Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 527, 528, 529 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.12.2009 22:11:00 vasta tsitaadiga

Timberg, lähenemine õige, aga päris nii mustvalgelt see ikka ui kohta ei käi. Kuskil maal on muidugi piir, kus enam efektiivselt mängida ei saaks.
Ise pole kunagi klikker olnud, aga sõber on warr tank ja pooleldi klikib siiani. Edukalt. Absoluutselt mitte ühtegi paha sõna pole tema tankimise kohta öelda.
Üks ui screen siin oli küll jah eelmisel lehel, millega ma vist essugi ei näeks, kus miskit toimub, aga nu veso ui´l küll miskit viga pole. Kasvõi maailma parimates guildides võid sellise ui´ga olla, kui ainult mängida oskad. icon_smile.gif

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 28.12.2009 22:26:34 vasta tsitaadiga

Kristoferr järelikult pole su sõber hea warrior tank enam klikker icon_smile.gif
Kasutab klaverit kasvõi osaliselt = pole klikker. On selliseid inimesi, kes AINULT klikivad.

Ise vaatain ui'si endise wowimängija ja kujundaja vaatenurgast. See sama laks, et mingi vend saadab mulle psi ja ütleb, et minu avataril olev karu on liiga hall - ega ma selle pärast avatari muutma pea .p
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 28.12.2009 22:34:41 vasta tsitaadiga

Shamaniga pole midagi klikkida icon_razz.gif 4 nuppu millega dps'id. Need on mul nelja sõrme all. Minimap kohal olevat riba klikin enne bossu ja BL kuskil keskel kui vaja. Totemid panen ka enne bossu maha klikkides, probleemi siiani pole olnud. Oeh shamanid on ikka paras faceroll muidugi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Asumaki
HV vaatleja
Asumaki

sõnum 28.12.2009 23:23:14 vasta tsitaadiga

Ühel ilusal hommikul kui taevas oli sinine ja muru roheline avastasin ,et acc on häkitud. Sain siis lõpuks tolle tagasi. Täna mõtlesin ,et hakkan oma 3aastat vana roguet lvldama ja hakkasin oma postkastist geari välja kookima ja üllatuseks leidtsin 3 lehte blizzardi suppordi kirja milles oli hiina farmerite kogu higi ja vaev, umbes 8 tuhande jagu kulda icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 28.12.2009 23:50:08 vasta tsitaadiga

Rofl midaa, eriti palju Relic of Ulduare vää icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 29.12.2009 00:41:13 vasta tsitaadiga

lisan oma fury warriori oma kah.
chatis natuke goldselleri nalja ka

tavaline

Spoiler Spoiler Spoiler

siis, kui midagi toimub

Spoiler Spoiler Spoiler

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2009 01:09:21 vasta tsitaadiga

Kai. Sai hoopis toc25-t tradepugiga roftstombitud. Healer UI. pitbullil punane-kollane-roheline täpp träkivad weakened souli - promi ja power word hugi.

Spoiler Spoiler Spoiler

EDIT: ehh, ora2-e pole näha aga noh, tradepugide liidrid teevad tavaliselt suuri silmi kui neilt MT-de märkimist orasse nõuda.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
variousart
HV vaatleja

sõnum 29.12.2009 02:40:01 vasta tsitaadiga

Asumaki kirjutas:

Ühel ilusal hommikul kui taevas oli sinine ja muru roheline avastasin ,et acc on häkitud. Sain siis lõpuks tolle tagasi. Täna mõtlesin ,et hakkan oma 3aastat vana roguet lvldama ja hakkasin oma postkastist geari välja kookima ja üllatuseks leidtsin 3 lehte blizzardi suppordi kirja milles oli hiina farmerite kogu higi ja vaev, umbes 8 tuhande jagu kulda icon_biggrin.gif

Hint: Nimi on ikka näha.

Oma Ui panen sa siia täna päeval, kui raidima lähen.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 29.12.2009 13:16:37 vasta tsitaadiga

olles selline casual player , icc 10 toc10, togc10 ,siis pole kunagi vajadust tundnud,et peaks mingi keerulisema ,visuaalselt pahupidikeerava UI kasuks otsustama . alguses ma kasutasin erinevaid addone ja kes teab mida, aga patchidega alati uuendamine ja kõik säärane tüütas ära ( olen lugenud ,et nüüd on asi lihtsam, aga olen blizzi enda UI ga ära harjunud ) Samas paladin tankina ei pea ma huvituma ka väga sellest,mis teistega toimub ( kui pugin 25 nt. )
ühesõnaga oman hetkel ainult paari aadoni ,mis raidimist lihtsustavad dbm ja omen ülejäänud kõik on blizzardi enda originaal ja samamoodi saab kõik kenasti ära bindida ,suurepäraselt macrosid teha ( kui neid üldse vaja peaks minema) aga senimaani on mulle ka veso oma meeldinud kõige rohkem ,kui just screeni keskelt rohkem bare allapoole saaks viia ,oleks vist kõige meeldivam.
Kunagi kasutasin sellist addoni nagu rothUI , see oli terve pack ,aga tolle võtsin ka ainult visuaalse ilu pärast kasutusse mõneks ajaks

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2009 15:09:44 vasta tsitaadiga

Keybindide kohapealt ma ei kujuta ette kuidas ilma üldse mängida saaks.
Hädaga ehk caster, kes eemal seisab ja samal ajal kargama ei pea, saab clikides hakkama...aga kahtlane ikka.
Mul kõik mõttetud originnalbindingud ymber WASD ära kasutatud, on ju kõige kättesaadavamad klahvid 1-5 ja siis juba QERTFGZXCVB.
Pigem kasutan lähedalolevaid nuppe lisaks shiftiga, kui pean mingis actionis näiteks number 9t taga ajama.

Ma muidugi selline noob, pühapäeva-mängur icon_smile.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2009 15:32:55 vasta tsitaadiga

Ma ei kujutaks ettegi blizzi default UI-ga healimist. Mouseover macrod oleks küll olemas aga kõik muu puudu.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 29.12.2009 15:37:19 vasta tsitaadiga

strafe buttonid on küll liiga väärtuslikud, et neid ära kustutada, minuarust icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
capa
HV vaatleja
capa

sõnum 29.12.2009 15:59:13 vasta tsitaadiga

Strafe nupud pinditakse A ja D külge... imo need keeramise nupud mis defaultis on on mõttetud.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 29.12.2009 16:00:55 vasta tsitaadiga

kayboard turnin ja back paddling on jah natuke pointless icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.12.2009 16:05:12 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:
Ma ei kujutaks ettegi blizzi default UI-ga healimist. Mouseover macrod oleks küll olemas aga kõik muu puudu.
UI võib default olla kuid kui kasutada näiteks clique'd siis on sellega suht-koht talutav healida. Lihtsalt kõiksugu debuffid on suht keerukad näha
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2009 16:13:21 vasta tsitaadiga

Overlappivaid heale, debuffe kindlatel inimestel, decurseda/abolishida, prommi, pw:si, renewd, weakened souli, druiidid oma hotte raidframedel, aggrovahetust tankide vahel ei näe jah.

Ise eelistan hard targetida MT-d, fookuses OT ja mouseover macrodega bubbeldan/healin raidi ehk siis cliqued ei kasuta.
tagasi üles
jaco
Kreisi kasutaja

sõnum 29.12.2009 16:44:51 vasta tsitaadiga

A ja D keeravad ümber telje niisama ja strafevad siis kui right mouse button all hoida, mida ma liikudes niikuinii teen enamuse ajast.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 29.12.2009 21:15:51 vasta tsitaadiga

Zanzhu kirjutas:
Ise eelistan hard targetida MT-d, fookuses OT ja mouseover macrodega bubbeldan/healin raidi ehk siis cliqued ei kasuta.
Mouseover macro tähendab, et pead kõigepealt hiire õigesse kohta vedama ja siis clickima. Clickhealides jääb ära see vahepealne reageerimisaeg ehk siis peaks kokkuvõttes olema kiirem.

Samas kui suudad alati hiire õigesse kohta saada enne GCD möödumist pole jah suurt vahet. Kuigi oletan, et Anub hardmode peal kaht PC targetit healides vist eriti muu peale clickhealingu ei tööta icon_razz.gif

tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 30.12.2009 02:50:49 vasta tsitaadiga

Ma kargan ja klikin samal ajal pole mingi probleem. Noobid olete ei saa klikkimisega hakkama lihtsalt ütle kohe ära icon_biggrin.gif icon_lol.gif
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2009 03:55:32 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Mouseover macro tähendab, et pead kõigepealt hiire õigesse kohta vedama ja siis clickima. Clickhealides jääb ära see vahepealne reageerimisaeg ehk siis peaks kokkuvõttes olema kiirem.

Samas kui suudad alati hiire õigesse kohta saada enne GCD möödumist pole jah suurt vahet. Kuigi oletan, et Anub hardmode peal kaht PC targetit healides vist eriti muu peale clickhealingu ei tööta icon_razz.gif

Kui sa just healbotiga ei heali kus sulle hiire alla söödetakse prekonfitud parameetrite raamesse jääv target ja jääb ainult nupu vajutamise vaev siis pead samamoodi hiirekursorit vedama mööda kastikesi ja hiirenuppu/klavinuppu vajutama. Boonuseks on hiire vabanemine liikumiseks kui clique asemel mouseoverid pruugid. Või sa mõtled midagi muud mouseover macro nime all.

Anoobi peal on mul üks target hard targetina, teine fookusena mida eraldab sirjka 5 pikslit mu screenshoti peal. Gcd on mul raidhastetuna praktiliselt kogu aeg capis tänu clothi itemisatsioonile, mille tõttu olen ma jõhkralt üle disci soft capi (holyna kõik see haste muidugi on mõnna).

Minu omad töötavad nii et kui kedagi pole targetitud hardtagetina ega hiirekursori all kas raidframe või karakter ise siis selfcastib, kui on hostile siis nt penancega slapib toda, kui hiirekursor pole ei raidframe ega karakterimodeli peal siis castib hard targetile. Prioriteet on ofc kursori alla jääval raidframel või karakterimudelil.

Siuke asi:

#showtooltip
/cast [target=mouseover,exists][target=target,exists][target=player] Penance

scarface kirjutas:
Ma kargan ja klikin samal ajal pole mingi probleem. Noobid olete ei saa klikkimisega hakkama lihtsalt ütle kohe ära icon_biggrin.gif icon_lol.gif

Sa ei ole naljakas.
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 30.12.2009 10:33:23 vasta tsitaadiga

Ega siis wowiprofessoritel saagi huumorimeelt olla, mõttetu üritus.
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 30.12.2009 11:45:45 vasta tsitaadiga

Üldjuhul kui healin priestina siis on mul targetiks üks tankidest kellele castin spelle tavapäraselt numbritega 1-6, ülejäänutele castin clique'ga gridil clickides (left-fheal, right-bubble, middle-dispel, s+left-poh, s+right-pom, c+left-penance, c+middle-abolish). Mouseover macrosid kasutades tuleks minu arusaamist mööda asendada nood hiirenupud mingi klaviatuuriklahviga, kui just ei bindi actionbari nuppe hiirele.

Teine probleem mouseover macrodega on, et kui soovid oma hardtargetit kiirelt healida pead kursori kusagile liigutama kus kedagi kursori alla ei jää. Clicquega lihtsalt on mul dubleeritud spellid nii hiirel kui klaviatuuril.

tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 30.12.2009 13:02:35 vasta tsitaadiga

Kui ma panen spellid mingite numbrite alla siis all seal ribal kus on spellide ikoonid ilmub ka see klahv mida vajutades see spell toimib. Näiteks panen fireball E alla siis ilub fireballi peale E täht jne. Kas neid kuidagi maha ei saa? icon_rolleyes.gif
Zanzhu
Kreisi kasutaja

sõnum 30.12.2009 13:47:57 vasta tsitaadiga

Ho Ho, Mina liigutan hiirt 2px raidframede vahele ja piupau healib kas hard targetit või mod keyga fookust. Globali jooksul jõuab hiirt niipalu liigutada küll.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 30.12.2009 14:29:54 vasta tsitaadiga

-FoX- kirjutas:
Kui ma panen spellid mingite numbrite alla siis all seal ribal kus on spellide ikoonid ilmub ka see klahv mida vajutades see spell toimib. Näiteks panen fireball E alla siis ilub fireballi peale E täht jne. Kas neid kuidagi maha ei saa? icon_rolleyes.gif

Ma tean, et Bartenderiga saab näiteks confist maha võtta..
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 527, 528, 529 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.