Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
antonio1
HV vaatleja
|
14.11.2008 00:46:02
Popcornhour A-110 Media Tank |
|
|
http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog&task=info&item_id=6&main_id=0&category_id=
Selle kohta päris oma teemat ei ole, vähemasti ma ei leidnud. Ei ole ka nagu päris õiget alajaotust, kuhu seda teemat teha. Võiks olla mingi alajaotus dvd, kodukino meedia jms mängijate jaoks. Vabandan ette kui olen nüüd eksinud oma jutuga.
Nüüd asjast: sai soetatud selline aparaat, tekkis kohe üks küsimus:
1. Kuidas saada mängima arvutis väljajagatud kõvakettal asuvad filmid?
Kodune süsteem koosneb kahest xp arvutist, millel osad kettad jagatud ja need omavahel töötavad. Nett on elioni kodulahendus ja ruuter ilma wifita variant. Popcornil hetkel kõvaketast sees pole. Kuidas peaks toimima?
Kui keegi teab, ehk jagab teadmisi. Tänud!
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
16.11.2008 00:40:02
Re: Popcornhour A-110 Media Tank |
|
|
antonio1 kirjutas: |
...1. Kuidas saada mängima arvutis väljajagatud kõvakettal asuvad filmid?...
|
Navigeerid nimekirjas kõvakettal oleva filmi peale ja vajutad Enter nuppu. Muud müstikat polegi.
Kui film on avi, mkv, iso või mõne muu laiendiga failina siis tuleb valida vastav fail.
Kui film on näiteks dvd-lt pärineva video_ts kataloogina siis kataloogi valimisel saab ise aru, et on vaja asi mängima panna.
Kui filmi juures on mingid vales formaadis tiitrid, siis võib süsteem segastel tingimustel kokku joosta.
...Popcornil hetkel kõvaketast sees pole....
|
See minu jaoks arusaamatu. Mul püsis popcorn sellises olekus umbes 27 minutit.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
16.11.2008 19:49:48
Re: Popcornhour A-110 Media Tank |
|
|
wiinanina kirjutas: |
...1. Kuidas saada mängima arvutis väljajagatud kõvakettal asuvad filmid?...
|
Navigeerid nimekirjas kõvakettal oleva filmi peale ja vajutad Enter nuppu. |
Sellest saan aru, mängib ilusti nii USB pulgalt kui väliselt kettalt, mis on otse ühendatud popcorni USB porti. Probleem on minu jaoks tööle saada arvuti (Win XP) kettal asuvaid faile. Hetkel ma ei oska seda aparaati seadistada selliselt, et koduses võrgus teda arvutiga näeksin. Seda lehte
http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/Main_Page#Do_I_get_a_confirmation_email_after_signing_up_at_the_Popcorn_Hour_website.3F
lugedes sain kinnitust, et peaks ikkagi saama selle aparaadiga mängida koduses võrgus väljajagatud ketastel asuvat meediat. Ehk keegi targem viitsib siia panna step by step õpetuse maakeeli, et üle võrgu mängimise tööle saaksin. Oleksin väga tänulik.
...Popcornil hetkel kõvaketast sees pole....
|
See minu jaoks arusaamatu. Mul püsis popcorn sellises olekus umbes 27 minutit. |
Mis siin ikka arusaamatut, tahan panna sinna 1TB ketta, aga kõike korraga ei saa lubada. Ehk jõuluvana toob;) Siinkohal võiks targemad kettavaliku osas soovitusi jagada, et oleks vaikne ja kiire..ja kuumaks ei tohi vist ka minna.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
17.11.2008 01:36:11
|
|
|
Setup -> network share -> add ->
share name -> kirjutad mida soovid (näiteks porgandimahl)
url -> smb://192.168.1.147/wiinanina (aadressi asendad oma arvuti aadressiga ja kataloogi nimega)
user name -> sedanime peaksid ise teadma
password -> seal ei saa samuti abiks olla
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
17.11.2008 01:40:01
|
|
|
1. Arvuti IP saan ruuteri lehelt? (Elioni kodulahendus mul)
2. Kui mul on terve üks ketas, kus ainult filmid, välja jagatud, siis panen selle ketta nime?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
17.11.2008 01:46:02
|
|
|
1. start -> run -> cmd
ipconfig
seal ipv4 aadress kirjas
elioni lahendustest ei tea. võib-olla ka seal ruuteri lehtedel kusagil näha.
2. sul ju jagamisel nimi ette öeldud
vaata, mis nimi teisest arvutist paistab
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
18.11.2008 02:52:35
|
|
|
Sain tööle, aitähh wiinanina
EDIT: Kõik töötab, aga probleem on selles, et 1080p (1920x800 .mkv) materjali korralikult üle võrgu ei mängi. Jõnksutab ja venitab jõhkralt, nagu vana arvuti. Panen välise ketta sama asjaga otse järgi on kõik ok. Kus kitsaskoht võib olla? Ruuter?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
18.11.2008 16:05:29
|
|
|
....Kõik töötab, aga probleem on selles, et 1080p (1920x800 .mkv) materjali korralikult üle võrgu ei mängi. Jõnksutab ja venitab jõhkralt, nagu vana arvuti. Panen välise ketta sama asjaga otse järgi on kõik ok. Kus kitsaskoht võib olla? Ruuter? |
Mul pole sellist probleemi esinenud. Sellise striimi kiirus kõigub tavaliselt 5..15 Mbps kandis. Suvaline viimase 10 aasta jooksu toodetud ruuter peaks selle läbi laskma. teise proovimine muidugi ei sega, kui võimalus on.
Vaata parem, kas sul võrgukaablid ja otsikud korras. Saasta puhul võib mõni seade kiiruse 10 megabiti peale kokku leppida. Kas arvuti võrgukaart pole vägisi 10 megabiti peale tööle pandud. Millega arvuti samal ajal tegeleb. Kas väljalülitatud viirusetõrjega kaob probleem ära. Kas IDE ketas pole kogemata PIO modes tööle hakanud. jne jne jne.
Jõudu
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
18.11.2008 16:55:51
|
|
|
....Kõik töötab, aga probleem on selles, et 1080p (1920x800 .mkv) materjali korralikult üle võrgu ei mängi. Jõnksutab ja venitab jõhkralt, nagu vana arvuti. Panen välise ketta sama asjaga otse järgi on kõik ok. Kus kitsaskoht võib olla? Ruuter? |
Mul pole sellist probleemi esinenud. Sellise striimi kiirus kõigub tavaliselt 5..15 Mbps kandis. Suvaline viimase 10 aasta jooksu toodetud ruuter peaks selle läbi laskma. teise proovimine muidugi ei sega, kui võimalus on.
Vaata parem, kas sul võrgukaablid ja otsikud korras. Saasta puhul võib mõni seade kiiruse 10 megabiti peale kokku leppida. Kas arvuti võrgukaart pole vägisi 10 megabiti peale tööle pandud. Millega arvuti samal ajal tegeleb. Kas väljalülitatud viirusetõrjega kaob probleem ära. Kas IDE ketas pole kogemata PIO modes tööle hakanud. jne jne jne.
Jõudu  |
Network connectioni alt vaadates on kiirus 100 Mbps, kogu maja võrgu tegin sel suvel (igast toast cat5 ühte kohta kokku, kus ruuter. muud moodi ma teda katsetada ei oska, kui et arvutiga olen kõik punktid läbi proovinud, et netti saab. Võrgukaardid arvutitel kõik 10/100Mbps. Arvuti ja popcorni vahelise kaabli pikkus max 17m(arvuti>cat5 7m>ruuter>cat5 10m>popcorn) Kas on olemas mingit programmi koduse võrgu erinevate punktide vahelise kiiruse testimiseks? Teist ruuterit mul pole et proovida.
EDIT: arvuti, milles need .mkv failid on pole ise suuteline neid korralikult esitama, tegu on vana rondiga. Kas seal äkki on konks?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
18.11.2008 21:24:07
|
|
|
Jõudu  |
Network connectioni alt vaadates on kiirus 100 Mbps, kogu maja võrgu tegin sel suvel (igast toast cat5 ühte kohta kokku, kus ruuter. muud moodi ma teda katsetada ei oska, kui et arvutiga olen kõik punktid läbi proovinud, et netti saab. Võrgukaardid arvutitel kõik 10/100Mbps. Arvuti ja popcorni vahelise kaabli pikkus max 17m(arvuti>cat5 7m>ruuter>cat5 10m>popcorn) Kas on olemas mingit programmi koduse võrgu erinevate punktide vahelise kiiruse testimiseks? Teist ruuterit mul pole et proovida.
EDIT: arvuti, milles need .mkv failid on pole ise suuteline neid korralikult esitama, tegu on vana rondiga. Kas seal äkki on konks? |
kontrolli testriga kaablid üle, v-olla ühes kaablis üks karv mängib. sellest piisab täiesti, et asja hukka keerata. kui kaablid on ok, siis vaata järgmiseks, ega andmekaablid voolukaablitega kusagil pikalt koos ei jookse. vahel on nii, et power 'karjub' data-le 'sisse' (mul vedasid 'keenjused' kodus cat5 seina sisse miski kuue meetri ulatuses voolukaablitega kokku, kui mind ennast vaatamas ei olnud. dsl sellest üle karjuda ei jaksanud, eeter õnneks käib). siis jah, võrgukaartide/-portide konf üle vaadata, ega kusagil ole midagi 'jõuga ära kohitud', näiteks ruuteris choking või traffic shaping switch-i portidel peal. samas v-olla mõni paar töötab käsitisi etteantud parameetritega paremini: näiteks kaardile ütled 100/fd ja selle vastas olevale pordile auto ning kõik on kena.
niiet, näppimise/katsetamise teema.
pleikariga oli mul selline lugu, et üle wifi mängiti asju ilusti, üle sajase eetri tuli tunni jooksul ikka üks pisike jõnks sisse ning üle gigase eetri on kõik jälle kombes. puhverdamise teema ilmselt. v-olla siingi sama lugu?
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
antonio1
HV vaatleja
|
29.11.2008 17:29:43
|
|
|
kaableid uurides selgus, et popcorni ja seinapesa vahel oli crossed cable. vahetasin selle ära, nüüd mängib 720p videot üle võrgu max 1 minuti, siis hakkab jõnksutama..eks uurin edasi.
Edit: nüüd kõik ok. 1080p tuleb ilusti üle võrgu. kartsin juba, et popcorni võrguosa vigane, aga kaabelduses oli ikka kala.
EDIT2: Nüüd uus mure, mida ise lahendada ei oska. Kui vaatan .mkv filmi, millel on sisse pandud inglise keelsed subtiitrid, siis ma ei saa vahetada neid kuidagi eesti omade vastu, mille olen ise filmiga ühte kausta pannud. Sub.-idel nimed sarnased, see viga ei ole. Lihtsalt ta ei paku selles osas muud valikut kui sub on või off.
Oskab keegi nõu anda?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
14.07.2009 10:34:22
|
|
|
ei mängi kahjuks selliseid audiot
Dolby True HD
DTS HD HRA
DTS HD MA
blu-rayd mängides
+bitrade hüppab ca 23Mb/s kanti, hakkab võnkuma ja jookseb kokku...mis põhjuseks võib olla? tegu ca 13GB suuruse .mkv failiga
kas keegi saaks ca 11-17GB suuruseid nt. EuReKA .mkv-sid proovida, kuidas neil jooksevad need filmid, või ükskõik millist alates 10GB FULL HD filmi?
|
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
suspert
HV vaatleja
|
26.09.2009 14:59:22
|
|
|
Kas keegi oskab kommenteerida popcorni ja win 7 - me kooslust. Enda oskused said otsa nende ühildamisega. Olen aru saanud sellest, et popcornil on sees Workgroup aga win 7-mel Homegroup. On selles kala? Kuidas seda muuta saaks?
Osad failid tulevad läbi - arvuti omad, aga need mis sharingusse panen - need ei tule.
On äkki kellelgi anaoogseid probleeme olnud?
Tänud ette.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
26.09.2009 19:32:16
|
|
|
NB! Popcorn Hour 110 ei mängi 1080p .mkv-sid, mille bitrade hüppab ca 10-20mb kanti. Sellest probleemist sai popcorn hour supportiga suheldud ja sellisele probleemile lahendust pole leitud. kiibistiku viga pidi olema.
lihtsalt lisateateks.
|
|
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
29.09.2009 15:53:05
|
|
|
noxton kirjutas: |
NB! Popcorn Hour 110 ei mängi 1080p .mkv-sid, mille bitrade hüppab ca 10-20mb kanti. Sellest probleemist sai popcorn hour supportiga suheldud ja sellisele probleemile lahendust pole leitud. kiibistiku viga pidi olema.
lihtsalt lisateateks. |
Oota, misasja?
Bitrate info saan kätte "Info" nuppu 2x vajutades?
|
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
29.09.2009 18:53:04
|
|
|
saimre, jeb, seal näha hetke bitradet pildi edastamisel.
|
|
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
29.09.2009 20:45:22
|
|
|
saimre, jeb, seal näha hetke bitradet pildi edastamisel. |
Olen endal näinud max 33 mega. Hakkimist ei täheldanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
30.09.2009 14:20:57
|
|
|
saimre, .mkv-d? .ts ja .m2ts nendel bitrade ca 45mb ja kõik ok, ainult hääl maha jäänud.
|
|
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
01.10.2009 12:18:28
|
|
|
saimre, .mkv-d? .ts ja .m2ts nendel bitrade ca 45mb ja kõik ok, ainult hääl maha jäänud. |
mkv jah. Paraku konkreetse faili nime ei mäleta enam. Pole ka ammu piilunud seda infot. Alguses oli põnev vaadata
|
|
tagasi üles |
|
 |
noxton
HV Guru

|
01.10.2009 12:48:51
|
|
|
saimre, EuReKa release oled proovinud? need mingi 11-17GB suurused .mkv-d
Mind kohe huvitab, sest low bitradega .mkv-d töötavad.
|
|
   |
169 |
|
tagasi üles |
|
 |
saimre
HV vaatleja
|
07.10.2009 11:00:44
|
|
|
saimre, EuReKa release oled proovinud? need mingi 11-17GB suurused .mkv-d
Mind kohe huvitab, sest low bitradega .mkv-d töötavad. |
Ei ole paraku. Anna mõni suunav link, proovin järgmise nädala alguses katsetada.
Edit: Nädalavahetusel jälgisin natukene seda. Max, mis nägin oli 44 mega , mkv .
Edit2:
Ega keegi pole DBV-T tuge tööle saanud enda omal?
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=26368&page=1&highlight="TV-Jukebox"
|
|
tagasi üles |
|
 |
|