Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
hääli kokku : 10 |
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
30.09.2009 18:17:28
|
|
|
Täna NH-sse.Vist alates 20:00
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.10.2009 01:53:18
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
eile mängisin koreas ning olin aktiivne kuni üks tiimikaaslastest hakkas lollitama ja hävitas ära mu ref tanki. Ytlesin, et kui ta uut kohe ei tee ja kohale ei aseta, siis mina hakkan campima ning ei liiguta tiimi heaks lillegi. Kohe sai vastane ülekaalu ja seda ei suudetud murda.
Teatasin, et annan alla, aga nukesid ei tulnudki ning vahetasin tiimi et uurida kas see on siis tõesti raske teha. Ei olnud kui mitte arvestada seda et Killerwave tulistas minu AA-d kui olin nukega roninud masinasse. Vastasin siis ja tema aparaat läks katki. Sain ka ühe nuke lastud hq peale, pärast mida läksin ää
Statid tulid väga head, eriti kui arvestada, et mängisin ilma soundita |
Sound alati puudu, selle vastu aitab käsklus( s_soundenable 0 ja kohe otsa s_soundenable 1 võiks kohe makro alla panna), alati ei viitsi sisse taguda. aga see selleks.
Muide las mäng jookseb, kohe kui teie ülekaalukalt meid omate siis kõik ok ja mingit nukemist pole ning siis kui meie ülekaalu saame siis vingutakse et miks ei nuketa ja ära ei lõpetata. no anna olla. Lase mängul kulgeda, miks on vaja KOHE UUT MÄNGU. >Võtab üks, kaotab teine ja vastupidi ning niimoodi tunnde ja tunde. Why not? Tahad kiiret mängu vahestust RONI mingisse default sätetega servusse, iga tunni tagant saad oma tahrmise. KRT ei jaksa seda vingumist enam kuulata.
___
Oli vaja torkima tulla? POh mul raha oli aga asi põhimõttes ja mill jäi puudu sinu eemaldamisest sealt. Tõsiselt ebameeldiv kogemus kui aus olla....
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.10.2009 02:06:02
|
|
|
Sai täna pikem mäng tehtud.Kuskil keskel või pigem lõpupoole liitus Killerwave kah
Algus oli jama sest servu restart oli olnud(see oli kuskil ~20:30 paiku vist) ja rahvast oli väga vähe.Õnneks mida aeg edasi seda rohkem tuli.Alguses vorpisin siis nii julmalt ref trucke teha, et vaenlane ei jõudnud nii kiiresti äragi hävitada .Pildil on ainuüksi 6tk minu omad.Kokku tuli mängupeale neid 30+ kindlasti.Lõpus ma enam ei viitsinud.
Spoiler 
Kindraliks sain siis otsustasin lendamist harjutada(asi milles ma suht kehvapoolne olen tegelikult).Õnneks NH Scarface pani vahepeal mõned helid kah baasi ja sai ka neid proovitud, et asi päris meelest ei läheks
Enamasti siiski lõpupoole VTOL-ga aga ega seal surmi tuli rohkem kui kille...
Spoiler 
Spoiler 
Päris lõpus aitasin ka Killerwave nukega mäe otsa US HQ nukema.Korra õnnestus aga teine kord võtta AA D4 juurest meid alla enne kui mäeotsa jõudsime ja edasi lõpetasid tiimikaaslased juba mängu
Lõppskooriks jäi see.Arvestades kehva fps-i siis enamasti tulen NH-s omadega nulli seega keskmine tulemus :
Spoiler 
EDIT:
Vastastiimis olid tugevad Dijon klannikad seega ega see mäng miski meelakkumine polnud meie tiimile.Meie HQ sai kah ikka 5-6 täistabamust Nukega
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.10.2009 08:21:15
|
|
|
Mäng oli tõesti üsna raske, meie omad küll lidusid ringi kuid surid kohe, puudus ühtusus, mis lõpus õnneks tekkis ning tänu millele me paari katse järel proto ala endale saime. Ning siis tuli ka ausalt välja teenitud võit meie õuele.
KUI Mängu tulin siis sattusin kohe granaatide otsa kõigis võimalikes bunkrites, ehmatas ära küll ning ajas pisut vihale... :$ Võtsion end kokku ja asusin ref trucke vorpima ning vastaste omi hävitama mida leidus mingil momendil iga nurga peal.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.10.2009 15:21:54
|
|
|
Mul on igav.Lähen NH-sse
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
01.10.2009 16:18:15
|
|
|
Mul ka igav, joinin kohe
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
01.10.2009 16:30:43
|
|
|
lockdown92 kirjutas: |
Mul ka igav, joinin kohe  |
chat
ma ka kohe....
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
01.10.2009 18:17:45
|
|
|
Chat?
Alles praegu sain kõik asjad sisse, kohe olen sees.
E: Kokku jooksis :'(
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.10.2009 19:53:02
|
|
|
Jama mäng täna.Camperid,noobid,baseraperid jne
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.10.2009 19:53:46
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Jama mäng täna.Camperid,noobid,baseraperid jne  |
MA tulen varsti, ehk siis parem seis ja kui ei ole siis ronin ultragamingusse.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
01.10.2009 20:26:18
|
|
|
Päris baserape oli küll jah, vtolid tiirutasid päris kaua seal meie peade kohal. Siis võtsin AA ja lahmisin näkku. Kahju ainult, et nukejaid nii palju oli - lõpuks tuli Happy Hour ka ja kõik ostsid nuked. Lõppeski kaotusega...
Spoiler 
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
01.10.2009 23:52:19
|
|
|
Vaenlane oli kuri ja mina kaotasin närvid.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marko233
HV vaatleja
|
01.10.2009 23:58:29
|
|
|
Kas selleks et mängida Crysist onlines peab olema originaal versioon v saab ka crackitud versiooniga ? Kui ei, siis kas Hamatchiga LANis on võimalik? Ning kas multiplayeris on suva, kumma mänguga sisse logid - Crysis v C.Warhead ?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
02.10.2009 07:27:07
|
|
|
Marko233 kirjutas: |
Kas selleks et mängida Crysist onlines peab olema originaal versioon v saab ka crackitud versiooniga ? Kui ei, siis kas Hamatchiga LANis on võimalik? Ning kas multiplayeris on suva, kumma mänguga sisse logid - Crysis v C.Warhead ? |
Ega ainult originaaliga mängitaksegi ju
Crysis -> vanem MP ja SP
WARS -> uuem MP + WARhead -> uued SP missioonid.
Kõik kolm on eraldi seisvad mängud ning warhead lihtsalt SP.
Tahad MPd mängida, vali WARS, vanema crysise mp on suht välja surnud nüüdseks.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
02.10.2009 16:29:06
|
|
|
Nii mul nüüd uuesti quad. Saab jälle normaalselt mängima hakata.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
1 :: |
201 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.10.2009 16:44:12
|
|
|
Rohkem loeb prosest mitte tuumadest.Ega üle 3 niikuinii ära ei kasuta mäng ise
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
02.10.2009 17:02:27
|
|
|
Rohkem loeb prosest mitte tuumadest.Ega üle 3 niikuinii ära ei kasuta mäng ise  |
No kui võrrelda näiteks e5200@3ghz ja e8400@3ghz siis e8400 tegi pika puuga ära ikka. Ja quadiga sai ikka juurde küll võrreldes siis e8400@3ghz ja Q9650@3ghz
|
|
   |
201 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.10.2009 17:22:52
|
|
|
otto123 kirjutas: |
Rohkem loeb prosest mitte tuumadest.Ega üle 3 niikuinii ära ei kasuta mäng ise  |
No kui võrrelda näiteks e5200@3ghz ja e8400@3ghz siis e8400 tegi pika puuga ära ikka. Ja quadiga sai ikka juurde küll võrreldes siis e8400@3ghz ja Q9650@3ghz  |
Ei sellega täitsa nõus, et 8400 teeb pika puuga E5200-le ära aga 8400-->Q9650 pole enam nii suurt kiirusehüpet.Samas tulevikku silmas pidades iga kell Quad
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
02.10.2009 17:31:10
|
|
|
Aga vot, mis me ikka möliseme oma riist...varast, lähme rebime pilusid parem
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Otto E.
HV veteran
|
02.10.2009 17:44:04
|
|
|
Viitsib siis keegi? ja mis servus?
|
|
   |
201 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
02.10.2009 22:48:03
|
|
|
Esimene mäng kaotus. Ott ja Lockdown lasid jalga, mina jõin karika lõpuni. Teine mäng Korea alguses ärples, sama tiim oli neil, aga olin end soojaks mänginud ja USA võitis. Olin maa peal ning peksin vastast protost ja warist välja ja lasin tanke ja vtole. Edukalt, 1/5 surmade võitude tase.
See on nii kummaline: selle asemel et aktiivselt rünnata ning julgelt peale minna, passitakse ning lastakse vastasel jõuda oma punkrini. Siis aga saabub mingi kangelas-tuhin ja lubatakse ennast kümneid kordi maha tppa, selle asemel et taanduda, võtta ref truckid ja tulla uuesti peale kui vastane on punkri ümbert laiali jooksnud.
Ma võtsin esimene mäng üksinda neli korda punkri ära ja oleks rahvas tulnud siis sealt ründama protot, ei. Enamus passis seal c 7-s või roomas mööda kaljuservasi. Ja kui vahepeal hakkaski rahvas spawnima protos, siis enamus olid arad mehed ei julgenud punkri juurest kuskile eriti peale minna. Julgemad läksid peale aga pidid vastaste massile alla vanduma. Arad surid ka aga veidi hiljem kui vastane jõudis punkrini välja ja seda rappima asus.
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
02.10.2009 23:45:01
|
|
|
Marko233 kirjutas: |
Kas selleks et mängida Crysist onlines peab olema originaal versioon v saab ka crackitud versiooniga ? Kui ei, siis kas Hamatchiga LANis on võimalik? Ning kas multiplayeris on suva, kumma mänguga sisse logid - Crysis v C.Warhead ? |
eesti servusse on võimalik siseneda ka nö crackitud versiooniga...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
03.10.2009 00:12:27
|
|
|
Esimene mäng kaotus. Ott ja Lockdown lasid jalga, mina jõin karika lõpuni. |
hehee, ära kogu kuulsust endale võta, mina püsisin esimese mängu lõpuni ilusti
Siis peale restarti ei viitsinud enam ja kadusin eesti serverisse, kus rappisin julmalt kõiki
ping-i vahe on täiesti tuntav, NH-s on julmad jõnksud sees, eesti omal on täiesti sile nagu siid.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.10.2009 01:08:53
|
|
|
See on nii kummaline: selle asemel et aktiivselt rünnata ning julgelt peale minna |
Tulemus on see,et ei mõtle korralikult asja läbi hulk mõttetid surmi läheb kirja.Selleks, et see toimiks peab kogu tiim sellise mõttelaadiga olema.Või vähemalt enamus kes siis hoiavad vaenlast tapmisega ametis senikaua kui "shadow" tiim hiilib ja vaikselt nt E3 punkri ära võtab
passitakse ning lastakse vastasel jõuda oma punkrini. Siis aga saabub mingi kangelas-tuhin ja lubatakse ennast kümneid kordi maha tppa, |
See on tõesti loll aga vahel mida nimetad sina passimiseks on lihtsalt tule all olemine.Ega kaugele ei hiili kui vastastel radar skänner ja kümmekond meest rapib punkrit samal ajal.Vahel tuleb lihtsalt piir tõmmata ja öelda...aitab ning spawnida rünnaku all mitteolevasse punkrisse,et siis värske strateegiaga vaenalast õõnestama asuda
selle asemel et taanduda, võtta ref truckid ja tulla uuesti peale kui vastane on punkri ümbert laiali jooksnud. |
Just.Ref truck on minumeelest üks alahinnatumaid relvi selles mängus.Koos radar skänneriga .See kui sul on ikka ref truck iga energiasaidi juures ja sured saad sinna spawnida ja energia tagasi võtta+Bonus annab tiimile energiakogumises ikka märgatava eelise võrreldes tiimiga kes jookseb pea laiali mööda mappi ja võtab saidid tagasi, et need 2 min hiljem uuesti kaotada
Märkasin siiski, et sa ei saanud ükspäev ise ühest mänguelemendist aru kui süüdistasid mind proto mitteründamises.
Nimelt ma olin ainuke tiimiliige kes üritas meie tiimile energiat koguda.Sina muudkui käskisid protot rünnata ja kui ma ütlesin, et ma kogun energiat siis vastasid mängu süüvimata:kellele?.vaenlasele või?
Ausalt ei oodanud absoluutselt sellist kommentaari ja seda veel sinu käest .Mis suurt kasu on proto ründamisest kui kogu energia on vaenlase käes?.Vastus on suur 0
Eriti siis kui kasvõi üksainus tiimiliige ei tegele energia kogumisega
Hea näide oli ühest teisest mängust(võis ka sama mäng olla ei mäleta nii täpselt) kui ma võtsin D6 ja E5 energia meie tiimile ja teie ründasite ja vallutasite edukalt proto.Vot see on koostöö mis viib eduka lõpuni mitte lõputu proto ründamine terve tiimiga
Kui tahad vastu öelda,et oleksid peale proto vallutamist(mida tollal muidugi ei juhtunud) läinud energiasaite vallutama siis sorry aga mis kasu sellest oleks olnud?.Tiim oleks mapi peale laiali jooksnud ja vastased oleks kerge vaevaga jälle proto tagasi võtnud ja tiim oleks jälle nullis olnud tagasi
Strateegiliselt mitte ainult ei tule mõelda vaid peab mõtlema, et iga mängu võita.Arutu tormamine pea ees tulle ja tiimikaaslaste selle mittetegemise eest kirumine pole kahjuks kõige viljakam tegevus
Kukkus kriitiline post välja aga mul oli palju meelel
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
03.10.2009 13:37:06
|
|
|
Nagu öeldakse, vaidluses sünnib tõde ja õige ka. Mina toetan sind energia küsimuses ja sina oled päri et ilma ref trucita pole mõtet selles süsteemis üldse ringi ajada. On hea kui kõik energiad on sinu käes, see sunnib vastast protost väljuma. Ma tihti ise proovin energiaid hõljuki või AA tankiga (kui vtol on yleval) võtta kui vastne on end protosse barrikadeerinud ja omab paari hästi valvsat tiimimängijat.
Samas on mul tunne et kui rahvast on servus tosinajagu, siis tuleb pigem keskenduda proto hoidmisele ja hingetõmbepausi ajal võtta üks või mõned energiad tagasi ning mitte mingi hinna eest proovida c7 vallutada kuigi ahvatlus on suur. Sest vähema arvu mängijate korral kui 2 läheb mööda energiaid ja c7-sse, on ülekaal rängem (võrdle suhteid 2-4 ja 20-22) ja see tähendab kaotust. Antud mängus kärvasin seal järjest mina, kuna proovisin kaitsta mõlemaid punkreid ja kaitsta objekte ja lasta õhku vastase ref-e, mida vastane pidevalt kohale vedas ja võitlesin seisus - kaks versus neli enamuse aega.
Pealetungimise taktikates võiksime aga üksteiselt eeskuju võtta. Sina arvad et tule all peaks tagasi end hoidma, mina leian et kvantiteediga lööb kvaliteeti s.o. rohkem surma aga rohkem edu. Küllap on tõde aga seal kusagil vahepeal nagu lauluski öeldakse: esimesed heidetakse, tagumised tapetakse, keskmised kodu tulevad. Vahest on nii, et kui pikem retk mingiśse punkti, tuleb olla ettevaatlikum, et ei oleks aja kulutus asjata ja kui vaja saja meetri kaugusel kedagi kustutada siis tasub pigem söösta.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |