Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
2 trini
HV veteran

|
01.03.2010 22:45:15
|
|
|
Errm, kas seal exploreril on see up nupp kogu aeg olnud? Minu meelest enne tänast mul küll sellist nuppu polnud seal, ei saa aru nüüd kas olen midagi installind mis selle sinna tekitas
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
01.03.2010 22:54:39
|
|
|
Ei ole olnud ja ei ole ka praegu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
02.03.2010 00:31:21
|
|
|
2 trini kirjutas: |
Errm, kas seal exploreril on see up nupp kogu aeg olnud? Minu meelest enne tänast mul küll sellist nuppu polnud seal, ei saa aru nüüd kas olen midagi installind mis selle sinna tekitas
Spoiler 
|
Mul ka pole seda seal, mis see teeb ka midagi w?
|
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
02.03.2010 00:34:32
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Spoiler 
|
Mul ka pole seda seal, mis see teeb ka midagi w? |
arvata on, et läheb kataloogipuus ühe astme võrra kõrgemale. XP-s on see nupp just seal ja selle funktsiooniga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
02.03.2010 00:38:49
|
|
|
heikis kirjutas: |
DefXtreme kirjutas: |
Spoiler 
|
Mul ka pole seda seal, mis see teeb ka midagi w? |
arvata on, et läheb kataloogipuus ühe astme võrra kõrgemale. XP-s on see nupp just seal ja selle funktsiooniga. |
Jep, just seda ta teeb Sain lahti juba, Classic Explorer'i installiga tuli, installisin ,et vältida seda nõmedat kaustade alla hüppamist kui vasakul kataloogipuus topeltklikk teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mhei
HV kasutaja

|
02.03.2010 16:55:48
|
|
|
see juba kasutusel ja sain mure lahendatud , thx
_________________ ツ |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
02.03.2010 20:47:03
|
|
|
Kust saab toppida, et igal pool on winis surfates "details" mode, mitte mingid thumbid jne. Ma ei mõtle konkreetselt et nüüd ühes folderis muudaksid, vaid overall igal pool muudaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
02.03.2010 21:59:53
|
|
|
heretic666, mõni leht tagasi oli mul sarnane küsimus. Mina tahtsin, et oleks by def "list". Muidu enamus kohtades oli by def "details".
Võta mõni suvaline folder lahti, muuda "details" peale, ning pane Organize->Folder and search options->View->Apply to Folders. Tundus, et toimis. Vaid mõni üksik süsteemifolder tuli käsitsi üle muuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
03.03.2010 00:20:01
|
|
|
teegi see sama asi seal üksikus system folderis ja jäävad kõik folderid sedasi default seadetesse mis sa ise määrad
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
03.03.2010 03:46:05
|
|
|
no ei saa ma XP'd peale dualbootis... Win7 on peal... lasen XP plaadilt üles, teeb esimese ringi ära kuni restardini ja siis edasi ei boodi... siis lasen Win7 plaadi käima, repairin Win7me ära, boodib win7 üles, manageerin Win7 all, et järgmisel partitsioonil on XP (pooleli jäänud install), teen restardi, valin XP pooleli oleva installi ja saan vastu näppe, et NTLDR is missing... no ma ei saa aru mida ma valesti teen... igaljuhul kuna masin on katsetamiseks, siis mis järjekorras seda asja lihtsam teha on... nii kui nii on Win7 juba maha lastud... alustaks nüüd nullist´ja sedasi, et see tööle ka jääks
_________________ Müüa: Fibaro HomeCenter 3 |
|
tagasi üles |
|
 |
andreas123
HV kasutaja
|
03.03.2010 08:31:22
|
|
|
Mul nüüd probleem. Lasin windows 7 peale Fujitsu Siemens Amilo Pa 1510. Kõik töötab väga hästi, kuid kaks ei töetu sisselülitamise nupu kõrval ei tööta. Üks on see silent-mode ning see häirib tõsiselt, et ei tööta. Arvuti iga natukese aja tagant undab, mis on öösel päris tõsiselt häiriv. Kui saaks selle sisse lülitada, siis protsessor läheks 800Mhz peale ning kõik peaks korras olema. Ei tahaks ainult sellepärast XP peale panna (XPle peaks idee järgi see vigur olemas olema).
Tänades,
Andreas
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
03.03.2010 09:02:44
|
|
|
Hollow kirjutas: |
no ei saa ma XP'd peale dualbootis... Win7 on peal... lasen XP plaadilt üles, teeb esimese ringi ära kuni restardini ja siis edasi ei boodi... siis lasen Win7 plaadi käima, repairin Win7me ära, boodib win7 üles, manageerin Win7 all, et järgmisel partitsioonil on XP (pooleli jäänud install), teen restardi, valin XP pooleli oleva installi ja saan vastu näppe, et NTLDR is missing... no ma ei saa aru mida ma valesti teen... igaljuhul kuna masin on katsetamiseks, siis mis järjekorras seda asja lihtsam teha on... nii kui nii on Win7 juba maha lastud... alustaks nüüd nullist´ja sedasi, et see tööle ka jääks |
Kui sa muud moodi ei oska, siis tee asja valge inimese moel - ketas täiesti puhtaks, soovitavalt tootja utiliidiga ja seejärel vanem opsüss peale ja siis uuem. Juba lugematuid kordi foorumis iga uue opsüssi tulekul läbinämmutatud jutt...
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
03.03.2010 11:48:06
|
|
|
mteachx, sama probleem veel mõnel ahvil...
Slazenger kirjutas: |
kellelgi veel esineb seda anomaaliat, et win 7 täiesti suvalistel hetkedel hangub ? ma algul arvasin, et mingi driverite või programmide konflikt, ning otsustasin teha re-installi.. tegin ära, paari minutit peale seda hangus uuesti .. ainuke viis on nupust kinni panna arvuti ja uuesti tööle panna, ning ennetada ma tõesti ei oska neid .. keegi oskab midagi soovitada? (kusjuures ennemuiste win 7 beta buildiga, too mis just aegus, ei olnud kordagi sellist jama, ning eeldan seetõttu, et asi on win 7mes kinni )  |
SirVorkars kirjutas: |
uuendaks teemat.
Sai läpakale win 7 peale installitud. Mingi 1h vahest 2h ja läptop kiilub kinni. Ekraani pilt nagu freezeb( jääb ühel hetkel kinni nagu seinamaal mis liikumatult seisab) ja midagi ei aita. Aitab ainult poweri nupu all hoidmine ja restart. Peale installi on peale installitud ainult AVG antiviirus ja graafika uuemad draiverid. |
Mingi update jama? On teil ikka orig. winn või mingi kräkitud värk... w7-le tuli ju hiljuti update mis kräkitud winnid peeti pidi keerama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
03.03.2010 11:53:24
|
|
|
4+1 updatet windowsile tehtud. Vaatama koodi järgi siis, mida need endast kujutavad.
See vist ütleb kõik..
Olen rikas vaene. Või vaene rikas.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
03.03.2010 12:07:16
|
|
|
mteachx, sul windows genuine tegi oma numbri sellele arvutile ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
03.03.2010 12:37:35
|
|
|
Olen WGAst eemale hoidnud. Ainult tava updatesid teinud või tegelikult.. WGA'ga puutus windows ainult MS Sec. Essentsialit installides kokku, kuid windowsi enda testi ei ole kasutanud. Jääb nuhkima muidu, kui läbima peaks..
kb971033 on see WGA update, seda pole arvuti palunud ja ka teinud.. ilmselt on siiski asi milleski muus, mis freezimisele kaasa aitab.
Õnneks ei juhtu tihti mul seda, seega aeganõudev protsess meeldivas mõttes probleemi lahendamise suhtes.
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
03.03.2010 18:58:30
|
|
|
Windows 7 on raskemini häkitav kui Snow Leopard
http://www.oneitsecurity.it/01/03/2010/interview-with-charlie-miller-pwn2own/
tsitaat: |
Windows 7 or Snow Leopard, which of these two commercial OS will be harder to hack and why?
Windows 7 is slightly more difficult because it has full ASLR (address space layout randomization) and a smaller attack surface (for example, no Java or Flash by default). Windows used to be much harder because it had full ASLR and DEP (data execution prevention). But recently, a talk at Black Hat DC showed how to get around these protections in a browser in Windows. |
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
tagasi üles |
|
 |
casca
HV vaatleja
|
04.03.2010 17:40:04
|
|
|
Mure Windows 7 ja Mathcad 14ga.
Iseenesest programm töötab korralikult, aga ei saa kasutada mõningaid funktsioone. Nt. töölehele ei saa lisada Sliderit, Push Buttonit jne. Samuti ei väljasta ka massiive. Mingit veakoodi ka ei anna.
Oskab keegi äkki nõu anda?
Kas võin oodata ka probleeme teiste programmidega, mis XP'l korralikult töötasid? Nt. Solid Edge
|
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
04.03.2010 17:42:33
|
|
|
Kuidas Win7-le selgeks teha, et kui ma fullscreenis filmi vaatan, siis powerplanis määratud "Turn off the display XXmin" ei töötaks?
Tegu on muidu läpakaga, aga display lükatakse offi nii aku, kui juhtmetaga olles.
http://ceemic.pri.ee/hv/powerplan.jpg
Filmi vaatan BSPlayeriga, OS on Win7 Ultimate 64bit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.03.2010 19:13:23
|
|
|
ceemic kirjutas: |
Kuidas Win7-le selgeks teha, et kui ma fullscreenis filmi vaatan, siis powerplanis määratud "Turn off the display XXmin" ei töötaks?
Tegu on muidu läpakaga, aga display lükatakse offi nii aku, kui juhtmetaga olles.
http://ceemic.pri.ee/hv/powerplan.jpg
Filmi vaatan BSPlayeriga, OS on Win7 Ultimate 64bit.
 |
Powerplani High Performance peale panemine ei aita?
Ehk mingi teine säte lükkab ekraani välja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.03.2010 19:18:16
|
|
|
kasutada normaalseid pleiereid mis oskavad nii screensaveri kui power managementi rakendamisest hoida?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
04.03.2010 19:33:36
|
|
|
ceemic, Endal oli ka sama jama BSplayeriga ja see oli üks põhjustest, miks VLC-d kasutama hakkasin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.03.2010 19:35:52
|
|
|
VLC-ga seda probleemi tõesti pole.Paraku VLC-l pole EVR moodulit ja seega jääb pildikvaliteedilt BS Pro-le alla.
WMP12 küll pilt hea aga pole eriti konfigureeritav.
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.03.2010 19:45:01
|
|
|