Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Kethmar
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 00:55:50
|
|
|
Oodake nüüd paar päeva...Küll nad need asjad korda saavad. Uurin pingsalt seda teemat, ennem ei hakka mängu ostma.
_________________ Kodulehekülg: http://kethmar.ee/university
Vajad veebilahendust või graafilist abi? Küsi pakkumist. HV Rahvale alati odavamalt. |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 01:04:17
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Pinge näitab, load on keskmine(ei näe probleemi), lisasin edukalt favoritesse kaks servut(seal hulgas see TNT and EST server), server history kohta ei oska veel midagi öelda.
connection to ea lost - Täna esimest korda tuli.
cannot connect ea check ur isp - Pole olnud
kicked for pb init failure - Pole olnud
connection to server lost - Vist paar korda on.
could not find any games - Pole olnud |
U must B lucky nagu...
Pinge ei näita, server info feilib samaoodi nagu kasutaja ottf'lgi.
Ja viimane kord sain selle kicked bcause of PB isegi siis kui oli jäglitud seda siin teemas varasemalt postitaud PB update juhendit.
DefXtreme kirjutas: |
Nüüd sain mängu, aga pärast ühte minutit viskab välja ja Pb jama tuleb ette. |
Muidugi näed, ei pääse ka sina probleemidest.
Server browser on räme feil. kõige enam teebki nalja see, et 10 korda jäjrest refreshides ja uuesti connectides serverisse, kus väitis, et on 27/32 mängijat, sai vastuseks "server is full" nagu mida F'i.
Ma saan aru jah, et kokkuvõttes on see vingumine suisa naljakas ühe mängu kohta, kuid ütleme nii, et on ka põhjust, sest mäng ise omab raskelt.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.03.2010 01:10:17
|
|
|
Natuke infot:
tsitaat: |
After optimizations and restarts yesterday, we had been stable across all platforms. Unfortunately, we encountered another outage at approximately 9:30 AM PST today.
- X360 was severely impacted, and the service is being restarted. It should be back online and we are monitoring closely.
- PC had an outage, but the service is offline currently and the service is being restarted. It should be back online and we are monitoring closely. We will then start checking the quality of the customer experience to determine possible next steps.
- PS3 appeared to have a brief outage, but has quickly recovered and the services is functioning properly at this time.
All teams are actively engaged in diagnosis and remediation. We are adding additional services to alleviate load. Despite having a major infrastructure in place, the peak traffic this weekend has been huge, 400% higher than any other Battlefield's peak simultaneous users. The teams will continue to monitor the services closely. We sincerely apologize for the inconvenience and will provide further updates on the latest developments as they are relevant. |
Vähemalt mäng on väga populaarne, mis peaks motiveerima DICE'i ja EA'd asjad kiiresti korda tegema.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 01:16:47
|
|
|
Vähemalt nad proovivad asja paradada võimalikult kiiresti ja vabandavad ka oma vigade eest, mitte nagu mõni firma mille nime ei hakka enam mainima.
_________________ Liitu vabalt siit: Coinbase / Binance |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
08.03.2010 01:30:00
|
|
|
saatsin siis raha juba üle, ootan key'd. Ehk tellisin kah mängu ära, c ya in da battlefield!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2010 01:33:42
|
|
|
Mkei, tundub et BC2l on Bättelfiildide tüüp-probleem. See mäng ei salli absoluutselt noname mälu. BF2 oli omal ajal täpselt sama. Eemaldasin masinast 2 noname pulka, jätsin alles ainult Corsairi OC mälud ja mäng jookseb esiteks palju parema FPSiga ning teiseks ei cräshi enam desktopile.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.03.2010 01:39:10
|
|
|
Cerberos kirjutas: |
saatsin siis raha juba üle, ootan key'd. Ehk tellisin kah mängu ära, c ya in da battlefield! |
uuu cerb tuleb ka ownima :p
Ma Kuroid olen mõned korrad kohanud juba, nii vastas teamis, kui ka enda poolel. Viimane kord kerjasin rakette ta käest ja kuna ta ka lahkesti ammo't jagas, siis suutsin tänu sellele lippu ründavad vastaste tankid maha võtta kenasti. Go Kuroi!
Aga jah, cya!
Scart kirjutas: |
Mkei, tundub et BC2l on Bättelfiildide tüüp-probleem. See mäng ei salli absoluutselt noname mälu. BF2 oli omal ajal täpselt sama. Eemaldasin masinast 2 noname pulka, jätsin alles ainult Corsairi OC mälud ja mäng jookseb esiteks palju parema FPSiga ning teiseks ei cräshi enam desktopile. |
Mul OCZ mälud, kui SP'd ei saa ikka mängida, kuna CTD iga kord, kui loadib.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2010 01:42:55
|
|
|
No aitäh, ära sõnusid! Sain lõpuks serverisse, kust PB välja ei tagunud ja mäng pakkis end paar minutit hiljem kinni
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.03.2010 02:11:47
|
|
|
No aitäh, ära sõnusid! Sain lõpuks serverisse, kust PB välja ei tagunud ja mäng pakkis end paar minutit hiljem kinni  |
Spoiler 
Edit:
Ma filmisin sind webcamist:
Spoiler 
Edit 2:
Seda teksti on keegi märganud?
Spoiler 
Järjekordne näide DICE'i poiste heast huumorimeelest.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2010 02:30:16
|
|
|
kas see ongi nii mõeldud huvitav, et SP'dläbi tehes kõiki relvi "ära proovida" ei saagi? minumeelest mitmed submachine'd ja miskit veel jäi nagu leidmata mängu jooksul
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.03.2010 02:41:12
|
|
|
Sa neid collectable'sid kogusid või? Ise pole mängu läbi teinud, nii et ei oska öelda, kas kõiki relvi proovida saab, kuid kusagil poole peal oli mul seal kastis küll relvade valik juba päris suur (kõik collectable'd olin ära korjanud).
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.03.2010 02:53:59
|
|
|
eks ma ikka kogusin, päris suure hulga sain kätte ka, aga kuskil siin teemas mõni aeg tagasi oli mingi link, lingil oli toodud ära nagu full list kõikidest relvadest...ja kõiki neid ma küll kätte ei saanud!
imelik oli see, et viimastel missioonides/levelites nagu alguses näitaski, et collectables 0/0. oma 5-6 viimast vist niimoodi
siit näeb neid erinevaid muidu siis... http://www.ultimateprestige.com/
oma pooled submachined ja light machined jäid saamata
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.03.2010 05:05:40
|
|
|
Praegu sai küll ikka korralikult madistatud. Eepiliselt kõva mäng on ikka! Minu kartused, et Kõuga seda mängu lükata ei saa öösiti- olid küll täiesti alusetud. Mäng ise näitab muidugi aiateibaid a la ping on 300-400. Reaalselt mängus on 60-80, kui sedagi. Võrreldes MW2 clusterfuckiga on dedi serverid ikka öö ja päev.
Üks paremaid skoore ka siiamaani
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
08.03.2010 05:32:37
|
|
|
Praegu sai küll ikka korralikult madistatud. Eepiliselt kõva mäng on ikka! Minu kartused, et Kõuga seda mängu lükata ei saa öösiti- olid küll täiesti alusetud. Mäng ise näitab muidugi aiateibaid a la ping on 300-400. Reaalselt mängus on 60-80, kui sedagi. Võrreldes MW2 clusterfuckiga on dedi serverid ikka öö ja päev.
Üks paremaid skoore ka siiamaani  |
Öösel ongi hea mängida, Euroopa serverid pole üle koormatud. oh f**k... kell pool 5 juba .
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 10:07:07
|
|
|
Tundub jah nii ,mina enam sealts wesendyourGAME.co.uk-stwhenwefuckingwant1monthlaterbitchnoob ei telli ja soovitan soojalt HMV.COM-I saab pela ilusti 3 päevaga kätte.
EDIT: Ei noh andrico on ka kena piix firma isegi AvP3 ei ole laos... ja foorumis kirjutasin ,et ostan teile pela ja kustutai ära.... mis kuradi konkurent mina olen..
Ei noh pikka pidu ei ole neil enam.
WTF IS THIS ?
viimati muutis Killzone88 08.03.2010 10:31:28, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
-=Acx=-
HV vaatleja

|
08.03.2010 10:14:15
|
|
|
Kui karp pole oluline siis soovitaks võtit.
Btw kas mingi update olnud öösel, jaurasin formatiga ja ei pand tähele/ei saanudki , aga näitab server browseris pinge/connectib ilusti (ma olin ennem see inimene kellel ei aidanud isegi Run as Admin). Või siis format ftw
|
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
08.03.2010 10:29:04
|
|
|
Killzone88 kirjutas: |
Tundub jah nii ,mina enam sealts wesendyourGAME.co.uk-stwhenwefuckingwant1monthlaterbitchnoob ei telli ja soovitan soojalt HMV.COM-I saab pela ilusti 3 päevaga kätte.
|
mida sa jaurad. game saadab mängud välja ilusti ja korrektselt. aga sa ju elad meil UK's ja pead saama paki kohe kätte, ega vahelülisid (nt. eesti post) pole olemaski. 3 päeva on ideaal ja pigem erand. nädal on uk'st tellides tavaline taks. oled sa gamest tellinud üldse? oled kuulnud et kellelgi pakk jäi sealt ripakile (jõulumöllu keskel kus pakid tulidki kuu aega) ja halasid sellest pikalt siin enne juba. man up!
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killzone88
Kreisi kasutaja

|
08.03.2010 10:33:57
|
|
|
helga kirjutas: |
|
mida sa jaurad. game saadab mängud välja ilusti ja korrektselt. aga sa ju elad meil UK's ja pead saama paki kohe kätte, ega vahelülisid (nt. eesti post) pole olemaski. 3 päeva on ideaal ja pigem erand. nädal on uk'st tellides tavaline taks. oled sa gamest tellinud üldse? oled kuulnud et kellelgi pakk jäi sealt ripakile (jõulumöllu keskel kus pakid tulidki kuu aega) ja halasid sellest pikalt siin enne juba. man up! |
3 päeva peaks ikka tulema ,ega ma pükse osta anttilast ,kus nädal aega pead palja persega käima.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
08.03.2010 10:36:10
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
kas see ongi nii mõeldud huvitav, et SP'dläbi tehes kõiki relvi "ära proovida" ei saagi? minumeelest mitmed submachine'd ja miskit veel jäi nagu leidmata mängu jooksul  |
easy modega ei saa jah normaliga jäävad ka mõned proovimata.. hardiga saad kõik ära kannida
Üks paremaid skoore ka siiamaani  |
Jah mäng ise on täiesti imba.
Ma ACX + veel ühe teise tegelasega mängisime eile mignis rootsi clani hardcore serveris (teamspeakid ja värgid kõik) no ülikõva... üüüülikõva lihtalt.
Ühe mängu score sain 17+k rootsi on muidugi ping ka mingi 20... super.
Jah mw2 crapiga ei anna võrreldagi, isegi kui inimeste netiühendused oleks ma ei tea giga üles/all siis olgem ausad - serveriks ei sobi kast mille peal klient ise mängib kah veel. Kogu netcode protsessimine pigistatakse kinni nagu siga aiavahel, et kliendi FPS-i säilitada ning siis hakkab igasugune pask pihta.
dedi servud ftw ja bc2 üldse... sellel mängul on tõesti kõva tulevik. Loodetavasti fixitakse menüüd ja patchitakse kõik lapsevead mängust välja.
peab vist mingi tõsise clani elusamisele mõtlema
viimati muutis ottf 08.03.2010 10:41:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
aivo80
HV veteran

|
08.03.2010 10:40:11
|
|
|
helga kirjutas: |
|
mida sa jaurad. game saadab mängud välja ilusti ja korrektselt. aga sa ju elad meil UK's ja pead saama paki kohe kätte, ega vahelülisid (nt. eesti post) pole olemaski. 3 päeva on ideaal ja pigem erand. nädal on uk'st tellides tavaline taks. oled sa gamest tellinud üldse? oled kuulnud et kellelgi pakk jäi sealt ripakile (jõulumöllu keskel kus pakid tulidki kuu aega) ja halasid sellest pikalt siin enne juba. man up! |
3 päeva peaks ikka tulema ,ega ma pükse osta anttilast ,kus nädal aega pead palja persega käima. |
Milles game süüdi on? Täna parem Eesti Posti, kes huiab mõnuga meid. Ise sain küll reedel mängu kätte, aga sõprade omad istuvad rõõmsalt kuskil EP laos.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
08.03.2010 11:10:37
|
|
|
nohh vähemalt on olemas, aga mind see karp ei koti - piraga proovisin SP'd ja kuna väga meeldis tehniline pool, siis ostsin võtme
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kitten
HV vaatleja

|
08.03.2010 11:20:08
|
|
|
Server: wedontcare.org
Tüüp: Rush
Slotte: 32
IGN: Eestikiisu
Lisage nii mina kui ka server friends/favorite ning NÄEME MÄNGUS!
http://www.wedontcare.org
_________________ Iga võimsa mehe taga on veelgi võimsam naine. |
|
tagasi üles |
|
 |
Johan11
HV kasutaja

|
08.03.2010 11:22:31
|
|
|
Kuna serverbrowserist pole võimalik normaalselt serverid üles otsida, siis tuleb vist sõbralisti lisada ja sedakaudu server üles leida:D
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|