praegune kellaaeg 21.06.2025 22:59:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raud14
HV vaatleja
|
10.09.2008 12:29:59
FUll HD teleri remont |
|
|
Tere !
Küsimus selline, mul Philipsi Full HD LCD televiisor ja miskit on vastu teleri ekraani kukkunud ja selline suur täke on sees, ja umbes 30% pildist on triibuline ja mitte vaadatav. Kas sellist asja on võimalik remontida? Või on terve telekas nüüd pekkis? Annab seda ekraani kuidagi välja vahetada ?
Tervitades
martin
|
|
tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
10.09.2008 13:05:57
|
|
|
Tõenäoliselt paneeli vahetus, mis langeb samasse hinnaklassi uue (parema) teleka ostuhinnaga.
Aga küsida võid ikkagi, näiteks Infocare CS aadressil Tammsaare tee 134B, Tallinn
www.powermill.ee
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
118 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxtor1
HV veteran

|
14.01.2009 18:17:41
|
|
|
Powermill ei kipu vist hakkama saama asjadega. 2.5 a vana DVD salvestaja kohta öeldi mulle et remont ei ole võimalik kuna varuosa ei saa tellida. Viga seisnes selles et aparaat enam dvd-sid ei lugenud. Küsimuse peale, mis osa see kättesaamatu on, anti mingi umbkeelse remontniku number ja selle mehe jutust ma targemaks ei saanud. Kuna ma pole seda aparaati veel ära toonud siis ma täpsemalt ei tea aga igatahes kavatsen ma selle veakirjelduse neilt kirjalikult nõuda, tehku midagigi selle 290 eeku ettemaksu eest. Edasi siis vaatab, puhtalt huvi pärast tahaks seda asja edasi ajada.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkinem
HV Guru

|
18.10.2009 22:14:32
|
|
|
Powermilliga ka endal paari aasta tagused väga ebameeldivad kogemused. Sinna ei soovita küll oma jalga tõsta. Viisin tollal oma DVD mängija remonti ning pärast mitut kuud öeldi, et varuosa tellida ei ole võimalik. Kõik venis ja venis.
|
|
Kommentaarid: 329 loe/lisa |
   |
3 :: |
284 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.10.2009 11:09:33
|
|
|
OT: Ja, muide, ega paljudele, odavatele, ühekordse kasutusajaga seadmetele polegi üskikuid tagavaraosi olemas.
Kui vahetatakse, siis vahetatakse terve skeemiosa välja.
Või siis sama asi, et selle osa saamiseks tuleb teine, täpselt samasugune seade osta.
--------------------------------------------------------------------------------------
Ja DVD-mängijatega sama asi siis, et DVD-lugeja + protsessor-juhitav skeemiosa on toodetud ühtse "sõlmena" ja vahetatakse terve see sõlm koos, mitte, et keegi hakkaks mingit üksikut vidinat otsima või vahetama.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
vex
Kreisi kasutaja
|
20.10.2009 11:16:51
|
|
|
teine koht kus remontida on Simson OÜ, Suur-Ameerika 37,
aga selle telekaga on natuke kurb, nagu eelpool mainitud, siis maksab uus ekraan sama palju või rohkem kui telekas ise poest osta, ja see paneel pole remonditav.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|