Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N900 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2009 23:26:17 vasta tsitaadiga

Kas N900 pole siis edastust või midagi taolist? Symbianilt symbianile olen edastuse abiga mitmeid kordi oma andmeid, sh sõnumeid üle kandnud.
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
person
HV vaatleja

sõnum 05.12.2009 23:44:08 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Kas N900 pole siis edastust või midagi taolist? Symbianilt symbianile olen edastuse abiga mitmeid kordi oma andmeid, sh sõnumeid üle kandnud.

Mida selle edastuse all mõista? Seal transfer ja sync, kuid see kõlbab kontaktidele ja kalendrile.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 06.12.2009 00:21:08 vasta tsitaadiga

person kirjutas:
KillerXP kirjutas:

Mida selle edastuse all mõista? Seal transfer ja sync, kuid see kõlbab kontaktidele ja kalendrile.

Ma eeldaks, et transfer abiga peaks tulema siiski ka sõnumid üle, vähemasti E seeria siseselt õnnestus mul ka sõnumid üle kanda.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 06.12.2009 00:29:15 vasta tsitaadiga

Kahte asja ma kartsin, esiteks seda, et telefoni kõike funsioone ei saa ainult näppude abiga kasutada ja teiseks seda, et telefon on aeglane.
Kuidas teile tundub, peab väga sihtima ja küünega vajutama ning teinekord mitu korda toksima ühte kohta? Reviewidest vaatasin, et asi töötab suht hästi
selle kohapealt.
Mis mulle ei meeldi on aga see, et telefoni theme ja ui on nii tumedad ja sünged, huvitav, kas paremat kombinatsiooni ei leitud, kui hall ja must? Lisaks häirib see,
et ei saa mõlemas asendis kasutada kõiki funksioone, aga loodame, et need parandatakse varsti.

Oskab keegi välja tuua mingid plussid ja miinused?
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
person
HV vaatleja

sõnum 06.12.2009 00:38:40 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
Kahte asja ma kartsin, esiteks seda, et telefoni kõike funsioone ei saa ainult näppude abiga kasutada ja teiseks seda, et telefon on aeglane.
Kuidas teile tundub, peab väga sihtima ja küünega vajutama ning teinekord mitu korda toksima ühte kohta? Reviewidest vaatasin, et asi töötab suht hästi
selle kohapealt.
Mis mulle ei meeldi on aga see, et telefoni theme ja ui on nii tumedad ja sünged, huvitav, kas paremat kombinatsiooni ei leitud, kui hall ja must? Lisaks häirib see,
et ei saa mõlemas asendis kasutada kõiki funksioone, aga loodame, et need parandatakse varsti.

Oskab keegi välja tuua mingid plussid ja miinused?

Mulle ei tundu aeglane, puuteekraan nõuab harjumist. Kindlasti pole vaja küünega toksida, piisab vaevu puudutamisest, samuti on tal pliiats, millega saab ka asju ajada.
Ainuke puudus on see peavalu kolimisega, see on Nokial alati nii, peaaegu nagu Microsoftilgi...

KillerXP kirjutas:
person kirjutas:
KillerXP kirjutas:

Ma eeldaks, et transfer abiga peaks tulema siiski ka sõnumid üle, vähemasti E seeria siseselt õnnestus mul ka sõnumid üle kanda. Vähemasti symbianiga telefonist...

Ole hea, kirjelda täpsemalt, mis nipiga sa SMS-se transferi või synciga liigutasid.
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 06.12.2009 17:26:34 vasta tsitaadiga

SMS-e peaks muidu saama nokia enda vahenditega arvutisse backupida ja sealt telefoni tagasi. Ei tea muidugi, kas see n900 ja vanade mudelite puhul toimib.

Aga tellisin omale telefoni ära, peaks järgmine nädal kätte saama, eks siis kommenteerin ise täpsemalt, praegu ei oska nagu midagi öelda, kohati põrsas kotis ost,
sest telefoni ma pole siiamaani kuskil näinud.
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 06.12.2009 19:31:38 vasta tsitaadiga

Ho Ho sai oma mobla igatahes kätte, eks kui tal aega räägib kuda on icon_smile.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.12.2009 19:39:05 vasta tsitaadiga

Mobla käes ja nagu näha wifi töötab icon_smile.gif

Hetkel paraku ei j6ua eriti pikalt asjast rääkida. Mu suurte s6rmedega trükin umbes 1-2 märki sekundis' harjutades saaks kiiremini

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
person
HV vaatleja

sõnum 06.12.2009 19:45:02 vasta tsitaadiga

Netis siiski unistatakse ja loodetakse, et nii Ovi Suite kui ka PC Suite saavad kunagi N900 toe, ja siis EHK saab ka sõnumid ümber kolida. Nokia on muidugi oma tuntud headuses... ühest küljest tahavad, et muudkui ostetaks uusi telefone, teisest küljest, ühilduvuse osas midagi ei viitsita teha ja käitutakse, nagu inimene ostaks mobiii, et seda siis surmani kasutada.
Vähemasti sama tootja masinatel ju võiks siiski mingi järjepidevus olla...? Või ma eksin?
tagasi üles
kanna_
HV vaatleja
kanna_

sõnum 07.12.2009 13:02:58 vasta tsitaadiga

Elisas 4050 eeku see föön
http://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/752
Nende pakettide omanikud saaks vast äri teha icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 7
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 07.12.2009 14:42:39 vasta tsitaadiga

Mind paneb ennast praegu vast rohkem see muretsema, et maemo op süsteemiga telefone on ainult 1, ei ole näha tulemas teisi, ei tea palju arendajad viitsivad tarkvara teha sellele?
Ja tundub, et pole ka eriti populaarne telefon?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 07.12.2009 15:14:10 vasta tsitaadiga

Installisin terve koorma kõiksugu vidinaid moblasse ning ruum sai otsa, peaks uurima kuidas saab softi installiks muud mäluosa kasutada. Esialgu tundub, et ainus lahendus on kasutada mälukaarti. Või ehk keegi teab et kas on võimalik sisemist 32G mälu kuidagi ümber partitsioneerida?

Softi koha pealt tundub, et suht suur osa arm'ile progetud nodist töötab. Lisasin endale paar repo't apt-sources faili ning kokku oli võimalik installida mõnisada erinevat vidinat.

Väike pildike ka icon_razz.gif
Suts vilets kvaliteet, pimedas toas tehtud.

[edit]
Oskab keegi soovitada mõnd korralikku microSD kaarti mobla jaoks? Suurus võiks olla 8-16G
Manus

tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 07.12.2009 15:59:00 vasta tsitaadiga

Päris hea.

Ho Ho, mis asi sul seal ekraani peal jookseb?
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 07.12.2009 16:00:57 vasta tsitaadiga

See on transport tycoon deluxe (või kui hästi läheb siis openttd lausa) icon_biggrin.gif ja mul ajas see praegu kiusatuse no ikka väga kõrgele... icon_biggrin.gif Kuidas mängida on? icon_razz.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 07.12.2009 16:23:07 vasta tsitaadiga

openttd on seal. Dosbox on ka saadaval aga hetkel pole eriti proovinud veel sellega midagi teha. Tycooni ei jõudnud eriti proovida kuna ruum oli otsas ning ei see "pisut" segas. Hetkel uurin variante, kuidas saaks sellest 28G+ documents kaustast programmidele ruumi juurde eraldada. Kui see ei õnnestu siis lähiajal tuleb mälukaart hankida lisaks.

Maemo foorumites uurides keegi korra mainis, et kohe-kohe on tulemas softiuuendus mis lubab programme suht-koht suvalisse kohta installida, siis ei tohiks ruumipuudust enam mingist otsast näha olla.

[edit]
Peaks kusagilt datafailid üles otsima ning q3a'd ka proovima. ioquake3 pidavat N900't toetama icon_biggrin.gif

tagasi üles
charrua
HV vaatleja

sõnum 09.12.2009 22:09:52 vasta tsitaadiga

Mis puudutab Mobiil-ID, kas keegi oskab ütelda, mille pärast ta ei tööta? Ja kõige tähtsam, kas ta hakkab ka kunagi tööle?
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 09.12.2009 22:54:04 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
openttd on seal. Dosbox on ka saadaval aga hetkel pole eriti proovinud veel sellega midagi teha. Tycooni ei jõudnud eriti proovida kuna ruum oli otsas ning ei see "pisut" segas. Hetkel uurin variante, kuidas saaks sellest 28G+ documents kaustast programmidele ruumi juurde eraldada. Kui see ei õnnestu siis lähiajal tuleb mälukaart hankida lisaks.

Maemo foorumites uurides keegi korra mainis, et kohe-kohe on tulemas softiuuendus mis lubab programme suht-koht suvalisse kohta installida, siis ei tohiks ruumipuudust enam mingist otsast näha olla.

[edit]
Peaks kusagilt datafailid üles otsima ning q3a'd ka proovima. ioquake3 pidavat N900't toetama icon_biggrin.gif

Kas need on mingid Linuxi pordid, mis on siis Maemo peal jooksma aetud?

Tean, et ka N97-le on OpenTTD, DosBox, Quake1 ja Quake2 olemas. Tegelikult on isegi Quake3 S60v5 peal, aga kuna N97 pole Open GL ES tuge, siis jääb see ära.

Vägisi paneb mõtlema, et kas N900 peal saab varsti Doom3 juba mängida? icon_razz.gif pmst varjudega Quake3 ju

viimati muutis tonism 10.12.2009 02:16:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 09.12.2009 23:05:39 vasta tsitaadiga

Maemo ongi linux ju.
Quake 3 saab igatahes.

Number1
HV kasutaja
Number1

sõnum 09.12.2009 23:34:23 vasta tsitaadiga

Õnneks varsti on tulemas upgrade n900-le. N920, mis jookseb siis Maemo 6-el. Suurem ekraan ja ilma liugklapita.
Spoiler Spoiler Spoiler

Rohkem fake juttu http://www.unwiredview.com/2009/10/15/nokia-n920-keyboardless-big-screen-n900-successor-shows-up/ icon_biggrin.gif
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2009 01:17:17 vasta tsitaadiga

Number1 kirjutas:
Õnneks varsti on tulemas upgrade n900-le. N920, mis jookseb siis Maemo 6-el. Suurem ekraan ja ilma liugklapita.
Spoiler Spoiler Spoiler

Rohkem fake juttu http://www.unwiredview.com/2009/10/15/nokia-n920-keyboardless-big-screen-n900-successor-shows-up/ icon_biggrin.gif

Sinu antud lingil on juba pealkirjas et photoshopped. Pakun, et fakte sealt lehelt ei leia -- pigem on seal spekulatsioon. Pisut vara on veel N900 järglase andmeteks ma kardan.
tagasi üles
Number1
HV kasutaja
Number1

sõnum 10.12.2009 01:35:40 vasta tsitaadiga

tonx kirjutas:
Sinu antud lingil on juba pealkirjas et photoshopped. Pakun, et fakte sealt lehelt ei leia -- pigem on seal spekulatsioon. Pisut vara on veel N900 järglase andmeteks ma kardan.

No jah, nagu ma mainisin fake juttu icon_wink.gif

Tele2 muidu n900 hind 7990.- Mis kõige hullem polegi, aga eks need mõned mööduvad kuud kukutavad seda veel.
tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2009 01:49:35 vasta tsitaadiga

Number1 kirjutas:
tonx kirjutas:

No jah, nagu ma mainisin fake juttu icon_wink.gif

Tele2 muidu n900 hind 7990.- Mis kõige hullem polegi, aga eks need mõned mööduvad kuud kukutavad seda veel.

My bad. Suure õhinaga lugesin, et fakte icon_razz.gif

Huvitaks pisut aga see ARM prosede Maemo. Kas tõesti pole mingit võimalust, et kolmandate osapoolte poolt see ka näiteks N97 peal käima lükatakse? Või on see millegipärast juba põhimõtteliselt teostamatu?
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 10.12.2009 11:32:05 vasta tsitaadiga

N97 ja N900 prosed on sutsu erineva arhitektuuriga, kui just keegi mingi imenipiga ei suuda N97 peal OS'i vahetada siis on see üsna võimatu. Üsna kindlalt tuleks kogu N900 soft ümber kompileerida-portida N97 rauale sobivaks kuid kuna tegu on Linuxiga siis ei tohiks see olla eriliselt keerukas probleem.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 10.12.2009 17:51:28 vasta tsitaadiga

N97 ei saa custom softi peale panna, seega ärge vaevake pead. Kui just sa Nokia oma töötaja ei ole ja sul flashimise jaamale ligipääsu.

Ning mina ise süngin kõike läbi exchange icon_razz.gif

tagasi üles
tonism
Kreisi kasutaja

sõnum 11.12.2009 18:50:56 vasta tsitaadiga

Kas tarkvarauuendust tehes juba tegelikult telefoni OS-i üle ei flashita? St, tahan öelda, et ma ei usu, et selle flashimiseks mingit spets riistvara vaja on. Olen aru saanud, et S60v5 oskab seda iseendale sisuliselt teha või vajadusel läbi arvuti data kaabli otsas istudes. Nii võiks ju ühendada telefoni sama datakaabli ja mingi custom (N97 jaoks moditud) flashi softiga midaiganes sinna flashida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia N900 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.