte mingisuguse valemiga.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 11.03.2010 16:17:17 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Teil ju ei saagi seal TK-da praegu icon_sad.gif ei saa sulle isegi põhjust anda... lul

Enivei olete te juba mind TNT-st kickind mitu korda... sest olen mõnele liiga palju nuga ribisse pistnud? icon_biggrin.gif

Vahest ehk sellepärast, et kõik mängijad pole olnud alati idenfitseeritavad ja Admin teeb enda/enda klanni liikme jaoks serverisse ruumi?
Üldiselt on meil selline poliitika, et sel eesmärgil me katsume Eestlasi mitte kickida...aga selleks peab ju kuidagi aru saama, kes on kes...
Ning pealegi kui sa pole selle konkreetse serveri haldaja/omanik/maksja tuleb sul paratamatult selle võimalusega arvestada, kui server pidevalt full on...

Ja sellise käitumise taga pole midagi isiklikku, see on paraku kõikides "clan" serverites niimoodi icon_wink.gif

viimati muutis Etz 11.03.2010 16:18:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 11.03.2010 16:18:38 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
ottf kirjutas:

Vahest ahk sellepärast, et kõik mängijad pole olnud alati idenfitseeritavad ja Admin teeb enda/enda klanni liikme jaoks serverisse ruumi?
Üldiselt on meil selline poliitika, et sel eesmärgil me katsume Eestlasi mitte kickida...aga selleks peab ju kuidagi aru saama, kes on kes...
Ning pealegi kui sa pole selle konkreetse serveri haldaja/omanik/maksja tuleb sul paratamatult selle võimalusega arvestada, kui server pidevalt full on...

Kes maksab see tellib muusika ofc. icon_razz.gif pole probleemi
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield: Bad Company 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 254, 255, 256 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.