Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 415, 416, 417  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mitu tolli on sinu peamine igapäevases kasutuses olev monitor?
10-15"
0%
 0%  [ 3 ]
15-20"
2%
 2%  [ 7 ]
20-25"
17%
 17%  [ 53 ]
25-30"
41%
 41%  [ 124 ]
30-35"
25%
 25%  [ 77 ]
35" või suurem
12%
 12%  [ 37 ]
hääli kokku : 301

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pimp
HV kasutaja
Pimp

sõnum 24.07.2009 16:31:57 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Pimp, hmm. Miks?

Niipalju kui ma olen aru saanud, siis maksad umbes 600 praktiliselt sama monitori eest (va välimus). Või olen millestki valesti aru saanud? Ma pikemat aega olen üritanud G2400WD ja V2400W vahel valida.

Loe siit http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1315565
väga põhjalik ülevaade.
Suurt vahet neil ei ole aga oluliselt kenam näeb välja küll.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dude .
HV Guru

sõnum 24.07.2009 16:45:20 vasta tsitaadiga

Pimp, ma isegi vaatasin seda. Seal ta võrdleb seda G2400W'ga mitte G2400WD'ga. Viimastes postitustes räägitakse kuidas nüüd on uus G2400WD, mis on sisult sama, mis V2400W. Aga noh - monitor on tõesti kenab.
mygger
HV vaatleja

sõnum 24.07.2009 21:39:56 vasta tsitaadiga

G2411HD ?
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.07.2009 13:54:05 vasta tsitaadiga

Ehk keegi oskab öelda, kas D-SUB vs DVI pildil on ka mingit reaalset silmaga nähtavat vahet? Otsisin küll netist, kuid ei leidnud midagi väga asjalikku. Mitte, et ma enda uue monitori ostu nüüd kahetseks (millel ainult D-Sub), kuid see küsimus jäi ikka kripeldama.

Ning neile kes arvavad 4:3 üleminek 16:9'le on väga ebameeldiv, siis omaltpoolt võin öelda, et juba peale 2 päeva 16:9 kasutamist olin 100% harjunud ning ei tulnud enam meeldegi, et 4:3 kasutasin.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 28.07.2009 14:10:51 vasta tsitaadiga

Jah on küll vahet. Mina märkasin küll selget vahet üleminnes DVI'le.
Esimene ikkagi analoogsignaal, teine digisignaal.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
A-Circus.
Kreisi kasutaja
A-Circus.

sõnum 28.07.2009 14:16:06 vasta tsitaadiga

Oli pilt teravam, värvid paremad vms? Samas seda tean, et kõrgemate resolutsioonidega pilti suudab DVI tsipa suuremate laotussagedustega väljastada.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 28.07.2009 14:34:37 vasta tsitaadiga

Kõik on parem ja nähtavalt.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
dawe
HV vaatleja
dawe

sõnum 29.07.2009 23:10:19 vasta tsitaadiga

Tekkis vajadus monitori järele ja ilma väga suure otsimiseta jäi silma http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=&id=8&menyy_id=&action=look&lookid=74629
Ei tea kas on hea valik, seepärast küsin targemate käest, on kellelgi kogemusi? Nimelt on vaja siis suuremapoolset monitori, mängimiseks ja joonestamiseks. Hind võiks jääda sinna 3,5 kanti +/- paarsada krooni (mida soodsam seda parem muidugi) icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 29.07.2009 23:14:29 vasta tsitaadiga

ikka ja jälle pakuks selle (DVI'ga versioon, rõhutan kuna on olemas ainult analoog versioon asjast) https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/LCD+monitorid/94340/ . Reso on parem kui just 1080't ei taha. Kuigi selle LG kohta ei oska midagi kosta. Sellest G2400 on ka "värskem" mudel valmis. Mis erinev mis vahet etc? Loe ees poolt kuna sellest väga palju siin juba juttu olnud + kui inglise keelt mõikad siis ka vajalikud foorumi lingid antud.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

sõnum 30.07.2009 11:36:32 vasta tsitaadiga

dawe kirjutas:
Tekkis vajadus monitori järele ja ilma väga suure otsimiseta jäi silma http://www.arvutikeskus.ee/index.php?pid=&id=8&menyy_id=&action=look&lookid=74629
Ei tea kas on hea valik, seepärast küsin targemate käest, on kellelgi kogemusi? Nimelt on vaja siis suuremapoolset monitori, mängimiseks ja joonestamiseks. Hind võiks jääda sinna 3,5 kanti +/- paarsada krooni (mida soodsam seda parem muidugi) icon_smile.gif

Selle raha eest kindlasti asjalik monitor. Mul töö juures kontorirottidel on sellised. Täiesti tavaline monitor. Meelitavaks teeb kolme aastane heleda piksli garantii.

dawe
HV vaatleja
dawe

sõnum 30.07.2009 13:44:23 vasta tsitaadiga

Minu meelest ka täitsa ok, ja just see surnud pikslite asi annab boonust. Iseenesest tundub hea reaktsiooni jms näitajatega. Benq on lihtsalt kõrgema resoga ja veidra jalaga imo icon_lol.gif . Aga kumba siis eelistada? Või soovitab keegi hoopis samsungi või acerit vms? icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 30.07.2009 23:01:35 vasta tsitaadiga

Benq jalg on nii sült, et ma panin monitori hoopis seina külge. Kui mul koguaeg poleks vaja neid nuppe nokkida mis monitoril on siis poleks probleemi, aga kuna seda on vaja teha siis seina küljes on ta kindel nagu kalju.
Monitorina? Selle raha eest oleks häbi paremat tahta.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.07.2009 23:53:34 vasta tsitaadiga

nüüdseks olen oma LG w2600HP-BF'iga nii harjunud, et pisemat ei soovikski
õnneks sellel LG'l on jalg nagu tammepuu
tööjuures on töökaaslastel mingid 16:9 kuvarid ja need on küll lidrud nagu pajuoks

vaatenurk siiani hämmastab, täna vaatasin filmi ja virutasin hantleid - neid diivanil lebotades ei saa teha, seega olin pisut erinevas asendis kui tavaliselt
vaatasin et film kuidagi pime, üritasin teiste nurkade alt ka teha, ikka sama pime
samas tn monitoriga seda pimedat kohta ei näinudki thumbs_up.gif
puistake pisut pappi ja ostke omale parem kuvar icon_razz.gif

mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 01.08.2009 13:15:30 vasta tsitaadiga

No nii, tundub et mu LG LCD andis otsad, mida arvate kas LCD on läbi, nimelt kui hommikuti arvuti käima panen siis biosist kuni wini sisse logimiseni monitor viskab vahepeal pildi ette, korraks näitab arvuti konfi kui tööle paned aga see ka ainult 1seci ja siis kuidas win xp sisse ennast loeb ka 1sec ja siis edasi täiesti must taust, ja kui arvuti välja lülitad ja 15min pärast uuesti tööle tahad saada siis peab mingi oma 10korda restarte ja vooluga jamam et pilt ette tuleks, nüüd on asi nii kaugel et ei sa üldse pc minna, varem oli veel pilt ees aga nüüd netu, musta tausta pole ka mõtet vaadata, ligemalt vaatama hakates nägin et monitor töötab aga hästi õrnalt on näha umbes 5cm LCD eemal ja kuidagi valguse käes siis näeb ka kuidagi õrnalt et pilt on ees. Molu ise umbes 5a vana 2004a sai soetatud. No endal torkas pähe 2 võimalust kas video või LCD on läbi, rohkem arvan lcd kuna kui video siis ei oleks LCD midagi näha ja kui ma läppariga LCD ühendan ja panen kaks kraani ja lohistan staffi LCD ekraanile siis jälle vilgutas 1seci filmi mis mul käis ja siis jälle must ainult lähedalt 5cm kaugusel on näha, et film jookseb. Seda LCD pole vist mõtet paranda kav või mis ?
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 104
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.08.2009 13:25:03 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
No nii, tundub et mu LG LCD andis otsad, mida arvate kas LCD on läbi, nimelt kui hommikuti arvuti käima panen siis biosist kuni wini sisse logimiseni monitor viskab vahepeal pildi ette, korraks näitab arvuti konfi kui tööle paned aga see ka ainult 1seci ja siis kuidas win xp sisse ennast loeb ka 1sec ja siis edasi täiesti must taust, ja kui arvuti välja lülitad ja 15min pärast uuesti tööle tahad saada siis peab mingi oma 10korda restarte ja vooluga jamam et pilt ette tuleks, nüüd on asi nii kaugel et ei sa üldse pc minna, varem oli veel pilt ees aga nüüd netu, musta tausta pole ka mõtet vaadata, ligemalt vaatama hakates nägin et monitor töötab aga hästi õrnalt on näha umbes 5cm LCD eemal ja kuidagi valguse käes siis näeb ka kuidagi õrnalt et pilt on ees. Molu ise umbes 5a vana 2004a sai soetatud. No endal torkas pähe 2 võimalust kas video või LCD on läbi, rohkem arvan lcd kuna kui video siis ei oleks LCD midagi näha ja kui ma läppariga LCD ühendan ja panen kaks kraani ja lohistan staffi LCD ekraanile siis jälle vilgutas 1seci filmi mis mul käis ja siis jälle must ainult lähedalt 5cm kaugusel on näha, et film jookseb. Seda LCD pole vist mõtet paranda kav või mis ?
pigem kahtlustan, et videoseaded mättas
proovi safe modega sisse minna või siis vga modes

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.08.2009 13:25:07 vasta tsitaadiga

mcaff kirjutas:
pigem kahtlustan, et videoseaded mättas
proovi safe modega sisse minna või siis vga modes

mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 03.08.2009 21:15:00 vasta tsitaadiga

Miskit 2k eest ka saab? 22"+
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.08.2009 21:18:19 vasta tsitaadiga

mirko27 kirjutas:
Miskit 2k eest ka saab? 22"+
müün enda viewsonicu 2k icon_lol.gif
Split
HV vaatleja

sõnum 03.08.2009 21:52:55 vasta tsitaadiga

http://ak.ee/index.php?pid=0&id=18&menyy_id=18&action=look&lookid=82208

21,5" Sõber ostis, tundub küll väga hea ja kiidab seda.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 03.08.2009 22:09:17 vasta tsitaadiga

Parem otsi mõni millel DVI pesa ka on, tasub kindlasti ära.
Nt. G2200HD.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.08.2009 02:16:40 vasta tsitaadiga

Leidsin et teil siin selline huvitav teema on icon_biggrin.gif Kuna varsti tahakas ka vist endale uue monitori osta ja tekkis küsimus et siin hiljuti oli artikkel nendest uutest LED ekraaniga telekatest et kas LED kuvareid on ka tulemas ja mis neist nagu arvata ?

poodides niipalju kui olen näinud mingit LED telekat siis oli krdi ilus pilt küll,kas kuvaritel oleks sama ilus ja ei esine niipalju sellist kuidas seda nimetatkse ?endal on vahest et mängudes nagu udune vms ? pole nagu kõige parem icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
mcaff
Piiratud kasutaja
mcaff

sõnum 04.08.2009 17:14:28 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Mida ma seal täpsemalt safe modis teen ?, rohkem tundub et mingi LCD case olevat, et nagu sätted lähevad nulli vms, vahepeal sain nagu uuesti tööle ja oli kõik tibends tobends aga nii kui ma arvuti kinni panin ja 1tunni pärast uuesti tööle panin siis ei saand pilti ette ja nii ta jäigi, no 5cm läheduses on ka üli-tase vaadata . Pigem usun, et asi LCD kuna kui vista peal oli siis esines sama jama ning sai lastud xp peale lootes, et probleem kaob kuid kahjuks mitte. Kas patareid ei ole sees mis tyhjaks saanud ja sätteid ei suuda meeles pidada ?
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 104
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 05.08.2009 16:09:40 vasta tsitaadiga

Siin mitmeid kordi monitori kalibreerimisest juttu olnud, annaks väikse vihje, et "Digi- ja filmikaamerate ost/müük/vahetus" foorumis on üks Spyder2Pro pakkuda.
Tsitrus
HV vaatleja

sõnum 09.08.2009 19:55:43 vasta tsitaadiga

On kellelgi mingit kogemust Samsung 2233rz monitoriga? Plaanis selline endale soetada, kuid poodides ei pakuta neid eriti. Ox-i hinnakirjas on mingi ulmeline hind ja teine koht, kus see monitor silma jäi, on pixmania, kuigi see koht tundub kahtlane, võrreldes ak-ga näiteks icon_razz.gif
company
HV vaatleja
company

sõnum 10.08.2009 11:23:29 vasta tsitaadiga

jyrisa Kummaline, et sul see monitor võbeleb. Mul ei võbele. Laud ikka kruvidega põranda küljes kinni? icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  LCD monitorid ( lisatud küsitlus monitori suuruse kohta 10.04.2022 ) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 104, 105, 106 ... 415, 416, 417  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.