Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  FUll HD teleri remont märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
raud14
HV vaatleja

sõnum 10.09.2008 12:29:59 FUll HD teleri remont vasta tsitaadiga

Tere !

Küsimus selline, mul Philipsi Full HD LCD televiisor ja miskit on vastu teleri ekraani kukkunud ja selline suur täke on sees, ja umbes 30% pildist on triibuline ja mitte vaadatav. Kas sellist asja on võimalik remontida? Või on terve telekas nüüd pekkis? Annab seda ekraani kuidagi välja vahetada ?

Tervitades

martin
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
_marek
HV Guru
_marek

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.09.2008 13:05:57 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt paneeli vahetus, mis langeb samasse hinnaklassi uue (parema) teleka ostuhinnaga.
Aga küsida võid ikkagi, näiteks Infocare CS aadressil Tammsaare tee 134B, Tallinn
www.powermill.ee
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
maxtor1
HV veteran
maxtor1

sõnum 14.01.2009 18:17:41 vasta tsitaadiga

Powermill ei kipu vist hakkama saama asjadega. 2.5 a vana DVD salvestaja kohta öeldi mulle et remont ei ole võimalik kuna varuosa ei saa tellida. Viga seisnes selles et aparaat enam dvd-sid ei lugenud. Küsimuse peale, mis osa see kättesaamatu on, anti mingi umbkeelse remontniku number ja selle mehe jutust ma targemaks ei saanud. Kuna ma pole seda aparaati veel ära toonud siis ma täpsemalt ei tea aga igatahes kavatsen ma selle veakirjelduse neilt kirjalikult nõuda, tehku midagigi selle 290 eeku ettemaksu eest. Edasi siis vaatab, puhtalt huvi pärast tahaks seda asja edasi ajada.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 91
tagasi üles
erkinem
HV Guru
erkinem

sõnum 18.10.2009 22:14:32 vasta tsitaadiga

Powermilliga ka endal paari aasta tagused väga ebameeldivad kogemused. Sinna ei soovita küll oma jalga tõsta. Viisin tollal oma DVD mängija remonti ning pärast mitut kuud öeldi, et varuosa tellida ei ole võimalik. Kõik venis ja venis.
Kommentaarid: 329 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 284
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 19.10.2009 11:09:33 vasta tsitaadiga

OT: Ja, muide, ega paljudele, odavatele, ühekordse kasutusajaga seadmetele polegi üskikuid tagavaraosi olemas.
Kui vahetatakse, siis vahetatakse terve skeemiosa välja.

Või siis sama asi, et selle osa saamiseks tuleb teine, täpselt samasugune seade osta.
--------------------------------------------------------------------------------------
Ja DVD-mängijatega sama asi siis, et DVD-lugeja + protsessor-juhitav skeemiosa on toodetud ühtse "sõlmena" ja vahetatakse terve see sõlm koos, mitte, et keegi hakkaks mingit üksikut vidinat otsima või vahetama.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vex
Kreisi kasutaja

sõnum 20.10.2009 11:16:51 vasta tsitaadiga

teine koht kus remontida on Simson OÜ, Suur-Ameerika 37,
aga selle telekaga on natuke kurb, nagu eelpool mainitud, siis maksab uus ekraan sama palju või rohkem kui telekas ise poest osta, ja see paneel pole remonditav.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 58
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  FUll HD teleri remont
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.