Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 30.08.2009 22:27:50 vasta tsitaadiga

Kui mu arvutil on : My Documents, Pictures jne. asukoht teisel partitsioonil nt: D: ja Vista on C: kettal ja kui ma Format C: teen, kas ta ikka jätab need Win. My Documentsid jms. kaustad nendele partitsioonidele alles naq näiteks D:.
Igaksjuhuks küsin, ei taha, et pärast oleks mingeid ebameeldivaid üllatusi...!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 31.08.2009 08:22:49 vasta tsitaadiga

sõltub tihendist
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 31.08.2009 10:56:36 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
Kui mu arvutil on : My Documents, Pictures jne. asukoht teisel partitsioonil nt: D: ja Vista on C: kettal ja kui ma Format C: teen, kas ta ikka jätab need Win. My Documentsid jms. kaustad nendele partitsioonidele alles naq näiteks D:.
Igaksjuhuks küsin, ei taha, et pärast oleks mingeid ebameeldivaid üllatusi...!
Jäävad alles küll kui ainult C: kettale formati teed. icon_wink.gif
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 31.08.2009 23:36:48 vasta tsitaadiga

Okei, tänud!

Järgmine küsimus, kasutan Windows Mail'i ja tahaks, et meilid alles peale Formatimist jääks, kus kohast ma neid kuhugi ära saa Importida?

E: Ja see ka, kui ml mängud ja jms. porgammid on installitud teistele partitsioonidele ja kõvakatele, kas siis pärast Format C: tegemist nood ka käima lähevad?
tagasi üles
centraaL
Kreisi kasutaja
centraaL

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.09.2009 23:22:21 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
Okei, tänud!

Järgmine küsimus, kasutan Windows Mail'i ja tahaks, et meilid alles peale Formatimist jääks, kus kohast ma neid kuhugi ära saa Importida?

E: Ja see ka, kui ml mängud ja jms. porgammid on installitud teistele partitsioonidele ja kõvakatele, kas siis pärast Format C: tegemist nood ka käima lähevad?

Mängude folderid ja failid jäävad sul alles täpselt samamoodi, aga suure tõenäosusega ei käivitu enne reinstalli. Kui My Documents failid ka tagasi kopid default asukohta, jääksid isegi savegamed alles. Aga et neid kasutada, pead reinstalli tegema, tänu registryle, kus su mängude väärtusi ei ole.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 07.09.2009 00:30:40 vasta tsitaadiga

lu1de kirjutas:
Miks mu arvuti mälukasutus niimoodi jamab? icon_eek.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

uus windows aga vana probleem tagasi:
Spoiler Spoiler Spoiler

ma sain teada et seda põhjustas vist searchprotocolhost.exe

ja sain teada tänu Reliability and Performance Monitorile, mis Vistas on.
tagasi üles
pwnage
HV kasutaja
pwnage

sõnum 07.09.2009 22:52:47 vasta tsitaadiga

Mul jamab prügikast nii, et mõnikord, kui on täis, on desktopil tühja prükkari ikoon ja teinekord peale tühjendamist on ikka täis prükkari ikoon icon_confused.gif

Vista Ultimate 64-bit SP2
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.09.2009 16:40:18 vasta tsitaadiga

Ajalooline päev siis täna:

Windows 7 teemas on mul samapalju poste kui Vista teemas.Ja seda veel enne kui Windows 7 ametlikult väljaski on.Vista on juba ligi 3 aastat väljas olnud teatavasti(tundub palju vähem aga tõesti icon_eek.gif )

Veidi statistikat kah(see mulle meeldib icon_biggrin.gif ):

Vista
Teema algus - 23 August 2004(enam kui 5.a tagasi icon_eek.gif )
Minu esimene post teemas - 10 Juuli 2006(ligi 2.a peale teema algust icon_lol.gif ).Esimesest postist möödunud 3.1 aastat tänaseks

Windows 7
Teema algus - 4 Aprill 2008(õnneks mitte esimene aprill icon_lol.gif )
Minu esimene post teemas - 8 Aprill 2008(kõigest 4 päeva jäin hiljaks 2.a asemel icon_lol.gif ).Esimesest postist möödunud 1.4 aastat tänaseks

Järeldus on see,et olen poole aktiivsem olnud Windows 7 teemas icon_cool.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.09.2009 16:42:06 vasta tsitaadiga

tomorrow, mida sinu kasvanud aktiivsusest võime järeldada?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.09.2009 03:00:57 vasta tsitaadiga

Windows 7, Vista zero-day flaw reported
http://news.cnet.com/8301-1009_3-10346664-83.html

Hole in Windows Vista and 7 allows remote reboot
http://www.h-online.com/security/Hole-in-Windows-Vista-and-7-allows-remote-reboot--/news/114183
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 09.09.2009 11:12:40 vasta tsitaadiga

Vista tahab peaaegu iga kord enne printimist printeri eemaldamist ja uuesti võrgust üles otsimist ja välja jagamist. Kuidas korda saada asi?
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 09.09.2009 23:47:16 vasta tsitaadiga

tomorrow, http://www.microsoft.com/technet/security/advisory/975497.mspx

w7 rtm-i ei puuduta see viga thumbs_up.gif
tagasi üles
ik2
Kreisi kasutaja

sõnum 10.09.2009 10:48:25 vasta tsitaadiga

[quote="mcaff"]oleks vaja vista teha eesti keelseks et kuidas ma saaks ? Läppar läheb emale ja tal oli soov et teeksin win eesti keelseks :roll:[/quote]

ostad eesti keelne vista poest
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 10.09.2009 12:57:32 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
oleks vaja vista teha eesti keelseks et kuidas ma saaks ? Läppar läheb emale ja tal oli soov et teeksin win eesti keelseks icon_rolleyes.gif

Kui Ultimate versiooni pole, siis legaalselt ei saagi.

Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.09.2009 16:59:36 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
selline jama, et õde pani oma iPodi laadima. Peale 30 minutit laadimist tegi Windows Update ja iPod läks lolliks. Õde vist võttis selle tagant ära, arvuti tegi peale updatede lõpetamist restarti ja siis on selline jama, et update jõuab punkti,kus näitab et finishing updates 3/3, do not turn off the computer ja siis teeb ise restardi ning kogu protsess hakkab uuesti. Wini kasutada ei saa ja kogu see update/restardi värk on loopis. Tegmist on Dell D630 masinaga, kus peal Vista Business. Kuna masin asub füüsiliselt Portugalis, on väga keeruline siit midagi teha, kuid ehk oskate öelda mis valesti võis minna?

Mul probleem samasugune, safe mode'ga ei saa bootida (with networking ja command promptiga teeb restarte ning tavalise sade mode'ga jääb "Please wait..." peal laadima) ning vista plaati pole.
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 10.09.2009 18:39:30 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
flake kirjutas:
selline jama, et õde pani oma iPodi laadima. Peale 30 minutit laadimist tegi Windows Update ja iPod läks lolliks. Õde vist võttis selle tagant ära, arvuti tegi peale updatede lõpetamist restarti ja siis on selline jama, et update jõuab punkti,kus näitab et finishing updates 3/3, do not turn off the computer ja siis teeb ise restardi ning kogu protsess hakkab uuesti. Wini kasutada ei saa ja kogu see update/restardi värk on loopis. Tegmist on Dell D630 masinaga, kus peal Vista Business. Kuna masin asub füüsiliselt Portugalis, on väga keeruline siit midagi teha, kuid ehk oskate öelda mis valesti võis minna?

Mul probleem samasugune, safe mode'ga ei saa bootida (with networking ja command promptiga teeb restarte ning tavalise sade mode'ga jääb "Please wait..." peal laadima) ning vista plaati pole.

Vaata see update, ise olin ka sellega hädas.
Sellega on nii:
Kui Vista paigaldad ja jõuad updatimisele, siis mingil hetkel tuleb ja selline karm laadung update mida installib isegi 7 tundi kui sa ei mõika arvutile restarti teha kui hd aktiivsus minuteid puudub.
Ilmselt mingi vista sisseehitatud viga, et ei oska ise restarti teha (jooksis kinni). Ja need staadiumid 1-2-3 iga eraldi numbri all teeb ta mitmeid kordi restarti (ehk isegi 10 rohkemat korda).
Millalgi ta jõuab need updatid peale pandud, ja kui seisma jääb siis suru manuaalselt restarti. Need updatid võtavad minimaalselt 1,5h või isegi 3 aeglase masina puhul.

Aga kui 1-2-3, 1-2-3, 1-2-3 siis ma ei tea. Proovi clear c-mos, ja vool tagant ära ja hoia power nuppu all. Ehk biosi update vaja.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.09.2009 18:46:57 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
Psych0 kirjutas:
flake kirjutas:

Vaata see update, ise olin ka sellega hädas.
Sellega on nii:
Kui Vista paigaldad ja jõuad updatimisele, siis mingil hetkel tuleb ja selline karm laadung update mida installib isegi 7 tundi kui sa ei mõika arvutile restarti teha kui hd aktiivsus minuteid puudub.
Ilmselt mingi vista sisseehitatud viga, et ei oska ise restarti teha (jooksis kinni). Ja need staadiumid 1-2-3 iga eraldi numbri all teeb ta mitmeid kordi restarti (ehk isegi 10 rohkemat korda).
Millalgi ta jõuab need updatid peale pandud, ja kui seisma jääb siis suru manuaalselt restarti. Need updatid võtavad minimaalselt 1,5h või isegi 3 aeglase masina puhul.

Aga kui 1-2-3, 1-2-3, 1-2-3 siis ma ei tea. Proovi clear c-mos, ja vool tagant ära ja hoia power nuppu all. Ehk biosi update vaja.

Ta näitab jah 3 of 3 koguaeg, do not turn off computer, shutting down ja uuesti. Eks ma panen ta hiljemalt 22'ni jändama ja vaatab, mis saab..
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.09.2009 18:53:40 vasta tsitaadiga

7 Tundi?.Wtf? icon_eek.gif .Mul pole kunagi üle 30min läinud selle peale ja seegi oli SP icon_lol.gif

Individuaalsed updated siis peab olema küll kõikvõimalik kraam ja aeglane masin veel,et tunde võtaks.Restardi tegemisega sai ka vista alati eduliselt hakkama thumbs_up.gif
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 10.09.2009 19:41:48 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
7 Tundi?.Wtf? icon_eek.gif .Mul pole kunagi üle 30min läinud selle peale ja seegi oli SP icon_lol.gif

Individuaalsed updated siis peab olema küll kõikvõimalik kraam ja aeglane masin veel,et tunde võtaks.Restardi tegemisega sai ka vista alati eduliselt hakkama thumbs_up.gif

Mul oli ka see 3 - 3est ees 7 tundi, siis vaatasin hd led vilgub harva ja hd on vaikne. Surusin resa ja updatimine jätkus edukalt.
Aga tõesti 1,5h-3H läheb min c2d e4500 2.2GHz ära kõik updatid peale värsket installi (seda juhul kui pisipehme server on kiire).
CPU-d tahab ja näiteks Q9550 on umbes 4x kiirem / i7 920 veel sellele 20-30% otsa.

See manuaalse resa vajadus on aegade algusest püsiv nähtus erinevate mobodega.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.09.2009 19:59:53 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
tomorrow kirjutas:

Mul oli ka see 3 - 3est ees 7 tundi, siis vaatasin hd led vilgub harva ja hd on vaikne. Surusin resa ja updatimine jätkus edukalt.
Aga tõesti 1,5h-3H läheb min c2d e4500 2.2GHz ära kõik updatid peale värsket installi (seda juhul kui pisipehme server on kiire).
CPU-d tahab ja näiteks Q9550 on umbes 4x kiirem / i7 920 veel sellele 20-30% otsa.

See manuaalse resa vajadus on aegade algusest püsiv nähtus erinevate mobodega.

Mul on vista olnud talvest saati..
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 10.09.2009 20:06:34 vasta tsitaadiga

Ma ostsin esimese vista 2008 algul.
Teise plaadi 2009 algul.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 10.09.2009 20:10:15 vasta tsitaadiga

Mucrop3 kirjutas:
Teise plaadi 2009 algul.

Juhin tähelepanu sellele, et pole siin mingit värsket installi icon_biggrin.gif Hetkel on ikka veel stage 3 of 3 ja 0%.. vahel jõuab öelda "Welcome" ja siis tuleb "Shutting Down".
tagasi üles
Mucrop3
Lõuapoolik
Lõuapoolik
Mucrop3

sõnum 10.09.2009 20:33:46 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Mucrop3 kirjutas:
Teise plaadi 2009 algul.

Juhin tähelepanu sellele, et pole siin mingit värsket installi icon_biggrin.gif Hetkel on ikka veel stage 3 of 3 ja 0%.. vahel jõuab öelda "Welcome" ja siis tuleb "Shutting Down".

Aaa ok. Jälle mõni selline update siis. Minul autoupdate maas.

Ja seda % ära vahi.
Teinekord istub nullis tund aega siis hüppab 60% peale või koguni 100% peale, teeb restarti ja on jälle vahepeal 20% peal.
See tavapärane asi. thumbs_up.gif

Mitu giga rami muidu?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.09.2009 16:26:12 vasta tsitaadiga

Windows Vista suurem uuendus on jõudnud Beta faasi

tsitaat:
Microsoft has released a Platform Update for Windows Vista as a Public Beta. This update installs a range of features in Vista which are available in Windows 7, including Ribbon and DirectX 11. The final version of this update will be available to all Vista owners via Windows Update late this year.

http://support.microsoft.com/Default.aspx?kbid=971644
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=081c218f-c845-47d1-b124-71f80bf21638&displaylang=en

Lühidalt siis laete teiselt lingilt alla Platform Update for Windows Vista_Beta.cmd.remove ja eemaldate laiendi,et jääks nii:
tsitaat:
Platform Update for Windows Vista_Beta.cmd

Käivitate Run as Admin ja teete Windows Update-st uuenduste otsingu thumbs_up.gif

Tuletaks meelde,et tegu on Betaga seega kõik ei pruugi toimida nii nagu peaks ja proovite omal vastutusel icon_exclaim.gif
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 12.09.2009 22:12:38 vasta tsitaadiga

olen nüüdseks viiendat päeva esmakordne vista kasutaja, ostsin esmaspäeval uue sülearvuti, vistat pole enne kunagi kasutanud.

esimesed kolm päeva olid normaalsed - tundus normaalne, sai väga hästi kohandada igasuguseid seadeid.
neljandal päeval tekkis kerge hämming mõningate funktsioonide käitumise või funktsioonide puudumise üle.
viiendal päeval, täna, olen juba põhjalikult ärritunud. täna nimelt tõin oma eelmisest arvutist üle kõik failid. ja sain sellest ühe k*radi peavalu. märksõnaks on "windows explorer". up-nupu kasutamise võimaluse likvideerimine on vist sajandi mõttetuim uuendus. päeva lõpuks on hetkel väga tugev tunne, et tahaks XP-d tagasi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.