Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Valvejoodik
HV veteran

|
17.12.2009 15:37:33
Monitori jama (ei võta pilti ette) |
|
|
Tere, eile õhtul oma arvutit käivitades ei võtnud monitor pilti ette...
Kas võib monitori viga olla? Videokaardis olen ma kindel, sest kui ma ühendasin oma teleka sellega, siis töötas kõik 5+
Seejuures ilmnes veel üks huvitab asi: kui ma üritasin telekat VGA kaugu ühendada, siis ei tulnud pilti ette, aga komponendiga tuli pilt ette.
Nüüd kahtlen ma hoopis VGA juhtme korrasolekus, kuigi see ei tundu eriti loogiline... (kuigi läks mul hiljuti ka üks komponentkaabel kuidagi manalateele )
Mida teie siis arvate, kas viga on kaablis või monitoris? Loodan, et saan õhtuks ka teise VGA kaabli, millega siis testida.
Senikaua head jõuluaega
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.12.2009 15:46:10
|
|
|
Tõstad monitori sõbra või naabrimehe arvuti külge ja näed ju kohe, et kas on monitori või videokaardi viga.
See, et S-Video töötab ei tähenda sugugi veel seda, et ka videokaart ise peab 100% korras olema.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Q.
HV kasutaja

|
17.12.2009 15:47:41
|
|
|
Proovi mõnda teist monitori arvutile järgi panna või siis seda monitori mõnele teisele arvutile.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
17.12.2009 15:48:32
|
|
|
mis siin muud ikka öelda...Proovi ja katseta nii, et võtad monitri enda tagant D-SUB kaabli ära, paned siis tööle ja vaatad, kas viskab sulle mingi pildi ette, nt no signal või cable not connected või pildi...olenevalt monitorist. Kui seda teeb, siis arvatavasti on videokaardis endas mingi kala sees. See, et teised väljundid töötavad, see tähendab, et just d-sub väljundiga on mingi kala ja kaart ise on korras
_________________ LCD monitoride remont |
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
17.12.2009 15:48:46
|
|
|
Mõnel monitoril saab menüüst väljundit muuta ka. Vb töötab monitor vale väljundiga. Mõtlen analog input või digital inputi.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccayser
Kreisi kasutaja

|
17.12.2009 16:04:12
|
|
|
J2ru kirjutas: |
Mõnel monitoril saab menüüst väljundit muuta ka. Vb töötab monitor vale väljundiga. Mõtlen analog input või digital inputi. |
Saab küll, kuid üldiselt tunneb monitor sisendi ise automaatselt ära
_________________ LCD monitoride remont |
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
17.12.2009 19:57:45
|
|
|
Monitor töötas enne täitsa korralikult, tööle pannes ei näita mitte midagi, kaasa arvatud "no signal", kuigi teler näitas küll "no signal" VGAga ühendades...
Aga eks ma proovin õhtul esiteks teise kaabliga ja kui ei tööta, siis üritan homme mingi sõbra juurest läbi käia.
"naabrimees" jutuks ei tule, kuna naabriks on umbes 70- aastane penskarist naine, kel pole arvutist aimugi
EDIT: Proovisin teise kaabliga, ikka mitte midagi...
Lisaks tegin ka nii, et võtsin juhtme tagant ära ja vaatlesin monitori, see "no signal" tuli väga nõrgalt esile, (ei olnud hästi näha) nagu oleks udu vms. sees
Mäletan, et kunagi oli ka millegipärast juhe tagant ära, aga siis oli see no signal ikka eredalt paista... Siinkohal teen ma oma amatöörliku mõttega järelduse, et ju vist on taustavalgus ära surnud...? (tegu muidu umbes 3a vana 17'' Samsungi monitoriga)
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|