aga sa tead mõnda mäkimeest kes mõne auhinna saanud on ? krt arvuti ei pea ilus olema, arvuti peab surisema lauapeal, siis on arusaada et tööaeg. kui ma midagi ilusat näha tahan, vaatan kodus oma naist
Sponge Bob, jagab biiti _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
aga sa tead mõnda mäkimeest kes mõne auhinna saanud on ?
Mis auhinda / mis valdkonnas
Aastaid 5-7 tagasi, töötas mul üks tuttav NY's reklaami/disaini erialal; esimene asi mida Mikidemaal CV'st vaadati, et mis platvormil tööotsija töötab - PC puhul oli sellega ka intervjuu läbi, ei huvitanud kedagi su portfolio jms. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
beastbeats, no USAs on see geikultuur palju liberaalsem ning tööandjad on ka vb homod _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ma vaatan, et paari kutti jalutavad teemast teemasse ja katsuvad seal inimestele "aru pähe panna". Nende kohta on wulffmorgenthaleris isegi vastav pilt olemas:
aga sa tead mõnda mäkimeest kes mõne auhinna saanud on ?
Mis auhinda / mis valdkonnas
Aastaid 5-7 tagasi, töötas mul üks tuttav NY's reklaami/disaini erialal; esimene asi mida Mikidemaal CV'st vaadati, et mis platvormil tööotsija töötab - PC puhul oli sellega ka intervjuu läbi, ei huvitanud kedagi su portfolio jms.
Kes veel aru ei saanud, siis eelkõnelejad tsiteerivad järgmisi videosi:
Mac või PC
Eks naad püüa uuesti ja uuesti seda teemat üles soojendada, antud teema on sama hea kui võrrelda kas sülearvuti millel on suur ekraan ja mida ei saa kaasas tassida = Apple iMac 27" või lauaarvuti = PC _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Usalt öeldes pärast seda kui ma selle aasta maikuus omale eksperimendi korras MacBooki ostsin, on minu arvamus Macist kui platvormist oluliselt muutunud. Kui töö kriteeriumiks võtta, siis kipuvad inimesed selles kategoorias jagunema kaheks -- need, kellel pole kogemust maci kasutamises (mitte "näppimises", mis tavaliselt tähendab seda, et korra katsuti kellegi oma või vaadati üle õla ja sittagi aru ei saadud) ja need kellele meeldivad Macid. Ma päris tõsiselt kaalun näiteks oma kontoris iMacide kasutusele võttu. _________________ Magento arendused
Tegelikult aga meeldib Apple poolt komplekteeritud masinad ka sellele, kes seda elu lõpuni maatasa teeb, ja just sel põhjusel, et puuduvad vahendid selle soetamiseks!
Ilma selle lauseta oleks ma võinud su juttu isegi tõsiselt võtta. Kokkuvõttes oled täpselt samasugune mäkipede nagu kõik teised.
Flame away.
Ei ole kunagi mäkiga pederastitanud (st ei pea end mäkipedeks, kes iga uue asja ilmaletulekuga seda ostma hakkab). Pean end pigem praktiliseks inimeseks. Esimese mäki ostsin puhtalt huvist antud toote vastu. Maksis toona 16990 krooni (2005 aastal) ja on end siiani õigutanud, st masin kestab ja tööötab laitmatult senimaani. Sellise hinna juures ei ütleks, et masin väga ülehinnatud oleks olnud. Kasutan ka paralleelselt PC-d, millel jookseb vindõus. Saan aru nendest, kes hullult mäkku kummardavad ja ka nendest, kelle jaoks Apple kaubamärk alla igasugust arvestust on. Mäkipedeks sõimamise asemel võiks mind nimetada kas kõigesööjaks või keskmisest tolerantsemaks inimeseks?
Tegelikult aga meeldib Apple poolt komplekteeritud masinad ka sellele, kes seda elu lõpuni maatasa teeb, ja just sel põhjusel, et puuduvad vahendid selle soetamiseks!
Ilma selle lauseta oleks ma võinud su juttu isegi tõsiselt võtta. Kokkuvõttes oled täpselt samasugune mäkipede nagu kõik teised.
Flame away.
Ei ole kunagi mäkiga pederastitanud (st ei pea end mäkipedeks, kes iga uue asja ilmaletulekuga seda ostma hakkab). Pean end pigem praktiliseks inimeseks. Esimese mäki ostsin puhtalt huvist antud toote vastu. Maksis toona 16990 krooni (2005 aastal) ja on end siiani õigutanud, st masin kestab ja tööötab laitmatult senimaani. Sellise hinna juures ei ütleks, et masin väga ülehinnatud oleks olnud. Kasutan ka paralleelselt PC-d, millel jookseb vindõus. Saan aru nendest, kes hullult mäkku kummardavad ja ka nendest, kelle jaoks Apple kaubamärk alla igasugust arvestust on. Mäkipedeks sõimamise asemel võiks mind nimetada kas kõigesööjaks või keskmisest tolerantsemaks inimeseks?
Mäkk mäkiks, tegu on siiski kahjuks "nishitootega" nagu on iPod/iPhone...
Et seda kasutada Windows keskonas, on vaja "x+1" hunnik kraami arvutisse installeerida, et asja normaalselt kasutada + Linuxi tarbjatele "häkitav lahendus" BSD kasutajad jätame vabzee ilma...
Samas mäkkide koostekvaliteedile (kui nad termopastat vähem paneks, saaks ka hinda alla, tundub a`la maaler suure pintsliga teema olema...)
on raske miskit ette heita, pigem lendaks kivi just tarkvara osakonda...
Rõvedamat kasutajaliidest annab otsida ja "Jumal hoidku" , kui sul on kodus võrguseade, mida hallatakse läbi Web interface...
Safari puhul näed kas valget lehte, või aru saamatut sigri-migri...
(FF, IE isegi Opera suudavad sulle selle interface ka kuvada...)
ot:
Kriitikat tiba palju, pigem kõlbaks vist teemasse:
Apple tarkvara VS muu Tarkvara
pronto, no mina kuulun sinna kolmandasse rühma, kellel on kogemust ning paar aastat haldamise kogemust. Julgen öelda, et ärimasinana on Mac üks sitt valik. Haldusvahendid ja serverisoft ei kõlba koera saba alla kah.
Et seda kasutada Windows keskonas, on vaja "x+1" hunnik kraami arvutisse installeerida, et asja normaalselt kasutada + Linuxi tarbjatele "häkitav lahendus" BSD kasutajad jätame vabzee ilma...
Samas mäkkide koostekvaliteedile (kui nad termopastat vähem paneks, saaks ka hinda alla, tundub a`la maaler suure pintsliga teema olema...)
on raske miskit ette heita, pigem lendaks kivi just tarkvara osakonda...
Rõvedamat kasutajaliidest annab otsida ja "Jumal hoidku" , kui sul on kodus võrguseade, mida hallatakse läbi Web interface...
ot:
Kriitikat tiba palju, pigem kõlbaks vist teemasse:
Apple tarkvara VS muu Tarkvara
ot:
iPod ja iPhone pole juba ammu niššitooted Nano on pea igal teisel koolilapsel ju
muide Safari on veebilehtede renderdamise kiiruses ja korrektsuses pea alati esikohal olnud
Sa ei ole Maci kunagi kasutanud, ega ju? _________________ Magento arendused
need on oma klassi müüduimad tooted (muusikapleierite ja smartphone'de osas) kudas nad nišši tooted siis on? see peaks ju tähendama, et vähesed inimesed ostavad? aga pole nii.
Etz kirjutas:
Ainult selle ühe väikse asja pärast, mis on lahendatav nimetad seda rõvedaimaks?
See näitab just seda kuidas üks lammas ees ja kari taga.
Aga mis siin vaielda, labidaga mäkipededele pähe ja kui ei aita, las loll elab.. meie ju üritasime.
Minul majas üks mäkikasutaja, kes salamisi ütleb, et talle ostetud mäkk ei meeldi, kuid avalikult seda tunnistada ei julge. Inimesest on kahju kui näed ta südant valutavat, et ostis sama võimeka masina 10tuhat krooni kallimalt. Et kui isik ise mõistab, siis ma mõnitama ei kipu.. pigem tunnen kaasa.
endal mul oli kah mõni kuu tagasi "au" kasutada üht iMac'i, mudelit täpselt ei tea, ainult seda et videokaardiks oli vist ati hd2600? (selle järgi peaksid eksperdid küll enamvähem kindlaks tegema mis mudel oli)..
netibrausimine oli suht vaevaline. firefox ei saanud ühe lehega hakkama, safari ei saanud teisega... pidi vahetama brauserit pidevalt, proovima kummaga miski leht töötab. mina seda parandama ei hakanud, mis see minu asi on, las mäkikasutaja ise kannab oma koormat .
üks asi mind siiski rahuldas - garageband. torka aga audiokaabel sisse ja saad põhilised asjad tehtud.
vähemalt oli kasutajal asjalik taustapilt:
netibrausimine oli suht vaevaline. firefox ei saanud ühe lehega hakkama, safari ei saanud teisega... pidi vahetama brauserit pidevalt, proovima kummaga miski leht töötab. mina seda parandama ei hakanud, mis see minu asi on, las mäkikasutaja ise kannab oma koormat
Ei tea mis lk. sina küll käid _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Valan õli tulle kõigile Windowsi kasutajatele, minu arust pole rõvedamat asja kui Firefox interneti kasutajatele peale aastast 2005 leiutatud, millegipärast kõik kasutavad ja kiidavad, eks silmaring on ju kitsas, nii ka Apple ja Windowsi kasutamine, ise kasutan mõlemit, ei ütle kummagi kohta halvasti. Mugavam on ikkagi minu jaoks Mac OSX.
Eks siin ongi võitlus Maci pegede ja Winni pedede vahel. kummad on paremad peded. Järelikult peded oleme ju kõik, sorry, kui kedagi solvasin. _________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub?
olen mäkki torkind ja natuke kasutand, mulle tundus see nagu ilma pedaaliteta ja sadulata jalgratas, koguaeg mingi mõttetu teema ees ja kui asja korda saad siis hakkab mingi vikerkaare värvides pall tiirlemanii, et PC on ikka minu eelistus, see on lihtsam ja loogilisem(ning tunduvalt odavam)
netibrausimine oli suht vaevaline. firefox ei saanud ühe lehega hakkama, safari ei saanud teisega... pidi vahetama brauserit pidevalt, proovima kummaga miski leht töötab. mina seda parandama ei hakanud, mis see minu asi on, las mäkikasutaja ise kannab oma koormat
Ei tea mis lk. sina küll käid
Kusjuures jah.. ise ma kasutanud pole, kuid näen, et siin majas olev mäkikasutaja hoiab nii FF-i kui Safarit lahti. Pole väga uurinud ka.
olen olnud pikalt win'iga. nüüd viimane aasta olen macbooki taga, pole minu masin - kodus lihtsalt on.
pole kunagi seda varjanud ja mingit valehäbi tundnud, samuti olen seda ka häälekalt sõpruskonnas öelnud - mac on mu jaoks ebamugav ja ebaloogiline.
kui nüüd aga kainet mõistust kasutada, siis on ta lihtsalt teistsugune ja harjumatu. 10 vs 1 aastat kasutamist. võrdleks mac'i linuxiga - väga sarnased ja minu jaoks sama ebaloogilised esmapilgul.
nüüd aastaga olen ära harjunud ja väga vahet pole kumba kasutan.
loomulikult on hetkel maailma enimnõutud brand mac, aga kes selles süüdi on. tehku teised ka midagi mis niimoodi masse hüsteeriasse ajab. pleier oli ka kunagi ipod - vahetasin creative vastu. hinna/kvalideeti suhe on paremas korras. ja puutetundlikud telefonid on suur joke mul on telefon helistamiseks, vana nokia junn (4-5 aastat) aga ennem ei vaheta ka kuni enam ei kesta - hetkel tundub et kestab veel pikalt.
lu1de, ega jah. mul ei ole vaja iga 3me minuti tagant oma "smartphone"st uute lexuste peale onni kütta ja mingite mõttetute püramiidskeemidega sahmida.
olen mäkki torkind ja natuke kasutand, mulle tundus see nagu ilma pedaaliteta ja sadulata jalgratas, koguaeg mingi mõttetu teema ees ja kui asja korda saad siis hakkab mingi vikerkaare värvides pall tiirlemanii, et PC on ikka minu eelistus, see on lihtsam ja loogilisem(ning tunduvalt odavam)
No eks see on ka sellepärast et, Mac polegi mõeldud sellejaoks et juppe vahetada ja kuskilt midagi sättida, uut TV kaarti proovida.
Uuemat Prose osta ja HV foorumist uut videokaarti osta, või Benchi jooksutada.
Mac on soliidsele linnainimesele, disainer ja arhitekt kes mõtleb viisakaid ja leidlikke mõtteid, kes tahab ka midagi muud peale arvutisse näppude toppimise.
Ega siin ei ole mõtet vaielda, mul on palju sõpru, kes keeravad selja kui Maci näevad, teevad oma vanu nalja mis youtubest nähtud
või foorumist loetud. Aga samas palju teisi sõpru, kes kiljatades sisenevad Maci poodi ja lähevad avasüli "tulevikule" vastu.
Mis siin salata, käisin ka ise eile Solarises Maci poes, see 27" iMac on ikka metsikult mõnus, see sillerdav ekraan ja pilt,
see on ikka mega, ma pole ennem omasilmaga ilusaimat arvutit näinud. Ja sõprade kõrvalt vaadates pole see OS X üldse keeruline
seal ongi uus avastamise rõõm, ega sa Windowsi pealt Linuxi peale ka heameelega ei lähe, ikka avastamiserõõm.
Ja nüüd endale jäi silma, "Mac Mini" täpselt siuke et, ei maksa üldse palju, kalleim versioon oli 13k. Selle eest oli seal masinat küll,
saab dualboodiga lasta Windowsi ka peale, et saaks käia näit. Call Of Dutyt mängimas, kui mänguisu.. või mida iganes.
ja lauapeal on väike karp aint. Väga saiebiss.
Ja mina ennast küll sellepärast pedena ei tunne, ma arvan et siin poisid kes teisi pededeks sõimavad, ise lihtsalt ei jõua
ostagi sellist riistapuud või mõelda siukse asja peale, seepärast ongi esimene kaitsereaktsioon kõike maha teha.
Aga kindlasti on ka erinevaid inimesi kellele tõesti ei meeldi Mac, mis sinna teha saab siis, midagi ju
Mis siin salata, käisin ka ise eile Solarises Maci poes, see 27" iMac on ikka metsikult mõnus, see sillerdav ekraan ja pilt,
see on ikka mega, ma pole ennem omasilmaga ilusaimat arvutit näinud.
asja ilu võimendab veel kindlasti hele ja ilus mäkilik interjöör. Keskmises laminaadist õhukese lauapeal, kus kõrval on üleeilne ketsupiga makaronikauss ja pudel pilsnerit see asi enam nii ilus ei ole...
Mis see mac seal ilusas kodus teeb kui omanikud pidevalt Nightmani ja Angeli klubide uksi paugutavad? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.