Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV kardisõit märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 27.07.2009 10:18:58 vasta tsitaadiga

Väidetavalt pidid see nädal kohale jõudma uued jupid. Eks näis, kas suudavad kardid korda teha.
Igatahes kart nr.8 oli täiesti sõitmatu, kett peksis üle hammaka ja sain vaid 2 ringi teha.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Hessu
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.07.2009 13:07:24 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Väidetavalt pidid see nädal kohale jõudma uued jupid. Eks näis, kas suudavad kardid korda teha.
Igatahes kart nr.8 oli täiesti sõitmatu, kett peksis üle hammaka ja sain vaid 2 ringi teha.

Samas seisus on ka kart nr. 9, peksis üle ja oli suht alajuhitav. Loomulikult sattus see kart mulle 2 korda järjest ja see oli ka nii kehva tulemuse põhjuseks, maksimum mis ma suutsin sellest kardi välja saada oli 45.45 icon_confused.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Relle
HV vaatleja

sõnum 27.07.2009 13:16:06 vasta tsitaadiga

Eilsed videod siis, kahjuks olin harjunud et zoomski on valgete tunkedega ning kogemata filmisin alguses hoopis kardikooli treenerit icon_redface.gif finaalis õnneks filmisin õiget inimest icon_wink.gif

http://www.youtube.com/watch?v=BHh-H7B07JA Eelsõit1
http://www.youtube.com/watch?v=wYY5FYsGDhI Eelsõit2
http://www.youtube.com/watch?v=DrE2UV3m4hw Poolfinaal1
http://www.youtube.com/watch?v=4i1BYGhTr98 Poolfinaal2
http://www.youtube.com/watch?v=soNk9mm4dL0 Lohutussõit
http://www.youtube.com/watch?v=OgMGfgdWNx8 Finaal

peab veel harjutama filmimist ning ega korralikum tehnika ka halba ei teeks icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 27.07.2009 13:27:45 vasta tsitaadiga

Hessu kirjutas:
Tanel kirjutas:

Samas seisus on ka kart nr. 9, peksis üle ja oli suht alajuhitav. Loomulikult sattus see kart mulle 2 korda järjest ja see oli ka nii kehva tulemuse põhjuseks, maksimum mis ma suutsin sellest kardi välja saada oli 45.45 icon_confused.gif

Tere tulemast klubisse, ise tegin täpselt sama triki eelmisel pühapäeval. icon_smile.gif
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 27.07.2009 16:58:05 vasta tsitaadiga

1. poolfinaali videos on konkreetselt näha puukurvis üks üritus, kus proovin Meelisele kõrvale saada, kuid kart läheb tugevasse külglibisemisse.
Üritasin kokku 4 või 5 korda, (enamus kordi boksikurvis ja üks kord TonyKart i S-s) kuid ei saanudki mööda.
Mul oli kiirem kart ja ma sain ta iga kord pärast vea tegemist suht lihtsalt kätte, kuid mööda minna ei osanud.
Meelis sõitis hästi kõik nurgad kinni.
Väga täpselt sõidab, midagi pole öelda. icon_idea.gif

kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 28.07.2009 19:21:50 vasta tsitaadiga

Käisime siis täna FK-s väikese seltskonnaga rallimas. Mainin ära, et enamus sõitis vast alles teist korda oma elu ja esimene kord oli aasta kaks tagasi.

Hetke parim kart on nr 3 ja peale seda nr 4 ning 5. Ülejäänud paistsid jäävat ikka kiiruselt või mõne muu jamaga kõvasti maha.
Nr3-el suutsin ka esimese sõiduga parempoolse esirehvi ära kustutada ning alla tulid tutikad mis suutsid sellel kardil minu arust juhitavuse lausa uuele tasemele viia icon_lol.gif
Kart nr13, millega oleks täna tahtnud väga väga väga sõita, oli rivist maas ning tehnikut ei olnud ka kohal, et oleks saanud pilgu peale visata.

Kuna alguses mul rehv lõhkes ning aeg läks raisku, siis pakuti mulle lisa 10 minutit sõita, kuid kuna seltskonnal sai 1h täis ja hakati ära vajuma, siis ma ei näinud erilist mõtet edasi jääda ja tulin tulema, kuid sellise lükke eest thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Ma täna peaksin ka sinna sujuvalt kohale ilmuma mingi 20:30 paiku....

tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 28.07.2009 21:17:44 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on informatsiooni millal need varuosad FK-se võiksid jõuda? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 28.07.2009 21:23:26 vasta tsitaadiga

Hessu kirjutas:
Kas kellelgi on informatsiooni millal need varuosad FK-se võiksid jõuda? icon_rolleyes.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5257597#5257597
postitatud: 26.07.2009 23:14

zoomski kirjutas:
taikonaut, seisukord on sama, mis nädal tagasi.
Varuosad peaksid tulema sel nädalal.

Nii et peaks nagu kohal olema icon_biggrin.gif kuigi postitamise aja järgi vb arvata, et tulevad hoopis see nädal?

Ennast huvitaks ka, et millal uued jupid küljes ja masinad putitatud ning võrdsemad. Enne nagu ei tahaks eriti trenni tegema minna nii kaugelt. icon_rolleyes.gif

viimati muutis Mart352 28.07.2009 21:34:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 28.07.2009 21:32:07 vasta tsitaadiga

Seda ma tean jah et see nädal millalgi aga ma lootsin täpsemat päeva teada saada, tahaks sõitma minna lähipäevil ja soov oleks sõita kardiga mis oleks vähe paremas korras icon_wink.gif
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 28.07.2009 22:34:47 vasta tsitaadiga

Hessu, lähen homme sealt ilmselt läbi ja uurin asja. icon_smile.gif
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 28.07.2009 23:30:52 vasta tsitaadiga

Sai siis täna 1h sees tehtud viis sõitu.
Kohe alguses oli vihma sadanud ja no ikka konkreetne Tokyo Drift käis icon_biggrin.gif Kuna ma sõitsin üleüldse esimest korda karti märja rajaga, siis olid ka ajad vastavad + sain kardid mis eile eriti ei sõitnud (homme postitan ka tulemused).
Viimane viies sõit sain istumise alla kart nr 13. Vot no ma ei saa aru mis toimub. Asjal oli ulme pidamine, ulme minek, ulme pidurid icon_eek.gif No niiskel rajal suutsin sõita kuuma ilma aegu thumbs_up.gif Parimaks jäi 44:10!
No kui kõik kardid oleks sellised nagu 13, siis võiks seal lausa iga nädal mingi võistluse maha pidada icon_razz.gif

Ja kui viimane sõit sai sõidetud, siis ma olin ikka megaõnnelik icon_lol.gif

tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 28.07.2009 23:50:26 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Ja kui viimane sõit sai sõidetud, siis ma olin ikka megaõnnelik icon_lol.gif

Selle üle, et rohkem sõitma ei pidanud? icon_smile.gif
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 28.07.2009 23:55:02 vasta tsitaadiga

Riivo77, mkm, et nr 13 lammutas kergelt libedal selliseid aegu thumbs_up.gif
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.07.2009 18:42:13 vasta tsitaadiga

Täna pole keegi väikesest trennist huvitatud? icon_rolleyes.gif

E: Mina, Relle ja m0nx lähme kohevarsti sõitma igatahes icon_wink.gif
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 29.07.2009 18:45:32 vasta tsitaadiga

Mis kellaks?
Rajale ilmselt ei tule, kuid võimalik, et sõidan sealt mööda ja tulen vaatama.

Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.07.2009 18:49:02 vasta tsitaadiga

No m0nx pidi miski 10-15 min pärast järgi tulema, ei oska täpsemalt öelda

E: m0nx tuleb järgi, nii 10 min pärast oleme raja ääres icon_wink.gif
tagasi üles
m0nx
Kreisi kasutaja
m0nx

sõnum 29.07.2009 22:17:06 vasta tsitaadiga

kusjuures vastupidiselt zoomski ennustusele oli täitsa mõnus täna....
nr 1 kardist ma ei räägi... see oli nali icon_razz.gif
nr 13 - sama mis viimased korrad.... mulle ei sobi kart mis on kiire ja samas libe... jõle närviliselt reageerib asjadele ja jätab kuidagi psühhopaadi mulje.... ajaks siis 43.98
nr 3 - hessule sobis hästi, aga ma muudkui üritasin kõik ringid ja lõpuni ei saanud puu kurvi endale selgeks.... ma ei saa siseneda sinna Si nii kui rattad on ristis, aga kart lihtsalt ei keera kurvi sisse.... ajaks siis 44.11
nr 5 - sobis mulle päris hästi.... samamoodi esiotsa pidamist polnud, aga õnneks see ei olnud nii hull kui kolmel.... oleks tal olnud kiirust samapalju kui pidamist ja pidureid, (ammu pole niiii mõnusaid pidureid FKs tundnud) siis oleks see super kart... suutsin sellega isegi 13ga hessul suht hästi järel püsida.... oleks ma talle algul tuulde saada, siis oleks asi isegi põnevaks läinud icon_razz.gif aga jah... aeg oli 43.8 ja kopikaid peale....

aga jah täna endal sõit kuidagi ei läinud.... paar nädalat tagasi sai miskite kartidega sõidetud kõik ajad 44ga ja mingi 4-7 ringi alla 44 siis täna kudagi panin villast täiega.... eksisin väga tihti... ajad olid kõik 44ga... ainult üksikud alla 44....
aga jah viimaste kuudega on vähemalt mingisugune stabiilsus tekkinud...

btw... varbavahe plätudega ei soovita isegi vaenlasele sõitma minna.... siuke keberniit oli nende nässakate kardis hoidmisega... icon_lol.gif
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 29.07.2009 23:48:34 vasta tsitaadiga

Mõned kardid sõitsid üllatavalt hästi täna.
Aga mõnus oli sõita küll icon_lol.gif

nr. 6- pidamisega oli mul kuidagi probleeme aga muidu liikus vägagi hästi ning pidurid oli mõnusad aga rajal oli palju liiklust ning inimesi kes tegid imelikke asju rajal, suht segas sõidu ära icon_sad.gif kolmandas sõidus sõitsin uuesti 6-ga seekord õnnestus juba paremini, parimaks jäi sellega 43.75
teine sõit oli juba parem, seekord siis nr 3-ga, kõik tundus hästi aga oma sõiduvigade pärast sain ainult 2 aega 43-ga
Loomulikult parima aja sõitsin 13-ga, kiire kart aga tugevalt pidurdades boksikurvi blokkeerus alati tagumine parem ratas ning mootor tahtis ära surra, nii et seal kaotasin alati aega. Samas tean et saaksin veel kiiremini sõita taga aga sellesks peab harjutama veel palju, tundub nagu peaks metsikut hobust taltsutama. Vähemalt sain 9 ringi 13-st 43-ga ning päeva parimaks jäi 43.63 icon_lol.gif Igati positiivne päev minu jaoks thumbs_up.gif

E: Samas peaks mainima, et jube valus oli vaadata kuidas inimesed ikka neid karte retsivad, pidur ja gaas pidevalt koos all, üks hoidis isegi boksis seistes gaasi põhjas kuni instruktor temani jõudis, kahju et meie inimesed pole hoolsamad. icon_confused.gif
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 30.07.2009 00:18:35 vasta tsitaadiga

Hessu kirjutas:
E: Samas peaks mainima, et jube valus oli vaadata kuidas inimesed ikka neid karte retsivad, pidur ja gaas pidevalt koos all, üks hoidis isegi boksis seistes gaasi põhjas kuni instruktor temani jõudis, kahju et meie inimesed pole hoolsamad. icon_confused.gif
Siis pole ju ime, et kardid ära hooratud seal. thumbs_down.gif

Muidu kuradi head ajad sul. Peaks ka ise mõni päev minema ja selle 13 ära proovima.

Relle
HV vaatleja

sõnum 30.07.2009 12:02:19 vasta tsitaadiga

Minu lugu siis eilsest icon_lol.gif
Proovisin ka selle 13 kardi ära, Veidi harjumatu oli, libisemisi oli palju. Best time aga oli 44.97 Kuid minu sõiduajal sai kardil bensiin otsa icon_sad.gif
Peale seda sõitsin nr 6 kardiga, täitsa meeldis see kart, Best time aga oli 45.07 Kuid keset sõitu näidati musta lippu mulle. Ma ehmatasin päris ära, et mida ma valesti tegin, kuid öeldi et mu jakk ei tohi lahti olla, et see võib kuhugi vahele minna. Kaotasin palju aega sellega. icon_sad.gif
Kuid mõned tundmatud, kes rajal olid, olid ikka päris jubedad. Ma sõitsin ühe inimesel täiesti taga ja kui mööda tahtsin minna, keeras ta koguaeg lihtsalt ette, kuni lõpuks täiega matsu panime icon_mad.gif Peale seda kogu sisikond valutas. icon_lol.gif
Mu sõbranna viitsis filmida ka kogu seda eilset sõitu, nägin mõnda viga ka tänu sellele. Nt: puukurvis annan gaasi liiga hilja, boksikurvis aga pidurdan liiga vara ja liiga kaua. Eks neid ole veel ja veel..
Aga eks harjutamine teeb meistriks, või mis? 8)
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 30.07.2009 12:13:34 vasta tsitaadiga

Pärast avariid kogu sisikond valutas? icon_neutral.gif

Hea kuulda, et rahvas aktiivselt sõitmas käib. Tase ühtlustub ja liigub ainult paremuse poole. Kas vastukaja kartide kohta on hea, kohale minnes ei peagi enam mõtlema, milline võiks olla räim ja milline näiteks forell.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 30.07.2009 12:19:50 vasta tsitaadiga

Ma vaatan ka, et hull treenimine käib. Ei tea kas peaks isegi natukene liigutama? Samas äkki ma olen niisama piisavalt hea, et olla esimene mees kes Alderile sõiduga ära teeb... optimismi peab olema:)
ps: see on lahe jah, et rahvas rallib, ühtlane tase tekitab põnevust; mulle endale teeb erilist rõõmu, et just naisrallureid juurde tuleb, midagi kentsakalt toredat on naine ralli kontekstis...

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Relle
HV vaatleja

sõnum 30.07.2009 12:38:05 vasta tsitaadiga

[quote="TonyKart"]Pärast avariid kogu sisikond valutas? icon_neutral.gif

Midagi hullu otseselt polnud aga päris jube avarii oli küll. Õnneks oli see viimane sõit. Hiljem sain rahulikult valutada

icon_rolleyes.gif

Naised on ikkagist õrnemad, kui mehed, või mis? 8)
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 30.07.2009 22:11:45 vasta tsitaadiga

Juhul, kui homme sajab vihma, lähen õhtupoolikul peale ja enne maha ei tule, kui pihta hakkan saama.
Kusagil kl 15 saaksin alustada ehk isegi.
Keegi veel liitub?

NB: Kuivaga jätan minemata icon_exclaim.gif

The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 30.07.2009 22:44:38 vasta tsitaadiga

Liitun siis, kui korraldaja mulle sõidud kõik välja teeb. Niisama mitte. 8)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV kardisõit mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.