praegune kellaaeg 19.06.2025 17:20:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Nu
HV Guru

|
09.10.2003 07:23:06
|
|
|
proovi siis veel mingeid vanemaid 9x draivereid. 4x.xx seeriast.
ka Beta´sid. mul töötas mingi versiooniga 98 all. Nii dualview kui ka clone.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charmed One
HV vaatleja

|
10.10.2003 10:26:12
|
|
|
Nüüd on mu arvuti täitsa p....s.
Mul oli peale tõmmatud draiver 45.23 ja ka TV-Tooli mingi demo variant. (Videokaart on 3D Blaster GeForce3 Titanium 200). Eile arvutit käima pannes, see ei tahtnud kuidagi tööle minna, mõtles "tund aega", monitor jäi mustaks, niiet pidi reseti vajutama, restarti tegema. Normal Mode- ga käima ei läinud, Safe mode-ga sai sisse, desktopi pilt oli mustvalge, värvid 16bitti, resolutsioon ka mingi kõige väiksem , neid muuta üldse ei saanud. Tõmbasin siis Add-Remove Programsist need Tv-tooli ja nvidia draiverid maha - tõenäoliselt need asja tuksi keerasidki. Peale restarti oli vaatepilt desktopis samasugune. Program Manageris näitas hüüumärki PCI VGA-Compatible Display Adapter device-l. Tahtis siis saada videokaardi plaati, mida mul käepärast kodus ei olnud. Tõmbasin siis netist mingi veits vanema draiveri nvidiast , mingi 41.09 oli vist. Installisin setup file-i ära, aga ikka ei midagi. Add-Remove Prog-st ei olnud näha, et nvidia draiverit üldse peal oleks. Aga C kettal oli windows nvidia folder olemas ja file-d ka sees. Üritasin veel netist Creative.com-ist tõmmata oma videokaardi driveri update. Selle file-i pakkis arvutis mul lahti, aga käima ei läinud ükski exe fail. Tõenäoliselt seal oli see, et see oli update, mitte draiver ise. Võibolla ei oleks ma tohtinud nvidiast draivereid tõmmata, vaid oleks pidanud seda creative.com ist tegema, kuna mul ju selle firma geforce plaat on. Ei tea. Ühesõnaga, arvuti millegipärast ei installi driverit peale (need updated mis ma netist tõmbasin)
Igatahes arvuti on mul jumala panges, desktop näeb täiesti kohutav välja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
10.10.2003 10:32:23
|
|
|
Ma nüüd ei mäleta, kas keegi siin eespool pakkus miskit välja, aga soovitan sul vanemad draiverid nVidia file removeriga (oli vist selline nimi ) kaotada ja siis uus peale lasta... 45.23 või mis ta oligi...
nVidia file removeri peaksid saama guru3d lehelt--> http://www.guru3d.com
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
10.10.2003 10:49:33
|
|
|
Kas peale setup'i käimalaskmist ka ei saa muuta resot ja värve? Proovi korra oma display adapterit käsitsi updateda.
Detokate setup peaks tegema kausta C:/Nvidia (defaultis siis). Pane update driver display propertis'test ja näita sealt specific location'ist koht kätte.
P.S.
tsitaat: |
Mul oli peale tõmmatud draiver 45.23
|
Nende kohta nagu Nu hoiatas, et paras peavalu.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
10.10.2003 11:04:56
|
|
|
Mul pole pea kordagi valutanud selle pärast
muidugi on mul oopis teine kaart kah
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charmed One
HV vaatleja

|
10.10.2003 11:39:57
|
|
|
See peavalu on jah juba pooled ajurakud ära hävitanud.
Mul alguses üldse oli peal draiver 21.85. Kui ma neid uuemaid nvidiast tõmbama hakkasin, siis ma vanu enne maha ei lasknud. Lihtsalt tõmbasin setup file-i desktopi ja siis installisin. Arvuti pani nad kuhugi C\nvidia vist oli kaust. Nüüd viimati oli peal 45.25. aga siis see jura pihta hakkaski. Ja siis ma Add- Remove prog-st uninstallisin nvidia driverid maha. Mingit nvidia file removerit või detonatorit ma ei ole kasutanud.
Käsitsi üritasin ka driverit tööle panna, ühes kohas kus oli have disk, valisin koha arvutist kus oli mul creativest tõmmatud 44.04update win95jaoks. Ei midagi. (Aga see draiver sealt creativest tuli üldse imelikult- kui zip file lahti pakkisin, tuli hunnik igasuguseid faile ette, kus oli ka 2 exe faili aga ükski tööle ei läinud, mingit installimist ei käivitanud, näitas error korraks alguses ja oligi kõik. ) Proovin veel hiljem sedasama käsitsi teha, aga näitan ette nvidia.com-ist tõmmatud 41.09 versiooni.
|
|
tagasi üles |
|
 |
haigo
HV veteran

|
10.10.2003 11:52:27
|
|
|
Minu puhul nägi asi välja nii:
Tõmbasin Nvidiast 44.03.exe faili. Add-remove'iga uninstall Nvidia display driveritele. Küsis restarti. Peale restarti pilt kole kehva. Topeltklõps 44.03.exe-l. Mässas midagi ja küsis restarti. Peale seda installis driverid peale. Jälle restart. Ma ei ole enam päris kindel, kas pilt oli kohe kena, või pidin ise resod-värvid paika panema.
Nii ma asja mäletan.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charmed One
HV vaatleja

|
10.10.2003 12:16:23
|
|
|
Thanks kõigile nõuannete eest.
Sain praegu oma geforce3 -e originaal cd plaadi kätte, proovin siis pärast sellega asja parandada. (Arvuti ju küsis stabiilselt Creative Nvidia Display driver diski, niiet äkki saab nüüd korda) Aga tõenäoliselt siis sellelt plaadilt saan vana 21.85 draiveri vist tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|