Kahte asja ma kartsin, esiteks seda, et telefoni kõike funsioone ei saa ainult näppude abiga kasutada ja teiseks seda, et telefon on aeglane.
Kuidas teile tundub, peab väga sihtima ja küünega vajutama ning teinekord mitu korda toksima ühte kohta? Reviewidest vaatasin, et asi töötab suht hästi
selle kohapealt.
Mis mulle ei meeldi on aga see, et telefoni theme ja ui on nii tumedad ja sünged, huvitav, kas paremat kombinatsiooni ei leitud, kui hall ja must? Lisaks häirib see,
et ei saa mõlemas asendis kasutada kõiki funksioone, aga loodame, et need parandatakse varsti.
Oskab keegi välja tuua mingid plussid ja miinused?
Kahte asja ma kartsin, esiteks seda, et telefoni kõike funsioone ei saa ainult näppude abiga kasutada ja teiseks seda, et telefon on aeglane.
Kuidas teile tundub, peab väga sihtima ja küünega vajutama ning teinekord mitu korda toksima ühte kohta? Reviewidest vaatasin, et asi töötab suht hästi
selle kohapealt.
Mis mulle ei meeldi on aga see, et telefoni theme ja ui on nii tumedad ja sünged, huvitav, kas paremat kombinatsiooni ei leitud, kui hall ja must? Lisaks häirib see,
et ei saa mõlemas asendis kasutada kõiki funksioone, aga loodame, et need parandatakse varsti.
Oskab keegi välja tuua mingid plussid ja miinused?
Mulle ei tundu aeglane, puuteekraan nõuab harjumist. Kindlasti pole vaja küünega toksida, piisab vaevu puudutamisest, samuti on tal pliiats, millega saab ka asju ajada.
Ainuke puudus on see peavalu kolimisega, see on Nokial alati nii, peaaegu nagu Microsoftilgi...
KillerXP kirjutas:
person kirjutas:
KillerXP kirjutas:
Kas N900 pole siis edastust või midagi taolist? Symbianilt symbianile olen edastuse abiga mitmeid kordi oma andmeid, sh sõnumeid üle kandnud.
Mida selle edastuse all mõista? Seal transfer ja sync, kuid see kõlbab kontaktidele ja kalendrile.
Ma eeldaks, et transfer abiga peaks tulema siiski ka sõnumid üle, vähemasti E seeria siseselt õnnestus mul ka sõnumid üle kanda. Vähemasti symbianiga telefonist...
Ole hea, kirjelda täpsemalt, mis nipiga sa SMS-se transferi või synciga liigutasid.
SMS-e peaks muidu saama nokia enda vahenditega arvutisse backupida ja sealt telefoni tagasi. Ei tea muidugi, kas see n900 ja vanade mudelite puhul toimib.
Aga tellisin omale telefoni ära, peaks järgmine nädal kätte saama, eks siis kommenteerin ise täpsemalt, praegu ei oska nagu midagi öelda, kohati põrsas kotis ost,
sest telefoni ma pole siiamaani kuskil näinud.
Ho Ho sai oma mobla igatahes kätte, eks kui tal aega räägib kuda on _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Hetkel paraku ei j6ua eriti pikalt asjast rääkida. Mu suurte s6rmedega trükin umbes 1-2 märki sekundis' harjutades saaks kiiremini _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Netis siiski unistatakse ja loodetakse, et nii Ovi Suite kui ka PC Suite saavad kunagi N900 toe, ja siis EHK saab ka sõnumid ümber kolida. Nokia on muidugi oma tuntud headuses... ühest küljest tahavad, et muudkui ostetaks uusi telefone, teisest küljest, ühilduvuse osas midagi ei viitsita teha ja käitutakse, nagu inimene ostaks mobiii, et seda siis surmani kasutada.
Vähemasti sama tootja masinatel ju võiks siiski mingi järjepidevus olla...? Või ma eksin?
Mind paneb ennast praegu vast rohkem see muretsema, et maemo op süsteemiga telefone on ainult 1, ei ole näha tulemas teisi, ei tea palju arendajad viitsivad tarkvara teha sellele?
Ja tundub, et pole ka eriti populaarne telefon?
Installisin terve koorma kõiksugu vidinaid moblasse ning ruum sai otsa, peaks uurima kuidas saab softi installiks muud mäluosa kasutada. Esialgu tundub, et ainus lahendus on kasutada mälukaarti. Või ehk keegi teab et kas on võimalik sisemist 32G mälu kuidagi ümber partitsioneerida?
Softi koha pealt tundub, et suht suur osa arm'ile progetud nodist töötab. Lisasin endale paar repo't apt-sources faili ning kokku oli võimalik installida mõnisada erinevat vidinat.
Väike pildike ka
Suts vilets kvaliteet, pimedas toas tehtud.
[edit]
Oskab keegi soovitada mõnd korralikku microSD kaarti mobla jaoks? Suurus võiks olla 8-16G _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
openttd on seal. Dosbox on ka saadaval aga hetkel pole eriti proovinud veel sellega midagi teha. Tycooni ei jõudnud eriti proovida kuna ruum oli otsas ning ei see "pisut" segas. Hetkel uurin variante, kuidas saaks sellest 28G+ documents kaustast programmidele ruumi juurde eraldada. Kui see ei õnnestu siis lähiajal tuleb mälukaart hankida lisaks.
Maemo foorumites uurides keegi korra mainis, et kohe-kohe on tulemas softiuuendus mis lubab programme suht-koht suvalisse kohta installida, siis ei tohiks ruumipuudust enam mingist otsast näha olla.
[edit]
Peaks kusagilt datafailid üles otsima ning q3a'd ka proovima. ioquake3 pidavat N900't toetama _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Mis puudutab Mobiil-ID, kas keegi oskab ütelda, mille pärast ta ei tööta? Ja kõige tähtsam, kas ta hakkab ka kunagi tööle? _________________ __________________________________
M: Cisco Catalyst WS-C2924-XL-EN 24 x 10/100 TX switch. Hind €20 + käibemaks
openttd on seal. Dosbox on ka saadaval aga hetkel pole eriti proovinud veel sellega midagi teha. Tycooni ei jõudnud eriti proovida kuna ruum oli otsas ning ei see "pisut" segas. Hetkel uurin variante, kuidas saaks sellest 28G+ documents kaustast programmidele ruumi juurde eraldada. Kui see ei õnnestu siis lähiajal tuleb mälukaart hankida lisaks.
Maemo foorumites uurides keegi korra mainis, et kohe-kohe on tulemas softiuuendus mis lubab programme suht-koht suvalisse kohta installida, siis ei tohiks ruumipuudust enam mingist otsast näha olla.
[edit]
Peaks kusagilt datafailid üles otsima ning q3a'd ka proovima. ioquake3 pidavat N900't toetama
Kas need on mingid Linuxi pordid, mis on siis Maemo peal jooksma aetud?
Tean, et ka N97-le on OpenTTD, DosBox, Quake1 ja Quake2 olemas. Tegelikult on isegi Quake3 S60v5 peal, aga kuna N97 pole Open GL ES tuge, siis jääb see ära.
Vägisi paneb mõtlema, et kas N900 peal saab varsti Doom3 juba mängida? pmst varjudega Quake3 ju
viimati muutis tonism 10.12.2009 02:16:51, muudetud 1 kord
Maemo ongi linux ju.
Quake 3 saab igatahes. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sinu antud lingil on juba pealkirjas et photoshopped. Pakun, et fakte sealt lehelt ei leia -- pigem on seal spekulatsioon. Pisut vara on veel N900 järglase andmeteks ma kardan.
Sinu antud lingil on juba pealkirjas et photoshopped. Pakun, et fakte sealt lehelt ei leia -- pigem on seal spekulatsioon. Pisut vara on veel N900 järglase andmeteks ma kardan.
No jah, nagu ma mainisin fake juttu
Tele2 muidu n900 hind 7990.- Mis kõige hullem polegi, aga eks need mõned mööduvad kuud kukutavad seda veel.
No jah, nagu ma mainisin fake juttu
Tele2 muidu n900 hind 7990.- Mis kõige hullem polegi, aga eks need mõned mööduvad kuud kukutavad seda veel.
My bad. Suure õhinaga lugesin, et fakte
Huvitaks pisut aga see ARM prosede Maemo. Kas tõesti pole mingit võimalust, et kolmandate osapoolte poolt see ka näiteks N97 peal käima lükatakse? Või on see millegipärast juba põhimõtteliselt teostamatu?
N97 ja N900 prosed on sutsu erineva arhitektuuriga, kui just keegi mingi imenipiga ei suuda N97 peal OS'i vahetada siis on see üsna võimatu. Üsna kindlalt tuleks kogu N900 soft ümber kompileerida-portida N97 rauale sobivaks kuid kuna tegu on Linuxiga siis ei tohiks see olla eriliselt keerukas probleem. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
N97 ei saa custom softi peale panna, seega ärge vaevake pead. Kui just sa Nokia oma töötaja ei ole ja sul flashimise jaamale ligipääsu.
Ning mina ise süngin kõike läbi exchange _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kas tarkvarauuendust tehes juba tegelikult telefoni OS-i üle ei flashita? St, tahan öelda, et ma ei usu, et selle flashimiseks mingit spets riistvara vaja on. Olen aru saanud, et S60v5 oskab seda iseendale sisuliselt teha või vajadusel läbi arvuti data kaabli otsas istudes. Nii võiks ju ühendada telefoni sama datakaabli ja mingi custom (N97 jaoks moditud) flashi softiga midaiganes sinna flashida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.