Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 266, 267, 268  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 06.01.2010 12:36:43 vasta tsitaadiga

mul kõikidel klassidel ninja peal ja mind need sensori tüübid ei sega + silent footsteps - ilma selleta ei saa, kuna need sammud segavad liiga hullult kuuldavust icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 06.01.2010 12:48:39 vasta tsitaadiga

Ise ei kasuta üheski klassis seda sensorit thumbs_down.gif Hullult segab vaadet+viib tähelepanu ää kuidagi kui jääd seda vahtima.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.01.2010 12:58:47 vasta tsitaadiga

See sensor on kasulik ainult camperitele, kes istuvad kusagil nurgas ja ootavad, et punane tuluke vilkuma hakkaks. Kui mööda mappi ringi liigud ja ise vastaseid taga ajad, siis osutub sensor pigem segavaks faktoriks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 06.01.2010 12:59:56 vasta tsitaadiga

SDs võib sensor päris hea olla..
..muidu on see minu mängustiili jaoks liiga aeglane icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 06.01.2010 13:18:23 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
See sensor on kasulik ainult camperitele, kes istuvad kusagil nurgas ja ootavad, et punane tuluke vilkuma hakkaks. Kui mööda mappi ringi liigud ja ise vastaseid taga ajad, siis osutub sensor pigem segavaks faktoriks.

Vaidleks vastu ,sest ise kasutan ka sensorit ,aga ma ei campi ja see on kasulik SD ja camperite leidmisel(kui neil just pole ninja peal).

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 06.01.2010 13:34:31 vasta tsitaadiga

SD's on ta teoreetiliselt hea jah, aga minu kogemuste kohaselt kasutab suur osa häid SD mängijaid Ninja perki, just selle mõttega, et HBS'i kasutajate vastu võidelda.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.01.2010 13:50:06 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
SD's on ta teoreetiliselt hea jah, aga minu kogemuste kohaselt kasutab suur osa häid SD mängijaid Ninja perki, just selle mõttega, et HBS'i kasutajate vastu võidelda.

+ enda trampimist ei kuule. Teeb vastaste kuulmise kõvasti lihtsamaks.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
Mindfreak
HV kasutaja
Mindfreak

sõnum 06.01.2010 14:04:09 vasta tsitaadiga

Frankie666 kirjutas:
LightsabeR kirjutas:

+ enda trampimist ei kuule. Teeb vastaste kuulmise kõvasti lihtsamaks.

Väga thumbs_up.gif perk
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Heineken
HV Guru

sõnum 06.01.2010 16:25:51 vasta tsitaadiga

ot:
RedFusion, no sorri , aga kas tõesti täpitähed puuduvad klaviatuuril ? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
Serpentine
HV vaatleja

sõnum 06.01.2010 17:32:06 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Serpentine kirjutas:
kas on viga mu vales mänguversioonis või ... see mäng kubiseb aimbotteritest jms. Lausa masendav hakkab mõnikord kui tahad suurt ground war battleit teha aga ika 80% mängudest on vähemalt 1 aimbotter, kes oma "skilli" näitab.

Mille järgi sa otsustad et aimbotte? Selle järgi et laseb läbi seina HSi sulle? Lihtsalt mängib hästi?
Tuletan meelde et CODis on "cheatimine" mängu põhimõtteliselt sisse ehitatud, UAV ning Stopping power ja FMJ peale ning vastased kukuvad igast küljest paari lasu peale. Olgu ees sein või tünn.

Head mängijad EI OLE alati häkkerid!

Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad.

See mille järgi otsustada ple just raske. nimelt räägin aimbotist, mitte wallhackist vms, mis automaatselt lockib targeti vastase külge niikui nähtavale ilmub. Killcamist saab 100% aru kas tegemist on aimbotteriga või mitte ja nagu ma ütlesin siis leidub kõige rohkem neid ground war mängudes.
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 06.01.2010 17:54:06 vasta tsitaadiga

Serpentine kirjutas:
Redikate kirjutas:
Serpentine kirjutas:
kas on viga mu vales mänguversioonis või ... see mäng kubiseb aimbotteritest jms. Lausa masendav hakkab mõnikord kui tahad suurt ground war battleit teha aga ika 80% mängudest on vähemalt 1 aimbotter, kes oma "skilli" näitab.

Mille järgi sa otsustad et aimbotte? Selle järgi et laseb läbi seina HSi sulle? Lihtsalt mängib hästi?
Tuletan meelde et CODis on "cheatimine" mängu põhimõtteliselt sisse ehitatud, UAV ning Stopping power ja FMJ peale ning vastased kukuvad igast küljest paari lasu peale. Olgu ees sein või tünn.

Head mängijad EI OLE alati häkkerid!

Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad.

See mille järgi otsustada ple just raske. nimelt räägin aimbotist, mitte wallhackist vms, mis automaatselt lockib targeti vastase külge niikui nähtavale ilmub. Killcamist saab 100% aru kas tegemist on aimbotteriga või mitte ja nagu ma ütlesin siis leidub kõige rohkem neid ground war mängudes.

tegin üle pika aja ühe mängu. ja kohe esimeses mängus oli ka aibotiga leet vend. 89 killi ja killcamist oli armsalt ära näha kuidas teistele headshotte aina teeb.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 06.01.2010 17:59:34 vasta tsitaadiga

Heineken kirjutas:
ot:
RedFusion, no sorri , aga kas tõesti täpitähed puuduvad klaviatuuril ? icon_neutral.gif
Sa oleksid ju võinud PM-ida, kui tõesti nii vajalik oli järele küsida. Ei puudu kusjuures. Vahepeal lihtsalt teise kasutajaga sees ja seal klaviatuur ei mõista täpitähti. Kuna ma üldiselt harva kirjutan selle kasutajaga midagi, siis pole viitsinud seadistusi muuta ka klaviatuuril (kui see nii häirib, võin ma ju seda teha ka) icon_rolleyes.gif

Teemasse: hakkasin kasutama killstreak rewarditena Care Package -> Predator Missile -> Precision Airstrike. Tegemist suht hea kombinatsiooniga imo, sest nii on väga lihtne saada kõik 3 rewardi järjest lahti. Kui Care Package-ga ka veab, siis on veel eriti hea. Muidugi Airstrike asemel võiks ju kasutada Harrierit, kuid mul tavaline Airstrike, et challenge ära teha. Suht head rewardid nende jaoks, kes ei suuda väga suurt killstreaki teha icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Blendz
HV vaatleja
Blendz

sõnum 06.01.2010 18:15:53 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
Heineken kirjutas:
ot:
Sa oleksid ju võinud PM-ida, kui tõesti nii vajalik oli järele küsida. Ei puudu kusjuures. Vahepeal lihtsalt teise kasutajaga sees ja seal klaviatuur ei mõista täpitähti. Kuna ma üldiselt harva kirjutan selle kasutajaga midagi, siis pole viitsinud seadistusi muuta ka klaviatuuril (kui see nii häirib, võin ma ju seda teha ka) icon_rolleyes.gif

Teemasse: hakkasin kasutama killstreak rewarditena Care Package -> Predator Missile -> Precision Airstrike. Tegemist suht hea kombinatsiooniga imo, sest nii on väga lihtne saada kõik 3 rewardi järjest lahti. Kui Care Package-ga ka veab, siis on veel eriti hea. Muidugi Airstrike asemel võiks ju kasutada Harrierit, kuid mul tavaline Airstrike, et challenge ära teha. Suht head rewardid nende jaoks, kes ei suuda väga suurt killstreaki teha icon_smile.gif

no aga vahet ju pole mis care package'st tuleb, sest sealt saadud rewardiga kta ks counti ei lisandu. imo mõttetu asi, sest mingi 2/3 juhtudest umbes saadakse sealt uav/counter-uav/sentry gun.
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 06.01.2010 20:09:23 vasta tsitaadiga

Blendz kirjutas:
RedFusion kirjutas:
Heineken kirjutas:
ot:

no aga vahet ju pole mis care package'st tuleb, sest sealt saadud rewardiga kta ks counti ei lisandu. imo mõttetu asi, sest mingi 2/3 juhtudest umbes saadakse sealt uav/counter-uav/sentry gun.
Jah, ei lisandu, kuid kille võib ikkagi suht hästi saada. Pärast seda saab ka juba üsnagi lihtsalt (1 kill veel) Predatori, kui liialt tormakalt ei mängi ja seejärel saab peaaegu alati Precision Airstrike-i ning küllaltki lihtsalt ka Harrieri, kui seda kasutada ühe rewardina. Mulle millegipärast Care Package suht meeldima hakanud, ilmselt gamblimise võimaluse pärast icon_razz1.gif

EDIT: Mida kasutate noobtuberite vastases classis (peale Blast Shieldi)? Mõtlesin, et peaks nende vendade vastu ise ka tube-i kasutama, aga no cmon...see oleks liiga lame, ei kavatse samale tasemele langeda nagu nemad thumbs_down.gif
tagasi üles
Ernits
HV veteran
Ernits

sõnum 06.01.2010 20:28:35 vasta tsitaadiga

RedFusion, roni nina alla neile. 90% juhtudest lasevad mööda, vahest saavad otsetabamuse sinu pihta granaadiga. Enamus hardcore tuuberitest niikuinii ühtegi lasku ei tee icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 86
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 06.01.2010 21:17:04 vasta tsitaadiga

Mis juhtub kui IW.net spawn balance mehi üksteise kõrval tekitab:

icon_cool.gif

Korraga sain kopteriga vist 4 killi kui ma ei eksi.
Kusjuures, kui 4s kord maha lasti täpselt enne Harrieri saamist, siis tahtsin quit'ida, aga mõtlesin, et stta kah, proovin korra veel.
Ja tuligi Nuke ära.

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 06.01.2010 22:16:59 vasta tsitaadiga

Nice, softis icon_biggrin.gif
Kurat kas on viga minus või MW2 MP ongi tõesti Fail Of The Year. Algul esimeses serveris jube lag. Püüdsin serverit vahetada ja viskas välja kirjaga ''Unable to connect to host''. Uus server - hakkab lampi räigelt laggima ja mäng jookseb kokku sama kirjaga. Järgmises servus isegi norm mängida, aga kuna liitun suht lõpus, siis ei jõua eriti mängida. Järgmisest serverist viskab välja kirjaga ''Disconnected from server''. Kas asi võib olla selles, et NAT on strict? icon_confused.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 06.01.2010 22:31:11 vasta tsitaadiga

Mul pani ka eile 3 korda järjest näkku - ühe korra failis kaardi loadimise aeg, teine kord läks mäng hosti vahetusega tuksi ja kolmas kord failis tubade mergimise ajal.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 06.01.2010 22:41:19 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:

icon_cool.gif

Kusjuures, kui 4s kord maha lasti täpselt enne Harrieri saamist, siis tahtsin quit'ida, aga mõtlesin, et stta kah, proovin korra veel.
Ja tuligi Nuke ära.

Sain ka selle hosti mängu, suht samad tondid olid. Ja nagu pildilt näha on, siis selline on normaalne host. Peaks igas mängus nii olema, siis IWNet töötaks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Kutsu
HV kasutaja
Kutsu

sõnum 06.01.2010 23:16:08 vasta tsitaadiga

Täna oli hea päev.Viskasin Sub basesis Semtexi sulvalisse kohta ja tuli 5 killi korraga. icon_razz1.gif

Halb oli see ,et termopäkapikkud oli teises mängus ja ainult campisid ja campisid. icon_mad.gif

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 07.01.2010 01:01:51 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:

icon_cool.gif

Ja tuligi Nuke ära.
Btw, selline küsimus, et kuidas seal viimases tulbas (ping) sul nii palju kriipse? Mul saab küll max ainult 4 olla (toon näitena ühe suvalise pildi ka, pole minu tehtud):

Spoiler Spoiler Spoiler

Seda saab kuidagi muuta?
tagasi üles
Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 07.01.2010 01:24:55 vasta tsitaadiga

Kas mitte mängu resolutsioonis ei ole asi ?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 07.01.2010 01:27:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Btw, selline küsimus, et kuidas seal viimases tulbas (ping) sul nii palju kriipse?

Ikka ise,siin oli kellegi poolt pandud kaks väärtust mis tuleb conf failis ära muuta ja saadki endale palju täpsema ping-meeteri.
Kasuta teemasisest otsingut või googlet,pole hetkel aega endal tuuseldada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 07.01.2010 01:28:12 vasta tsitaadiga

Kahtlane,et reso seda muudab icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 07.01.2010 01:33:18 vasta tsitaadiga

Ei ma huupi pakkusin, ise pole seda mängu näinudki icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty: Modern Warfare 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 266, 267, 268  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.