praegune kellaaeg 26.06.2025 23:51:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
fg
Kreisi kasutaja
|
30.07.2009 23:04:24
|
|
|
kui seal selline aparaat oleks, siis teeks mõne sõidu välja 8)
ps. kas Tartu välirajal pole keegi käinud?
TonyKart kirjutas: |
Liitun siis, kui korraldaja mulle sõidud kõik välja teeb. Niisama mitte. 8) |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
30.07.2009 23:30:09
|
|
|
fg,
Teil tekiks seal Tonykart iga kiiresti erimeelsused, kuhu rooli keerata!
Aga kõikidest FK kartidest saakski praegu edukalt ühe sellise kokku.
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
01.08.2009 10:44:32
|
|
|
Sai tehtud üks korralik vihmatrenn.
Kjaups oli kah kohal.
Iga sõiduga kaotasin Kjaups ile järjest vähem.
Tuleks mingeid vihmasõidu teoorialoenguid võtta mõnelt Vihma-Mehelt.
Kardid erinevad ka vihmaga tugevasti oma käitumiselt.
Näiteks nr5-l jäi gaas mõneks hetkeks peale ja sellest piisas, et enne puukurvi 360¤ teha ja kokkupõrge põhjustada.
See pidurdusmaa oli minu meelest ka kõige libedam koht rajal.
Ovaali läbisime Kjaupsiga täiesti erinevat sõidujoont mööda. Kumb variant kiirem on, ei saanudki teada, sest Kjaups i tunnipilet lõppes varem ära.
Boksikurvis suutsin 3.ndaks sõiduks enam-vähem talutava sõidujoone leida.
Väga palju peavalu valmistas kurv nr 1 kohe peale ajavõtujoont ja samuti sellest järgmine S-kurvi esimene osa.
Nendes oli väga raske karti õigeaegselt nina sisse pöörama ajastada.
Teiste kartidega tuli pisut paremini välja, kuid nr 11 ei allunud näiteks üldse minu tahtele.
Viimastes sõitudes läksid ringiajad stabiilsemaks ja paremaks, kuid seda pigem raja kuivamise arvelt.
Viimases sõidus sain 58 sek algusesse.
TEHKE JÄRELE! 8)
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
01.08.2009 11:30:48
|
|
|
Kahjuks selleks ajaks kui me Relle ja m0nxiga sinna jõudsime siis oli rada juba peaaegu, et täiesti kuiv. Mõned lombid olid varjudes ning mõned sisekurvid olid niisked. Tunnipiletit ei võtnud kuna lootsime ikkagi vihmasõitu
Miskit erilist ajasõitu ei teinudki eile, niisama harjutasime võistlus momenti m0nxiga. Mõne kiirema ringi tegin ka ja parimaks jäi 44.03, väga hullu ei julgenud panna kuna raja instruktor rääkis enne sõitu kuidas tal liihtsalt kart läks keset kurvi käest ja lendas kummidesse
Aga niikui mingi rattaga märja peale sattusid oli garanteeritud külglibisemine järgmises kurvis
Äkki tuleb homme vihma Pühapäeva GP ajal, praegu vaatasin ja oh üllatust GP on nüüd hoopis kell 19.00
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
01.08.2009 13:22:02
|
|
|
zoomski, minu kasuks räägib ka see, et ma pea nädal tagasi käisin juba märga rada testimas Lisaks sõitsime ikka väga erinevad sõidujoont ja stiili ka. Et ma proovisin S-id Tokyo Driftiga läbida ning väiksemad kurvid aeglustasin hoogu ning lõikasin pedaal põhjas sisekurvi.
Igatahes õhtu poole regan ennast kestvussõidule ka ära, sest paistab, et ma olen sellel ajal Eestis täitsa olemas ning kui tuleb veel läbimärg rada, siis peaks poodiumi koht mul täitsa olemas olema
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
02.08.2009 12:37:20
|
|
|
Tundub, et täna tuleb vihma GP.
Üritan stardis olla, kui jõuan.
Algus siis kl 19.00
Keegi veel vette hüppab?
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
02.08.2009 13:15:58
|
|
|
Ma üritan jõuda, pean millalgi töölt läbi käima, niiet kindlalt lubada hetkel veel ei oska. Mingi ilmateate järgi ei tule õhtul vihma, mõni lubab lausa päikest
|
|
tagasi üles |
|
 |
Race
HV vaatleja

|
02.08.2009 16:43:57
|
|
|
Nagu aru saan, on zoomski vahepeal vihmatrenni teinud. Ilmselt same täna kuivaga sõita, vähemalt ilmateade lubab nii .. täna on oodata kiireid mehi kah starti, ma loodan et jõuavad kohale. Muidu kas sõitsid lausvihmaga 58, see on küll päris hea aeg ju. Muide, tänud sellel naisterahvale kes möödunud pühapäeval videod tegi.
_________________ www.kardikool.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
02.08.2009 16:50:49
|
|
|
Race kirjutas: |
Nagu aru saan, on zoomski vahepeal vihmatrenni teinud. Ilmselt same täna kuivaga sõita, vähemalt ilmateade lubab nii .. täna on oodata kiireid mehi kah starti, ma loodan et jõuavad kohale. Muidu kas sõitsid lausvihmaga 58, see on küll päris hea aeg ju. Muide, tänud sellel naisterahvale kes möödunud pühapäeval videod tegi. |
Palun palun
|
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
02.08.2009 21:03:08
|
|
|
njaa... kuni finaalini oli see pühapäeva gp minujaoks positiivne üritus, aga see mida see kardikooli treener seal finaalis oli oli puhtalt lihtsalt ebasportlik....
kõigepelt sõitis mulle taga lauges külje pealt sisse ja lükkas mu minema.... siis sealt laugest kuni boxikurvini ma müksasin teda tagant kaks korda ja väga kergelt ainult, kuna ta oli aeglasem ja blokkis terve tee mehiselt.... ja siis kui mulle boxikurvis tagant sisse lennati ja mina teda tabasin külje pealt siis oli tal mingil põhjusel vaja mind otse kummidesse lükata.... ei jätnud sellest inimesest eriti intelligentset muljet.... kurat neela alla ja sõida edasi, mitte ära hakka tagasi tegema nagu mingi laps.... nii lapsikut lüket ma ei oodanud....
aga no vähemalt sain teada, kust need pätakad on õppinud romurallit sõitma....
kui see koht välja jätta, siis muidu oli täitsa põnev üritus
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
02.08.2009 21:12:39
|
|
|
See juhtub vaid siis, kui puhta sõiduga ei oska kuidagi vastu saada.
_________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
02.08.2009 21:59:39
|
|
|
Aga sama treener, ehk siis HV kasutaja Race, läks finaalsõidu viimase ringi boksikurvist välja tulles puhtalt mööda Ranno Kallasest.
Nii ägedat liigutust ei ole tükk aega näinud.
Mis taga toimus, ei näinud ja kommenteerida ei oska.
Eks tegijad kah libisevad ja põhjustavad kokkupõrkeid.
Nagu minagi vahel.
Tagasitegemist ja tahtlikke puuteid loomulikult ei kaifi, nagu eespool korduvalt ka lahti lahatud neid asju.
Pühapäeva GP reeglid on teistsugused, kui meie sarjas ja seda sõitma minnes tuleb arvestada sealsete oludega.
Ka minul oli pärast esimest ajasõitu tahtmine kaelatuge ja ribivesti ostma minna.
Kui Race meie võistlustele tuleb, siis on ta sunnitud meie reegleid täitma.
Trenni mõttes käin Pühapäeva GP-d sõitmas ilmselt ka edaspidi.
Täna taaskord tulemust ei tulnud, kuna finaalikoht libises käest.
Kuna ajasõidust said edasi vaid 2 paremat, siis mina oma 3.nda ajaga pidin startima lohutussõitu tagant.
Kolmandal ringil tekitas Meelis minu ees boksikurvis mingi hullu crashi ja et mitte talle selga sõita ja karte ja kaasvõistlejaid mitte ära lõhkuda olin sunnitud välja sõitma.
Fotograafil jäi ka pildile.
Lohutussõidu eelviimase kohaga finaali kahjuks ei lubatud.
Pööratud stardijärjestus ruulib
Erinevalt minust said m0nx ja Hessu mõlemad kenasti finaali.
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
02.08.2009 22:11:34
|
|
|
zoomski kirjutas: |
Aga sama treener, ehk siis HV kasutaja Race, läks finaalsõidu viimase ringi boksikurvist välja tulles puhtalt mööda Ranno Kallasest.
Nii ägedat liigutust ei ole tükk aega näinud.
Mis taga toimus, ei näinud ja kommenteerida ei oska.
Eks tegijad kah libisevad ja põhjustavad kokkupõrkeid.
Nagu minagi vahel.
Tagasitegemist ja tahtlikke puuteid loomulikult ei kaifi, nagu eespool korduvalt ka lahti lahatud neid asju.
Pühapäeva GP reeglid on teistsugused, kui meie sarjas ja seda sõitma minnes tuleb arvestada sealsete oludega.
Ka minul oli pärast esimest ajasõitu tahtmine kaelatuge ja ribivesti ostma minna.
Kui Race meie võistlustele tuleb, siis on ta sunnitud meie reegleid täitma.
Trenni mõttes käin Pühapäeva GP-d sõitmas ilmselt ka edaspidi.
Täna taaskord tulemust ei tulnud, kuna finaalikoht libises käest.
Kuna ajasõidust said edasi vaid 2 paremat, siis mina oma 3.nda ajaga pidin startima lohutussõitu tagant.
Kolmandal ringil tekitas Meelis minu ees boksikurvis mingi hullu crashi ja et mitte talle selga sõita ja karte ja kaasvõistlejaid mitte ära lõhkuda olin sunnitud välja sõitma.
Fotograafil jäi ka pildile.
Lohutussõidu eelviimase kohaga finaali kahjuks ei lubatud.
Pööratud stardijärjestus ruulib
Erinevalt minust said m0nx ja Hessu mõlemad kenasti finaali.  |
jah.... mõtlesin veits õlle taga järele ja neelasin kah alla selle olukorra....
meie võistlused on alati väga viisakad olnud ja sellepärast ei osand ka oodata midagi muud...
hessu arvas, et race äkki vihastas selle peale, et ma talle hoogu juurde lükkasin 2 korda.... see on täpselt see mida HV sõitudel näeb igalpool.... kui vaadata kuda meie kiiremad sõidavad, siis on näha kuidas pidevalt tagasõitja toetab esimese peale, kui ta on kiirem veits.... pidurdama ma ju ei tahaks kui eessõitja jääb ette....
kui aga see ebasportlik teelt minema lükkamine oli põhjustatud sellest boxikurvi intsidendist, siis võiks nagu miski võidusõitja teada, et kui ma teda rammisin, siis mitte tahtlikult.... see kui mulle keegi tagant sisse tuleb, siis pole ka minul mitte kuhugi minna....
aga tagasitegemine keset võidusõitu on ikka üks äraütlemata lapsik teguviis....
selline on minu arvamus....
aga jah pööratud stardijärjestus on tõesti huvitav ja võistluse üldpilt oli meeldiv....
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
02.08.2009 22:21:34
|
|
|
m0nx, ma olen kõigega nõus, lisaksin siia ühe pisidetaili.
Võistluskardi sõitjad ei vaata tagasi.
Ma ei hakka spekuleerima, kas midagi tehti tahtlikult, kuna ma ise ei olnud seal juures.
Race kindlasti ei näinud olukorda nii detailselt, et teada, kas sa said kelleltki hoogu juurde talle otsa kukkudes või omal algatusel.
Ta kindlasti ainult tundis, kuidas pea kuklasse käis.
Nagu ka mina, kui väike Alex mulle boksikurvis pidurdamata selga kihutas.
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
02.08.2009 22:40:24
|
|
|
Üritus oli minumeelest mõnus, seni kuni finaalis sattus kehv kart
Race-i käitumine peale boksikurvi m0nx-i vastu oli vägagi üllatav, see viimane nügimine tekkis neil sellepärast et ma sõitsin m0nx-le tagant otsa, ootamatult palju pidurdas maha järsku, arvatavasti just selleks et mitte Race-le sisse sõita. Selline kummidesse trügimine küll ei tohiks nende reeglistikus lubatud olla
Võistlus kogemuse saamiseks on see üritus küll igati kasulik, osalen kindalsti ka edaspidi
Kahju ainult et finaalis selline kart sattus, oleks soovinud parema koha eest võidelda, lõpuks jäin 6-daks tänus sellele, et üks lastest tegi vea ning langes kaugele taha, muidu oleks suht kindlalt viimane olnud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Race
HV vaatleja

|
03.08.2009 08:35:47
|
|
|
m0nx kirjutas: |
njaa... kuni finaalini oli see pühapäeva gp minujaoks positiivne üritus, aga see mida see kardikooli treener seal finaalis oli oli puhtalt lihtsalt ebasportlik....
kõigepelt sõitis mulle taga lauges külje pealt sisse ja lükkas mu minema.... siis sealt laugest kuni boxikurvini ma müksasin teda tagant kaks korda ja väga kergelt ainult, kuna ta oli aeglasem ja blokkis terve tee mehiselt.... ja siis kui mulle boxikurvis tagant sisse lennati ja mina teda tabasin külje pealt siis oli tal mingil põhjusel vaja mind otse kummidesse lükata.... ei jätnud sellest inimesest eriti intelligentset muljet.... kurat neela alla ja sõida edasi, mitte ära hakka tagasi tegema nagu mingi laps.... nii lapsikut lüket ma ei oodanud....
aga no vähemalt sain teada, kust need pätakad on õppinud romurallit sõitma....
kui see koht välja jätta, siis muidu oli täitsa põnev üritus  |
Selgitan paari sõnaga, mäletan neid olukordi:
1. esimene tagumises kiires, kus sõitsid pidurdusmaal minust kiire hooga mööda ning loomulikult libisesid välja, ennem järgmist kurvi olin kõrval ning järgmis kurvi suhtes sisemisel trajektooril - sõitsin mööda ideaaljoont, olin paremas positsioonis, oleksid pidanud pidurdama.
2. aeglase S-i esimeses kurvis sõitsid mulle tagant peale, ma lendasin trajektoorist ca 2 m välja .. jäin küll ette, kuid S-ist väljatuleku kiirus oli väike siis saidki mind puudutada sirgel (ma seda puudutust ei mäleta, aga poleks sa vastu sõites hoogu kaotanud, oleksid võibolla mööda saanudki)
3. boksikurvis jälle täiega selga, mina trajektoorist väljas ja praktiliselt seisan. Õnneks sain jälle ennem minema, tulin järgmises kurvis pikemalt välja sest oletasin et kellelgi tagant või olla suurem kiirus ja rünnatakse sisekurvi. Kui jäid väliskurvis halvemale positsioonile ja juhtusid olema lähedal, oleks olnud vaja pidurdada.
Esimene valib sisenemis- ja väljumispunkti, sirgel võib ühe korra suunda muuta. Üldiselt planeeritakse möödasõite mitu kurvi ette, see kui ühte kurvi sisse sõites saad kellestik mööda, see ei tähenda veel et oled kiirem .. loeb ikka kogu ringi aeg ja võistlusolukordade lahendamine. Aga vabandan, kui tegin sulle liiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
03.08.2009 12:41:33
|
|
|
Vähemalt inimene selgitas lahti, mis toimus. Igati mõistlik. Selliseid asju võiks tihemini ette tulla.
Ainus vahe, et esimene valib küll sisenemise- javäljumispunkti, siiski on ta kohustatud kaassõitjale ruumi jätma, kui tema esirattad on sinu tagaratastega kohakuti.
m0nx, kui tagakurvis kellestki möödud, siis pead keset kurvi hoo endal hästi maha pidurdama, siis ei saa konkurent sulle sisse vahele keerata, ega ka väljastpoolt kõrvale kiirendada. Tal on siis kaks võimalust, kas üritades sissepoole kõrvale tulles sulle tagant lihtsalt sisse panna või siis lootues väljapoole kõrvale püsima jääda, mis on ka suht võimatu, kui kõik möödudes õieti teed.
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
03.08.2009 13:13:48
|
|
|
Ainus vahe, et esimene valib küll sisenemise- javäljumispunkti, siiski on ta kohustatud kaassõitjale ruumi jätma, kui tema esirattad on sinu tagaratastega kohakuti.
|
TonyKart, selles ongi vahe, et seda reeglit ei ole nende koolkonnas juurutatud.
Nad ei defineeri konkreetselt seda punkti, alates millest tuleb jätta ruumi.
Kes on eespool, see dikteerib trajektoori.
Sellest ka vaidlused, kas oli tegemist rehvidesse kinnisõitmise, blokeerimise või sõidueesõigusega.
Meie mõistes sõidetakse mustalt, sest meie piiritleme seda konkreetsemalt ja nii mõnegi asja eest, mida seal peetakse normaalseks, saaks meil rahulikult musta lipu.
Kindlasti ei leevenda meie selles osas reegleid
Lisaks on veel mõned ebakõlad võrreldes meie sarja reeglitega, kuid üldpilt on suht hea siiski.
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
03.08.2009 15:08:34
|
|
|
See on ülemaailmne kardisõidu reegel, seega neid võistlusi, kus seda ei kasutata, ei ole mõtet ka eriti tõsiselt võtta.
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
m0nx
Kreisi kasutaja

|
03.08.2009 17:51:32
|
|
|
race.... alustame sellest, et taga lauges, kui sina olid enne kurvi selgelt minu seljataga ja mina liikusin mööda ideaaltrajektoori, siis sina parandasid oma positsiooni minusuhtes sellega, et sa lendasid mulle külge tugeva kontaktiga mind põhimõtteliselt rajalt lükates... siis puu juures olevasse sisenedes ei olnud see kontakt kindlasti isegi mitte peaaegu nii tugev, et sa 2m oleks lennanud.... vägagi minimaalselt liikus su kart edasi... see oli lihtsalt kerge puude.... ja peale puukurvi oli jälle sirgepeal kerge müks, mis ei muutnud midagi....
omakorda boxikurvi minnes olid sina ideaalil ja mina seespoool... ja minu esiots oli sinu tagaotsa kõrval... teadsin, et kui ma ei saa piisavalt heale positsioonile sinusuhtes, siis ma saan sind tabamata suht kenasti sulle järgi.... endalegi tuli üllatusena, et hessu mind sulle selga lükkas, aga see selleks....
tõstsin kenasti käe, et anna andeks ja hoidsin tugevalt vasakukule mõttega, et sorri mees, sõida minema... aga kui sa väidad, et see kummidesse lükkamine ei olnud tahtlik, siis tee või tina, aga mina seda ei usu.... konkreetsemat kummidesse lükkamist ei saa olemas olla.... see et sa sõidad ideaaltrajektoorilt täiesti vastas äärde selleks, et kiiremad ?mööda ei saaks?/?või et mööda lasta? see on imelik väide.... sealt paremalt oleks võinud terve armee sellele ajal mööda sõita, kui sina mind väga aeglasel kiirusel kummidesse lükkasid.... kahjuks oli esper samas avariis oma hoo samuti nii maha tõmmanud, niiet ei saanud ka tema mööda.... kohe kui meie mõlema kardid enamvähem liikuma said olime me kõrvuti ja sa sõitsid mulle kohe külge ja konkreetselt lükkasid kurvi äärest kummidesse.... HinnaVaatluse võistlusel näiteks pole minuteada siukest asja olnud, et sa oled kellegagi kontaktis külgepidi ja jäädki kontakti.... okei sõitsid mulle kogemata külge, aga siis oleks ju võind kasvõi 20 cm vahe sisse lasta....
igatahes ma saan andre jutust niipalju aru, et pühapäeva gp'l võib see sõitja, kes on eespool valida trajektoori? ühesõnaga see tähendab seda, et ükskõik, kelle esirattad on minu tagaratastega kohakuti võin ma sõiduajal julmalt kummidesse lükata?
mis kuradi romuralli sellest tuleks?
kogu see äksjon käis esperi silme all ja tema defineeris seda samuti puhtal kujul teelt välja lükkamisega....
HV võistlused ja pühapäeva GP on viisakuse koha pealt nagu öö ja päev...
ma täiesti tunnistan, et ma kah tegin vigu jne, aga see ei ole põhjus miskit kättemaksu korraldada...
ma pean ennast amatööride algtasemel sõitjaks, niiet ikka tuleb vigu sisse...
näiteks see väikemees alex.... see korraldas kah tsirkust ja romurallit eelnevates sõitudes, aga ma neelasin alla, krimpsutasin natuke kulmu ja oligi kõik...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
03.08.2009 18:26:08
|
|
|
Pean ka siinkohal mainima, et see tundus rohkem tahtliku lükkamise moodi, sest Race oli kontaktis m0nx-i kardiga ning ei tõmbunud eemale vaid surus edasi vasakule kummidesse. Sellisena tundus olukord tagantpoolt
Kahju et keegi pealtvaatajatest seal finishi juures seda olukorda ei silmanud
E: Videolt on näha, et mingit 2m lendu Race küll ei teinud, vavalt oli tunda seda õrna kõksu puukurvis
|
|
tagasi üles |
|
 |
The Stig
Kreisi kasutaja

|
03.08.2009 18:34:53
|
|
|
See juhtub vaid siis, kui puhta sõiduga ei oska kuidagi vastu saada. |
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Relle
HV vaatleja
|
03.08.2009 18:49:53
|
|
|
Homseks on videod üleval sellest pühapäeva GP-st
|
|
tagasi üles |
|
 |
Race
HV vaatleja

|
03.08.2009 20:52:25
|
|
|
Kuulge mehed, ärge ajage asja keeruliseks .. ülemaailmsed reeglid, kes on süüdi jms. See on hobikarditrenn, kus üritatame luua võimalikult sarnaseid võistlussituatsioone, et poisid saaksid mees-mehe vastu sõidukogemust - selleks palju starte, pööratud järjestus jms. Samas püüaks kiirest sõidust saadavat emotsiooni. Õismäe rajal on 2 kohta, kus on vaja pidurdada, nendes mõlemas sõidad tagant peale - sul pole vaja pidurdada v? Ma ei halise, juhutub, olin selle teema unustanud kuni siit lugesin .. aga mulle meeldiks rohkem, kui sul need asjad ei juhtuks seoses minuga. 4 korda poole ringi jooksul, samas protokollis sõidad läbivalt ringile aga 0,8 sek aeglasemalt. Kui sa kah pidurdaksid nendel kohtadel kus tuleb pidurdada, et kiiresti liikuda, poleks sa vähemalt selles sõidus lähedalegi saanud. Nende laksudega kaotasin Mihhaili, Pauli ja Ranno suhtes paarkümmend meetri, mille tagasisõitmiseks läks enamus sõidust - st sinu apsud maksis mulle võimaluse sõita nendega võidu kõrgetele kohtadele sellel päeval ja sellest on kahju.
Sellest möödumisreeglist .. on küll selline reegel olemas, kuid selle lugemine (musta lipu näitamine) on praktikas väga komplitseeritud. Reegel ise on lihtne, kuid selle jägi maha võetakse aruharva, sest selline kontakt pole tavaliselt tuvastatav. On muidugi olukordi, kus seda tehakse, kuid selle kohta peab alati olema tõestus või kohtuniku otsene nägemine. Seega igat sellist juhtumit käsitletakse eraldi, ning tavaliselt ei otsustata midagi. Oleneb kurvist, oleneb olukorrast jne. Meie põhimõete (see on trenn mitte võistlus) on see, et poisid õpiksid sõitma alati tugevamal positsioonil, et ei tekiks võimalust nende äralükkamiseks. Siit sulle soovitus, õpi olema rajal sellistes kohtades, kus sind ei saa ära lükata. Ma ei poolda kontaktset sõitu, kuid ausalt öeldes üks vähestest rumalustest mille vastu rajal ennast ise kaitsta ei saa on see kui sulle tagant pidurdamata peale sõidetakse.
Aga mis siin pikalt rääkida .. sõidame võidu (eriti tahaksin sinuga võidu sõita TonyKart) ja üritame õppida igast sellisest situatsioonist midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|