No osta see vene key ja viska minema ja tõmba "demo" ja oledki nagu maksnud asja eest.
estplayer, ära erutu. Mänge mul kuhjaga ostetud ja ostan ka edaspidi mänge mis on väärt
Naljamees
E: Oota kas AC2 ongi esimene mäng UBIit kus on see mingi über kaitse peal? Mäng on juba poolenisti käkitud.
viimati muutis KrisVr 03.03.2010 22:09:51, muudetud 1 kord
Ahf, logid oma ubi accoundiga sisse ja jälgib, et ainult 1x oleksid sisse loginud.
loomulikult ei rooma drm mööda netikaablit vaid on mänguga koos kohe kaasas. reaalselt mängimisel toimuva kohta vaata eelmist rida. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
mitte korralikult.
veebipäringutele genereeritakse lihtsalt ise vastuseid :p
savegamed ei tööta ja mingist hetkest tekib nähtavasti lisacheck. _________________ - londiste
Sakurai, nagu öeldud, mina seda mängu enne ei osta kui töötav kräkk olemas on. seega jälgin vastavat protsessi.
mängutootjad/publisherid on idioodid kui arvavad, et on hea mõte pakkuda sitemat funktsionaalsust maksvatele klientidele. _________________ - londiste
Sakurai, nagu öeldud, mina seda mängu enne ei osta kui töötav kräkk olemas on. seega jälgin vastavat protsessi.
mängutootjad/publisherid on idioodid kui arvavad, et on hea mõte pakkuda sitemat funktsionaalsust maksvatele klientidele.
eile sai veits proovitud, päris hea on mitte mõeldes selle uue DRM peale ja xboxiga võrreldes on graafika palju parem. pärast võin anda teada kas saab ingliskeelset panna vene keyga.
499 eeku pole ju ka teab mis palju maksta. Ma küll kavatsen osta...esimene Assassins oli küll väga hea ja kui teine ka vähemalt samahea on siis pole mul sellest 500 kahju kah.
Ei tea miks Steamis nii räige hind on? 49 euri vist oli
viskad Steam'i vene key ja laseb inglise keelse tirida või mis mõttes? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Töötab vene keyga inglise versioon mäng meeldib väga senini, mänginud suht terve päeva kui vaba aega oli
Jep selgita täpsemalt kudas vene keyga installid? Hind ikka poole odavam (venekeelne).
Pea-asi et pole sama jama nagu COd et pead mingied faile hakkama ümber copima ja värki.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.