Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 01.03.2010 22:45:15 vasta tsitaadiga

Errm, kas seal exploreril on see up nupp kogu aeg olnud? Minu meelest enne tänast mul küll sellist nuppu polnud seal, ei saa aru nüüd kas olen midagi installind mis selle sinna tekitas icon_rolleyes.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.03.2010 22:54:39 vasta tsitaadiga

Ei ole olnud ja ei ole ka praegu.
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2010 00:31:21 vasta tsitaadiga

2 trini kirjutas:
Errm, kas seal exploreril on see up nupp kogu aeg olnud? Minu meelest enne tänast mul küll sellist nuppu polnud seal, ei saa aru nüüd kas olen midagi installind mis selle sinna tekitas icon_rolleyes.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Mul ka pole seda seal, mis see teeb ka midagi w?
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 02.03.2010 00:34:32 vasta tsitaadiga

DefXtreme kirjutas:
2 trini kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

arvata on, et läheb kataloogipuus ühe astme võrra kõrgemale. XP-s on see nupp just seal ja selle funktsiooniga.
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 02.03.2010 00:38:49 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
DefXtreme kirjutas:
2 trini kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

arvata on, et läheb kataloogipuus ühe astme võrra kõrgemale. XP-s on see nupp just seal ja selle funktsiooniga.

Jep, just seda ta teeb icon_wink.gif Sain lahti juba, Classic Explorer'i installiga tuli, installisin ,et vältida seda nõmedat kaustade alla hüppamist kui vasakul kataloogipuus topeltklikk teha.
tagasi üles
mhei
HV kasutaja
mhei

sõnum 02.03.2010 16:55:48 vasta tsitaadiga

Cheetah kirjutas:
mhei, Võtad faili ownershipi üle, vms ta oligi, kui admin oled.
http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm

Võid proovida ka safamodis ja peale restarti kohe.

see juba kasutusel ja sain mure lahendatud , thx

HV Guru
heretic666

sõnum 02.03.2010 20:47:03 vasta tsitaadiga

Kust saab toppida, et igal pool on winis surfates "details" mode, mitte mingid thumbid jne. Ma ei mõtle konkreetselt et nüüd ühes folderis muudaksid, vaid overall igal pool muudaks.
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 02.03.2010 21:59:53 vasta tsitaadiga

heretic666, mõni leht tagasi oli mul sarnane küsimus. Mina tahtsin, et oleks by def "list". Muidu enamus kohtades oli by def "details".
Võta mõni suvaline folder lahti, muuda "details" peale, ning pane Organize->Folder and search options->View->Apply to Folders. Tundus, et toimis. Vaid mõni üksik süsteemifolder tuli käsitsi üle muuta.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 03.03.2010 00:20:01 vasta tsitaadiga

teegi see sama asi seal üksikus system folderis ja jäävad kõik folderid sedasi default seadetesse mis sa ise määrad
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 03.03.2010 03:46:05 vasta tsitaadiga

no ei saa ma XP'd peale dualbootis... Win7 on peal... lasen XP plaadilt üles, teeb esimese ringi ära kuni restardini ja siis edasi ei boodi... siis lasen Win7 plaadi käima, repairin Win7me ära, boodib win7 üles, manageerin Win7 all, et järgmisel partitsioonil on XP (pooleli jäänud install), teen restardi, valin XP pooleli oleva installi ja saan vastu näppe, et NTLDR is missing... no ma ei saa aru mida ma valesti teen... igaljuhul kuna masin on katsetamiseks, siis mis järjekorras seda asja lihtsam teha on... nii kui nii on Win7 juba maha lastud... alustaks nüüd nullist´ja sedasi, et see tööle ka jääks
andreas123
HV kasutaja

sõnum 03.03.2010 08:31:22 vasta tsitaadiga

Mul nüüd probleem. Lasin windows 7 peale Fujitsu Siemens Amilo Pa 1510. Kõik töötab väga hästi, kuid kaks ei töetu sisselülitamise nupu kõrval ei tööta. Üks on see silent-mode ning see häirib tõsiselt, et ei tööta. Arvuti iga natukese aja tagant undab, mis on öösel päris tõsiselt häiriv. Kui saaks selle sisse lülitada, siis protsessor läheks 800Mhz peale ning kõik peaks korras olema. Ei tahaks ainult sellepärast XP peale panna (XPle peaks idee järgi see vigur olemas olema).

Tänades,
Andreas
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.03.2010 09:02:44 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
no ei saa ma XP'd peale dualbootis... Win7 on peal... lasen XP plaadilt üles, teeb esimese ringi ära kuni restardini ja siis edasi ei boodi... siis lasen Win7 plaadi käima, repairin Win7me ära, boodib win7 üles, manageerin Win7 all, et järgmisel partitsioonil on XP (pooleli jäänud install), teen restardi, valin XP pooleli oleva installi ja saan vastu näppe, et NTLDR is missing... no ma ei saa aru mida ma valesti teen... igaljuhul kuna masin on katsetamiseks, siis mis järjekorras seda asja lihtsam teha on... nii kui nii on Win7 juba maha lastud... alustaks nüüd nullist´ja sedasi, et see tööle ka jääks
Kui sa muud moodi ei oska, siis tee asja valge inimese moel - ketas täiesti puhtaks, soovitavalt tootja utiliidiga ja seejärel vanem opsüss peale ja siis uuem. Juba lugematuid kordi foorumis iga uue opsüssi tulekul läbinämmutatud jutt...
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 03.03.2010 11:05:07 vasta tsitaadiga

Viimase 5 päeva jooksul on arvuti lihtsalt kinni külmunud. Suht suvaliselt, esimene kord muusikat kuulates (winamp) teine kord nüüd netis chromega olles ja back ei meeldinud siis talle. Mis muud, nupust kinni ja uuesti tööle..
Arvutiks profiilis olev masin, siiani muidu kõik korras olnud aga nüüd hakkab muret tekitama teine..

On midagi, mis peaks üle vaatama ehk?

//

Spoiler Spoiler Spoiler

- Sinu isiklik nutipartner
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.03.2010 11:48:06 vasta tsitaadiga

mteachx, sama probleem veel mõnel ahvil...

Slazenger kirjutas:
kellelgi veel esineb seda anomaaliat, et win 7 täiesti suvalistel hetkedel hangub ? ma algul arvasin, et mingi driverite või programmide konflikt, ning otsustasin teha re-installi.. tegin ära, paari minutit peale seda hangus uuesti .. ainuke viis on nupust kinni panna arvuti ja uuesti tööle panna, ning ennetada ma tõesti ei oska neid .. keegi oskab midagi soovitada? (kusjuures ennemuiste win 7 beta buildiga, too mis just aegus, ei olnud kordagi sellist jama, ning eeldan seetõttu, et asi on win 7mes kinni ) icon_rolleyes.gif

SirVorkars kirjutas:
uuendaks teemat.
Sai läpakale win 7 peale installitud. Mingi 1h vahest 2h ja läptop kiilub kinni. Ekraani pilt nagu freezeb( jääb ühel hetkel kinni nagu seinamaal mis liikumatult seisab) ja midagi ei aita. Aitab ainult poweri nupu all hoidmine ja restart. Peale installi on peale installitud ainult AVG antiviirus ja graafika uuemad draiverid.

Mingi update jama? icon_rolleyes.gif On teil ikka orig. winn või mingi kräkitud värk... w7-le tuli ju hiljuti update mis kräkitud winnid peeti pidi keerama.
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 03.03.2010 11:53:24 vasta tsitaadiga

4+1 updatet windowsile tehtud. Vaatama koodi järgi siis, mida need endast kujutavad.
See vist ütleb kõik.. icon_redface.gif

Olen rikas vaene. Või vaene rikas. icon_lol.gif

tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 03.03.2010 12:07:16 vasta tsitaadiga

mteachx, sul windows genuine tegi oma numbri sellele arvutile ?
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 03.03.2010 12:37:35 vasta tsitaadiga

Olen WGAst eemale hoidnud. Ainult tava updatesid teinud või tegelikult.. WGA'ga puutus windows ainult MS Sec. Essentsialit installides kokku, kuid windowsi enda testi ei ole kasutanud. Jääb nuhkima muidu, kui läbima peaks..

kb971033 on see WGA update, seda pole arvuti palunud ja ka teinud.. ilmselt on siiski asi milleski muus, mis freezimisele kaasa aitab.

Õnneks ei juhtu tihti mul seda, seega aeganõudev protsess meeldivas mõttes probleemi lahendamise suhtes. icon_wink.gif

tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 03.03.2010 18:58:30 vasta tsitaadiga

Windows 7 on raskemini häkitav kui Snow Leopard
http://www.oneitsecurity.it/01/03/2010/interview-with-charlie-miller-pwn2own/

tsitaat:
Windows 7 or Snow Leopard, which of these two commercial OS will be harder to hack and why?

Windows 7 is slightly more difficult because it has full ASLR (address space layout randomization) and a smaller attack surface (for example, no Java or Flash by default). Windows used to be much harder because it had full ASLR and DEP (data execution prevention). But recently, a talk at Black Hat DC showed how to get around these protections in a browser in Windows.

casca
HV vaatleja

sõnum 04.03.2010 17:40:04 vasta tsitaadiga

Mure Windows 7 ja Mathcad 14ga.
Iseenesest programm töötab korralikult, aga ei saa kasutada mõningaid funktsioone. Nt. töölehele ei saa lisada Sliderit, Push Buttonit jne. Samuti ei väljasta ka massiive. Mingit veakoodi ka ei anna.

Oskab keegi äkki nõu anda?

Kas võin oodata ka probleeme teiste programmidega, mis XP'l korralikult töötasid? Nt. Solid Edge
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 04.03.2010 17:42:33 vasta tsitaadiga

Kuidas Win7-le selgeks teha, et kui ma fullscreenis filmi vaatan, siis powerplanis määratud "Turn off the display XXmin" ei töötaks?
Tegu on muidu läpakaga, aga display lükatakse offi nii aku, kui juhtmetaga olles.
http://ceemic.pri.ee/hv/powerplan.jpg
Filmi vaatan BSPlayeriga, OS on Win7 Ultimate 64bit.
icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.03.2010 19:13:23 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
Kuidas Win7-le selgeks teha, et kui ma fullscreenis filmi vaatan, siis powerplanis määratud "Turn off the display XXmin" ei töötaks?
Tegu on muidu läpakaga, aga display lükatakse offi nii aku, kui juhtmetaga olles.
http://ceemic.pri.ee/hv/powerplan.jpg
Filmi vaatan BSPlayeriga, OS on Win7 Ultimate 64bit.
icon_rolleyes.gif

Powerplani High Performance peale panemine ei aita?
Ehk mingi teine säte lükkab ekraani välja?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.03.2010 19:18:16 vasta tsitaadiga

kasutada normaalseid pleiereid mis oskavad nii screensaveri kui power managementi rakendamisest hoida?
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 04.03.2010 19:33:36 vasta tsitaadiga

ceemic, Endal oli ka sama jama BSplayeriga ja see oli üks põhjustest, miks VLC-d kasutama hakkasin.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.03.2010 19:35:52 vasta tsitaadiga

VLC-ga seda probleemi tõesti pole.Paraku VLC-l pole EVR moodulit ja seega jääb pildikvaliteedilt BS Pro-le alla.
WMP12 küll pilt hea aga pole eriti konfigureeritav.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.03.2010 19:45:01 vasta tsitaadiga

tomorrow, mpchc?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 399, 400, 401 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.