Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kitten
HV vaatleja

|
08.03.2010 11:25:15
|
|
|
Pole siingi keelatud, Timberg.
_________________ Iga võimsa mehe taga on veelgi võimsam naine. |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
08.03.2010 11:26:11
|
|
|
Peaks selle wedontcare kah järgi proovima, äkki ei lagi nii hullult kui TNT.. või too on kah sama hosti peal?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kitten
HV vaatleja

|
08.03.2010 11:28:25
|
|
|
Minul pole veel kordagi lääginud =^_^=
_________________ Iga võimsa mehe taga on veelgi võimsam naine. |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
08.03.2010 11:32:25
|
|
|
TNT adminnid võiks jah kuidagi hostiga ühendust võtta ja vähe selgitada seda värki, et pole mõtet 486 peale 10-t servut käima panna.. seal on ikka suht ulme lag full serveriga.
Mingiaeg sai seal madistatud kui oli alla 24 playeri... no ideaalne. Kõik jooksis sujuvalt... warpimist polnud, kuulid lendasid ilusti pihta - nii kui 32 täis oli siis oli jama majas.
samas lähen mujale kus on veel sitem ping ning lagi pole... täiesti müstika.
osad FR serverid on kah samas seisus TNT-ga.. ping ok aga mängus sees siuke lag, et med packi kah maha visatud ei saa
Mis veel.. üks Eesti serveritest võiks olla näiteks HC mode kah? squad dm servu võiks kah olla tho..
viimati muutis ottf 08.03.2010 11:33:55, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.03.2010 11:33:55
|
|
|
ottf kirjutas: |
TNT adminnid võiks jah kuidagi hostiga ühendust võtta ja vähe selgitada seda värki, et pole mõtet 486 peale 10-t servut käima panna.. seal on ikka suht ulme lag full serveriga.
Mingiaeg sai seal madistatud kui oli alla 24 playeri... no ideaalne. Kõik jooksis sujuvalt... warpimist polnud, kuulid lendasid ilusti pihta - nii kui 32 täis oli siis oli jama majas.
osad FR serverid on kah samas seisus TNT-ga.. ping ok aga mängus sees siuke lag, et med packi kah maha visatud ei saa |
sellist lag'i pole ma üheski serveris veel kohanud. Äkki sul probleem enda internetiga?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
08.03.2010 11:36:50
|
|
|
Ma ei usu, et mul aint probleem on.. neid vinguvaid vennikesi teisigi seal TNT-s nähtud ja ka mujal ofc.
Ei saa olla ju minu netis asi kui lähen mujale sitema pingiga servusse ja sellist lagi pole
aa jah.. peale mapi loadimist mingi 10 min on TNT täiesti ideaalne siis tavaliselt hakkab vähemalt mul lag pihta.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.03.2010 11:36:53
|
|
|
osad FR serverid on kah samas seisus TNT-ga.. ping ok aga mängus sees siuke lag, et med packi kah maha visatud ei saa
Mis veel.. üks Eesti serveritest võiks olla näiteks HC mode kah? squad dm servu võiks kah olla tho.. |
Nu, aga miks siis meil adminnidest kellelgi ei läägi?
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
08.03.2010 11:40:25
|
|
|
Hmm mai tea peaks proovima siis panna taustale pingima hosti ja vaadata mis toimub kui lagima hakkab.
või millal te selle R5 peale panite?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
assax
HV vaatleja
|
08.03.2010 11:43:16
|
|
|
Ma ei usu, et mul aint probleem on.. neid vinguvaid vennikesi teisigi seal TNT-s nähtud ja ka mujal ofc.
Ei saa olla ju minu netis asi kui lähen mujale sitema pingiga servusse ja sellist lagi pole
aa jah.. peale mapi loadimist mingi 10 min on TNT täiesti ideaalne siis tavaliselt hakkab vähemalt mul lag pihta. |
Meil on selle teenusepakkuja poolt olnud ka BF server ning erilisi probleeme ei ole täheldanud. Mul on väga kehva ühendus (aegajalt on ping 600 - 1500) ning mul ei laagi absoluutselt, kui ühendus prajasti OK on. Kui ühendus on ok, siis on mul ping 50 kanti.
Kui Sul muudes serverites ei laagi, siis vist on siiski ühenduse teema (anna sellest siis meile teada) ... muudel juhutdel võib olla seotud rauaga. Tean, et Max näiteks vahetas arvutis kaardi välja, et vabaneda pikast laadimisajast ja laagist. Probleemsed pidid vist ATI kaardid olema.
See, et connection probleem on, ei ole teenusepakkuja rida vaid EA case. Eile õhtul olid kõik serverid 0/XX mängijaga.
Loomulikult anname kohe ticketi sisse, kui probleemid endiselt. Selleks, et operatiivset abi saada, anna muredest teada kas siis siin (etz hoiab pilku peal) või meie lehel bc.bf2.pri.ee
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.03.2010 12:16:46
|
|
|
assax kirjutas: |
aa jah.. peale mapi loadimist mingi 10 min on TNT täiesti ideaalne siis tavaliselt hakkab vähemalt mul lag pihta. |
Meil on selle teenusepakkuja poolt olnud ka BF server ning erilisi probleeme ei ole täheldanud. Mul on väga kehva ühendus (aegajalt on ping 600 - 1500) ning mul ei laagi absoluutselt, kui ühendus prajasti OK on. Kui ühendus on ok, siis on mul ping 50 kanti.
Kui Sul muudes serverites ei laagi, siis vist on siiski ühenduse teema (anna sellest siis meile teada) ... muudel juhutdel võib olla seotud rauaga. Tean, et Max näiteks vahetas arvutis kaardi välja, et vabaneda pikast laadimisajast ja laagist. Probleemsed pidid vist ATI kaardid olema.
See, et connection probleem on, ei ole teenusepakkuja rida vaid EA case. Eile õhtul olid kõik serverid 0/XX mängijaga.
Loomulikult anname kohe ticketi sisse, kui probleemid endiselt. Selleks, et operatiivset abi saada, anna muredest teada kas siis siin (etz hoiab pilku peal) või meie lehel bc.bf2.pri.ee |
See "lääg" ATI kaardiga on Mapi loadimisel, aitab kui forceda Dx9 peale... (Sellega on aga jälle üks teine bug, kuulipildujate aknad ei paista enam läbi )
Muidu jõuad mängu siis, kui teised on juba esimese lipu cappinud ja kõik sõidukid hõivanud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.03.2010 12:19:09
|
|
|
Sellele fix'i pole ATI-lt oodata? Mõtlesin, et juust prose mul süüdi
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.03.2010 12:28:37
|
|
|
Magic kirjutas: |
Sellele fix'i pole ATI-lt oodata? Mõtlesin, et juust prose mul süüdi  |
ETA "unknown" ...
Ja proses pole asi kinni Q6600 & i7 920 laevad mäppi sama kaardiga, sama kaua...
Sai kaart ajutiselt nVidiaks vahetatud ja laadimisaeg lühenes ca 30-40 sekundit...muu konf jäi samaks
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maxxxim
HV kasutaja
|
08.03.2010 12:42:36
|
|
|
Hmm mai tea peaks proovima siis panna taustale pingima hosti ja vaadata mis toimub kui lagima hakkab.
või millal te selle R5 peale panite? |
R5 pandi peale kohe kui välja tuli, teenusepakkuja poolt. Ja lagi koha pealt - no ei ole lagi, mõnel üksikul mängijal ainult, seega viga pole kindlasti teenusepakkuja poolne.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
08.03.2010 12:49:53
|
|
|
Ma ei saa üldse midagi teha..
server browser crashib peale refreshimist konstantselt desktopile ilma igasuguse errorita.
täiesti võimatu
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 13:24:27
|
|
|
@assax allkiri liiga pikk vist. Helstasin Eesti posti 1661 ja sealt öeldi ,et pakki ei ole Eestis.... viga rohkem selles fucked up royal mail värgis.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2010 13:39:32
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Öösel ongi hea mängida, Euroopa serverid pole üle koormatud.  |
Nii ta on. Öösiti on serverite refresh ainult mõnikümmend sekundit ja algmenüüs paremal kohe serverite tabi klikkides, kus on History, lendas see mulle iga kord hetkega ette ja kordagi ei ebaõnnestunud joinimine ega midagi muud. Kõik töötas ja sai täiega mängu nautida.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.03.2010 13:40:46
|
|
|
Killzone88 kirjutas: |
@assax allkiri liiga pikk vist... |
ot: |
Vihjasin talle, parandab ära... |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
08.03.2010 14:00:01
|
|
|
minu game.co pakk oli täna postkontorisse jõudnud, aga esimest korda elus näen, et rahvusvahelisel pakil on peal eesti postmargid:D
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.03.2010 14:05:11
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
minu game.co pakk oli täna postkontorisse jõudnud, aga esimest korda elus näen, et rahvusvahelisel pakil on peal eesti postmargid:D |
Ehk kisti eesti postis vahepeal lahti, et näha mis sees on?
(nagu nad vahest teevad)
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.03.2010 14:08:48
|
|
|
Etz kirjutas: |
minu game.co pakk oli täna postkontorisse jõudnud, aga esimest korda elus näen, et rahvusvahelisel pakil on peal eesti postmargid:D |
(nagu nad vahest teevad)  |
Raix on USA terrorist watch list'is.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
08.03.2010 14:10:51
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Etz kirjutas: |
(nagu nad vahest teevad)  |
Raix on USA terrorist watch list'is.  |
ot: |
Või Hollandist "pakke" saanud varem... |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyberlord
HV Guru
|
08.03.2010 14:16:26
|
|
|
Mina ootan senimaani oma game.co.uk`st tehtud preoderit...ffs...3ndal panid teele ja ikka muffigi. Tore point sellel eeltellimisel.
"By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! "
Väike petition on vist tulemas
|
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
449 |
|
tagasi üles |
|
 |
rixk
Kreisi kasutaja
|
08.03.2010 14:26:05
|
|
|
Ma tegin siis õigesti, et oma eeltellimuse Game-s katkestasin ning EA enda poest tellisin. Ühe tuttava käest sain EA poe jaoks voucher koodi ning sain praktiliselt sama hinnaga, millega Game pakkus.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2010 14:26:25
|
|
|
Cyberlord kirjutas: |
Mina ootan senimaani oma game.co.uk`st tehtud preoderit...ffs...3ndal panid teele ja ikka muffigi. Tore point sellel eeltellimisel.
"By using the GAME 1st To Play Preorder Service you have ensured that you will be among the first people to receive Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition, and we are confident that you will be happy with the order, our service and our speedy delivery! "
|
See kehtib ainult UK kohta. Mäng ise pannakse teele kas eelneval päeval või launchi hommikul.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|