Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
hääli kokku : 10 |
|
autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
03.10.2009 13:46:49
|
|
|
Tohoh, teil siin päris sõneluseks läinud.
Enivei üritan ka täna NHs korragi kas või sees köia, tõenäoliselt õhtapoole.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marko233
HV vaatleja
|
05.10.2009 00:06:33
|
|
|
crysis wars olemas (crackitud) ja cd key`d ei ole, mistõttu ka internet game teha ei saa. Aga kas mingit muud moodi saab seda mängida ?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
05.10.2009 00:42:10
|
|
|
Warsi saab tasuta mängida vaid LAN-is ja samuti on tasuta Editor(WARS trial vabalt allalaetav ja eelnimetatud funktsioonid piiramatult kasutatavad), kui netis mängida tahad siis tuleb krõbisevat välja käia, osaleda vahel cryteki poolt korraldatavatel võistlustes kus jagatakse cd-keysid või küsida minult ühte hästi viisakalt(piisava põhjusega).
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.10.2009 13:52:43
|
|
|
Killer vaatan, et sa online
Lähen NH-sse
Loodetavasti USA poolele aga kui ei saa siis peab NH-ga leppima
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
05.10.2009 14:06:51
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Killer vaatan, et sa online
Lähen NH-sse
Loodetavasti USA poolele aga kui ei saa siis peab NH-ga leppima  |
Siin küll, aga mitte mängimas, pole jälle jupp aega jõudnud sinna ikkagist. Täitsa võõrandumas juba WARSist.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
05.10.2009 17:15:45
|
|
|
Lähen vaatan kas tomorrow läks NH-sse
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.10.2009 17:19:55
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
Lähen vaatan kas tomorrow läks NH-sse  |
Eh hiljaks jäid ma just tegin 2 pikka mängu NH-s.Rohkem ei viitsi täna
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
05.10.2009 17:31:43
|
|
|
Lähen vaatan kas tomorrow läks NH-sse  |
Ma varsti üritan ka tulla.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
05.10.2009 22:27:06
|
|
|
Uuhh..saaks ka oma jupid juba kätte, ühineks igal juhul
Kas mängite nüüd ainult NH-s ? Enam Eesti servus ei käi ? Eesti servus on enamasti rahvast küll, aga mitte eestlasi
_________________ I need about tree fiddy.
Egert |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
06.10.2009 09:08:07
|
|
|
egert kirjutas: |
Enam Eesti servus ei käi ? Eesti servus on enamasti rahvast küll |
Kui Eesti servu oleks 42-line või vähemalt 32 ja rahvast täis siis käiks . Mulle meeldivad suured lahingud. Väikestes servudes käin siis kui olen heast liiga küllastunud ja vajan kadunud maitse ülesleidmiseks midagi vähem huvitavat. Aga tavaliselt valin Tvoreki, Obositii vms vahel. Kus lastakse järjest kõik mapid läbi.
Aga peale massilahingute on ka väiksemad lahingud omapärastel mappidel, minu lemmikud on kõik need, mis tuletavad meelde tormist surfiilma või crysise algset fluidumit . Ehh, see oli ikka kaif kui esimest korda single pleierit mängisin. siiamaani õhkan
_________
Täna õhtul kella viiest kuni hilisööni võib mind leida NH-st. Kui NH tühjeneb ööseks (aga loodetavasti mitte) lähen mõnda vene servusse.
_________
Keegi võiks teha mapi kus oleks mingi lõunamaine torm, vihm ja lained ja palmid )
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
06.10.2009 09:33:09
|
|
|
Enam Eesti servus ei käi ? Eesti servus on enamasti rahvast küll |
Kui Eesti servu oleks 42-line või vähemalt 32 ja rahvast täis siis käiks . Mulle meeldivad suured lahingud. Väikestes servudes käin siis kui olen heast liiga küllastunud ja vajan kadunud maitse ülesleidmiseks midagi vähem huvitavat. Aga tavaliselt valin Tvoreki, Obositii vms vahel. Kus lastakse järjest kõik mapid läbi.
Aga peale massilahingute on ka väiksemad lahingud omapärastel mappidel, minu lemmikud on kõik need, mis tuletavad meelde tormist surfiilma või crysise algset fluidumit . Ehh, see oli ikka kaif kui esimest korda single pleierit mängisin. siiamaani õhkan
_________
Täna õhtul kella viiest kuni hilisööni võib mind leida NH-st. Kui NH tühjeneb ööseks (aga loodetavasti mitte) lähen mõnda vene servusse.
_________
Keegi võiks teha mapi kus oleks mingi lõunamaine torm, vihm ja lained ja palmid ) |
NHski on viimasel ajal serveri täituvusega probleeme õhtutundidel.
Eile sai siiski natuke harjutatud, et oskused täitsa kaotsi ei läheks(kahjuks raskusi juba on ), kõigepealt NKs ja siis USAs kus algas alles tõesline lahing.
K/D ratio pole enam 4+/1 vaid 2/1 kuigi tiimitöö kohapealt on produktiivsus peaaegu säilinud.
Igatahes kui päevased tegemised tehtud saan, siis üritan ka õhtul ühineda.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
06.10.2009 15:16:39
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
NHski on viimasel ajal serveri täituvusega probleeme õhtutundidel. |
Ma tunnetan paranemist siiski, tänu sellele et pärast anarhiat on hakatud korda looma servus. Kõige arrogantsem ja ülbem mängija sai banni kah. Praegu on mõned NH klannikad asja jälle kätte võtnud, NH-Jay nimeline vms.
Aga sel tüübil on ka oma kiiks see tõstab hullult inimesi ümber. No krt tõsta enda klannikaid või neid kellel rank madal, aga miks sa tõstad vastase võtmemängijaid ja eriti teamleader enda tiimi.. antud juhul oli Koreas mina. Olin tunni jagu kõvasti rüganud, et kaotusseisust nõrgem tiim üles töötada, vahepeal tulid NH klannikad sisse, läks raskemaks aga sõdisime edasi ja asusime nukesid looma kui mind üle tõsteti. Ja väga alatul hetkel. Nägin sitaks vaeva et avastada ja ligi hiilida ref-trucile mis oli USA baasi taga mäele baasi-areasse paigutatud ja kasutati nukeautode jms vastu, ja siis kui ma olen sellest aparaadist ja seal RPG-ga kõmmutavatest tüüpidest mingi 10 m kaugusel ning hõõrun juba käsi et saate nüüd kui ma te refi-üle võtan, tõstetakse mind ümber.
Kas teeb südame täis? Teeb. No ütlesin tüübile et you home you rules rohkem ei julgenud, aga tuju oli null ja ega ma USA pärast ei viitsinud hingega ja kõike jõudu välja pannes enam mängida küll. Muidu siiski tundub see NH-Jay positiivne tegelane. St positiivset on rohkem
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.10.2009 19:58:58
|
|
|
Lähen NH-sse.Vaatan kas tumbuser on juba sees
EDIT:
Ei saanud.Tegin Eesti servus mängu:
Spoiler 
Siis lasin Ping filtrit lõdvemaks ja NH ilmus kah nimekirja.Igatahes Ping kehvem .Pidin kauem ootama kah kuni servusse sain.Liitusin US tiimi.Saime peksa korralikult.Õnneks tuli Happy Hour ja võtsin gunvtoli ja tegin taeva puhtaks .Siis jooksis arvuti kokku ja tagasi ei viitsinud minna
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
07.10.2009 08:29:46
|
|
|
Eile tegi Korea nii palju ref trucke, et neid puruks lasta enam ei jõudnud. Ja seda tegi mingi kolm matsi, ja nad toppisid neid kõikvõimatutesse kohtadesse. Sellepärast leiutasin uue võtte: lendan vtoliga ref trucki juurde, maandun ning võtan selle üle. Pärast kümnenda ülevõtmist läks lugemine sassi, aga arvan et ligi paarkümmend...võtsin isegi garaazis ja proto garaazis olevad üle. Lendasin Korea mäele kah, liginesin ilma gaasi andmata, seal võtsin ka üle, kõndisin snapri seljataha ja ei löönud maha vaid lükkasin kaljult alla ... Selline nali, lasen kaks laksu kuskil mapil ukerdavad kogend tüübi ref tanki pihta, see paneb punuma oma masinast...arvates et ajan teda taga. Mina aga maandun rahulikult ja võtan masina üle, ei kaota raketti võidan raha ja uue spawn punkti oma tiimile. Hull anarhistlik idee, tüüpide ajutegevus sellele järele ei jõudnud isegi mängu lõpuks kah mitte.
Ja sundisin peale hetkel meeldiva mängustiili - keegi aktiivselt ei liigutanud, kõik olid suht laisad. Nii kui Korea püüdis midagi aktiivselt teha (vtoli, nuket, tankirünnakut, liikus massilisetl kuskil suunas) surusin selle julmalt maha ja siis jäin jälle vaikseks ega lennanud ringi - otsisin trucke ja niisama vahtisin eri kohtadest kõrgelt, oma tiimi ma protos ei abistanud. Selle peale lõpetas Korea üldse massilise rünnaktegevuse ära. Ja nii istusid vastamisi kaks partisanigrupeeringut ning pidasid sissisõda ligi tund aega või isegi kauem. Keegi avalikult joosta ei julgenud. Kõik hiilisid ringi .
Kusjuures lõbus oli vahtida ja kiusata vastast. Ma isegi ei tapnud mitmeid vaid näitasin kõigiti et sa oled mu meelevallas - ja elu üle otsustan mina. Paljud tõstsid käed ja jäid lihtsalt vahtima kui said aru, et nemad vältimatut väärata ei suuda.
Loomulikult oli neid kellele minu härgamine vtoliga ei meeldinud. Sõimasid mis kole ja muud kurja tegid. Heh. Keskmisele mäele aeti näiteks kolm gauss autot üles ja kõik korraga tulistasid mu vtoli, kolm kurja sinist kiirt. See oli päris muljetavaldav ning sundis baasis varjuma. . Aga ma vaatasin kust laksud tulevad ja läksin karistasin neid.
Ja siis püüti lasta korraga kolm raketti, seda tehti lõpuks peaaegu kogu aeg. Kummaline aga mul õnnestus sellest tõrjest ikka ja jälle läbi lipsata ning lasin kaugelt lendu raketid mis siis märki tabasid. Ja AA vastu sain kah edukalt. Tähtis oli et esimene rakett ootamatult ja lähedalt pihta ning teised raketid nö "puusalt kõmmutades". Asi selles, et lähedal plahvatanud raketid ka annavad damaget ja lõhkemise ajal läheb AA sihik paigast ära....st sa ei tohi jääda sihtima kogend vastase puhul - see on pea kindel surm. Annad valimatult nagu kopter. Aga esimene rakett peab minema 100-ga pihta. Sest ka sinu vtol saab pihta ja kui alustatakse võrdsel ajal laskmist, siis kaotad.
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
07.10.2009 12:20:59
|
|
|
Spoiler 
|
ma vaatan mul nii koba vend 54 surma, 12 killi...
Egert |
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.10.2009 16:21:08
|
|
|
Spoiler 
|
ma vaatan mul nii koba vend 54 surma, 12 killi... |
No küllap tal pole eriti mängupraktikat kah.Pealegi paar head venda oli meil enamus mängust vastas+üks klannikas kah seega elu just kerge ei olnud.Ma suht julmalt ründasin igat vastast ja vahel tuli poole minuti jooksul 3-4 killi.Pealegi Plantation selline Infrantry map kah .Üks tüüp oli veel kaval cloackija ja teda polnud kunagi lihtne leida ega tappa.
Lõpuks vaatsin, kui vastastel oli tähelepanu hajunud võtsin tacgun-i ja kimasin US baasi poole.Üritati veel takistada aga nukesin ära
Täna söön ja NH-sse kuskil alates ~18:00
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
07.10.2009 21:00:32
|
|
|
Sai mängitud pisut NHs täna. Usa poolel ja igav ei olnud, lõpuks väsisin lihtsalt ära ja tulin tulema. Alguses ei saanud ennast käima, aga see läks poole h üle ja siis nautisin mängu ja pidevat nottimist. XNA tuli ka kohe alguses ja sai koostööd tehtud pisut.
ACEFACE(aka assface) mölises pidevalt teiste kallal ja muidu käis närvidele. Ära ka ei tahtnud minna kuigi kurtis et server läägab tema jaoks(kuigi tegelt mitte) jne
Sai ref truck hästi ära pargitud puu oksa peale
Spoiler 
Enda jaoks lõppseis
Spoiler 
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.10.2009 21:09:05
|
|
|
Jah see AcrFace käis pinda tõesti.Lisaks veel laskis mul mitu ref trucki sodiks seega vihale ajas küll
Lisaks mängu alguses Autoteambalance käis pinda
Korra sain VTOL-ile kahju ja maandusin, et parandama hakata aga väga veidralt jäin kinni :
Spoiler 
Ega Killerwave-lgi paremini läinud oma VTOL-ga
Spoiler 
Lõppskooriks jäigi see mis eelnevas postis näha.Tulin ka tulema.Pealegi PFY71 klannikad tulid ja hakkasid meie tiimi rapsima
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
07.10.2009 21:20:14
|
|
|
Tegin ka korra vtoli ja jäingi kinni sinna, väga veider värk. Ei liikunud grammigi.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.10.2009 21:21:53
|
|
|
Mina sain küll VTOL-st välja aga liigutada ei saanud ega midagi .Ainus võimalus oligi suicide
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
08.10.2009 16:25:49
|
|
|
Sai ref truck hästi ära pargitud puu oksa peale |
Need sellised lahedad kohad. . Mul oli ükskord mingi kokkupõrge ja siis bugi tulemusel lendasin oma ref truciga proto katusele. Vastasel oli mõnda aega hämming, et kust vaenlane sisse imbub.
Muide, paar korda olen NH-s nüüd viimasel ajal avastanud sellise bugi, et istud kodubaasis autosse ja oled plaks telepordiga protos asuvas autos mis pargitud vastu seina proto sammaste alla. Justnimelt seda panin tähele mitu korda, et sammaste alla sattusin järjest. Aga ei mäleta mis autosse tuli kodus istuda. Ma kahtlustan, et keegi kasutab säherdust bugi enda tarvis ja olen paar korda koperdanud selle otsa. Võiks ära mainida kusagil....
See vtolisse kinnijäämine on jah neetult tobe. Välja saab kahte moodi, kas võtad ja teed võileiva ca 15 min, ning selle aja peale kaob vtol ära ning saad mingi raha nutsu või lased kellelgi tankiga aparaati rammida. Kui mõlemat kasutada ei taha siis on võimalik ka korra välja jalutada ja uuesti servusse sisse----------------------------
-----ma nüüd NH-sse kohe.
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
egert
Kreisi kasutaja

|
08.10.2009 23:06:18
|
|
|
jeeshh, arvuti lõpuks koos. Nüüd tahaks siis Warsi pelada
Egert |
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
08.10.2009 23:36:55
|
|
|
jeeshh, arvuti lõpuks koos. Nüüd tahaks siis Warsi pelada  |
Nägin sind vist korra NHs kus ise hetkeks ka olin.
Lahkusin kuna uni ja mäng kippus käes ära minema, mingid jorsid omast tiimist harrastasid TK ja muud BSi.
Üks vana tegi sellise triki -->
Tegi üsna mitu REF aparaati ja ladus need kõik pildi tarvis ritta ning pärast tegi kõik lahti et rahvas need laiali veaks. Pärast oli mitukümmend ref trucki, reftanki ja muud säärast mööda mappi laiali. Seega üle 20 spawnpointi. Päris muhe
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.10.2009 01:12:44
|
|
|
Üks vana tegi sellise triki -->
Tegi üsna mitu REF aparaati ja ladus need kõik pildi tarvis ritta ning pärast tegi kõik lahti et rahvas need laiali veaks. Pärast oli mitukümmend ref trucki, reftanki ja muud säärast mööda mappi laiali. Seega üle 20 spawnpointi. Päris muhe  |
See vend on mu jumal nüüdsest
Ei viitsinud korralikult lugeda aga sain 34 tükki
Arvestades ref truckide hinnaks 150 tükk siis see teeb:
10x150=1500
Spawnicv-d ja spwnapc-d:
15x250=3750
Spawnasv-d(pole ise ühtegi teinud seega 200 tükk?):
9x200=1800
Kokku=7050
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.10.2009 07:20:18
|
|
|
No kogu raha läks tal sinna. JA ega see 7k polegi suur raha eriti kui kõrgem ränk. Jooksvalt tekib kiirelt seda. Eks ta nägi vist kaua vaeva ka sellega.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|