Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 275, 276, 277  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 13.11.2009 14:33:03 vasta tsitaadiga

Palun väga. Kunagi, kui ma selle posti tegin, siis ruttasin ma küll ajast veidi ette, aga nüüd kulub kuhjaga ära. Ainuke probleem on selles, et kui kunagi kauges tulevikus nad jälle uut versiooni peale hakkavad sundima, tuleb sama trikk uuesti teha. Kui juba kord läbi tehtud, siis on juba lihtsam. icon_rolleyes.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4157851#4157851

Ehk siis ühel või teisel viisil kõigile probleemidele lahendus thumbs_up.gif Jõudu!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Master003
HV vaatleja

sõnum 13.11.2009 14:49:19 vasta tsitaadiga

maakas1 kirjutas:
Palun väga. Kunagi, kui ma selle posti tegin, siis ruttasin ma küll ajast veidi ette, aga nüüd kulub kuhjaga ära. Ainuke probleem on selles, et kui kunagi kauges tulevikus nad jälle uut versiooni peale hakkavad sundima, tuleb sama trikk uuesti teha. Kui juba kord läbi tehtud, siis on juba lihtsam. icon_rolleyes.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=4157851#4157851

Ehk siis ühel või teisel viisil kõigile probleemidele lahendus thumbs_up.gif Jõudu!

tänud üritan seda
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 13.11.2009 19:11:44 vasta tsitaadiga

Messenger on mul sisse loginud aga paljud näevad et olen offline aga osad tuttavad näevad et olen online.
Milles võib olla teema?

lockdown92
Kreisi kasutaja
lockdown92

sõnum 13.11.2009 22:04:53 vasta tsitaadiga

Loll mõte küll, aga igaks juhuks - ehk oled blokki pannud? icon_lol.gif
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 14.11.2009 01:20:54 vasta tsitaadiga

lockdown92 kirjutas:
Loll mõte küll, aga igaks juhuks - ehk oled blokki pannud? icon_lol.gif

Palun selgita icon_biggrin.gif

lockdown92
Kreisi kasutaja
lockdown92

sõnum 14.11.2009 15:30:27 vasta tsitaadiga

Ehk oled nendele "teatud" inimestele lihtsalt msn-is blocki peale pannud ja nood näevad siis et sa offline.
Krizto
Kreisi kasutaja
Krizto

sõnum 14.11.2009 15:33:28 vasta tsitaadiga

Miks Windows 7 ja Live Messenger omavahel hästi läbi ei saa? Mitme arvuti taga selline probleem, et kui msn-ist välja logida või see sulgeda, jookseb programm kokku. Messengerist on peal uusim versioon.
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 14.11.2009 16:12:22 vasta tsitaadiga

mul suur küsimus, kuda ma oma passwordi teada saan?

kui lasen mailile saata siis ta saadab hotmaili aga seal on sama kood st sinna ka ei saa...
secret küsimuse vastust mäletan aga ei mäleta mis asukoht mul tol hetkel oli...

on mingeid võimalusi?

tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.11.2009 17:46:03 vasta tsitaadiga

mTim, sa oled msni sisse logitud sel ajal?
kui msni kaudu meilboksi üritan minna siis firefoxiga küsib parooli, aga IE'ga mul ei küsi, läheb kohe mailboxi sisse. äkki proovid default browser ära muuta selleks ajaks, võibolla siis ei küsi sul kah parooli.
tagasi üles
AJ
HV Guru
AJ

sõnum 14.11.2009 18:10:25 vasta tsitaadiga

Krizto kirjutas:
Miks Windows 7 ja Live Messenger omavahel hästi läbi ei saa? Mitme arvuti taga selline probleem, et kui msn-ist välja logida või see sulgeda, jookseb programm kokku. Messengerist on peal uusim versioon.

Minul seda häda ei ole. Vahest küll ei taha ta auotomaatselt WLM-i sisse olgida.

mTim
HV Guru
mTim

sõnum 14.11.2009 19:22:55 vasta tsitaadiga

DeTHiCa., selles asi ongi, et ma ei saa kuskile sisse logida, ei saa koodi kuidagi kätte...
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 14.11.2009 19:32:09 vasta tsitaadiga

mTim, kui secret küsimuse vastust mäletad siis peaks ok olema ju. mingi asukoht ei tohiks seal määravaks osutuda, paned selle kus sa elad. kui ei tööta, proovid teise asukohaga.
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 14.11.2009 19:53:29 vasta tsitaadiga

eesti määran ära, aga kuna ma olen viimase 3 aasta jooksul elanud 4 eri linnas siis ei mäleta mis sinna märgitud sai...

secret küsimuse vastus on kah ähmaselt meeles icon_razz.gif

tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2009 00:54:36 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
mTim, sa oled msni sisse logitud sel ajal?
kui msni kaudu meilboksi üritan minna siis firefoxiga küsib parooli, aga IE'ga mul ei küsi, läheb kohe mailboxi sisse. äkki proovid default browser ära muuta selleks ajaks, võibolla siis ei küsi sul kah parooli.

See, kas parooli küsitakse või mitte, sõltub sellest, kas sisselogimisel on linnuke pandud "Jäta mind siin arvutis meelde" ette.
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 15.11.2009 01:51:11 vasta tsitaadiga

lockdown92 kirjutas:
Ehk oled nendele "teatud" inimestele lihtsalt msn-is blocki peale pannud ja nood näevad siis et sa offline.

tuttavad küsivad minu käest miks ma neil ofline olen aga rääkida ikka saame?

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 15.11.2009 13:50:36 vasta tsitaadiga

Staatus pole offline pandud? seal on võimalik oma staatust ka ju muuta, kas busy, online, away ja offline.
Lauri0112
HV veteran
Lauri0112

sõnum 15.11.2009 13:57:14 vasta tsitaadiga

KimsSky kirjutas:
lockdown92 kirjutas:

tuttavad küsivad minu käest miks ma neil ofline olen aga rääkida ikka saame?

on endalgi sellised juhtumeid olnud, kus offline olevad räägivad, ja kui küsin miks offline on siis vastus tavaliselt " sest ma olen offline "
ju siis saab rääkida, kui offline oled. Ise küll ei tea kuidas icon_rolleyes.gif
tagasi üles
K3891
HV veteran
K3891

sõnum 16.11.2009 03:10:46 vasta tsitaadiga

Lauri0112, halooo kasutan messengeri aastaid juba ja olen omale tõesti selgeks teinud juba, et saab ka offline mode rääkida!
Probleem on hoopis selles, et vahest osad vestluskaaslased, küsivad "miks ma offline olen?". Aga kui küsin teistelt vestluskaaslastelt samal ajal, et kas olen online või offline, siis osad väidavad nii üht kui teist. Küsimus ongi selles, et miks ma olen osadele vestluskaaslastele offline, kuigi kasutan alati online mode. Miks on see nii?
Ei ole vaja "lahmida" vastustega kui ei ole süvenenud eelmistesse postitustesse.
Spoiler Spoiler Spoiler

kraff
HV veteran

sõnum 16.11.2009 03:23:31 vasta tsitaadiga

Mida ette võtta, kui igasugune püüe WLM9 arvutisse paigaldada lõpeb alati sama veateatega
Spoiler Spoiler Spoiler

Revo Uninstaller-iga vanade failide eemaldamine pole samuti soovitud tulemuseni viinud.

urmet58
HV vaatleja

sõnum 17.11.2009 23:57:02 jama msn -iga vasta tsitaadiga

sai oma vana msn uuendama hakkatud ja ei ole seda uuut msn peale saand .olen proovind siin foorumis tooduid nippe,ning mitte ükski asi ei aita !??lööb veateate sellise""microsoft.VC90.crt,version="9.0.21022.8".puplicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processorArchitecture="x86",type="win32"installimisel ilmnes törge"???????
mul juba plaan arvutile format c teha icon_wink.gif ja siis uuesti proovida icon_razz1.gif .äkki keegi oskab selle veateate peale midagi tarka öelda daaks ilma formatita hakkama thumbs_up.gif
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 18.11.2009 19:52:41 vasta tsitaadiga

Iga kord kui messengeri käivitan tuleb ette aken teatega: Please install windows live device manager. You have connected a Windows Live-enabled headset to your computer. If you want to use this headset to access Windows Live features jne. Selle akna saab küll sulgeda aga tahaks päris välja lülitada selle jama.
PS. Masina taga on xbox 360 wireless receiver. Ilmselt see messarit kuidagi ärritabki. Seadme tagant lahtiühendamine ei ole lahendus.
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 18.11.2009 20:48:47 vasta tsitaadiga

Mul msn 7.5, tänasest alates kaonb iga sisselogimisega msn pealkiri ära.
Mis jama on? icon_evil.gif
tagasi üles
2 trini
HV veteran
2 trini

sõnum 19.11.2009 01:00:34 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
Iga kord kui messengeri käivitan tuleb ette aken teatega: Please install windows live device manager. You have connected a Windows Live-enabled headset to your computer. If you want to use this headset to access Windows Live features jne. Selle akna saab küll sulgeda aga tahaks päris välja lülitada selle jama.
PS. Masina taga on xbox 360 wireless receiver. Ilmselt see messarit kuidagi ärritabki. Seadme tagant lahtiühendamine ei ole lahendus.

Tools - Audio and Video setup ,mis sul seal valitud on?
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 23.11.2009 20:30:06 vasta tsitaadiga

Kui jätta Live Messenger Appear Offlines seisma, logib ise mingi aja pärast sisse. Kust saaks sellise asja maha võtta?
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 23.11.2009 20:31:57 vasta tsitaadiga

Green_Day, see on vist see, et "Show me as Away when i'm inactive" võta sealt linnuke ära
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Skype üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 275, 276, 277  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.