Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
caarel123
HV veteran

|
06.01.2010 12:36:43
|
|
|
mul kõikidel klassidel ninja peal ja mind need sensori tüübid ei sega + silent footsteps - ilma selleta ei saa, kuna need sammud segavad liiga hullult kuuldavust
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
06.01.2010 12:48:39
|
|
|
Ise ei kasuta üheski klassis seda sensorit Hullult segab vaadet+viib tähelepanu ää kuidagi kui jääd seda vahtima.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.01.2010 12:58:47
|
|
|
See sensor on kasulik ainult camperitele, kes istuvad kusagil nurgas ja ootavad, et punane tuluke vilkuma hakkaks. Kui mööda mappi ringi liigud ja ise vastaseid taga ajad, siis osutub sensor pigem segavaks faktoriks.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
06.01.2010 12:59:56
|
|
|
SDs võib sensor päris hea olla..
..muidu on see minu mängustiili jaoks liiga aeglane
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
06.01.2010 13:18:23
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
See sensor on kasulik ainult camperitele, kes istuvad kusagil nurgas ja ootavad, et punane tuluke vilkuma hakkaks. Kui mööda mappi ringi liigud ja ise vastaseid taga ajad, siis osutub sensor pigem segavaks faktoriks. |
Vaidleks vastu ,sest ise kasutan ka sensorit ,aga ma ei campi ja see on kasulik SD ja camperite leidmisel(kui neil just pole ninja peal).
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
06.01.2010 13:34:31
|
|
|
SD's on ta teoreetiliselt hea jah, aga minu kogemuste kohaselt kasutab suur osa häid SD mängijaid Ninja perki, just selle mõttega, et HBS'i kasutajate vastu võidelda.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
06.01.2010 13:50:06
|
|
|
SD's on ta teoreetiliselt hea jah, aga minu kogemuste kohaselt kasutab suur osa häid SD mängijaid Ninja perki, just selle mõttega, et HBS'i kasutajate vastu võidelda. |
+ enda trampimist ei kuule. Teeb vastaste kuulmise kõvasti lihtsamaks.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mindfreak
HV kasutaja

|
06.01.2010 14:04:09
|
|
|
Frankie666 kirjutas: |
SD's on ta teoreetiliselt hea jah, aga minu kogemuste kohaselt kasutab suur osa häid SD mängijaid Ninja perki, just selle mõttega, et HBS'i kasutajate vastu võidelda. |
+ enda trampimist ei kuule. Teeb vastaste kuulmise kõvasti lihtsamaks. |
Väga perk
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
06.01.2010 16:25:51
|
|
|
ot: |
RedFusion, no sorri , aga kas tõesti täpitähed puuduvad klaviatuuril ? |
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Serpentine
HV vaatleja
|
06.01.2010 17:32:06
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Serpentine kirjutas: |
kas on viga mu vales mänguversioonis või ... see mäng kubiseb aimbotteritest jms. Lausa masendav hakkab mõnikord kui tahad suurt ground war battleit teha aga ika 80% mängudest on vähemalt 1 aimbotter, kes oma "skilli" näitab. |
Mille järgi sa otsustad et aimbotte? Selle järgi et laseb läbi seina HSi sulle? Lihtsalt mängib hästi?
Tuletan meelde et CODis on "cheatimine" mängu põhimõtteliselt sisse ehitatud, UAV ning Stopping power ja FMJ peale ning vastased kukuvad igast küljest paari lasu peale. Olgu ees sein või tünn.
Head mängijad EI OLE alati häkkerid!
Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad. |
See mille järgi otsustada ple just raske. nimelt räägin aimbotist, mitte wallhackist vms, mis automaatselt lockib targeti vastase külge niikui nähtavale ilmub. Killcamist saab 100% aru kas tegemist on aimbotteriga või mitte ja nagu ma ütlesin siis leidub kõige rohkem neid ground war mängudes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
06.01.2010 17:54:06
|
|
|
Redikate kirjutas: |
kas on viga mu vales mänguversioonis või ... see mäng kubiseb aimbotteritest jms. Lausa masendav hakkab mõnikord kui tahad suurt ground war battleit teha aga ika 80% mängudest on vähemalt 1 aimbotter, kes oma "skilli" näitab. |
Mille järgi sa otsustad et aimbotte? Selle järgi et laseb läbi seina HSi sulle? Lihtsalt mängib hästi?
Tuletan meelde et CODis on "cheatimine" mängu põhimõtteliselt sisse ehitatud, UAV ning Stopping power ja FMJ peale ning vastased kukuvad igast küljest paari lasu peale. Olgu ees sein või tünn.
Head mängijad EI OLE alati häkkerid!
Ma lihtsalt imestan, sest olen oma nüüdseks 3d gametime juures kohanud 2 häkkerit ning ei saa aru kuidas kõik teised igapäev neid näevad. |
See mille järgi otsustada ple just raske. nimelt räägin aimbotist, mitte wallhackist vms, mis automaatselt lockib targeti vastase külge niikui nähtavale ilmub. Killcamist saab 100% aru kas tegemist on aimbotteriga või mitte ja nagu ma ütlesin siis leidub kõige rohkem neid ground war mängudes. |
tegin üle pika aja ühe mängu. ja kohe esimeses mängus oli ka aibotiga leet vend. 89 killi ja killcamist oli armsalt ära näha kuidas teistele headshotte aina teeb.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
06.01.2010 17:59:34
|
|
|
Heineken kirjutas: |
|
Sa oleksid ju võinud PM-ida, kui tõesti nii vajalik oli järele küsida. Ei puudu kusjuures. Vahepeal lihtsalt teise kasutajaga sees ja seal klaviatuur ei mõista täpitähti. Kuna ma üldiselt harva kirjutan selle kasutajaga midagi, siis pole viitsinud seadistusi muuta ka klaviatuuril (kui see nii häirib, võin ma ju seda teha ka)
Teemasse: hakkasin kasutama killstreak rewarditena Care Package -> Predator Missile -> Precision Airstrike. Tegemist suht hea kombinatsiooniga imo, sest nii on väga lihtne saada kõik 3 rewardi järjest lahti. Kui Care Package-ga ka veab, siis on veel eriti hea. Muidugi Airstrike asemel võiks ju kasutada Harrierit, kuid mul tavaline Airstrike, et challenge ära teha. Suht head rewardid nende jaoks, kes ei suuda väga suurt killstreaki teha
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Blendz
HV vaatleja

|
06.01.2010 18:15:53
|
|
|
RedFusion kirjutas: |
|
Sa oleksid ju võinud PM-ida, kui tõesti nii vajalik oli järele küsida. Ei puudu kusjuures. Vahepeal lihtsalt teise kasutajaga sees ja seal klaviatuur ei mõista täpitähti. Kuna ma üldiselt harva kirjutan selle kasutajaga midagi, siis pole viitsinud seadistusi muuta ka klaviatuuril (kui see nii häirib, võin ma ju seda teha ka)
Teemasse: hakkasin kasutama killstreak rewarditena Care Package -> Predator Missile -> Precision Airstrike. Tegemist suht hea kombinatsiooniga imo, sest nii on väga lihtne saada kõik 3 rewardi järjest lahti. Kui Care Package-ga ka veab, siis on veel eriti hea. Muidugi Airstrike asemel võiks ju kasutada Harrierit, kuid mul tavaline Airstrike, et challenge ära teha. Suht head rewardid nende jaoks, kes ei suuda väga suurt killstreaki teha  |
no aga vahet ju pole mis care package'st tuleb, sest sealt saadud rewardiga kta ks counti ei lisandu. imo mõttetu asi, sest mingi 2/3 juhtudest umbes saadakse sealt uav/counter-uav/sentry gun.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
06.01.2010 20:09:23
|
|
|
Blendz kirjutas: |
RedFusion kirjutas: |
|
Teemasse: hakkasin kasutama killstreak rewarditena Care Package -> Predator Missile -> Precision Airstrike. Tegemist suht hea kombinatsiooniga imo, sest nii on väga lihtne saada kõik 3 rewardi järjest lahti. Kui Care Package-ga ka veab, siis on veel eriti hea. Muidugi Airstrike asemel võiks ju kasutada Harrierit, kuid mul tavaline Airstrike, et challenge ära teha. Suht head rewardid nende jaoks, kes ei suuda väga suurt killstreaki teha  |
no aga vahet ju pole mis care package'st tuleb, sest sealt saadud rewardiga kta ks counti ei lisandu. imo mõttetu asi, sest mingi 2/3 juhtudest umbes saadakse sealt uav/counter-uav/sentry gun. |
Jah, ei lisandu, kuid kille võib ikkagi suht hästi saada. Pärast seda saab ka juba üsnagi lihtsalt (1 kill veel) Predatori, kui liialt tormakalt ei mängi ja seejärel saab peaaegu alati Precision Airstrike-i ning küllaltki lihtsalt ka Harrieri, kui seda kasutada ühe rewardina. Mulle millegipärast Care Package suht meeldima hakanud, ilmselt gamblimise võimaluse pärast
EDIT: Mida kasutate noobtuberite vastases classis (peale Blast Shieldi)? Mõtlesin, et peaks nende vendade vastu ise ka tube-i kasutama, aga no cmon...see oleks liiga lame, ei kavatse samale tasemele langeda nagu nemad
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ernits
HV veteran

|
06.01.2010 20:28:35
|
|
|
RedFusion, roni nina alla neile. 90% juhtudest lasevad mööda, vahest saavad otsetabamuse sinu pihta granaadiga. Enamus hardcore tuuberitest niikuinii ühtegi lasku ei tee
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
06.01.2010 21:17:04
|
|
|
Mis juhtub kui IW.net spawn balance mehi üksteise kõrval tekitab:
Korraga sain kopteriga vist 4 killi kui ma ei eksi.
Kusjuures, kui 4s kord maha lasti täpselt enne Harrieri saamist, siis tahtsin quit'ida, aga mõtlesin, et stta kah, proovin korra veel.
Ja tuligi Nuke ära.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
06.01.2010 22:16:59
|
|
|
Nice, softis
Kurat kas on viga minus või MW2 MP ongi tõesti Fail Of The Year. Algul esimeses serveris jube lag. Püüdsin serverit vahetada ja viskas välja kirjaga ''Unable to connect to host''. Uus server - hakkab lampi räigelt laggima ja mäng jookseb kokku sama kirjaga. Järgmises servus isegi norm mängida, aga kuna liitun suht lõpus, siis ei jõua eriti mängida. Järgmisest serverist viskab välja kirjaga ''Disconnected from server''. Kas asi võib olla selles, et NAT on strict?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
06.01.2010 22:31:11
|
|
|
Mul pani ka eile 3 korda järjest näkku - ühe korra failis kaardi loadimise aeg, teine kord läks mäng hosti vahetusega tuksi ja kolmas kord failis tubade mergimise ajal.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
06.01.2010 22:41:19
|
|
|
softis kirjutas: |
Kusjuures, kui 4s kord maha lasti täpselt enne Harrieri saamist, siis tahtsin quit'ida, aga mõtlesin, et stta kah, proovin korra veel.
Ja tuligi Nuke ära. |
Sain ka selle hosti mängu, suht samad tondid olid. Ja nagu pildilt näha on, siis selline on normaalne host. Peaks igas mängus nii olema, siis IWNet töötaks
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kutsu
HV kasutaja

|
06.01.2010 23:16:08
|
|
|
Täna oli hea päev.Viskasin Sub basesis Semtexi sulvalisse kohta ja tuli 5 killi korraga.
Halb oli see ,et termopäkapikkud oli teises mängus ja ainult campisid ja campisid.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
07.01.2010 01:01:51
|
|
|
softis kirjutas: |
Ja tuligi Nuke ära. |
Btw, selline küsimus, et kuidas seal viimases tulbas (ping) sul nii palju kriipse? Mul saab küll max ainult 4 olla (toon näitena ühe suvalise pildi ka, pole minu tehtud):
Spoiler 
Seda saab kuidagi muuta?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Totzzzz
HV kasutaja

|
07.01.2010 01:24:55
|
|
|
Kas mitte mängu resolutsioonis ei ole asi ?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
07.01.2010 01:27:58
|
|
|
tsitaat: |
Btw, selline küsimus, et kuidas seal viimases tulbas (ping) sul nii palju kriipse?
|
Ikka ise,siin oli kellegi poolt pandud kaks väärtust mis tuleb conf failis ära muuta ja saadki endale palju täpsema ping-meeteri.
Kasuta teemasisest otsingut või googlet,pole hetkel aega endal tuuseldada
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
300 |
|
tagasi üles |