Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Moderaatorid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 15:57:29 vasta tsitaadiga

Ho Ho, eks palju oleneb tegelikust sõnastusest. Igatahes hetkel siin teemas mulle vastu vaatav sõnastus on selline, et minu meelest oleks ta pidanud töövahendusse oma teema tegema.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers

sõnum 03.07.2009 16:01:41 vasta tsitaadiga

XYZ, kuidas sellised "kustutamise kaebused" sinuga paistavad alati juhtuvat?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 16:03:43 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Mis mõttes icon_question.gif Ma ei saa su küsimusele hetkel pihta...
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.07.2009 16:07:13 vasta tsitaadiga

Ehk võiks selle teema alguse otsa puhtaks lüüa ja tõsta ümber programmeerimise alla?

Igatahes JUSTer võiks uurida isomeetrilist renderdamist, kindlasti leiab siit miskit: link

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Max Powers

sõnum 03.07.2009 16:09:27 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Max Powers kirjutas:

Kui keegi kurdab, et tema teemad kaovad ja teadet ei saadeta, siis selline kaebus seostud mul kohe sinuga.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 16:24:10 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
XYZ kirjutas:
Max Powers kirjutas:

Kui keegi kurdab, et tema teemad kaovad ja teadet ei saadeta, siis selline kaebus seostud mul kohe sinuga.
Parem kui sa sellist automaatikat ei rakenda. Ma ei mäleta linki anda, ent on olnud juhtumeid kus ma kohe päris kindlalt asjaosaline pole olnud (tean, et olin komandeeringus ja toimumisajal lihtsalt ei viibinudki foorumis).
Konkreetse käesoleva suhtes ma pead ei tea anda - viimastel päevadel olen ma paar posti kustutusnupust kustutanud küll, kuna nad olid niivõrd vääras kohas ja kuidagi poolikult sõnastatud, et ei näinud kiirkorras peale vaadates mingit mõtet nende säilumise eest hoolitseda. Seetõttu ma parem igaks juhuks jätan käesoleva juhtumi otsad lahti. Ainult nagu asjaosaline siin oma tahtmist seletas - siis esimese posti sisu on selline, et kordan - minu silmis töövahendusfoorumi rida ja sinna peab autor ise teema tegema, liigutada lihtsalt ei saa...
Järgmine post tsipa hakkab muutma sisu aga see on juba käesoleva teema mõju tunda.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 03.07.2009 16:29:53 vasta tsitaadiga

XYZ, kindlasti ei taha ma sind süüdistada kõikides sellistes juhtumites.

Samas ehk oleks vahest mõistlik kirjutada kasvõi teemasse lühiselgitus ja panna teema lukku koos automaatse kustutamisega.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 16:45:30 vasta tsitaadiga

Kui mul aega on olnud, siis ma mõnikord olen sedagi teinud. Tõsi, pean tunnistama, liiga kipub Murphy seadus platsi, et just vajalikul hetkel on kiirus peal. Ja mõnikord on ka meelekibedust - foorumi tegijad on vaeva näinud, foorumi avalehel on peenemas kirjas tekstid, et mida kuhugi oodatakse + enamuses on veel algul paar n.ö. poolkohustuslikku tutvustusteemat. Aga ikka plärtsatatakse teemasid kuhu juhtub....
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 03.07.2009 17:43:38 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
1. Inimene, kas sa pole veel juhtunud märkama, et need õpetuse küsijad praktiliselt 100% ootavad, et neile kogu kood ära tehakse, omalt poolt neilt midagi asjalikku ette pakkuda pole ega tule.
2. Õpetaja palkamine (jällegi rõhutan - absoluutselt ükskõik kas raha eest või tasuta (aitäh) eest) on ka tüüpiline töövahendus icon_exclaim.gif

icon_lol.gif nu dajoosh..
selle loogika järgi võib enamik poste panna töövahenduse foorumisse:
*kodanik soovib midagi müüa, siis tegelikult otsib ta lolli, kes ise selle esema kasutamisega maohaavad saaks.
*kodanik soovib midagi osta, siis tegelikult otsib ta kodanikku, kes müügiteenuse osutamise läbi talle vajaliku asja vahendaks
*kodanik, kes teatab arvuti anomaaliast, otsib ju tegelikult spetsialisti, kes tema eest vea tuvastaks
ja nii edasi jne.

demagoogitsen? loomulikult, sest Su vastus tundub ikka äärmiselt lõbus.
thumbs_up.gif
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 17:56:58 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
XYZ kirjutas:
1. Inimene, kas sa pole veel juhtunud märkama, et need õpetuse küsijad praktiliselt 100% ootavad, et neile kogu kood ära tehakse, omalt poolt neilt midagi asjalikku ette pakkuda pole ega tule.
2. Õpetaja palkamine (jällegi rõhutan - absoluutselt ükskõik kas raha eest või tasuta (aitäh) eest) on ka tüüpiline töövahendus icon_exclaim.gif

icon_lol.gif nu dajoosh..
selle loogika järgi võib enamik poste panna töövahenduse foorumisse:
*kodanik soovib midagi müüa, siis tegelikult otsib ta lolli, kes ise selle esema kasutamisega maohaavad saaks.
*kodanik soovib midagi osta, siis tegelikult otsib ta kodanikku, kes müügiteenuse osutamise läbi talle vajaliku asja vahendaks
*kodanik, kes teatab arvuti anomaaliast, otsib ju tegelikult spetsialisti, kes tema eest vea tuvastaks
ja nii edasi jne.

demagoogitsen? loomulikult, sest Su vastus tundub ikka äärmiselt lõbus.
thumbs_up.gif
Ma võtan siiski vabaduse asja tõsisemalt käsitleda:
Enamikku mitte! icon_wink.gif Ostu-müügi jaoks on ikkagi täiesti omad foorumid + veel erifoorum kus lihtsalt kollektsionääridele midagi loovutada icon_wink.gif icon_wink.gif
Mis puutub tõrgetesse, siis nende hulka tõepoolest lipsab aeg-ajalt teemasid mille õigem koht oleks töövahenduses, kuna omanik ise pole isegi siit antavate juhiste toel suuteline korralikult testima ja veel vähem korda tegema. Heal juhtumil ta isegi kirjutab seda juba iseseivalt esimeses postis.
Kõige rängem viga mida ilmselt tehakse on, et töövahenduse foorumi nime tõttu arvatakse seal olevat kohustusliku mingeid astronoomilisi summasid maksma.....
tagasi üles
JUSTer
HV vaatleja
JUSTer

sõnum 03.07.2009 19:26:36 vasta tsitaadiga

Mis isometric? icon_biggrin.gif Landscapet siin foorumis siis tõesti keegi õpetada ei oska? icon_razz.gif 3D icon_sad.gif
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 03.07.2009 19:40:39 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
...

kandideerisid selgeltnägijate konkursile kah?
minuarust on HV küll kalli ande raiskamine, sellise skilliga- paari lause abil määratleda postitaja oskused ning eeldused algatatud teemat lahendama- ajaks ka mASU ajal suvalises kolkas roppu pappi kokku
icon_lol.gif

mille jaoks üldse avalikke foorumeid vaja, kui kõik on võimalik sisse osta?
Või siis teisalt, mis lootust e-riigi mainet tõsta, kui alustajate väetimadki katsed midagi ise teha lämmatatakse autokraatliku arvamusega tegevuse mõttetusest või teostaja saamatusest?

Jah, ma olen ka seda meelt, et koolitükid peaks kõik kodanikud ise tehtud saama ning nõustun ka sellega, et lahendusi, mille ebaõnnestumine võib tuua mingi kahju (näiteks turbeküsimused) ei tohiks avalikus ruumis diletandid katsetama hakata... kuid et iga skripti jaoks teostuseidee peaks sisse ostma, see tundub kummaline

icon_razz.gif
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 19:48:05 vasta tsitaadiga

kännuämmelg, kui enda poolt midagi ette näidata pole, siis vähemalt aitäh eest võiks õiges foorumis sisse osta tõepoolest icon_exclaim.gif
Aga tõeliselt korralikes teemades on teema algatajal pidevalt olnud midagigi enda poolt ette näidata. Kohe esimeses postis. Ainus erand on veel täiesti sõnaselge õppematerjalide küsimine.
Ja kui emma-kumma suhtes on vajakajäämist, siis mina ütlen vastva teema kohta, et ta kuulub tegelikult mujale.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 03.07.2009 19:51:24 vasta tsitaadiga

XYZ: Muide, on veel olemas ka yhiskondlik - kasulik tegevus. Ja see on just seesama, et kui olen kohanud analoogset probleemi, siis jagan niisama va"lja oma info. Mitte ei looda, ega ei arva et keegi kukub seda probleemi esitama To"o"vahenduse teema all reaalselt tehtava to"o"na.

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 03.07.2009 20:01:57 vasta tsitaadiga

JUSTer kirjutas:
Mis isometric? icon_biggrin.gif Landscapet siin foorumis siis tõesti keegi õpetada ei oska? icon_razz.gif 3D icon_sad.gif
Vaatasin toda su antud linki ning seal on kasutatud isomeetrilist graafikat, ehk siis 3d'd "feigitakse" kasutades tavalist 2d'd ja veidi trikke. Loe sealt lingilt noid artikleid, saad teada kuidas teooria peab olema icon_smile.gif

Aga keegi peaks selle teema kindlalt kaheks tegema icon_razz.gif

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 20:05:14 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
XYZ: Muide, on veel olemas ka yhiskondlik - kasulik tegevus. Ja see on just seesama, et kui olen kohanud analoogset probleemi, siis jagan niisama va"lja oma info. Mitte ei looda, ega ei arva et keegi kukub seda probleemi esitama To"o"vahenduse teema all reaalselt tehtava to"o"na.

Postitatud mobile device
Kuule, seda teeme ju enamuses siin kõik...s.t. probleemfoorumites, ostu-müügi foorumid on teine lugu
tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 03.07.2009 20:06:52 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
kännuämmelg, kui enda poolt midagi ette näidata pole, siis vähemalt aitäh eest võiks õiges foorumis sisse osta tõepoolest icon_exclaim.gif .

no läheb jälle peenutsemiseks- siis võiks ju ülevaadete ja kasutaja hinnangute foorumi kogu täiega tõsta "Ära anda" osasse, sest kodanikud ju annavad oma teabe teistele puhtalt kiidusõnade eest icon_lol.gif

samuti ei loe ma õigeks, et kui kodanik omab mingit nägemust ning küsib foorumist vahendeid selle teostamiseks, peaks tal olema samas postis ka list lugematutest tühjasonkimistest jms.
mind on alati kummastanud see, et paljusid tarkvaralisi vahendeid kasutatakse sihtotstarbetult ja ma arvan, et seda poleks, kui neile kodanikele antaks juhiseid, kuidas ja millega asju õigesti teha.

lisaks veel ka see, mida ma korduvalt olen välja öelnud, et HV on muutunud aastatetagusest lahedast erialase teabe hankimise keskkonnast okjonikeskuseks. Üks põhjuseid on kindlasti see, et iga teine küsimus suunatakse Google-sse ning teiseks võiks pidada seda, et asjast teadjad ei viitsi/suvatse/taha enam vastata, kuna kuna arvavad, et küsimus on elemetaarne
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 03.07.2009 20:18:14 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
XYZ kirjutas:
kännuämmelg, kui enda poolt midagi ette näidata pole, siis vähemalt aitäh eest võiks õiges foorumis sisse osta tõepoolest icon_exclaim.gif .

no läheb jälle peenutsemiseks- siis võiks ju ülevaadete ja kasutaja hinnangute foorumi kogu täiega tõsta "Ära anda" osasse, sest kodanikud ju annavad oma teabe teistele puhtalt kiidusõnade eest icon_lol.gif

samuti ei loe ma õigeks, et kui kodanik omab mingit nägemust ning küsib foorumist vahendeid selle teostamiseks, peaks tal olema samas postis ka list lugematutest tühjasonkimistest jms.
mind on alati kummastanud see, et paljusid tarkvaralisi vahendeid kasutatakse sihtotstarbetult ja ma arvan, et seda poleks, kui neile kodanikele antaks juhiseid, kuidas ja millega asju õigesti teha.

lisaks veel ka see, mida ma korduvalt olen välja öelnud, et HV on muutunud aastatetagusest lahedast erialase teabe hankimise keskkonnast okjonikeskuseks. Üks põhjuseid on kindlasti see, et iga teine küsimus suunatakse Google-sse ning teiseks võiks pidada seda, et asjast teadjad ei viitsi/suvatse/taha enam vastata, kuna kuna arvavad, et küsimus on elemetaarne
Ei pruugi neid kiidusõnu tulla ja mind isiklikult jätab kohati ükskõiksekski. Hea kui aimu saab, et taas töötab ja kõik.
Su teine lõik - hmmm - aga osalt annab see aimu, et kus abivajal kitsaskoht onja kuskohas ta tegelikult abi vajab. Muidu seletatakse maast ja ilmast ja küsija vaid haigutab igavusest.... Mõtle ka sellele variandile.
Ja lõpulõik - ongi ülearu palju elementaarseid korduvaid küsimisi. Vastused ammu olemas aga ikka küsitakse uuesti ja kui keegi viitsib uuesti vastata, siis tal veab. Ent veidi halvemal juhul on vastajaks poolikult asjast aru saanu ja tekib wikipedia-sündroom kui tõde on segamini valega, sest kõik ei pärine spetsialistide sulest. Kohati on see hea, teinekord on spets liiga oma nägemustes kinni ja tal on raske uut nägemust esitada. Aga küllalt tihti saab ka kiruda ja õige lahenduse saamine venib abivajajal osalt tema enda süül pikaks, kuna ta pole piisavalt otsingut kasutanud ja olemasolevatesse vastustesse süvenenud.

Aga see on vist nii mõnelegi tüütu filosofeerimine, mis siia nüüd kirja sai.
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 03.07.2009 20:21:34 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
kännuämmelg, kui enda poolt midagi ette näidata pole, siis vähemalt aitäh eest võiks õiges foorumis sisse osta tõepoolest :!:
Aga tõeliselt korralikes teemades on teema algatajal pidevalt olnud midagigi enda poolt ette näidata. Kohe esimeses postis. Ainus erand on veel täiesti sõnaselge õppematerjalide küsimine.

Mille poolest on rauafoorumis olev teema pealkirjaga "arvuti ei tööta, mis viga?" parem sinu poolt kirjeltatud teemast programmeerimise alafoorumist? Mõni selline teema on küll töövahenduse alafoorumisse jõudnud, kuid mitte eriti paljud.
Teine probleem on selles, et kui see teema liigukski töövahenduse alafoorumisse, siis ei jääks sinna mingit asjalikku informatsiooni järgmisele kasutajale, kellel sama probleem on.

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 03.07.2009 20:33:18 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
...
Ja lõpulõik - ongi ülearu palju elementaarseid korduvaid küsimisi. Vastused ammu olemas aga ikka küsitakse uuesti ja kui keegi viitsib uuesti vastata, siis tal veab...

vot see ongi jama- "kolm aastat tagasi ma ju ise vastasin täpselt sellele küsimusele, see oli nii vana info, et pidin millalgi ära kustutama- kõik ju teavad ja kes ei tea, leiavad google-st"...elementaarne ju?
... kui mitte arvestada seda, et noored tulevad kogu aeg peale (kui 13 aastane võib olla juba päris adekvaatne, siis 3 aastat tagasi valitsesid teda veel elementaarvajadused/teadmised), paljud neist soovivad ühe temaatikaga tegeleda ainult ühes foorumis(miks peaks kedanik tormama mööda e-galaktikat ning sõeluma läbi sadu muukeelseid arutelusid?) .
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.07.2009 22:30:29 vasta tsitaadiga

... kuulge, teeks kiriku keset küla ja splitiks probleemi sinna, kus sooviti ? Pole nagu mingi mõisa peale mäng, et sellepärast nii üle reageerida ja juuksekarva lõhki ajada ? Reede õhtu nagu, peaks pidutsema ja ilusat ilma nautima, mitte siin kirvega kurge taga ajama thumbs_up.gif
ranel
HV Guru

sõnum 03.07.2009 23:03:25 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:
Selline teema, kus tahetakse, et keegi teine teeks - see kuulub selgelt töövahendusse (raha esst või tasuta on absoluutselt ükskõik!!!). Ja autor peab ise sinna teema tegema, sinna nihutamine pole võimalik.

paistab et salapärane teema kustutaja just selgus icon_lol.gif

aga eks XYZ, profiil räägib tema enda eest, kuidas hinnatakse ta "kvaliteetset" modereerimist thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  Moderaatorid mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.