Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
inc
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.03.2010 14:50:39
|
|
|
Kõik saavad need uued moded, just nagu esimese mäp päkki puhul.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
11.03.2010 14:52:30
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kõik saavad need uued moded, just nagu esimese mäp päkki puhul. |
"It will be made available on the 30th of March on all platforms at no extra cost to all of you who’ve got your VIP codes entered in the game."
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.03.2010 14:53:29
|
|
|
Of course, it also helps avoid segmenting the community, making sure everyone can play together having the same maps available.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 15:00:00
|
|
|
2 mappi aint.. ja 1 on pmst tegelt olemas....... waaah
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
inc
HV veteran

|
11.03.2010 15:00:22
|
|
|
minuarust need 2 laused räägivad üksteise vastu
|
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 15:12:42
|
|
|
Tasuta jah on kõigile. Eriti ilus oleks kui 32-est mängijast oleks 2-el VIP code...ülejäänud 30 on kicked v? mõtle peaga.
Lisatasu eest saad oma relvadele skinne osta.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 15:26:15
|
|
|
PCle peaks kaardid tasuta olema, see VIP on konsoolide teema.
ottf kirjutas: |
2. teamkill - ise harrastan seda päris palju (mul suht suva statsidest tbh...) kui ikka sniperi jopski mitte midagi mõistliku ei tee ja veel samas squadis siis kuulpähe on väga kiire tulema.
mul on täiesti üskkõik kui keegi tuleb piiksuma, et "ma mängin oma ostetud mängu nii nagu ise tahan" vot mina mängin ka ja kui tahan siis teamkillin... kui ei meeldi siis vaheta serverit või lase adminnil mind kickida
see ei ole mingi modern failware 2 kus istud sügad kotti kalju otsas ning lased paaril teisel mehel kogu töö ära teha... see ei tööta.
Siis antu team saab lossi ning järgmine mäng too tard joinib võitjate poolele snipima.. lõpetab mängu 100 punktiga.. GG |
Sellise tegutsemisega hakkab sul servereid, kuhu sisse pääsed, lõpuks nappima. Tegelt väärid sa juba ennetavat banni
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 15:47:02
|
|
|
monty11 kirjutas: |
PCle peaks kaardid tasuta olema, see VIP on konsoolide teema.
2. teamkill - ise harrastan seda päris palju (mul suht suva statsidest tbh...) kui ikka sniperi jopski mitte midagi mõistliku ei tee ja veel samas squadis siis kuulpähe on väga kiire tulema.
mul on täiesti üskkõik kui keegi tuleb piiksuma, et "ma mängin oma ostetud mängu nii nagu ise tahan" vot mina mängin ka ja kui tahan siis teamkillin... kui ei meeldi siis vaheta serverit või lase adminnil mind kickida
see ei ole mingi modern failware 2 kus istud sügad kotti kalju otsas ning lased paaril teisel mehel kogu töö ära teha... see ei tööta.
Siis antu team saab lossi ning järgmine mäng too tard joinib võitjate poolele snipima.. lõpetab mängu 100 punktiga.. GG |
Sellise tegutsemisega hakkab sul servereid, kuhu sisse pääsed, lõpuks nappima. Tegelt väärid sa juba ennetavat banni  |
Spoiler 
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 15:51:16
|
|
|
Sellise tegutsemisega hakkab sul servereid, kuhu sisse pääsed, lõpuks nappima. Tegelt väärid sa juba ennetavat banni  |
bannida võib aint clan serveritest oma suva järgi... EA publicutest ei tohi. Seega ainuke karistus jääb - punkte koguda ja kicki saada äärmisel juhul
Ja miks peaks.. mis tähendab siis? Ma ostsin mängu ja mängin nii nagu tahan noh.. sinna ei saa mitttte midagi parata
BC2 ametlikes foorumites käib kõva whinemine sniperite üle ning ma usun, et varsti on platsis mingi serveri settung mis limiteerib sniper relvade kasutamist.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 15:57:38
|
|
|
bannida võib aint clan serveritest oma suva järgi... EA publicutest ei tohi. Seega ainuke karistus jääb - punkte koguda ja kicki saada äärmisel juhul
Ja miks peaks.. mis tähendab siis? Ma ostsin mängu ja mängin nii nagu tahan noh.. sinna ei saa mitttte midagi parata
BC2 ametlikes foorumites käib kõva whinemine sniperite üle ning ma usun, et varsti on platsis mingi serveri settung mis limiteerib sniper relvade kasutamist. |
Tegelt mina näeksin asja sellest vaatest, et mingite "kit"`ide arv per team võiks olla limiteeritud...
Samas, kui serveris on piisavalt "terve mõistusega" inimesi mängimas, pole ka probleemi...
Ning Tohib/ei tohi bannida teemal... Bannida saad sa siiski ainult serverist, kus ise admin oled...
EA publicus vaevalt et just palju EA välistest inimestest adminne on, nii et sinna laieneb kah küllaltki see "clan" serveri teema
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.03.2010 15:59:01
|
|
|
Sniperitest on suht suva, küll aga ajab hellalt närvi nende täiesti retardselt OP power Mortar Strike. See ikka pole päris normaalne, kui kaks reconi venda baasi puhtaks teevad ja sinu nende peatamise võimalus on null.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:04:03
|
|
|
Etz kirjutas: |
Tegelt mina näeksin asja sellest vaatest, et mingite "kit"`ide arv per team võiks olla limiteeritud...
Samas, kui serveris on piisavalt "terve mõistusega" inimesi mängimas, pole ka probleemi...
Ning Tohib/ei tohi bannida teemal... Bannida saad sa siiski ainult serverist, kus ise admin oled...
EA publicus vaevalt et just palju EA välistest inimestest adminne on, nii et sinna laieneb kah küllaltki see "clan" serveri teema  |
Ei.. official rankedist ei tohi bannida teamkillide pärast. Punkt! (Mine loe co.uk bc2 foorumeid seal juba pikalt arutletud sel teemal... kui on admin abuse siis repordid EA-le ning EA tegeleb adminniga edasi)
kit'de arvu optimiseerimine oleks jah parim variant kuna näiteks normal modes teed 4-se medicute squadi ning suht võimatu on neid ära tappa tänu ress invulnerabilityle, mis minu arvates on lausa exploit.
Aga tegelikult loo moraal... ära mängi teamile ******ni ning ei teki probleeme. Kui oled isekas pohhuist siis jäädki alati loseriks.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kitten
HV vaatleja

|
11.03.2010 16:05:44
|
|
|
HC modeks üleminek venib hetkel, kuna server on terve minu ärkveloleku olnud täis. Ei tahaks full serverit restartima hakata.
_________________ Iga võimsa mehe taga on veelgi võimsam naine. |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
11.03.2010 16:06:39
|
|
|
Õhtul 6-7 ajal võiks juba HC olla..siis tööpäev läbi
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 16:07:21
|
|
|
EA publicus vaevalt et just palju EA välistest inimestest adminne on, nii et sinna laieneb kah küllaltki see "clan" serveri teema  |
Ei.. official rankedist ei tohi bannida teamkillide pärast. Punkt! (Mine loe co.uk bc2 foorumeid seal juba pikalt arutletud sel teemal... kui on admin abuse siis repordid EA-le ning EA tegeleb adminniga edasi)
kit'de arvu optimiseerimine oleks jah parim variant kuna näiteks normal modes teed 4-se medicute squadi ning suht võimatu on neid ära tappa tänu ress invulnerabilityle, mis minu arvates on lausa exploit.
Aga tegelikult loo moraal... ära mängi teamile ******ni ning ei teki probleeme. Kui oled isekas pohhuist siis jäädki alati loseriks. |
Jätaks selle EA official serverite teema kõrvale....
Aga mina sellise pideva tahtliku TK eest isiklikult kostitaks sind küll oma serveris Perm Banniga, ning ma arvan et ma ei ole ainuke
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
11.03.2010 16:08:01
|
|
|
Sniperitest on suht suva, küll aga ajab hellalt närvi nende täiesti retardselt OP power Mortar Strike. See ikka pole päris normaalne, kui kaks reconi venda baasi puhtaks teevad ja sinu nende peatamise võimalus on null. |
Sellisel juhul harjuta veel. Kõike ja kõiki on võimalik peatada. Tuleb lihtsalt ise osav olla.
Ma näiteks naudin kaugelt vastaste snaiprite noppimist Mida kaugemalt seda parem.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 16:09:04
|
|
|
kitten kirjutas: |
HC modeks üleminek venib hetkel, kuna server on terve minu ärkveloleku olnud täis. Ei tahaks full serverit restartima hakata. |
See ei vaja serveri restarti...
Paned server settingutest HC mode peale ja järgmise Mapi`i loadimisel see jõustub
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:09:51
|
|
|
Teil ju ei saagi seal TK-da praegu ei saa sulle isegi põhjust anda... lul
Enivei olete te juba mind TNT-st kickind mitu korda... sest olen mõnele liiga palju nuga ribisse pistnud?
Sa oled ju "Hauakaevaja" eks? lasin su APC vms ribadeks.. hüppasid välja, andsin nuga ja sellele järgnes "Kicked by administrator"
viimati muutis ottf 11.03.2010 16:14:18, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
11.03.2010 16:10:37
|
|
|
Võiks juba HC olla jah
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kitten
HV vaatleja

|
11.03.2010 16:11:32
|
|
|
kitten kirjutas: |
HC modeks üleminek venib hetkel, kuna server on terve minu ärkveloleku olnud täis. Ei tahaks full serverit restartima hakata. |
See ei vaja serveri restarti...
Paned server settingutest HC mode peale ja järgmise Mapi`i loadimisel see jõustub  |
Oi, aitäh Sulle =)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
11.03.2010 16:14:35
|
|
|
Renka kirjutas: |
Sellisel juhul harjuta veel. Kõike ja kõiki on võimalik peatada. Tuleb lihtsalt ise osav olla.
|
Mul ei ole aega istuda kusagil oksa peal nagu kägu ja vahtida vastasmeeskonna pääsukesi ringi lendlemas sealpool mäge.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:15:57
|
|
|
Renka kirjutas: |
Sniperitest on suht suva, küll aga ajab hellalt närvi nende täiesti retardselt OP power Mortar Strike. See ikka pole päris normaalne, kui kaks reconi venda baasi puhtaks teevad ja sinu nende peatamise võimalus on null. |
Ma näiteks naudin kaugelt vastaste snaiprite noppimist Mida kaugemalt seda parem. |
Jah ma mõistan su pointi aga kahjuks siin pole midagi harjutada...
kui näiteks rush modes on mcom armitud ning terve tiim vahetab reconiteks kes tellivad kordamööda mcomi peale mortarit siis sa ei defjuusi seda mitte mingisuguse valemiga.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
11.03.2010 16:17:17
|
|
|
Enivei olete te juba mind TNT-st kickind mitu korda... sest olen mõnele liiga palju nuga ribisse pistnud?  |
Vahest ehk sellepärast, et kõik mängijad pole olnud alati idenfitseeritavad ja Admin teeb enda/enda klanni liikme jaoks serverisse ruumi?
Üldiselt on meil selline poliitika, et sel eesmärgil me katsume Eestlasi mitte kickida...aga selleks peab ju kuidagi aru saama, kes on kes...
Ning pealegi kui sa pole selle konkreetse serveri haldaja/omanik/maksja tuleb sul paratamatult selle võimalusega arvestada, kui server pidevalt full on...
Ja sellise käitumise taga pole midagi isiklikku, see on paraku kõikides "clan" serverites niimoodi
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 11.03.2010 16:18:25, muudetud 1 kord |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
11.03.2010 16:18:38
|
|
|
Enivei olete te juba mind TNT-st kickind mitu korda... sest olen mõnele liiga palju nuga ribisse pistnud?  |
Vahest ahk sellepärast, et kõik mängijad pole olnud alati idenfitseeritavad ja Admin teeb enda/enda klanni liikme jaoks serverisse ruumi?
Üldiselt on meil selline poliitika, et sel eesmärgil me katsume Eestlasi mitte kickida...aga selleks peab ju kuidagi aru saama, kes on kes...
Ning pealegi kui sa pole selle konkreetse serveri haldaja/omanik/maksja tuleb sul paratamatult selle võimalusega arvestada, kui server pidevalt full on... |
Kes maksab see tellib muusika ofc. pole probleemi
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |