Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KuriVaiM1
HV veteran

|
05.01.2010 20:56:41
|
|
|
Matti,
tsitaat: |
alt+esc toimib kenasti, kasutage seda |
tasemel online shooter aga pappi selle peale küll raisata ei raatsi, eriti kui on teada alternatiivne võimalus streami lollitada ning mängida onlainil nagu kõik ülejäänud seltskond
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
05.01.2010 20:57:12
|
|
|
KuriVaiM1 kirjutas: |
Matti,
alt+esc toimib kenasti, kasutage seda |
tasemel online shooter aga pappi selle peale küll raisata ei raatsi, eriti kui on olemas alternatiivne võimalus streami lollitada ning mängida onlainil nagu kõik ülejäänud seltskond |
Kas vahest mõni selline tegelane AM ka saab
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
3 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
05.01.2010 21:10:23
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Timberg kirjutas: |
sain rämedalt owni |
Sa oled ju noob ka. Duh!  |
Jep. Praegu kohe kindlasti. Cod4 kui see tippvorm oli, siis kõige promatelt enamasti sain pähe, aga publicus ikka esimeste seas anamati. Nüüd olink konkreetselt viimane kaks esimest mängu irw.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
SogegaTyyp
Kreisi kasutaja

|
05.01.2010 21:18:55
|
|
|
Kethmar kirjutas: |
Harrier->ChopperGunner->Nuke.
Sain kätte, aga tuli kohe mängu lõpp ja ei jõudnud vajutada, bad .
Aga pmslt, Chopper Gunnerid tuleb väga väga tihti mul, aga lastakse päris kiiresti alla ka. Viimasel ajal: Care pack, predator, emergency care pack. |
Mul on ka kõik choppad ja Harrierid jmt kraam kiiresti alla tõmmatud. Samas, eks ma ise mängin samamoodi: kui on kuulda, et "enemy Cobra (või mõni muu lendav asi) inbound", siis kiiresti vaatan ära, kus koperdis on, Stinger välja ja kõmaki, there goes your chopper . Kõige parem on neid alla võtta kohe alguses, kui need lähenevad alles.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
05.01.2010 21:21:38
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Jep. Praegu kohe kindlasti. Cod4 kui see tippvorm oli, siis kõige promatelt enamasti sain pähe, aga publicus ikka esimeste seas anamati. Nüüd olink konkreetselt viimane kaks esimest mängu irw. |
Mapid lihtsalt vaja selgeks õppida, see on esimene ja kõige olulisem samm, eeldades, et päris saamatu FPS'i mängija pole.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
05.01.2010 21:21:40
|
|
|
XT kirjutas: |
villu70 kirjutas: |
Päeva parim  |
+1  |
Karm värk . Aga eks igasuguseid on olemas .
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
05.01.2010 21:45:58
|
|
|
Heineken kirjutas: |
XT kirjutas: |
villu70 kirjutas: |
Päeva parim  |
+1  |
Karm värk . Aga eks igasuguseid on olemas . |
"oh my god you're lagging.. LAG"
Peab vist ringi MW2-te tegema, omaks mõndasid ja lällaks voice chatis.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
05.01.2010 21:50:32
|
|
|
Olen tähele pannud ,et kui sul killid hästi lähevad (ise mängin praegu M21ga) ehk kui korra relva vaenlse poole suunad ning kohe Headshot! siis ka õhuvägi teeb tavaliselt head tööd.
Afganistanis sain Harrieri strike ning lennukite ülelennul kohe multikill ehk 5dead. Siis veel Harrier mis kõmmutas pidevalt. Siis Pavelow ning kohe kui sain AC130 oligi mäng läbi. Kokku tuli 36killi.
Mis siis kui oleks AC130 kogu aja lõpuni kõmmutanud?
Enne seda tegin kahes erinevas mapis 17-0 ja 23-0.
COD4jas sellist luckky küll ei esinenud.
Nuket pole veel peale pannud.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
05.01.2010 22:07:56
|
|
|
mul oli kahenädalane paus ja täna läks kohe eriti hästi mäng. nii et kui kellelgi hakkab halvasti minema, tehke paus ja tulege värskelt peale.
ground war'i mängisin põhiliselt ja mõnusad 30 kanti killid tulid. enamasti jooksin ringi ump'iga, suuremate mapide peal aug'iga. paar raundi jobutasin noobtube'ga ka ringi. suurest ringi jooksmisest väga kõrgele killstreake ei ajanud, aga korra tuli CG'ni ära. ma pole endale nuke't unlockinug, muidu oleks selle sinna otsa ka saanud tõenäoliselt.
parim raund oli siis 40-8.
ilus lõpp, läksin erru ja ootan BC2'e.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
05.01.2010 22:27:46
|
|
|
Samas sain mingi päev läbi ussimuna carepackiga AC130 ja sellega ei saanud ühtegi killi.
Järelikult kui pommi lasin oli lag nii suur ,et kõik vaenlased sealt ammu läinud või mõni muu steami kala.
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
05.01.2010 22:40:09
|
|
|
Kui sa lased AC'ga pommi vastasele pähe, siis ilmselget jõuab ta alt ära joosta. Sa pead kõvasti ettepoole sihtima, ning AC'l on tavalise suure kahuri asemel veel 2 relva millega lasta saab.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
viimati muutis Redikate 05.01.2010 22:41:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
05.01.2010 22:41:02
|
|
|
Mööda lasid.
Ise vahetan relva peale igat tulistamist,et ei peaks tühja ootama laadimist.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
05.01.2010 23:18:21
|
|
|
Keegi teab mis update oli?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serpentine
HV vaatleja
|
05.01.2010 23:49:50
|
|
|
kas on viga mu vales mänguversioonis või ... see mäng kubiseb aimbotteritest jms. Lausa masendav hakkab mõnikord kui tahad suurt ground war battleit teha aga ika 80% mängudest on vähemalt 1 aimbotter, kes oma "skilli" näitab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
06.01.2010 00:08:20
|
|
|
Serpentine kirjutas: |
kas on viga mu vales mänguversioonis või ... see mäng kubiseb aimbotteritest jms. Lausa masendav hakkab mõnikord kui tahad suurt ground war battleit teha aga ika 80% mängudest on vähemalt 1 aimbotter, kes oma "skilli" näitab. |
Mille järgi sa otsustad et aimbotte? Selle järgi et laseb läbi seina HSi sulle? Lihtsalt mängib hästi?
Tuletan meelde et CODis on "cheatimine" mängu põhimõtteliselt sisse ehitatud, UAV ning Stopping power ja FMJ peale ning vastased kukuvad igast küljest paari lasu peale. Olgu ees sein või tünn.
Head mängijad EI OLE alati häkkerid!
Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad.
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
06.01.2010 00:11:59
|
|
|
Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad.
|
x2
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.01.2010 00:13:19
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad. |
Sõltub suuresti mis gamemode'i mängid. Häkkerid pesitsevad peamiselt seal, kus killcam'i pole.
Teine asi ka see, et tihti kasutavad häkke võrdlemisi oskamatud mängijad. Kui just aimbot peal pole, vaid lihtsalt wallhack jms jura, siis on tihti päris raske aru saada, kes häkib ja kes mitte, eriti veel siis, kui silmad punnis killcam'e ei vahi koguaeg.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
06.01.2010 00:24:54
|
|
|
Ma ei saa isegi aru kuidas Teil on aega seda killcami vaadata. 3s lihtsalt maha visata aega? No milleks. Selle aja jooksul saab juba vähemalt ühe venna maha lasta.
Ja okei, kui see 3s ei tundu mingi suur number, siis 10x surma saades ühe mapi jooksul kaotate 30s mis on juba palju pikem aeg.
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.01.2010 00:29:39
|
|
|
Paljudes gamemode'des on respawn delay, nii et tahes tahtmata vaatad sa killcam'i. FFA's ja TDM'is tasub seda vaadata vaid siis, kui tahad mõne hästi peitunud vastase asukohta kindlaks teha.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
06.01.2010 01:08:00
|
|
|
mõtlesin ise kah algul et killstreakedega on "kõva" teha sellist skoori, aga mitte....
sain oma haartbiit sensori kätte scarile, ja siis oli 21-4 kohe järgmine skoor ilma ühegi tapva ks rewardi abita (UAV kasutasin aint). suht tihti tulevad skoorid ala 20-5, 14-2 jnejne puhtalt aimi ja granude loopimise oskuse pealt. eks neid rappaminevaid mänge ole ka, kuid siiani on mul olnud 1 mäng kus on olnud kd negatiivne. paar korda 1:1 ja enamus ajast tugevalt üle ühe.
mängin muidugi ka ainult mercenary team deathmatchi . ffa on liigne spam ja muud gametyped ei koti.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
06.01.2010 02:27:17
|
|
|
See Heartbeat asjandus hea? Viimasel ajal olen m2rganud, et paljud kasutavad seda.
M2ngisin eile ka esimest korda Hardcore-i...no see on k6ige jubedam asi 6ldse. Seal ei n2e isegi seda, kui palju kuule sul alles on ja siis hakkab valel ajal laadima. Koguaeg saad mingi lampi surma ka ning kuna pole killcami, siis on v6imatu aru saada, kas vastane h2kkis. Pooled vennad campavad ka seal
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
06.01.2010 02:37:06
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
Koguaeg saad mingi lampi surma ka ning kuna pole killcami, siis on v6imatu aru saada, kas vastane h2kkis. |
Kõik kes sind ära tapavad on muidu häkkerid?
Ma ei mõista misvärk teil on nende häkkeritega.
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
06.01.2010 02:48:47
|
|
|
Redikate kirjutas: |
RedFusion kirjutas: |
Koguaeg saad mingi lampi surma ka ning kuna pole killcami, siis on v6imatu aru saada, kas vastane h2kkis. |
Kõik kes sind ära tapavad on muidu häkkerid?
Ma ei mõista misvärk teil on nende häkkeritega. |
Ei muidugi mitte, aga lihtsalt Hardcores v2ga lihtne h2kkida, ilma et keegi aru saaks. Lisaks ma veel siit samast teemast lugesin, et Hardcores palju h2kkereid.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
06.01.2010 11:41:37
|
|
|
painkillah, no ma ka just eriti tihti neid killstreake ei kasutada, kuid skoorid on ikkagi head. Enamasti seal üleval pool listis. Vahepeal on tõesti selliseid mänge, et hoia ja keela. Vastaseid tundub tulevat igast ilmakaarest Kuid isegi nendes rappaminevates mängudes jääb mul KD 1:1, vahepeal on 1-2 surma rohkem kui kille. Ise mängin TDM, suht suva kui tulevad mingid klanniga vastu. Neid tõeliselt häid klanne on suhteliselt vähe kes teevad tõelist tiimitööd ning erilist vahet ei ole selle mercenary ja tavalise TDM vahel. Muidu minu arvates on see heartbeat sensor suht mõttetu, paned vastava perki peale ja ei näe sind keegi Lisaks sellele võtab see suure osa ekraanist ära ning vahel võib tänu sellele mitu korda surma saada. Vähemalt TDM, kus suur madin, temast eriti kasu ei ole. Pigem ehk siis SD, kus ei ole nii suurt madinat ning see võib aidata.
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|