aga sa tead mõnda mäkimeest kes mõne auhinna saanud on ? krt arvuti ei pea ilus olema, arvuti peab surisema lauapeal, siis on arusaada et tööaeg. kui ma midagi ilusat näha tahan, vaatan kodus oma naist
Sponge Bob, jagab biiti _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
aga sa tead mõnda mäkimeest kes mõne auhinna saanud on ?
Mis auhinda / mis valdkonnas
Aastaid 5-7 tagasi, töötas mul üks tuttav NY's reklaami/disaini erialal; esimene asi mida Mikidemaal CV'st vaadati, et mis platvormil tööotsija töötab - PC puhul oli sellega ka intervjuu läbi, ei huvitanud kedagi su portfolio jms. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
beastbeats, no USAs on see geikultuur palju liberaalsem ning tööandjad on ka vb homod _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ma vaatan, et paari kutti jalutavad teemast teemasse ja katsuvad seal inimestele "aru pähe panna". Nende kohta on wulffmorgenthaleris isegi vastav pilt olemas:
aga sa tead mõnda mäkimeest kes mõne auhinna saanud on ?
Mis auhinda / mis valdkonnas
Aastaid 5-7 tagasi, töötas mul üks tuttav NY's reklaami/disaini erialal; esimene asi mida Mikidemaal CV'st vaadati, et mis platvormil tööotsija töötab - PC puhul oli sellega ka intervjuu läbi, ei huvitanud kedagi su portfolio jms.
Kes veel aru ei saanud, siis eelkõnelejad tsiteerivad järgmisi videosi:
Mac või PC
Eks naad püüa uuesti ja uuesti seda teemat üles soojendada, antud teema on sama hea kui võrrelda kas sülearvuti millel on suur ekraan ja mida ei saa kaasas tassida = Apple iMac 27" või lauaarvuti = PC _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Usalt öeldes pärast seda kui ma selle aasta maikuus omale eksperimendi korras MacBooki ostsin, on minu arvamus Macist kui platvormist oluliselt muutunud. Kui töö kriteeriumiks võtta, siis kipuvad inimesed selles kategoorias jagunema kaheks -- need, kellel pole kogemust maci kasutamises (mitte "näppimises", mis tavaliselt tähendab seda, et korra katsuti kellegi oma või vaadati üle õla ja sittagi aru ei saadud) ja need kellele meeldivad Macid. Ma päris tõsiselt kaalun näiteks oma kontoris iMacide kasutusele võttu. _________________ Magento arendused
Tegelikult aga meeldib Apple poolt komplekteeritud masinad ka sellele, kes seda elu lõpuni maatasa teeb, ja just sel põhjusel, et puuduvad vahendid selle soetamiseks!
Ilma selle lauseta oleks ma võinud su juttu isegi tõsiselt võtta. Kokkuvõttes oled täpselt samasugune mäkipede nagu kõik teised.
Flame away.
Ei ole kunagi mäkiga pederastitanud (st ei pea end mäkipedeks, kes iga uue asja ilmaletulekuga seda ostma hakkab). Pean end pigem praktiliseks inimeseks. Esimese mäki ostsin puhtalt huvist antud toote vastu. Maksis toona 16990 krooni (2005 aastal) ja on end siiani õigutanud, st masin kestab ja tööötab laitmatult senimaani. Sellise hinna juures ei ütleks, et masin väga ülehinnatud oleks olnud. Kasutan ka paralleelselt PC-d, millel jookseb vindõus. Saan aru nendest, kes hullult mäkku kummardavad ja ka nendest, kelle jaoks Apple kaubamärk alla igasugust arvestust on. Mäkipedeks sõimamise asemel võiks mind nimetada kas kõigesööjaks või keskmisest tolerantsemaks inimeseks?
Tegelikult aga meeldib Apple poolt komplekteeritud masinad ka sellele, kes seda elu lõpuni maatasa teeb, ja just sel põhjusel, et puuduvad vahendid selle soetamiseks!
Ilma selle lauseta oleks ma võinud su juttu isegi tõsiselt võtta. Kokkuvõttes oled täpselt samasugune mäkipede nagu kõik teised.
Flame away.
Ei ole kunagi mäkiga pederastitanud (st ei pea end mäkipedeks, kes iga uue asja ilmaletulekuga seda ostma hakkab). Pean end pigem praktiliseks inimeseks. Esimese mäki ostsin puhtalt huvist antud toote vastu. Maksis toona 16990 krooni (2005 aastal) ja on end siiani õigutanud, st masin kestab ja tööötab laitmatult senimaani. Sellise hinna juures ei ütleks, et masin väga ülehinnatud oleks olnud. Kasutan ka paralleelselt PC-d, millel jookseb vindõus. Saan aru nendest, kes hullult mäkku kummardavad ja ka nendest, kelle jaoks Apple kaubamärk alla igasugust arvestust on. Mäkipedeks sõimamise asemel võiks mind nimetada kas kõigesööjaks või keskmisest tolerantsemaks inimeseks?
Mäkk mäkiks, tegu on siiski kahjuks "nishitootega" nagu on iPod/iPhone...
Et seda kasutada Windows keskonas, on vaja "x+1" hunnik kraami arvutisse installeerida, et asja normaalselt kasutada + Linuxi tarbjatele "häkitav lahendus" BSD kasutajad jätame vabzee ilma...
Samas mäkkide koostekvaliteedile (kui nad termopastat vähem paneks, saaks ka hinda alla, tundub a`la maaler suure pintsliga teema olema...)
on raske miskit ette heita, pigem lendaks kivi just tarkvara osakonda...
Rõvedamat kasutajaliidest annab otsida ja "Jumal hoidku" , kui sul on kodus võrguseade, mida hallatakse läbi Web interface...
Safari puhul näed kas valget lehte, või aru saamatut sigri-migri...
(FF, IE isegi Opera suudavad sulle selle interface ka kuvada...)
ot:
Kriitikat tiba palju, pigem kõlbaks vist teemasse:
Apple tarkvara VS muu Tarkvara
pronto, no mina kuulun sinna kolmandasse rühma, kellel on kogemust ning paar aastat haldamise kogemust. Julgen öelda, et ärimasinana on Mac üks sitt valik. Haldusvahendid ja serverisoft ei kõlba koera saba alla kah.
Mäkk mäkiks, tegu on siiski kahjuks "nishitootega" nagu on iPod/iPhone...
Et seda kasutada Windows keskonas, on vaja "x+1" hunnik kraami arvutisse installeerida, et asja normaalselt kasutada + Linuxi tarbjatele "häkitav lahendus" BSD kasutajad jätame vabzee ilma...
Samas mäkkide koostekvaliteedile (kui nad termopastat vähem paneks, saaks ka hinda alla, tundub a`la maaler suure pintsliga teema olema...)
on raske miskit ette heita, pigem lendaks kivi just tarkvara osakonda...
Rõvedamat kasutajaliidest annab otsida ja "Jumal hoidku" , kui sul on kodus võrguseade, mida hallatakse läbi Web interface...
Safari puhul näed kas valget lehte, või aru saamatut sigri-migri...
(FF, IE isegi Opera suudavad sulle selle interface ka kuvada...)
ot:
Kriitikat tiba palju, pigem kõlbaks vist teemasse:
Apple tarkvara VS muu Tarkvara
ot:
iPod ja iPhone pole juba ammu niššitooted Nano on pea igal teisel koolilapsel ju
muide Safari on veebilehtede renderdamise kiiruses ja korrektsuses pea alati esikohal olnud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.