Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru
|
09.02.2010 20:50:06
|
|
|
s4nder, ma soovitaks pigem teha uus profiil Windowsis ja siis katsetada. Läheb vast kergemalt kui format.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
09.02.2010 22:51:04
|
|
|
Sain draiverid lõpuks uuendatud ja vähemalt Swedbankis hakkas asi tööle. Lõpp hea, kõik hea.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
10.02.2010 12:10:00
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Ra* kirjutas: |
Üldiselt päris tihit tekkis jama ja seega läksin Mobiil-ID peale üle. Soovitan väga. |
Läheks hea meelega Mobiil-ID peale üle, kuid:
Sai ka võetud endale Mobiil-ID, protsess ise oli vägagi valutu. Läksin esindusse, ütlesin et soovin Mobiil-ID'd ja teenindaja asus tegutsema, peale natukest ootamist soovis kaht allkirja ja saingi endale uue SIM kaardi. Kodus aga ilmnes probleem, Tele2'st sõltumatu:
 |
Veateated ei ole siiani minu jaoks muutunud, pangas toimib nii sisselogimine kui signeerimine. |
hee, sain ise sama veateate, siis aga võtsin lehe lihtsalt http'ga lahti ja seal kästi sisse torgata id-kaart ja siis antud lehele minna.. siis tõesti küsiti lehele minnes id-kaardi pin1-te ja asi toimis, nii et pane oma id-kaart toimima ja peaksid korda saama..
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
10.02.2010 12:21:26
|
|
|
Kas peabki nii olema, et pean enne FF sulgema, kui tahan ID kaarti kasutama hakata? FF töötamise ajal kaarti sisse lükkamisel ei tunne see ära seda. Peab korra kinni panema ja uuesti avama ning siis töötab.
Samuti kui ID kaart on sees, on FF avamine aeglasem...
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander85
HV kasutaja

|
10.02.2010 12:22:04
|
|
|
Platinet kirjutas: |
Kas peabki nii olema, et pean enne FF sulgema, kui tahan ID kaarti kasutama hakata? FF töötamise ajal kaarti sisse lükkamisel ei tunne see ära seda. Peab korra kinni panema ja uuesti avama ning siis töötab.
Samuti kui ID kaart on sees, on FF avamine aeglasem... |
uue tarkvaraga peaks see probleem lahendatud olema, kumba kasutad?
_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
-- G. Carlin |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
10.02.2010 13:39:14
|
|
|
sander85 kirjutas: |
Samuti kui ID kaart on sees, on FF avamine aeglasem... |
uue tarkvaraga peaks see probleem lahendatud olema, kumba kasutad? |
Vist nüüd sai kõige uuem versioon peale. Kuidas seda ver. numbrit vaadata saab? Aga nüüd tõesti ei pea enam FF sulgema kaardi kasutamiseks
Aga aeglaselt avaneb ikkagi, kui kaart on lugejas...
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
10.02.2010 14:11:25
|
|
|
Aga aeglaselt avaneb ikkagi, kui kaart on lugejas... |
See juba oleneb ID-kaardiga suhtlemise kiirusest, see omakorda lugeja tüübist jne. Pole brauseri probleem, brauser ootab kaardilt andmeid lihtsalt.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
10.02.2010 14:44:26
|
|
|
sander85 kirjutas: |
Ra* kirjutas: |
Üldiselt päris tihit tekkis jama ja seega läksin Mobiil-ID peale üle. Soovitan väga. |
Läheks hea meelega Mobiil-ID peale üle, kuid:
Sai ka võetud endale Mobiil-ID, protsess ise oli vägagi valutu. Läksin esindusse, ütlesin et soovin Mobiil-ID'd ja teenindaja asus tegutsema, peale natukest ootamist soovis kaht allkirja ja saingi endale uue SIM kaardi. Kodus aga ilmnes probleem, Tele2'st sõltumatu:
 |
Veateated ei ole siiani minu jaoks muutunud, pangas toimib nii sisselogimine kui signeerimine. |
hee, sain ise sama veateate, siis aga võtsin lehe lihtsalt http'ga lahti ja seal kästi sisse torgata id-kaart ja siis antud lehele minna.. siis tõesti küsiti lehele minnes id-kaardi pin1-te ja asi toimis, nii et pane oma id-kaart toimima ja peaksid korda saama.. |
Kusjuures eelmine kord proovisin ka ID-kaardiga kuid ei toimind, eile aga sain kuidagi pika aja peale toimima. Mure lahendatud seega siis.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
12.02.2010 10:04:47
|
|
|
Firefox Add-on Exonerated From Trojan Quarantine
link
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
16.02.2010 10:45:43
|
|
|
KIVIKUJU kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Mozilla Firefox 3.6 RC1 now available, benchmarked |
mul selle uue variandiga ikka sama jama, et mingi hetk enam ei lase kuskile minna. võtan bookmarkid või sisestan aadressi ja anter, ning alla äärde tuleb kiri "valmis" ja ei kuskile. Akent kinni pannes uut avada ei lase, ütleb et protsess ikka käimas. Siis tuleb Task Managerist see sulgeda. Peale arvuti restarti töötab mõnda aega jälle normaalselt. Kasutan Win7 OS-i. Lõhnab kahtlaselt format C järgi
wtf siin toimub?  |
Senimaani jaman sama veaga, aga uus mönus asi väljas, voi juba ammu selline asi?
http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/
_________________ dell somm ding mi poi |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2010 11:05:31
|
|
|
raul141 kirjutas: |
mul selle uue variandiga ikka sama jama, et mingi hetk enam ei lase kuskile minna. võtan bookmarkid või sisestan aadressi ja anter, ning alla äärde tuleb kiri "valmis" ja ei kuskile. Akent kinni pannes uut avada ei lase, ütleb et protsess ikka käimas. Siis tuleb Task Managerist see sulgeda. Peale arvuti restarti töötab mõnda aega jälle normaalselt. Kasutan Win7 OS-i. Lõhnab kahtlaselt format C järgi
wtf siin toimub?  |
Senimaani jaman sama veaga, aga uus mönus asi väljas, voi juba ammu selline asi?
http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/ |
3.6 alates jah.Põhimõtteliselt lightweight theme.Isiklikult väga ei eruta.Pmst lihtsalt ülaval ja all otsas väikesed pildid mis muudavad väljanägemist aga muu UI on defaultis.Kui juba eraldi teemat kasutad siis vaevalt üle lähed.Proovimise mõttes lahe jah.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
16.02.2010 11:23:37
|
|
|
wtf siin toimub?  |
3.6 alates jah.Põhimõtteliselt lightweight theme.Isiklikult väga ei eruta.Pmst lihtsalt ülaval ja all otsas väikesed pildid mis muudavad väljanägemist aga muu UI on defaultis.Kui juba eraldi teemat kasutad siis vaevalt üle lähed.Proovimise mõttes lahe jah. |
See see jant ongi, proovin, alumine riba kaob ära. Ja heledat tausta otsin. Vai keegi on juba selle alumise riba saanud allapoole venitada saanud?
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
liiv
HV Guru

|
17.02.2010 14:53:45
|
|
|
Tere,
Meelest on läinud, mismoodi sai linke lisada üles aadressi ribale
|
|
Kommentaarid: 627 loe/lisa |
   |
9 :: |
6 :: |
517 |
|
tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
17.02.2010 16:14:14
|
|
|
Bookmarke pead silmas või? Bookmargid mingi lehe ära ja siis sikutad bookmarkide alt selle sinna.
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
17.02.2010 17:11:38
|
|
|
liiv kirjutas: |
Tere,
Meelest on läinud, mismoodi sai linke lisada üles aadressi ribale |
Drag & drop?
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul141
HV veteran

|
18.02.2010 13:09:02
|
|
|
wtf siin toimub?  |
Nii juhuste tahte sain teada, et kurja juur va wifi. Kablaga firefox ideaalselt töötab Noh vähemalt lühikest aega proovides.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
19.02.2010 07:56:11
|
|
|
Kas ma saan kuidagi ära keelata, et FF ei karjuks mulle Quicktime plugina "vajadust" pidevalt kui uus privaatsõnum tuleb.
Nagu näha, siis selgelt seda EI OLE vaja, kuna kuvatakse ju ilma "vajaoleva" pluginata kõik "efektid" ilusti.
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.02.2010 07:59:08
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Kas ma saan kuidagi ära keelata, et FF ei karjuks mulle Quicktime plugina "vajadust" pidevalt kui uus privaatsõnum tuleb.
Nagu näha, siis selgelt seda EI OLE vaja, kuna kuvatakse ju ilma "vajaoleva" pluginata kõik "efektid" ilusti. |
Mul näitab vahel WMP väikest riba kus Play,Stop jne nupud .See vist rohkem selle privaatsõnumi heliga seotud.Brauser vaatab, et audiofail ja hakkab äkki mängijat otsima sellele .Enamasti õnneks näitab normaalselt kui uus sõnum on tulnud.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
19.02.2010 09:09:02
|
|
|
Tööriistad - Sätted - Rakendused, sealt muudad vastava valiku ära, pane kasvõi WMP peale, see on sul ju olemas.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.02.2010 10:47:04
|
|
|
MarioA. kirjutas: |
Nagu näha, siis selgelt seda EI OLE vaja, kuna kuvatakse ju ilma "vajaoleva" pluginata kõik "efektid" ilusti. |
profiil -> teata mulle uuest privaatsõnumist heliga
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
19.02.2010 15:12:39
|
|
|
sai kogemata vajutatud nupule: "Eemalda kõik paroolid."
Kas nüüd on finito, või saab neid taastada?
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.02.2010 18:06:23
|
|
|
wfiles kirjutas: |
Kas nüüd on finito, või saab neid taastada? |
No ma ütlen see nupp on liiga lihtsalt kasutatav .Peaks ikka üle küsima kas oled kindel?.
Samal ajal Options valikutes paroolide näitamise jaoks küsib eraldi kinnitust .Mingi äraspidine loogika
Kui sul Firefoxi tagavarakoopiat pole siis on jah finito, sest vastav fail löödi profiilikaustas puhtaks
Sellepärast ongi soovitatav kasutada mingit Firefoxi varundamise võimalust.Näiteks see(aga on ka teisi): https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lauri0112
HV veteran

|
19.02.2010 18:53:03
|
|
|
Ma teen paroolidest aegajalt screen shot-i ja salvestan pildi kusagile kausta. Siiani pole kordagi vaja läinud siiski.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
19.02.2010 23:49:14
|
|
|
Ma prooviks task managerist Firefoxi kinni panna sellisel juhul. Äkki pole veel vindile ära kirjutanud muudatusi.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
20.02.2010 03:49:09
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Ma prooviks task managerist Firefoxi kinni panna sellisel juhul. Äkki pole veel vindile ära kirjutanud muudatusi. |
oleks seda varem teadnud
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
494 |
|
tagasi üles |