Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dude .
HV Guru
|
26.02.2010 23:20:08
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis on see valikuline? Et kas on mõni põhjus, et miks seda mitte teha? Hiljem saad kenasti ära kustutada ja saad kohe vajalikud failid kiirelt kätte (isegi kui igaksjuhuks on backup olemas).
_________________ TALUSILDID |
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
26.02.2010 23:49:55
|
|
|
jõhker teema teil siin.
ptsi kuda tahad vastuseks saan 70+lehte :d
riskin ja küsin,kes teab see suunab.
nimelt kahaneb windowsi kasutuses olev kettaruum.
backup on suunatud teiosele kettale.
shadowcopyd kustutatud backupid kustutatud kuid maht ei taastu
_________________ BatRat |
|
tagasi üles |
|
 |
Hollow
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
pruuli555
Kreisi kasutaja

|
27.02.2010 09:52:22
|
|
|
ma ei keeraks kinni :d need on paar korda mu naha päästnud uuesti installimisest
pigem kustutaks. restore points ja backups on suunatud füüsiliselt teisele kettale.
äkki vindows laienedb ise kuidagi. ei usu et updatedega ca 5 giga juurde on tekkkinud. omateada pole nagu programme ka installinud viimati
ehk on mingi kaust seal vindows allkust üleliigenm sodi kustutada
_________________ BatRat |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2010 12:08:39
|
|
|
ot: |
Väike OT.Nimelt uus Logitech SetPoint 6.00 tundub olevat nüüd native 64bit Vista/Win7 64bit-le
Varem oli ikka task managris SetPoint.exe *32  |
|
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
27.02.2010 12:51:20
|
|
|
pagefile pmst asendab sul puudujäävat mälu ja hiberfil on mälu koopia hibernate vajadusteks
winsxs või midaiganes käib mulle ka pidevalt pinda
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2010 12:52:56
|
|
|
pruuli555 kirjutas: |
mis kaust on winsxs ja kas pagefile.sys ja hibrefil.sys failid on mingid asjalikud vä. üks on 4 gb teine 3 gb :d
ja winsxs on hämmastavad 6 gb :d |
winsxs ei soovita näppida.Väga vabalt võid peeti keerata kogu wini.
pagefile peaks iseenesestmõisteteva olema.Ei soovita seda kinni siiski keerata kuna vahet pole palju RAM-i sul on programmid on tehtud ikka nii, et nad kasutaks pagefile.
hiberfil võid seeeest vabalt kinni keerata kui arvutil hibernate funktsiooni ei kasuta
Rohkem infot Win7 tweak teemas : https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=419513
|
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
27.02.2010 13:48:45
|
|
|
djpvx kirjutas: |
winsxs või midaiganes käib mulle ka pidevalt pinda |
WinSxS on ühilduvuse jaoks vajalike dll'de linkimise kaust. Kõik lingid ei pruugi olla seal viited kindlalt uue dll peale, seega peaks praktikas kausta maht olema pisem, kui explorer seda näitab. Vaata antud kausta sisu näiteks FAR'ga.
_________________ -- |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
27.02.2010 16:48:51
|
|
|
Miski jama on. Kui TotalCommanderiga mõne mp3 peal klikkida siis fail avaneb minut aega hiljem Päris aeglane windows peaks mainima
|
|
tagasi üles |
|
 |
o-u-t-r-o
HV kasutaja

|
27.02.2010 17:35:45
|
|
|
Tekkis selline probleem, et Windowsi kell jääb kolm tundi taha, kui linuxilt -> Windowsi vahetan. Arvutis muidu kaks kõvaketast, IDE (Linux) ja SataII (Windows). Kui vahetan IDE peale, on kõik korras, kell õige ja kõik jookseb kui peab. Kui aga vahetan tahasi SataII peale, on Windowsi kell 3 tundi tagasi keeratud. Linuxis sellist asja ei juhtu, kell koguaeg õige, ainult Windowsis selline jama. Et milles asi ja kas parandatav?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2010 19:58:15
|
|
|
o-u-t-r-o kirjutas: |
Tekkis selline probleem, et Windowsi kell jääb kolm tundi taha, kui linuxilt -> Windowsi vahetan. Arvutis muidu kaks kõvaketast, IDE (Linux) ja SataII (Windows). Kui vahetan IDE peale, on kõik korras, kell õige ja kõik jookseb kui peab. Kui aga vahetan tahasi SataII peale, on Windowsi kell 3 tundi tagasi keeratud. Linuxis sellist asja ei juhtu, kell koguaeg õige, ainult Windowsis selline jama. Et milles asi ja kas parandatav? |
Windowsil uuendused peal?
Windows Time teenus jookseb?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
27.02.2010 21:11:18
|
|
|
Tekkis selline probleem, et Windowsi kell jääb kolm tundi taha, kui linuxilt -> Windowsi vahetan. Arvutis muidu kaks kõvaketast, IDE (Linux) ja SataII (Windows). Kui vahetan IDE peale, on kõik korras, kell õige ja kõik jookseb kui peab. Kui aga vahetan tahasi SataII peale, on Windowsi kell 3 tundi tagasi keeratud. Linuxis sellist asja ei juhtu, kell koguaeg õige, ainult Windowsis selline jama. Et milles asi ja kas parandatav? |
Ise märkasin ka sellist jama, kui Linuxi liveCD-si proovisin. Windows Time oli ilusti jooksmas ja uuesti sünkides läks normaalseks, aga kui panin linuxi sisse ja tagasi tulin, oli jälle vale. Kuna ei kasuta, siis sinnapaika ta jäi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
27.02.2010 21:52:59
|
|
|
Seda peaksid küsima Linuxi foorumis, sest küsimus on sama vana kui Windows/NIX dual boot masinad.
Linux jt NIXid eelistavad kasutada hardware clock jaoks GMT aega, millest op-süsteem vastavalt iga kasutaja eelistusele arvutab selle kasutaja kohaliku aja. Linuxi paigaldamisel tavaliselt küsitakse, kumba seadistust eelistatakse - kas HWclock = localtime või GMT
Windows seda pole siiani osanud teha (vähemalt adekvaatselt mitte). Minuteada Windows 7 seda siiski peaks võimaldama, nii et kui sul on masinas ainult Windows 7 + Linux, siis ehk ei pea Linuxis GMT ajast loobuma ja saab sama kasutada ka Windowsis. Pean asja uurima, kohe vastust anda ei oska.
http://www.mydellmini.com/forum/general-mac-os-x-discussion/6035-time-issue-dual-boot.html
Jep. Töötab. Vista SP2 puhul peaks ka väidetavalt töötama korralikult. Varasemates süsteemides tekkis mingi probleem kella automaatse sünkroniseerimisega, kui õigesti mäletan.
Niisiis pole enam vajadust Linuxis HWclock = localtime varianti kasutada, saab sama teha ka Windowsis.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
tagasi üles |
|
 |
makaron111
HV kasutaja
|
27.02.2010 23:30:56
|
|
|
Kindlasti miljon korda ära leierdatud, aga kuidas saab lubada teha programmidel muudatusi program filedes? (ehk kuidas saada piiranguteta seal editida ja faile createda)
(Windows 7 Professional)
_________________ We do not come in Peace. We come ahead of Peace- Kane |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.02.2010 23:57:54
|
|
|
makaron111 kirjutas: |
Kindlasti miljon korda ära leierdatud, aga kuidas saab lubada teha programmidel muudatusi program filedes? (ehk kuidas saada piiranguteta seal editida ja faile createda)
(Windows 7 Professional) |
Admin konto
UAC välja
Sellega peaks enamus piiranguid kadunud olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
28.02.2010 00:58:59
|
|
|
Niisiis, otsustasin ka Windows 7 kasuks, kuid peale installi ilmus väike tõrge. Nimelt media pleieris muusikat kuulates ei mängi ta järjest laule vaid jääb vait peale laulu esitamist. Esitatud laulu nime ette tekib väike punane ring valge ristiga. Sellele vajutades ilmub teada, et Windows media player has encountered a problem. Uurisin guuglist aga ei midagi kasutatavat sealt ma saanud. Äkki saab siit keegi tarke nõu anda. Windows 7 Ultimate kui see midagi annab.
_________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid. |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.02.2010 01:20:07
|
|
|
tarmac kirjutas: |
Niisiis, otsustasin ka Windows 7 kasuks, kuid peale installi ilmus väike tõrge. Nimelt media pleieris muusikat kuulates ei mängi ta järjest laule vaid jääb vait peale laulu esitamist. Esitatud laulu nime ette tekib väike punane ring valge ristiga. Sellele vajutades ilmub teada, et Windows media player has encountered a problem. Uurisin guuglist aga ei midagi kasutatavat sealt ma saanud. Äkki saab siit keegi tarke nõu anda. Windows 7 Ultimate kui see midagi annab. |
Paistab justkui probleeme failide leidmisega äkki?.Proovi lisada kõik lood.Vasakult paneelilt Music-Manage Music library ja lisad kaustad kus sul muusika on
Sul 32 või 64bit?
Kui 64bit siis on nii 32 kui ka 64bit WMP.Vb proovid ühega kui teisega ei toimi
EDIT:
Äkki ka event logis midagi kirjas?
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
28.02.2010 01:43:29
|
|
|
Mul on 32-bit. Ma ei kujuta ette mis toimub. Sest nii on iga viimse kui lauluga. Installisin winampi ning too mängib kenasti. Ma uuendasin Vista pealt W7 peale, ei formattinud vahepeal. Guuglist nägin et keegi pidi kusagil pideva mängimise sisse lülitama aga ma pole sellist asja kusagilt leidnud.
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.02.2010 02:14:37
|
|
|
tarmac kirjutas: |
Guuglist nägin et keegi pidi kusagil pideva mängimise sisse lülitama aga ma pole sellist asja kusagilt leidnud. |
Pead silmas repeat funktsiooni?
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
28.02.2010 02:34:12
|
|
|
Ei. Ma pean silmas continuous play funktsiooni. See vist käis video alt kuid keegi mainis et teda see aitas. Repeat on mul ammu peale pandud.
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.02.2010 17:55:25
|
|
|
Mul on mingi eri veider probleem. Desktopil selektin asjad mida tahan deleteda, vajutan delete ning asjad kustuvad. Vajutan desktopil F5 ja kõik need asjad tagasi WTF? Prükkar on pandud nii tööle, et sinna midagi kunagi ei lähe, ala shift del koguaeg töötaks. Täiesti mõistmatu...
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
28.02.2010 20:26:40
|
|
|
mul läxid lambist desktopil ikoonide vahed püstipidi jõle suureks seda vahet ise ei saa kuidagi muuta? mingi umbes poole ikooni suurune vahe on kahe ikooni vahel püstipidi. praegu 9 ikooni mahub vertikaalselt, enne oli 10. kui käsitsi 10. rea tekitan, siis all see nimi jääb juba taskbari alla.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.02.2010 20:32:50
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
mul läxid lambist desktopil ikoonide vahed püstipidi jõle suureks seda vahet ise ei saa kuidagi muuta? mingi umbes poole ikooni suurune vahe on kahe ikooni vahel püstipidi. praegu 9 ikooni mahub vertikaalselt, enne oli 10. kui käsitsi 10. rea tekitan, siis all see nimi jääb juba taskbari alla.  |
CTRL+Hiire rullik või siis ilmselt:
tsitaat: |
right click desktop
click personalize
click window color and appearance
click standard or clasic
click advanced
click desktop
the option to change both verticle and horizontal spacing is there. |
|
|
tagasi üles |