Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 223, 224, 225  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 31.01.2010 01:47:18 vasta tsitaadiga

Ma ise olen Tele2 klient. Ja kui mulle nüüd ostab tuttav, kes on EMT klient EMT'st telefoni järelmaksuga. Kas siis mina Tele2 klient saan seda oma SIM kaardiga kasutada?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.01.2010 01:53:08 vasta tsitaadiga

kui emt ostad, siis saad kindlast icon_smile.gif, muudega ei ole nii kindel
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 31.01.2010 02:17:42 vasta tsitaadiga

telefone ei tohi üle 2 aasta juba lukustada kindlasse võrku... ei viitsi otsida aga see oli miski seadusega vastuolus
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 31.01.2010 02:19:12 vasta tsitaadiga

evald112 kirjutas:
mikk36 kirjutas:
evald112 kirjutas:
mikk36 kirjutas:
Tänu Nokia suht heale Cell-ID toetusele saab jalutades ka ilma GPS'ita navigeeritud.

Räägi lähemalt, millega tegu!
Mobiilimasti-põhine positsioneerimine, Viimsis korteris olles paneb 80m täpsusega asukoha paika näiteks, see on rohkem kui piisav et jalutades navigeeritud saada kuna jääb üldjuhul alla alla tänavate vahedele.

See oleneb ikka masti mastaabist.....tallinnas järve keskuses 0-korrusel positsioneerib mul ka 50m täpsusega, sest seal mobiili-jaam pandud spetsiaalselt keskusesse sest seal oli kunagi halb levi 0-korrusel. Ses suhtes et linnast väljas on see täpsus paar kiltsa, sest mastid kõrged ja katavad suurt ala. Võibolla signaali tugevuse järgi saab veidi kitsamaks seda perimeetrit tõmmata..
Telefoni enda tarkus mõjutab ka siiski, SE K850i'ga sain täpselt samas asukohas 2.5km täpsuse ja seegi kõikus palju mööda kuna üks mast, millega telefon suhtles, asub üldse Lasnamäe külje all vms ja see mõjutas korralikult mööda tulemust, Nokia aga paneb kenasti õige asukoha paika.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
evald112
HV kasutaja
evald112

sõnum 31.01.2010 11:29:54 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
evald112 kirjutas:
mikk36 kirjutas:
evald112 kirjutas:
mikk36 kirjutas:
Tänu Nokia suht heale Cell-ID toetusele saab jalutades ka ilma GPS'ita navigeeritud.

Räägi lähemalt, millega tegu!
Mobiilimasti-põhine positsioneerimine, Viimsis korteris olles paneb 80m täpsusega asukoha paika näiteks, see on rohkem kui piisav et jalutades navigeeritud saada kuna jääb üldjuhul alla alla tänavate vahedele.

See oleneb ikka masti mastaabist.....tallinnas järve keskuses 0-korrusel positsioneerib mul ka 50m täpsusega, sest seal mobiili-jaam pandud spetsiaalselt keskusesse sest seal oli kunagi halb levi 0-korrusel. Ses suhtes et linnast väljas on see täpsus paar kiltsa, sest mastid kõrged ja katavad suurt ala. Võibolla signaali tugevuse järgi saab veidi kitsamaks seda perimeetrit tõmmata..
Telefoni enda tarkus mõjutab ka siiski, SE K850i'ga sain täpselt samas asukohas 2.5km täpsuse ja seegi kõikus palju mööda kuna üks mast, millega telefon suhtles, asub üldse Lasnamäe külje all vms ja see mõjutas korralikult mööda tulemust, Nokia aga paneb kenasti õige asukoha paika.

SE-d on üldiselt suhteliselt kehva vastuvõtjaga. Olen olnud kahe SE omanike enne 58t ja olen täiega pettunud.

[quote="Hollow"]telefone ei tohi üle 2 aasta juba lukustada kindlasse võrku... ei viitsi otsida aga see oli miski seadusega vastuolus[/quote

Kinnised pordid ja dünaamiline IP võiksid ka olla seadusega vastuolus, mitte mingi rahateenimise nipp.

tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 31.01.2010 18:11:13 vasta tsitaadiga

matu04 kirjutas:
mikk36 kirjutas:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Wifi%20seadmed/Wifi+adapterid/?search=87e2dd06b80a2471c9d6ffd84efe1549#results

Äkki seletaksid ka seda, kuidas see vastab mu küsimusele ?

Kuna telefon sedasi wifit üle kanda ei oska, linkis mikk36 sulle valiku müügil olevatest WIFI adapteritest mis selle töö ära võiksid teha.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 31.01.2010 20:05:02 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
telefone ei tohi üle 2 aasta juba lukustada kindlasse võrku... ei viitsi otsida aga see oli miski seadusega vastuolus

Väga hea thumbs_up.gif Kas keegi mäletab, kust sai osta Eestis ekraanikilesi, mis peegeldasid.(mäletan, et midagi oli seal peegeldusega, kui ekraan ei põlenud vms) Just 5530'le tahaks sellist saada?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.01.2010 20:07:16 vasta tsitaadiga

zuzizew kirjutas:
Hollow kirjutas:

Väga hea thumbs_up.gif Kas keegi mäletab, kust sai osta Eestis ekraanikilesi, mis peegeldasid.(mäletan, et midagi oli seal peegeldusega, kui ekraan ei põlenud vms) Just 5530'le tahaks sellist saada?

tahad ennast peeglist imetleda, kui parasjagu ei räägi? icon_lol.gif

vahur myys siin kilesid, sai ka võetud sealt, aga peegelduse suhtes ei oska öelda, peeglist näen ennast paremini icon_biggrin.gif

viimati muutis jeesus188 31.01.2010 20:12:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 31.01.2010 20:12:21 vasta tsitaadiga

Oh teid mehi küll icon_smile.gif Siinpool naisterahvas, muidugi tahaks vahest korraks oma välimust vaadata, ja kui peeglit pole - on NOKIA 5530 abiks. icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.01.2010 20:14:38 vasta tsitaadiga

zuzizew kirjutas:
Oh teid mehi küll icon_smile.gif Siinpool naisterahvas, muidugi tahaks vahest korraks oma välimust vaadata, ja kui peeglit pole - on NOKIA 5530 abiks. icon_lol.gif icon_lol.gif

icon_redface.gif

sorry, naisi kohtab nii harva siin .
Palju yldse naissoost HV kasutajaid on ?

tagasi üles
kuunar
Kreisi kasutaja

sõnum 31.01.2010 20:19:30 vasta tsitaadiga

Ise tean 4-5. Tee vaba mikrofoni alla teema, saad teada vb.

EDIT: ha-haa, päris kiirelt.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 31.01.2010 20:22:00 vasta tsitaadiga

kust saab 5800'le kile koos korraliku paigaldusega tallinnas
Ruudolf
Kreisi kasutaja
Ruudolf

sõnum 31.01.2010 21:04:22 vasta tsitaadiga

Mina sain Rocca Telepointist 100.-, paigaldasin ise.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 105
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 31.01.2010 21:39:52 vasta tsitaadiga

ei taha ise paigaldada... tahan, et mul paigaldatakse asi ära nii, et see on hästi tehtud... ma roccast ostsin ka... paigaldasin ära ka aga tulemus ei rahuldanud ja peale mitukorda lahti kiskumist oli asi juba kasutamiskõlbmatu (loe kriipis selle silikoni kihi ära)

nüüd tahakski, et paigaldatakse korralikult ta ära nii et ta on kinni ja et õhumulle all pole ja siis annan raha selle eest... kui paigaldaja rikub paigaldamis käigus kile ära, siis oma rahakoti pealt

waader
HV vaatleja

sõnum 31.01.2010 22:18:30 vasta tsitaadiga

Estonia pst. 5, Mati Mobiiliäri, seal on asjalik ametimees. Kilesi müüakse ja paigaldatakse kah.
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 31.01.2010 23:51:34 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
zuzizew kirjutas:

icon_redface.gif

sorry, naisi kohtab nii harva siin .
Palju yldse naissoost HV kasutajaid on ?

Annan andeks sulle. Aga siiski kas keegi teab, kust saaks muretseda peegli-efektiga kaitsekile NOKIA 5530le. icon_smile.gif
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 01.02.2010 00:07:44 vasta tsitaadiga

zuzizew, mis sul sai 5800'st?

ma kallasin eile terve purgi õlut endale taskusse (taskus oli telefon muidugi) icon_lol.gif
ekraan on mul kindlasti kutu, aga võibolla emaplaat töötaks

miski raha eest ostaks ära su katkise telefoni...
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 01.02.2010 00:16:48 vasta tsitaadiga

Minu 5800 lakkas töötamast. Õhtul töötas, hommikul ärgates kutu. Mõtlesin, et aku tühi, panen laadima - ei miskit. Sisse lülitades teeb vaid selle vibratsiooni ära. Pilti ette ei tule ja nupud ka põlema ei lähe. Käinud garantii remondis, seal tehti keemiline puhastus ei funganud, siis öeldi ainult uus emaplaat päästaks. Köhi pappi põhimõtteliselt öeldi mulle. Nemad väitsid, et veekahjustus ja ise olen ära rikkunud. Võtsin oma telefoni Staadioni mp ära ja tulin tulema. Nüüd paar päeva tagasi viisin WW passaazhi remonti.. softi lasi endale see isend ilusti peale lasta (klienditeenindaja veel rääkis, et tavaliselt telefonid millel emaplaat tuksis, ei lase üldse endale softi peale lasta või katkestavad poole pealt selle) Aga telefon jäi samasse konditsiooni mis enne, ainult selle vibratsiooni tegi ära. Näitas klienditeenindaja seda ka tehnikule ja tehnik ütles, et tõesti uus emaplaat on selle telefoni lootusallikas. Homme lähen telefonile järgi ja viskan ta kapinurka oletatavasti. Mis kõige toredam.. sellel ju vaja veel 2500kr järelmaksu maksta lõbusalt.. Aga jah, oletatavasti jääb see telefon nüüd lihtsalt seisma. Ei usu, et keegi selle ära ostaks.. Ja kui ostetaksegi siis sandikopikate eest nagunii. Plaanis osta nüüd endal Nokia 5530.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 01.02.2010 20:47:32 vasta tsitaadiga

Ehk keegi oskab Nokia 5230 kommenteerida? Peaks ju sisuliselt olema sama, mis 5800 ilma osade kellade ja viledeta. 5230-l ei ole kaameral välku ja kaasas ei ole USB kaablit ja mälukaarti ning on vist ka natuke raskem, aga peale selle on muidu sama?

Ja seda ka veel et mis on parem, kas 3G või Wifi? (5230-l peaks minu teada olema 3G ja 5530-l Wifi.)

viimati muutis xtriz 01.02.2010 20:47:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 01.02.2010 20:47:41 vasta tsitaadiga

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2537&idPhone2=2909
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 01.02.2010 20:52:26 vasta tsitaadiga

ei tea, ma 3g'd ei kasuta üldse aga wifit iga päev ja mitu korda (loen e-maile seal kus pole arvutit)
kaamera on kehvem + välku pole + video kõnesid ei saa teha... ei tea tundub nagu poolik olevat

xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 01.02.2010 21:07:39 vasta tsitaadiga

Ma küll mobiilidest eriti palju ei jaga, aga nende andmete järgi tundus mulle et ikka suurt vahet ei ole. 5800 võiks selle võrra ka palju odavam olla (4500.- vs 2500.-). Ostaks isegi.

No ega videokõned mind ei huvita ka. Ainus asi on siis kaamera - see ja wifi minu silmis küll 2k väärt pole.
tagasi üles
Hollow
Kreisi kasutaja
Hollow

sõnum 01.02.2010 21:08:40 vasta tsitaadiga

minusilmis see telefon ilma wifita ei ole yldse midagi väärt icon_wink.gif
zuzizew
HV kasutaja
zuzizew

sõnum 01.02.2010 21:10:37 vasta tsitaadiga

Küsiks selle fingerprint scanneri kohta. Kuidas see toimib? On see miski pilakaup? Sellesmõttes, et kas ta tõesti loeb ainult minu sõrmejälje välja.. või on ta rohkem edevuse asi. Et igaüks võib näpu peale panna ja telefon on lukust lahti. Oleks üsna hea lahendus, kui keegi mu telefoni näppima kipub.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 01.02.2010 21:15:56 vasta tsitaadiga

Hollow kirjutas:
minusilmis see telefon ilma wifita ei ole yldse midagi väärt icon_wink.gif

Vot ma ei teagi eriti mis vahet 3G-l ja wifil on. Lugesin just et wifil on väiksem leviala, aga on kiirem kui 3G. Aga kas on ka tõsi, et wifi on tasuta ja 3G on tasuline?

Ma ei kujuta seda asja ettegi. Endal on mingi ~6 aastat vana sony ericsson (millel on WAP), pole uuemate telefonidega internetis surfanud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia 5800 "tube" mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 223, 224, 225  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.