Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pro
HV kasutaja
|
04.09.2009 20:20:51
|
|
|
sain open beta key aga mul tõmbab eriti aeglaselt ikka torrentist näitab et 5 päeva veel 65% tõmmatud
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
veso
Kreisi kasutaja

|
04.09.2009 21:12:51
|
|
|
Uhm okai, saadeti beta key nüüd emailile. Ma arvasin, et game.co.uk'ist tellides ei lähe arvesse beta, vaid ainult headstart+1 tasuta kuu+karp. Eks ülehomme saab betat natuke näppida.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
04.09.2009 21:59:10
|
|
|
mul ei leia seda lehte täpselt nagu fileplanetist ja gamehell ( mozillat kasutades sain lõpux tõmbama)
ma enda key sain mingilt saksa lehelt
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
05.09.2009 17:30:32
|
|
|
Nonii.
3 OB Keyd on üle.
Korraldan väikese jagamisvõistluse:
Neljas, Kaheksas ja Kaheteistkümnes PM võidavad.
PM võid saata ainult korra. kui keegi saadab rohkem kui ühe, ei osale.
Pealkirjaks lihtsalt Aion.
Aga tõsiselt ka, võtke osa ainult need kellel veel ei ole ja kes tõsiselt tahaks
proovida enne mängu soetamist. Ja uusi kasutajaid pole ka mõtet teha.
Täna tehtud kasutajad ei osale.
Kui kella seitsmeks 12 PM pole, saavad kolm esimest.
Andke aga minna, 12 täis saab annan teada.
No mis toimub? pean kolmele esimesele andma?
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
eestikaa
HV vaatleja
|
05.09.2009 17:33:42
|
|
|
Oo, olen sellest küll huvitatud ;O
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
05.09.2009 18:01:04
|
|
|
Tunni ootan veel.
eestikaa, selgelt kirjas, et täna registreerinutel pole võimalustki.
_________________ www.simracing.ee |
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
05.09.2009 19:03:22
|
|
|
yldiselt kui kuskil OB key'de jagamisele peale satute siis oleks tore ka siia teavitada et igaüks omale püüdma saaks joosta
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
3 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
05.09.2009 19:15:42
|
|
|
kuna osalejaid oli aint 8, andsin kolmele esimesele
Konks
Redikate
Ronley
lehed on ju teada kust võimalik saada. enamusel tuleb saata mingi kindla pealkirjaga mail ja oodata
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kraka
HV vaatleja
|
05.09.2009 19:51:31
|
|
|
Kas te üldse olete kursis sellega, et Balti regioonid ei saa AION Online EU mängida, kuna meie regioon pole toetatud. Isegi siis, kui olete kusagilt saanud OB võtme ei saa te mängu sisse logida. Lajatab sulle otse ette teksti " Country is not supported". Asjakohast infi saate siit: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/253/view/forums/thread/247295/page/1
Minu jaoks lihtsam meetod on minna eraserverisse. Kuna tänase päeva seisuga pole aga ühtegi, mis toetaks AION 1.5 versiooni, siis pean kahjuks ootama...
Arvatavasti esmaspäeval või teisipäeval on erakatel emu valmis, mis toetab ka 1.5 versiooni
Edu teile, kes te olete võtmed saanud mängu mängimisel
Kui aga otsustate eraserverisse kolida, siis InfiniteAion on hetkel parimas arendusjärgus.
Kodukas neil InfiniteAion.com
|
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
05.09.2009 19:56:58
|
|
|
Ise tahavad et ei pirata, aga panevad näkku Securomide ja regioonide keelustamistega.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
05.09.2009 19:59:12
|
|
|
sa oled asjast väga valesti aru saanud. Kellel Country is not supported ütleb kasutab arvatavasti USA clienti.
Eestil oli küll regamise ban peal, aga see võeti ka maha. Lätil on vist veel aint regamise ban peal, aga sellest saab jagu.
Mängus sees pole 100% kindlalt meil ip bani.
küll on aga leedul veel täielik keeld peal (vähemalt siis oli kui viimati uurisin). niiet loe veel see mmorpg teema algusest lõpuni läbi ja ehk saad selgemaks.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
xmaster
HV kasutaja

|
05.09.2009 20:04:11
|
|
|
Kraka kirjutas: |
Kas te üldse olete kursis sellega, et Balti regioonid ei saa AION Online EU mängida, kuna meie regioon pole toetatud. Isegi siis, kui olete kusagilt saanud OB võtme ei saa te mängu sisse logida. Lajatab sulle otse ette teksti " Country is not supported". Asjakohast infi saate siit: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/253/view/forums/thread/247295/page/1
Minu jaoks lihtsam meetod on minna eraserverisse. Kuna tänase päeva seisuga pole aga ühtegi, mis toetaks AION 1.5 versiooni, siis pean kahjuks ootama...
Arvatavasti esmaspäeval või teisipäeval on erakatel emu valmis, mis toetab ka 1.5 versiooni
Kui aga otsustate eraserverisse kolida, siis InfiniteAion on hetkel parimas arendusjärgus.
Kodukas neil InfiniteAion.com |
palun ära unusta siia hiljem tagasi tulla et me saaks sinu pihta naerda
järgmien kes ei pea lugu teistest et threadi eestpoolt lugeda ja tuleb mingi vana ja mööda uudisega vehkima..
Ning ilmselt ei ole kunagi näinud mis vahe on tasulise ja mingi põlveotsas paari semu soditud teenusel.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
05.09.2009 20:35:43
|
|
|
No pagan, üks ajab ühte juttu ning teine kasutaja teist.
On see siis 100% kindel et meie saame rahulikult EU serveris mängida ilma igasuguse jandita?
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
05.09.2009 20:42:04
|
|
|
ära kuula igasuguseid. Kindlalt saab. sellest ka juttu viimased 5 lehekylge umbes, tuleb aint läbi lugeda.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kraka
HV vaatleja
|
05.09.2009 21:36:32
|
|
|
xmaster kirjutas: |
Kodukas neil InfiniteAion.com |
palun ära unusta siia hiljem tagasi tulla et me saaks sinu pihta naerda
järgmien kes ei pea lugu teistest et threadi eestpoolt lugeda ja tuleb mingi vana ja mööda uudisega vehkima..
Ning ilmselt ei ole kunagi näinud mis vahe on tasulise ja mingi põlveotsas paari semu soditud teenusel. |
Hmm, hea keelekasutus sul "pihta naerda" ja trükikas ? "järgmien". Pigem naerdakse kellegi üle, kui pihta. Koolis pole vist eneseväljendust/õigekirja õpetatud
Ja selle asemel, et asja arutada/seletada, hakkad kohe plõksima. Äärmiselt ebaviisakas või hoopis mingi lapseohtu ja 2 klassilise haridusega tegelane ?
Asi pole selles, et ma ei pea lugu teistest ja tulen mingi vana ja mööda uudisega vehkima vaid selles, et minu enda kogemused näitasid seda, et ma ei saanud mängu sisse logida, peale mida ma hakkasin otsima põhjuseid, miks ? Siis leidsingi selle kirjutise MMORPG foorumist... Asi pole ka minu kliendis nagu "argottt" arvas ( USA klient ). Klient on 1.5.0.1 ja see on koopia Saksas müüdud EU originaalist ( 9.11 GB ). Ja viimased 5 lehekülge pole sellest siin ka räägitud. Pigem tutvu ise, mida ja kui ammu siin seletatud on "argottt". Minu arust 2 viimast lehte ( alates leht 8 ) on sellest ajakohaselt juttu olnud...
Ja mis puudutab tasulise ja nn. "Põlve otsas paari semu soditud teenusel" ( mitte "põlveotsas" nagu meil siin mõni väljendub ), siis vahe on selles, et esimene on tasuline ja teine on kahjuks tasuta. Muu aga on täpselt sama ... Oleneb muidugi millist tasuta versiooni sa kasutad ( neid pakkujaid jagub ).
Vanasõna ütleb ju kah: " 9 korda mõõda ja 1 kord lõika"
Las pigem OB võtmetega mängurid katsetavad, kas saavad mängida, enne kui teised hakkavad mängu tellima/ostma.
Kuid miks maksta asja eest mida saad ka tasuta ?
viimati muutis Kraka 05.09.2009 22:33:12, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
DeathClaw
HV vaatleja
|
05.09.2009 22:26:59
|
|
|
Hmm, hea keelekasutus sul "pihta naerda" ja trükikas ? "järgmien". Pigem naerdakse kellegi üle, kui pihta. Koolis pole vist eneseväljendust/õigekirja õpetatud
Ja selle asemel, et asja arutada/seletada, hakkad kohe plõksima. Äärmiselt ebaviisakas või hoopis mingi lapseohtu ja 2 klassilise haridusega tegelane ?
Asi pole selles, et ma ei pea lugu teistest ja tulen mingi vana ja mööda uudisega vehkima vaid selles, et minu enda kogemused näitasid seda, et ma ei saanud mängu sisse logida, peale mida ma hakkasin otsima põhjuseid, miks ? Siis leidsingi selle kirjutise MMORPG foorumist... Asi pole ka minu kliendis nagu "argott" arvas ( USA klient ). Klient on 1.5.0.1 ja see on koopia Saksas müüdud EU originaalist ( 9.11 GB ). Ja viimased 5 lehekülge pole sellest siin ka räägitud. Pigem tutvu ise, mida ja kui ammu siin seletatud on "argott". Minu arust 2 viimast lehte ( alates leht 8 ) on sellest ajakohaselt juttu olnud...
Ja mis puudutab tasulise ja nn. "Põlve otsas paari semu soditud teenusel" ( mitte "põlveotsas" nagu meil siin mõni väljendub ), siis vahe on selles, et esimene on tasuline ja teine on kahjuks tasuta. Muu aga on täpselt sama ... Oleneb muidugi millist tasuta versiooni sa kasutad ( neid pakkujaid jagub ).
Vanasõna ütleb ju kah: " 9 korda mõõda ja 1 kord lõika"
Las pigem OB võtmetega mängurid katsetavad, kas saavad mängida, enne kui teised hakkavad mängu tellima/ostma.
Kuid miks maksta asja eest mida saad ka tasuta ?  |
Selline teade tõesti tekib, kui sul on vana ver. 1.5.0.1, hetkel uuendades sikutatakse peale hoopis juba 1.5.0.3. Seal saab ilusasti kuni logimisaknani.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pro
HV kasutaja
|
06.09.2009 07:44:04
|
|
|
mis kell meie aja järgi serverid üless lähevad?
_________________ In game name:lusikas |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 09:50:12
|
|
|
6 õhtal
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Roger10
HV kasutaja

|
06.09.2009 09:56:48
|
|
|
no näiteks mina ei tea millal see Eesti lukus oli. Ostsin suht ammu Steami kaudu CE ja regasin NCSofti lehel ära konto ja sain kohe eu variandi sinna. Pole senini probleeme olnud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 10:14:48
|
|
|
Kraka, sa pole vist kõige värvilisem pliiats.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
06.09.2009 13:27:24
|
|
|
Tervist.
Kui kellelgi juhtub OB key'd ole olema või treab mingit lehte kust saab, siis sooviks ka ühte key'd
Tänud,
m2sser.
|
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 14:11:54
|
|
|
praegu natuke hilja. kõik keyd väljajagatud. Aga teisipäevast algab uus round. Kui aktiivselt neid lehekylgi jälgid saad kindlalt.http://eu.aiononline.com/uk/news/eu-open-beta-keys-now-available.html
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2sser
HV vaatleja
|
06.09.2009 15:06:55
|
|
|
argottt kirjutas: |
praegu natuke hilja. kõik keyd väljajagatud. Aga teisipäevast algab uus round. Kui aktiivselt neid lehekylgi jälgid saad kindlalt.http://eu.aiononline.com/uk/news/eu-open-beta-keys-now-available.html |
OK. Aga äkki keegi pakub mingisuguse usaldusväärse saidi kust AION'i 30 päevase key koos betaga saab?
Et, äkki keegi saab key ära tellida mulle, teeksin läbi Swedbanki ülekande ja kannaks raha tagasi.
Täpsemat infot vaja, saatke PM vms
|
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
06.09.2009 15:22:38
|
|
|
Meie aja järgi kell 7 hakkab, kõik Aryeli.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|