Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
veso
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
29.01.2010 23:25:08
|
|
|
Üldiselt mäng pakub räigelt teemat ME3'e, keegi teab äkki, kas see Rachni teema käis kellelgi veel läbi või hoitakse see valik ME3 jaoks. Saadavad tänu, aga mängus rohkem neist enam ei kuule
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Vertigo-
HV kasutaja

|
30.01.2010 02:30:40
|
|
|
Olles mängu läbi teinud 2 korda juba ( mõlemal korral jäid kõik ellu ) võin öelda, et Mass Effect 2 on üks parimaid mänge, mida üle pika aja mängida olen saanud.Minu jaoks on selles mängus kõik olemas, mis teeb mängu eriliseks. Väheke võib nuriseda väikeste bugide peale, aga need ei sega oluliselt mängimist Jään igastahes ootama 3 osa.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
30.01.2010 02:36:48
|
|
|
irw tegelt? mul kärvasid pooled maha
okei okei tegelt 3 tükki
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
30.01.2010 02:40:26
|
|
|
Magic kirjutas: |
Üldiselt mäng pakub räigelt teemat ME3'e, keegi teab äkki, kas see Rachni teema käis kellelgi veel läbi või hoitakse see valik ME3 jaoks. Saadavad tänu, aga mängus rohkem neist enam ei kuule  |
ME3 tuleb EPIC Ametlikud foorumid on spekulatsioone täis, mis kõik tulla võib...
Rachni teemat mainitakse ainult korra, seega see valik jääb ME3 ma pakun...
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
estplayer
HV kasutaja
|
30.01.2010 02:51:03
|
|
|
Mängisin siis kah mingi 5 tundi järjest ja pean ütlema, et järjest paremaks läheb! Tõeliselt hea mäng
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.01.2010 03:51:05
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Spoiler 
Kui suur tõenäosus on, et keegi su tiimikaaslastest surma ei saa lõpus?
|
Spoiler 
Sõltub sellest, et võimalikult hästi oled ette valmistanud(uuendused,relvad jne);tiimikaaslaste lojaalsusest sõltub ja viimasena sõltub sellest kelle sa valid lõppmissioonis mingit ülesannet täitma
-Vertigo- kirjutas: |
mõlemal korral jäid kõik ellu |
Huvitav.Mul esimene kord suri 3 ja teine kord 4.Räägi mis tegelased sa valisid mingit ülesannet tegema ja olid kõik ikka lojaalsed?
Mafia kirjutas: |
Magic kirjutas: |
Üldiselt mäng pakub räigelt teemat ME3'e, keegi teab äkki, kas see Rachni teema käis kellelgi veel läbi või hoitakse see valik ME3 jaoks. Saadavad tänu, aga mängus rohkem neist enam ei kuule  |
ME3 tuleb EPIC Ametlikud foorumid on spekulatsioone täis, mis kõik tulla võib...
Rachni teemat mainitakse ainult korra, seega see valik jääb ME3 ma pakun... |
Mass Effect 3 väike minupoolne spekulatsioon :
Spoiler 
Reaperite vastu vaja suurt armeed ja eelmise kahe mängu otsused ütlevad ära kes sinna kuuluvad:
Rachni - kui päästsid siis teeb ilmselt armee sulle tänutäheks.Tegu pole ju putukatega ainult.Neil olid ka kosmoselaevad kah.
Krogan - kui teete ära ME2 Mordini lojaalsusquesti ja hoiate alles genophage ravimi uurimismaterjalid siis ilmselt saaksid kroganid uuesti paljunema hakata sel tingimusel, et ei järgne Krogan Rebellions 2
Geth - kui lasete Legionil "hereticud" ümber programmeerida liituvad nad teiste Gethidega ja kõik Gethid saavad tugevamaks ja võitlevad ehk ajutiselt koos.Spekuleeriti, et "hereticud" moodustasid ehk isegi ainult ~5% Gethide koguarvust - ja isegi see number suutis Citadelile(Reaperite looming) suurt kahju teha - seega siin on mõtlemisainet kui see number oleks 20x suurem  .
Quarinid - kui teete ära Tali lojaalsusquesti ja jagate saadud andmeid pärast missiooni admiran Xen-ga siis võimalik, et Quarianid võitleksid ajutiselt koos Reaperite vastu.50 000 kosmoselaeva ei tasu alahinnata .
Asari,Turian,Salarian,Inimesed - kui lõpetavad ehk ignoreerimise ja võtavad midagi ette võib neist isegi asja saada.
Collector Base - selles pole kindel kas Illusive man ajas udu või mitte aga kavatsen selle hävitamata jätta.Ehk tõesti saab sealt mingit head techi ME3 jaoks.
Paar pilti kah.
Terminator Shepard?
Spoiler 
Muidu Infiltrator klass ei saa Assault Rifle kasutada aga selles spets missioonis kus ühe erirelva saab valida tulid nüüd sellised valikud ette:
Spoiler 
And one for Shepard
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Vertigo-
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.01.2010 04:18:29
|
|
|
-Vertigo- kirjutas: |
Teist tiimi saatsin alguses juhtima Miranda, tunnelisse saatsin Legioni, Biotic field/barrier seda hoidis püsti Samara, Jacob saatis ellujäänud meeskonna ära, vahepeal jäi mingit tiimi Garrus juhtima ning lõpus tulid bossi juurde kaasa minuga Miranda ja Garrus. Kõik tiimkaaslased olid lojaalsed  |
Huvitav.Mul eelmine läbimängimine küll kõik polnud lojaalsed aga tunnelisse saatsin Legioni(lojaalne) aga ta suri .Teist tiimi panin juhtima Subject Zero(lojaalne) ja siis uuesti Zero.Biotic fielldi hoidid Samara.Kahjuks lõpus ta enam eu suutnud hoida ja Zero suri.Kui esimeses läbimängimises Zero hoidis fieldi siis ta lõpus tegu tugeva bursti veel mis platsi puhtaks lükkas ja seal keegi ei surnud.Ellujääjad saatsin samuti Jacobiga ära ja jõudsid ilusti kohale.Mingi ime läbi mõlemas läbimängimises Mordin suri samal ajal kui ma bossiga võitlesin .Nüüd teisel korral siis Mordin ja Tali mõlemad aga ma ei viitsinud jamada ja läksin varem läbi Omega 4, kuna Insanity tase oli piisavalt hull .
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
30.01.2010 04:28:27
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Mass Effect 3 väike minupoolne spekulatsioon :
Spoiler 
Reaperite vastu vaja suurt armeed ja eelmise kahe mängu otsused ütlevad ära kes sinna kuuluvad:
Rachni - kui päästsid siis teeb ilmselt armee sulle tänutäheks.Tegu pole ju putukatega ainult.Neil olid ka kosmoselaevad kah.
Krogan - kui teete ära ME2 Mordini lojaalsusquesti ja hoiate alles genophage ravimi uurimismaterjalid siis ilmselt saaksid kroganid uuesti paljunema hakata sel tingimusel, et ei järgne Krogan Rebellions 2
Geth - kui lasete Legionil "hereticud" ümber programmeerida liituvad nad teiste Gethidega ja kõik Gethid saavad tugevamaks ja võitlevad ehk ajutiselt koos.Spekuleeriti, et "hereticud" moodustasid ehk isegi ainult ~5% Gethide koguarvust - ja isegi see number suutis Citadelile(Reaperite looming) suurt kahju teha - seega siin on mõtlemisainet kui see number oleks 20x suurem  .
Quarinid - kui teete ära Tali lojaalsusquesti ja jagate saadud andmeid pärast missiooni admiran Xen-ga siis võimalik, et Quarianid võitleksid ajutiselt koos Reaperite vastu.50 000 kosmoselaeva ei tasu alahinnata .
Asari,Turian,Salarian,Inimesed - kui lõpetavad ehk ignoreerimise ja võtavad midagi ette võib neist isegi asja saada.
Collector Base - selles pole kindel kas Illusive man ajas udu või mitte aga kavatsen selle hävitamata jätta.Ehk tõesti saab sealt mingit head techi ME3 jaoks.
|
Kus juures, mul on sama spekulatsioon ja sama pakutakse ka ME2 foorumis
_________________ Bawse |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.01.2010 09:32:06
|
|
|
Sel juhul olen teinud super head valikud enda mängus - surid need, kes pigem võiksid probleeme põhjustada. Samara tütar ja see Assasin, kellel polnud ka väga pikalt enam elada.
Eks kunagi peab uurima, kas on võimalik ka kõik ellu jätta, sest kuidagi lampi saavad surma.
Nüüd võtsin ette ME1 igivana salvestuse, kus ilmselt mängisin asja nii, et next, next - seega sisaldab hulga ebameeldivaid valikuid. Samas eks proovin ka sellega mängida
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
-TaNeL-
HV kasutaja

|
30.01.2010 12:42:27
|
|
|
Võimas mäng oli, annab vist ikka teha nii rikkaliku stooriga mängu (kui näteks võrrelda MW2-ga ).
Spoiler 
Viimane võitlus aga oli kuradi lihtne minu jaoks võrreldes esimese mänguga, aga noh, seal olin ma tehnika vend, nüüd olin soldier.
Mul surid Jack, Legion ja Thane kohe sinna sõites, keegi neist polnud lojaalne. Torumees (Jacob vms) suri ka, siis see, kes hiljem teist tiimi juhtis (minu puhul Mordin siis), siis suri Garrus enne mingi suure sissepääsuni jõudmist ja lõpuks suri see asari, nime ei mäleta, tema jäi mul valvama sinna. Ellu jäid Grunt, Tali ja Miranda ainult pluss veel need lihttöölised.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tonsor
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.01.2010 14:53:44
|
|
|
Aga nad ei saa ju seal surma vat see ongi müstika
mulliga vähe teine teema... võib-olla sõltub mingist võimest midagi.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.01.2010 17:19:25
|
|
|
kas viga minus, aga kohe mitte ei õnnestu antialiasingut peale väänata
isegi kui catalystist enabled, siis tulemust pole
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.01.2010 17:27:14
|
|
|
libe kirjutas: |
isegi kui catalystist enabled, siis tulemust pole  |
Vot ei tea kuidas ATI leeris asi on aga Nvidial pidin valima Force Antialiasing ja seni tundub, et töötab
Leidsin ka selle.Ehk on abi:
tsitaat: |
*Make sure the Catalyst A.I. (driver optimization) is enabled in the Catalyst Control Center (CCC)
Standard or Advanced setting is equal (Standard is raccomended)
*Rename the MassEffect2.exe main game executable in to UT3.exe
*Now Catalyst drivers can force the Antialiasing during gameplay.
You can force Antialiasing on the CCC (any level / filter you want), 3D section by removing the checkmark on the 'Use application settings'
Reccomended:
Level: 4x
Filter: Box |
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
30.01.2010 17:31:48
|
|
|
libe, Mul töötas ATI-ga ilusasti...
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.01.2010 17:36:58
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
libe kirjutas: |
isegi kui catalystist enabled, siis tulemust pole  |
Vot ei tea kuidas ATI leeris asi on aga Nvidial pidin valima Force Antialiasing ja seni tundub, et töötab
Leidsin ka selle.Ehk on abi:
tsitaat: |
*Make sure the Catalyst A.I. (driver optimization) is enabled in the Catalyst Control Center (CCC)
Standard or Advanced setting is equal (Standard is raccomended)
*Rename the MassEffect2.exe main game executable in to UT3.exe
*Now Catalyst drivers can force the Antialiasing during gameplay.
You can force Antialiasing on the CCC (any level / filter you want), 3D section by removing the checkmark on the 'Use application settings'
Reccomended:
Level: 4x
Filter: Box |
|
tundub et see UT3.exe renamemine aitas
fps langes ka hoolega, kuid AA on selgelt näha
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
30.01.2010 17:50:36
|
|
|
Tundub, et peab Infiltratoriga läbi mängima veel asja Ja lõpuks omale Assault Rifle turbokursuse valima sealt 
Oeh...3 ja 4-s playthroughd ootavad ees siis
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
30.01.2010 18:02:06
|
|
|
Revan kirjutas: |
Tundub, et peab Infiltratoriga läbi mängima veel asja Ja lõpuks omale Assault Rifle turbokursuse valima sealt 
Oeh...3 ja 4-s playthroughd ootavad ees siis  |
Infiltrator on päris lahe imo.Enchanged Cloack saab 8 sekundit olla varjatud(võiks veel kauem olla).Lähed vastastele hästi lähedale.Cloack peale ja jooksed selja taha ja hakkad tuld andma.Siis on vastased risttules.Ühelt poolt sina ja teiselt poolt kaks tiimiliiget.Kui veel Combat Drone või AI Hack kasutada lähevad vabsee segadusse
Muidugi ebareaalne on see, et vastane su pihta tulistab ja sa cloackid siis kohe kaotavad su silmist.Crysises ikka muutusid kahtlustavaks kui nii äkki ära kadusid ja hakkasid random suunas tina andma
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|