Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Psych0
HV veteran
Psych0

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.09.2009 22:31:26 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
olen nüüdseks viiendat päeva esmakordne vista kasutaja, ostsin esmaspäeval uue sülearvuti, vistat pole enne kunagi kasutanud.

esimesed kolm päeva olid normaalsed - tundus normaalne, sai väga hästi kohandada igasuguseid seadeid.
neljandal päeval tekkis kerge hämming mõningate funktsioonide käitumise või funktsioonide puudumise üle.
viiendal päeval, täna, olen juba põhjalikult ärritunud. täna nimelt tõin oma eelmisest arvutist üle kõik failid. ja sain sellest ühe k*radi peavalu. märksõnaks on "windows explorer". up-nupu kasutamise võimaluse likvideerimine on vist sajandi mõttetuim uuendus. päeva lõpuks on hetkel väga tugev tunne, et tahaks XP-d tagasi.

Kui xp on prostituut, siis vista on ilus ratastoolis prostituut icon_sad.gif. Ise olen väga rahul, et xp tagasi peale lasin.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 12.09.2009 22:32:57 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
dvd vader kirjutas:
olen nüüdseks viiendat päeva esmakordne vista kasutaja, ostsin esmaspäeval uue sülearvuti, vistat pole enne kunagi kasutanud.

esimesed kolm päeva olid normaalsed - tundus normaalne, sai väga hästi kohandada igasuguseid seadeid.
neljandal päeval tekkis kerge hämming mõningate funktsioonide käitumise või funktsioonide puudumise üle.
viiendal päeval, täna, olen juba põhjalikult ärritunud. täna nimelt tõin oma eelmisest arvutist üle kõik failid. ja sain sellest ühe k*radi peavalu. märksõnaks on "windows explorer". up-nupu kasutamise võimaluse likvideerimine on vist sajandi mõttetuim uuendus. päeva lõpuks on hetkel väga tugev tunne, et tahaks XP-d tagasi.

Kui xp on prostituut, siis vista on ilus ratastoolis prostituut icon_sad.gif. Ise olen väga rahul, et xp tagasi peale lasin.

ma ei läheks elu sees xp peale tagasi, vista ja w7 tohtult mugavamad ja ilusamad. icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.09.2009 22:36:24 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:

Tegelikult Up võimalus pole kuhugi kadunud.Lihtsalt nupp on ära võetud ja isikliku arvamuse kohaselt on praegune variant isegi mugavam thumbs_up.gif

Nimelt alates Vistast on exploreris kasutusel Breadcrumbs süsteem navigeerimisel.Kui see endale selgeks teha on see kiirem kui up nupp icon_wink.gif .nt Up nupuga võid hüpata korraga 1 kaust tagasi aga breadcrumb-iga võid tagasi hüpata kasvõi 10 või 20 kausta ühe nupuvajutusega.Brausida kausta enne sinna hüppamist või hüpata tagasi,teha toiming ja back nupuga kohe jälle eelnevasse kausta tagasi hüpata.See on harjumuse asi icon_exclaim.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Inglise keelt oskad siis siin rohkem juttu:
http://www.vistax64.com/tutorials/82251-windows-explorer-address-bar.html
http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6116684.html
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 12.09.2009 22:52:37 vasta tsitaadiga

tomorrow, probleem on selles, et miks peaks kasutaja end ümber harjutama? kui ma olen mitu aastat kasutanud up-nuppu, siis ma tahan kasutada ka edaspidi up-nuppu. need muud võimalused on ju väga toredad muidugi ja kui vaja peaks olema navigeerida teistmoodi, siis seda ka kasutan. aga see ei tähenda, et tuleks vana võimalus üldse ära võtta.

up-nupu puudumise probleem on eelkõige see, et kui XP-s saab liikuda taseme võrra ülespoole nupuvajutusega täpselt samas kohas täpselt sama sümboliga nupule, siis vistas tuleb sama tulemuse saavutamiseks hiirega vajutada:

a) iga kord erinevas kohas (olenevalt faili asukohast ja sellest tulenevast failitee pikkusest)
b) iga kord erineva välimusega kohas (kuna tekst selles kohas, mille abil navigeerida taseme võrra ülespoole, on erinev - kuvatud on taseme nimi, mitte üks ja sama pilt)

see kõik võib aeglustada töö tegemist lihtsalt. kui enne ei pidanud mõtlema, kuhu vajutad - up-nupp alati ekraanil täpselt ühes ja samas kohas ja nägi ühesugune välja, siis nüüd sama asja saavutamiseks muutuva välimusega muutuva asukohaga klõpsatav koht.
tagasi üles
aatomik
HV kasutaja
aatomik

sõnum 12.09.2009 23:01:58 vasta tsitaadiga

Backspace nupp sobib ka väga hästi eelmisesse kausta tagasi liikumiseks.
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 12.09.2009 23:18:08 vasta tsitaadiga

backspace ja up on täiesti erinevad funktsioonid ju

ja kirjeldame sellist olukorda:

oletame, et mul on kaustad järgmiselt: iga kausta sees on uus kaust, igas kaustas on lisaks veel hunnik faile

C:\Users\Mina\Documents\1\2\3\4\5\6\7\8\9\

tahan sirvida läbi need kaustad tagant ettepoole ja kiiresti. kui enne vajutasin lihtsalt 9x up-nuppu ühes ja samas kohas, siis nüüd pean:

a) iga klõpsuga liigutama hiire uude kohta (kuna failitee lüheneb)
b) iga kord muutub failitee viimase osa, kus pean klõpsama, välimus, nime muutuse tõttu. see viimane asi lihtsalt häirib, aga punktis a toodu juba lausa segab
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 12.09.2009 23:20:16 vasta tsitaadiga

Vista on stabiilsem kui xp, ja turvalisem ka, mugavam kasutada muidugi.

5 päeva on liig vähe.
Sõbra just XP-s viirus csrss.exe = suur jama. Vistas sellist asja naljalt ei juhtu.

Soovitan siiski vistaga eksperimenteerida. Mõni on jäänud isegi win95 peale, kas siis näed ennast 20 aastat hiljem xp peal veel. Tuleb proovida siiski uusi asju ja selgeks selle võimalused teha.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.09.2009 13:13:05 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
tomorrow, probleem on selles, et miks peaks kasutaja end ümber harjutama? kui ma olen mitu aastat kasutanud up-nuppu, siis ma tahan kasutada ka edaspidi up-nuppu. need muud võimalused on ju väga toredad muidugi ja kui vaja peaks olema navigeerida teistmoodi, siis seda ka kasutan. aga see ei tähenda, et tuleks vana võimalus üldse ära võtta.

up-nupu puudumise probleem on eelkõige see, et kui XP-s saab liikuda taseme võrra ülespoole nupuvajutusega täpselt samas kohas täpselt sama sümboliga nupule, siis vistas tuleb sama tulemuse saavutamiseks hiirega vajutada:

a) iga kord erinevas kohas (olenevalt faili asukohast ja sellest tulenevast failitee pikkusest)
b) iga kord erineva välimusega kohas (kuna tekst selles kohas, mille abil navigeerida taseme võrra ülespoole, on erinev - kuvatud on taseme nimi, mitte üks ja sama pilt)

see kõik võib aeglustada töö tegemist lihtsalt. kui enne ei pidanud mõtlema, kuhu vajutad - up-nupp alati ekraanil täpselt ühes ja samas kohas ja nägi ühesugune välja, siis nüüd sama asja saavutamiseks muutuva välimusega muutuva asukohaga klõpsatav koht.

Ma ei ütlegi,et sa pead end ümber harjutama aga vaata asi on selles,et sa ei saa eeldada kõikide funktsioonide samaksjäämist pika aja vältel.Asjad muutuvad ja kuigi muutustega kohanemine võtab aega, siis see on su enda huvides.

Võid ju kasutada ka klahvikombinatsiooni ALT+Nool üles nupp.Annab sama funktsiooni mis Up nupp

Kuigi hiire liigitamine erinevate kaustade peale tõesti aeglustab ehk mõnevõrra tööd vs fikseeritud asukohaga nupp, siis teisest küljest uus süsteem kiirendab kaustade vahel sirvimist,kopeerimist,lisab funktsionaalsust ja seega jääb asi plussi kokkuvõttes.

Siin on olnud teisigi inimesi kes alguses olid tuliselt Vista vastu.Nemad kunagi seda kasutama ei hakka jne aga täna nad kasutavad ja nad on rahul.Keegi pole supermees,et 2 päevaga asi selge ja elu läheb edasi.Parem harjuta end selle mõttega,et selline funktsioon on nüüd veidi teine ja et see on juba olemas ja seda ei muudeta lähiajal.
dvd vader kirjutas:
oletame, et mul on kaustad järgmiselt: iga kausta sees on uus kaust, igas kaustas on lisaks veel hunnik faile

C:\Users\Mina\Documents\1\2\3\4\5\6\7\8\9\

tahan sirvida läbi need kaustad tagant ettepoole ja kiiresti. kui enne vajutasin lihtsalt 9x up-nuppu ühes ja samas kohas, siis nüüd pean:

a) iga klõpsuga liigutama hiire uude kohta (kuna failitee lüheneb)
b) iga kord muutub failitee viimase osa, kus pean klõpsama, välimus, nime muutuse tõttu. see viimane asi lihtsalt häirib, aga punktis a toodu juba lausa segab

Tegelikult piisab kui sa valid viimase kausta( 9 ) juurest selle kolmnurga.See avab kausta sisu väikses aknas ja et kiiresti ettepoole sirvida võib kasutada vasakut nooleklahvi või lihtsalt hiir viia vastava kausta nime peale mida näha tahad(ei pea klikkama)
icon_wink.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 13.09.2009 13:28:37 vasta tsitaadiga

järjekordne debiilsus, mis välja tuli - windows explorer näitab detailide paneelis erinevate failitüüpide kohta erinevat infot icon_confused.gif näiteks jpg kohta ei näita mitte faili loomiskuupäeva, vaid pildistamise kuupäeva icon_eek.gif wtf. veebist loen, et seda saab muuta registry muutmisega ainult, muidu ise valida ei saa, mis infot sa ühe faili kohta seal näha tahad. miks selline lollus küll thumbs_down.gif

igatahes installisin tasuta alternatiivse programmi ja hetkel pole probleeme olnud sellega, täpselt seda infot näitab, mida tahan, ja up-funktsioon on ka olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 13.09.2009 13:33:00 vasta tsitaadiga

Ainus mis mind häirib Vista-Win7 exploreri juures on see,et ta paigutab vastavalt enamlevinud failitüübile seal kaustas mõned sätted ümber.Näiteks ma tahan,et mul oleks paljudes kaustades "Date Modified" valik olemas aga see autoarrange kaotab selle ära
http://www.sdsoftware.org/default.asp?id=11214
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 13.09.2009 15:20:43 vasta tsitaadiga

dvd vader, http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/tabbed-explorer-add-on-for-windows-vista-and-an-up-button-too/
tagasi üles
indrek11
HV vaatleja

sõnum 13.09.2009 15:26:26 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Juhin tähelepanu sellele, et pole siin mingit värsket installi icon_biggrin.gif Hetkel on ikka veel stage 3 of 3 ja 0%.. vahel jõuab öelda "Welcome" ja siis tuleb "Shutting Down".

Sattusin ka peale viimaseid updatemisi sama vea otsa - arvuti restartis ja restartis ...
Reinstallida esimese hooga ei soovinud ja google abiga sai restartimistele lõpp tehtud.

Dual boodis olev ubuntu käima ja
"Windows/winsxs/pending.xml" sai uueks nimeks "pending_old.xml"

Kas edaspidi veel võimalik vistat updateda - eks aeg näitab - hetkel rohkem ei tahaks. icon_neutral.gif
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 13.09.2009 16:08:45 vasta tsitaadiga

kuulge kuidas ma usb pealt saaksin win7 ära installida?
1dumbpcuser
HV Guru

sõnum 13.09.2009 16:12:09 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:

Esimene vaste google's
http://www.blogsdna.com/2016/how-to-install-windows-7-from-usb-drive-without-windows-7-iso-dvd.htm

Kui sa mõtlesid "ära installimise" all muidugi paigaldamist mitte uninstalli icon_razz1.gif

apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 13.09.2009 16:13:14 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:

ma tegin selle õpetuse järgi.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 13.09.2009 16:14:29 vasta tsitaadiga

ärihai kirjutas:

Seda peaksid tegelikult Windows 7 teemast küsima, aga vaata siit:
http://kurtsh.spaces.live.com/blog/cns!DA410C7F7E038D!1665.entry

Ise seda moodust koguaeg kasutanud ja alati toiminud. Ning tundub ka lihtsam kui 1dumbpcuser pakutud variant.
tagasi üles
ärihai
HV Guru
ärihai

sõnum 13.09.2009 16:21:42 vasta tsitaadiga

oih vabandust teemad läksid jah segi icon_confused.gif
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.09.2009 15:20:57 vasta tsitaadiga

kas ID-kaarti vistal kasutada ei saagi? icon_eek.gif www.pass.ee-s pole seda toetatud operatsioonisüsteemide all loetletud http://www.pass.ee/index.php/pass/est/kui_sul_on_id_kaart/kuidas_kasutada/arvuti_seadistamine
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 14.09.2009 15:33:19 vasta tsitaadiga

Mina kasuta(si)n väga efektiivselt ID-kaardi lugejat oma vista ja 7 masinatel... icon_rolleyes.gif aadress oli afaik https://installer.id.ee/

viimati muutis neros 14.09.2009 15:33:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2009 15:33:37 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
kas ID-kaarti vistal kasutada ei saagi? icon_eek.gif www.pass.ee-s pole seda toetatud operatsioonisüsteemide all loetletud http://www.pass.ee/index.php/pass/est/kui_sul_on_id_kaart/kuidas_kasutada/arvuti_seadistamine

Miks ei saa?.Kenasti peaks saama.Proovi järgi.Mis kaardilugeja sul on?
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.09.2009 15:49:22 vasta tsitaadiga

miks siis vistat seal nimekirjas pole?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2009 16:05:44 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
miks siis vistat seal nimekirjas pole?

Tavaline asi ju.Abimaterjalid tehakse valmis aga keegi ei viitsi neid uuendada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.09.2009 16:17:18 vasta tsitaadiga

vista on mingi kaks aastat väljas juba ju icon_confused.gif äkki see on ikkagi sihilik, et vistat seal kirjas pole? raske uskuda, et kahe aastaga pole viitsitud lihtsalt uuendada
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.09.2009 17:02:13 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
vista on mingi kaks aastat väljas juba ju icon_confused.gif äkki see on ikkagi sihilik, et vistat seal kirjas pole? raske uskuda, et kahe aastaga pole viitsitud lihtsalt uuendada

Arvad,et hiilivad vastutusest kõrvale Vista nimekirja mittepanemisega? icon_razz.gif .Umbes, et kui sul probleem on siis hea öelda, et vot me ei toetagi seda icon_lol.gif

Kui välja arvata see ID Utiliidi vale shortcut start menüüs siis peaks out-of-box töötama thumbs_up.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 14.09.2009 17:40:40 vasta tsitaadiga

uskumatu ikka, kui nõme vista on icon_confused.gif uusi lakse tuleb muudki paremalt ja vasakult. sound recorder on nii ära nülitud, et tuleb mingit muud programmi kasutada isegi lihtsaks salvestuseks. volume controlist on kadunud parema-vasaku kõlari/kõrvaklapi balance'i kiire reguleerimise võimalus. XP-s pidi tegema kaks hiireklõpsu ja said reguleerida, nüüd peab tegema minimaalselt kuus klõpsu hiirega ja alles seitsmenda klõpsuga saab reguleerida thumbs_down.gif väga debiilne, ei oskagi rohkem öelda. mul kahjuks on nii et kuna üks kõrv kuuleb õige natukene halvemini kui teine, siis kõrvaklappe kasutades pean seda vastavalt reguleerima, samas kõlareid kasutades pole vaja. nüüd muudkui klõpsi nagu segane. mulle kui esmakasutajale jätab aina rohkem ja rohkem ebameeldiva mulje vista
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.