Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
darcen
HV kasutaja

|
19.10.2003 01:36:44
kas nüüd just naljakas.. aga paar seika töökogemustest |
|
|
mõni killuke siis tööelust mis siis vahes on muige näole toonud.
klient esimene.
potentsiaalne klient jalutab printerite vahel, uurib ja puurib põhjalikult. Vaatan, et vajab vähe nõustamist ja üritan siis abiks olla. Klient uurib ikka printereid (vahest kiikab ka scannerite poole) ja pärib, et kas need ikka ise ka töötavad. Ei mõsitnud mina muidugi küsimust ja üritan ikka selgitada, et arvuti olemasolu ikka vajalik. Kliendil ikka kindel plaan, et vot temal on vaja sellist mis ilma arvutita töötab.. nu murdsin pead ja mõtlesin igast variante välja (infrapuna, võrguprinter jne jne) aga ikka vaja ju arvutit kusagile. Kuna tegemist oli venekeelse kliendiga (kusjuures venekeelega enal vähemalt siiamaani probleemi pole olnud) siis mõtles lõpus, et juu vist ma lihtsalt ei saa aru mida täpselt vaja on. Lõpuks peale pikemat seletamist ja nö puust ja punaseks.. sai selgeks, et kliet hoopistükis elektrilist kirjutusmasinat otsis.
klient nr.2
sai kenale naisterahvale müüdud All in one süsteem. HP 3330 printer-koopiamasin-faks. Kõik kena ja tore. Järgmisel päeval heliseb telefon ja klient suht-koht paaniks. "See printer mille te mulle eile müüsite see ju täitsa rikkis". Mina omaette, et krt jälle praagiga tegemist aga igaks juhuks ikka uurin milles see rikkisolek siis seisneb. Naisterahvas üsna nutuse häälega selgitab, et no pani tema printeri kontris püsti, kõik kena ja tore aga kui sisse lülitas siis printeri display peale ilmub kiri, et "kuumeneb üle". Mul jälle hämming muidugi mis krdi ülekuumenemine.. et noh jah teoreetiliselt küll võimalik aga no kas tõesti. Kui küsisin siis et mida täpselt printer sinna display peale kirjutab, sain vastuseks "Warming Up". Asi selge muidugi. Tundub, et siiski on hädavajalik eesti keelne kasutusjuhend kõikvõimalikele seadmetele.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
wazaa
HV veteran

|
19.10.2003 10:13:53
|
|
|
See teine on küll hea
|
|
   |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
[Pec]
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
i-squad
HV kasutaja
|
19.10.2003 10:33:43
|
|
|
blondiin
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
tinasõdur
HV kasutaja

|
19.10.2003 13:23:56
|
|
|
On veel selliseid juhtumeid olnud? tore on lugeda
_________________ Minu moto: "Mis ei tapa, teeb tugevaks..."
Kui ei aita, siis..."...Jalg näkku, jutt muutub..."
Solvamine mõjub kui hoop kõhtu |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
gandalf
HV kasutaja

|
19.10.2003 14:06:56
|
|
|
see warming up lugu on küll tasemel, järsku leidub kuskil veel selliseid lugusid võiks ju siia panna
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
19.10.2003 17:46:27
|
|
|
Inimmõistlusel pole piire
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
19.10.2003 20:14:15
|
|
|
darcen, mnjah. Arvestades seda, et müüa peab kaasa andma eestikeelse kasutusjuhendi, siis ... Mina seda klienti küll ei süüdistaks ja oleks ise sellisest juhtumist kuuldes (kliendi poolelt siis) asja tarbjakaitsesse andnud!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plin500
HV piljardihai

|
19.10.2003 20:47:58
|
|
|
tsitaat: |
Mina seda klienti küll ei süüdistaks ja oleks ise sellisest juhtumist kuuldes (kliendi poolelt siis) asja tarbjakaitsesse andnud!
|
mida iganes alati leidub keegi, kes hakkab mingit mõtetut tähenorimist korraldama masendav...get a life!
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tinasõdur
HV kasutaja

|
19.10.2003 21:27:15
|
|
|
Plin500 kirjutas: |
masendav...get a life! |
realy...
nali on nali! ja seda muuta ei saa
_________________ Minu moto: "Mis ei tapa, teeb tugevaks..."
Kui ei aita, siis..."...Jalg näkku, jutt muutub..."
Solvamine mõjub kui hoop kõhtu |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
4rvut
HV kasutaja
|
19.10.2003 21:37:33
|
|
|
tõesti uvitav nali, leidub raffast igasugust ja norima teema algataja/myya kallal mõttetu sest kõik yritavad anda enda tööpostil parimat ja j2relemõeldes kas ka sina
_________________ O: a-open supertower h600A küljekaane võtta privas ühendust! |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
darcen
HV kasutaja

|
19.10.2003 22:36:41
|
|
|
to trainspotting: postituse mõte oli lihtsalt asja koomilisus välja tuua, mitte aga kedagi süüdistada. Kui nüüd mu esialgset postitust lugesid siis on ka sinna lõppu kenasti kirjutatud et eesti keelne õpetus tundub hädavajalik ja antud kliendiga saime kenasti asjad lahendatud. Kusjuures mis aga tarbijakaitsesse puutub siis minupoolest võid sa kasvõi isiklikult selle juhtumiga sinna pöörduda. Edu sulle maadluses HP ja tarbijakaitsega. Mina olin, olen ja mõneks ajaks ka jään siiski lihtsaks müügimeheks ja päris ausalt öeldes mind tõsiselt ei huvita see kas ja miks suured kompaniid oma töödega hakkama ei saa. Kui keegi annab mulle maakeelse kasutusjuhendi kaubale kaasa siis saab see ka kliendile antud kui ei siis ei puutu see ka minu tööülesannetesse. Kui nüüd puhtast südamest ütlen siis tõsiselt jälestan sedasorti kliente kes ilmlihtsa asja pärast kukuvad asju suure kella külge panema. Ole ise inimene - suhtuvad ka teised sinusse hästi.
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
HGtafka
Kreisi kasutaja

|
20.10.2003 15:24:54
|
|
|
Päris palju Müügikohti(täitsa normaalsed, ametlikud) kus elektroonikat müüakse ei anta eestikeelset kasutusjuhendit(manuaali)kaasa.
_________________ www.osomesites.com - Kodulehe teenus madala kuutasuga. |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sahib
HV veteran

|
20.10.2003 19:53:59
|
|
|
Koomiline on ja ei ole ka. " Warming up"- no kuda sa seda tõlgiksid? Soojeneb üles/kuumeneb üle - mõlemad õiged! Ja kui tal enne kokkupuudet selle olevusega pole olnud, siis pole ka imestada ...
_________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ... |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
20.10.2003 20:21:11
|
|
|
Soojeneb üles/kuumeneb üle - mõlemad õiged
|
"kuumeneb üle" nüüd kohe kindlasti õige pole (nadi keeleoskusega dumbuser võib muidugi selle peale tulla).
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
TechZone
HV kasutaja

|
22.10.2003 12:07:28
|
|
|
mnjaa... ire.. "kuumeneb üle"
mjaaaa, tõlkimisega veitc raskusi jah nagu...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
22.10.2003 14:57:00
|
|
|
Trainspotting kirjutas: |
darcen, mnjah. Arvestades seda, et müüa peab kaasa andma eestikeelse kasutusjuhendi, siis ... Mina seda klienti küll ei süüdistaks ja oleks ise sellisest juhtumist kuuldes (kliendi poolelt siis) asja tarbjakaitsesse andnud! |
trainspotting owned again.....isegi parima nalja kohta oskab tüüp masendavalt sitasti öelda.....küsimus, kas sul enda elu tõesti nii hoogsalt mäest alla lendab, et siin kõigil ja kõik ära piixutad ?
_________________ #hinnavaatlus.ee - HV Unofficial Chat
- JAVA - CGI - IRC -
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
22.10.2003 15:21:24
|
|
|
Renka kirjutas: |
Soojeneb üles/kuumeneb üle - mõlemad õiged
|
"kuumeneb üle" nüüd kohe kindlasti õige pole (nadi keeleoskusega dumbuser võib muidugi selle peale tulla). |
aga vähemalt ei ütlenud ta et alustame ülekuumenemis protsessi
Tglt kellegi süüdistamine on tõesti mõttetu. Endal kah pooltel juppidel pole eestikeelseid õpetusi kaasas. Ainuke millega probleem tuli oli digikas kuna sellel oli aint soomekeelne Sai lõpuks testimise ja ema abiga selgeks tehtud
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
22.10.2003 15:51:43
|
|
|
Naljad
Mottetud norijad ...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taiko
Kreisi kasutaja

|
22.10.2003 19:40:01
|
|
|
huvist üldsuse arvamuse vastu küsiks härra MatiKala käest, keda ta nimelt mõttetuks norijaks peab ?
_________________ #hinnavaatlus.ee - HV Unofficial Chat
- JAVA - CGI - IRC -
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Menthor
HV kasutaja
|
22.10.2003 19:46:36
|
|
|
arvata on, et ta mõtles norija all trainspottingut ... kuna ta kukkus nalja peale tarbijakaitsest seletama
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
22.10.2003 19:50:57
|
|
|
Taiko kirjutas: |
Trainspotting kirjutas: |
darcen, mnjah. Arvestades seda, et müüa peab kaasa andma eestikeelse kasutusjuhendi, siis ... Mina seda klienti küll ei süüdistaks ja oleks ise sellisest juhtumist kuuldes (kliendi poolelt siis) asja tarbjakaitsesse andnud! |
trainspotting owned again.....isegi parima nalja kohta oskab tüüp masendavalt sitasti öelda.....küsimus, kas sul enda elu tõesti nii hoogsalt mäest alla lendab, et siin kõigil ja kõik ära piixutad ? |
Nagu teada on inimestel erinevad arusaamised naljast!
Mina ei leia antud juhtumis midagi naljakat, kui naerdakse teise inimese võhiklikust, mis on tingitud aga müüja seaduste mittetäitmisest!
Minu eraeluga pole siin midagi pistmist. Ja selle kõigil ja kõige ära piixutamise kohta PALUKS täpsemat informatsiooni.
Ja kui minu eelnevat ütlust masendavalt sitaks loeti siis ...
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatiKala
Kreisi kasutaja
|
22.10.2003 19:52:22
|
|
|
Ei naita kellelgi napuga...see toob inetuid postitusi..aga eks igayks saab asjast vastavalt haridusele aru...Harra MatiKala on kombekas inimene...
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|