Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tiirP
HV Guru

|
12.06.2009 13:32:54
|
|
|
Tiiger15, päris buugi-vuugi vaba ta siiski veel pole, olen korduvalt saanud järgnevat errorit, kuid tegu alles betaga ja jonniks pole põhjust veel
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
12.06.2009 13:48:06
|
|
|
Mul tuli see sama jama 3.5b99-le updatemisega.
2x olnud praeguseks.
Küllap parandavad ära, kui nii levinud probleem on.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.06.2009 02:09:22
|
|
|
Mul paar küsimust.Viimasel ajal olen mõelnud ,et mõned asjad võiks automatiseeritud olla nt Addonide abil
*Kas keegi teab addoni või skripti mis kontrolliks etteantud veebilehte/linki mingil kindlaksmääratud kuupäeval ja kelllaajal ja laeks faili alla?.Näiteks ma tean,et vot sel ja sel kuupäeval tekib teatud lehele .mp3 vormingus podcast(tean täpset aadressi ja failinime) aga ma ei viitsi sel päeval seda vaatama minna(või on muud tegemist) ja tahaks,et see addon läheks ja laeks selle alla minu jaoks
*Mul on enam kui mitu bookmarki just kuskilt foorumist.Samas tahaks,et kuskilt saaks määrata järgmist:need bookmarkid mille olen valinud uuendab teatud aja järel automaatselt taustal viimase lehe peale.Nimelt foorumi bookmarkidega ongi see asi,et näiteks teed bookmarki lehel 65 ,et üldiselt teemal silma peal hoida aga 4 päeva hiljem on viimane lehekülg juba 69 ja pead klikkama,et edasi hüpata.Samas pole hea mõte,et kõiki bookmarke uuendaks viimase lehe peale,kuna nt mul on bookmarkitud enda postitused teatud lehekülgedelt jne.
Kui siit midagi ei tule siis vaatan mis Userscripts.org inimesed kostavad
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Emoprose
HV vaatleja
|
13.06.2009 14:37:51
|
|
|
Nii tõsine probleem siis. Peale Mozilla Firefox 3.0 installimist see töötas ilusti aga ühe kuu pärast enam Cookisi broswer meelde ei jätnud. Logid yuutuubis sisse paned mozilla kinni tööle jälle logi sisse jälle plox. See probleem mingi 3.0.1 - 3.1 olnud juba.
Aidake! Mozilla 2ga töötab, btw kõik cookid on 3mel enabled.
Hetkel kasutan Google Chrome mis tundub olevat Firefoxist ikka kõvasti kiirem, läheb kiireminini tööle ja avab lehti ka kiiremini.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
13.06.2009 15:44:06
|
|
|
Kuidas saab kellelgi üldse vista välja tulekust saadik mõni programm aeglaselt tööle minna?
Tänu pre-loadile avanevad kõik programmid kõige rohkem sekundiga
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.06.2009 15:45:21
|
|
|
Tänud
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.06.2009 16:11:37
|
|
|
Emoprose kirjutas: |
Nii tõsine probleem siis. Peale Mozilla Firefox 3.0 installimist see töötas ilusti aga ühe kuu pärast enam Cookisi broswer meelde ei jätnud. Logid yuutuubis sisse paned mozilla kinni tööle jälle logi sisse jälle plox. See probleem mingi 3.0.1 - 3.1 olnud juba.
Aidake! Mozilla 2ga töötab, btw kõik cookid on 3mel enabled. |
... ja on "Keep until: they expire"?
Private data:
Märgistamata peab olema kas "Always clear my private data when I close Firefox"
või sealtsamast nupu Settings alt "Cookies".
Samuti vaata, et sul mingi rämpsukorjaja a´la CrapCleaner ei eemalda küpsiseid Windowsi sisse- või väljalogimisel.
Kui kõik need on kontrollitud, siis juhul kui Firefox töötab, sulge see ja leia Firefoxi profiili alt üles cookies.sqlite ja nimeta see cookies.sqlite.old ning käivita Firefox.
Kui ka see ei aita, kontrolli üle nuhkvaratõrje ja viiruskaitse seadistus (või nimeta, mida sa kasutad).
Peale selle pole välistatud, et küpsiseid sööv monstrum on mõni Firefoxi lisa, mis vaikimisi seadistuses või oskamatu seadistuse tõttu küpsiseid hävitab. Selle võimaluse välistamiseks loo uus profiil ilma lisadeta ja proovi sellega. Kui siis probleem kaob, tasub viga hakata otsima vana profiili lisadest.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
14.06.2009 01:22:35
|
|
|
kas selline asi nagu x64 versioon firefoxist on ka olemas? ametlik ma mõtlen
ma ise ei leidnud küll midagi ja google pakkus infot ainult mingi "minefield" kohta mis ei tundu väga ametlik toode olevat....
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2009 01:37:30
|
|
|
etk kirjutas: |
kas selline asi nagu x64 versioon firefoxist on ka olemas? ametlik ma mõtlen
ma ise ei leidnud küll midagi ja google pakkus infot ainult mingi "minefield" kohta mis ei tundu väga ametlik toode olevat.... |
tsitaat: |
The precursory builds of upcoming Firefox releases are usually codenamed "Minefield" |
http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=75
the 64-bit Firefox is now operational under 64-bit Windows and is being continuously worked on. The current version is called Minefield; we are looking forward to later versions.
Win64 build doesn't work on 32bit Windows even if you use processor that supports Intel EM64T or AMD64. If you want to use this, you have to install Windows x64 version (Windows XP Professional x64 Edition, Windows Server 2003 x64 Edition or Windows Vista x64). |
3.0.10 Minefield on siiski kirjas kui stabiilne versioon.Iseasi kuidas extensionitega on
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Emoprose
HV vaatleja
|
14.06.2009 10:18:38
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Emoprose kirjutas: |
Aidake! Mozilla 2ga töötab, btw kõik cookid on 3mel enabled. |
... ja on "Keep until: they expire"?
Private data:
Märgistamata peab olema kas "Always clear my private data when I close Firefox"
või sealtsamast nupu Settings alt "Cookies".
Samuti vaata, et sul mingi rämpsukorjaja a´la CrapCleaner ei eemalda küpsiseid Windowsi sisse- või väljalogimisel.
Kui kõik need on kontrollitud, siis juhul kui Firefox töötab, sulge see ja leia Firefoxi profiili alt üles cookies.sqlite ja nimeta see cookies.sqlite.old ning käivita Firefox.
Kui ka see ei aita, kontrolli üle nuhkvaratõrje ja viiruskaitse seadistus (või nimeta, mida sa kasutad).
Peale selle pole välistatud, et küpsiseid sööv monstrum on mõni Firefoxi lisa, mis vaikimisi seadistuses või oskamatu seadistuse tõttu küpsiseid hävitab. Selle võimaluse välistamiseks loo uus profiil ilma lisadeta ja proovi sellega. Kui siis probleem kaob, tasub viga hakata otsima vana profiili lisadest. |
Sain vist korda, tõmbasin kõik mozilla asjad maha. Kustutasin kõik mis talt oli tulnud ja reinstallisin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
14.06.2009 11:33:34
|
|
|
tomorrow, ma mõtlesin, et prooviks x64win peal siis juba võimalikult palju x64 tarkvara aga kuna firefox on siiamaani ainus proge millega ma ID kaardi korralikult tööle olen saanud(Win7 all), siis tahaksingi teada kui võrdväärne siis see Minefield vms on võrreldes tavalise firefoxiga, et kas samad asjad lähevad samamoodi tööle neil
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2009 23:42:16
|
|
|
Mul vedas täna.Hommiku mingi 5 paiku vist läks elekter ära(äike vist).Sel hetkel kui elekter ära läks oli Firefox lahti+2 allalaadimist.Elekter tagasi tuli ja FF käima panin oli suutnud kõikide addonide sätted ära kaotada .Õnneks mul oli ~24 tundi tagasi tehtud backup.Sellega sain kõik jälle normi taastatud.
Siit siis soovitus:tehke backuppe.Kunagi ei tea mis juhtuda võib
kasutan FEBE-t selle jaoks
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
etk
HV kasutaja

|
15.06.2009 01:08:10
|
|
|
mul endal ka FF sätted ja kõik ära kadunud aga ei ole voolukatkestust olnud, mulle tundunud kui mingi bug :S
tomorrow, linki FEBE jaoks ei taha visata?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jako07
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
15.06.2009 21:45:44
|
|
|
Saksamaal tõotab Firefox tõusta populaarseimaks veebilehitsejaks http://www.tarbija24.ee/?id=132100
Endal paar viimast päeva selline (ekraanipilt) probleem, seda ainult Postimehe lehega.
Opera ja IE'ga kuvab ilusti, samuti kuvab ka teises arvutis Firefox-iga ilusti. Milles võib probleem olla, ideid?
Lasin osa 'Lisasid' maha proovisin erinevaid 'Lisa'sid keelata jne aga miski nagu ei aita. Sarnast jama on ka varem olnud, aga
mingi aeg hakkab jälle toimima.
_________________ --------------- |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
15.06.2009 23:01:24
|
|
|
Rakshit Khares Blog kirjutas: |
1- Open Mozilla Firefox and type in the address bar about:config.
2- Next type keyword.URL in the Filter box which is appeared after the first step is completed successfully. As you type the above text, the long list will be trimmed down to one line. (You will see only 1 entry (keyword.URL) under the Preference Name section)
3- Now right click that single entry and select modify. A box will appear.
4- Choose your Search Engine type and accordingly enter the string value of various Search Engines given below.
Google keyword.URL on minul selline: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
|
Allikas
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.06.2009 09:16:10
|
|
|
Tulirebane on saanud omale uue logo 3.5 RC1 versioonis.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 12:00:06
|
|
|
Pildi pealt tundub imelik, aga peab ütlema, et taskbarile sobib
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.06.2009 17:38:45
|
|
|
kas see 3.5 toetab seda win7 superbari vms
ehk siis nagu IE, et tabid on pisipiltidena nähtavad
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
17.06.2009 17:39:36
|
|
|
libe kirjutas: |
kas see 3.5 toetab seda win7 superbari vms
ehk siis nagu IE, et tabid on pisipiltidena nähtavad  |
Ei.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.06.2009 02:08:09
|
|
|
Sain siis esimesed(positiivsed) kogemused Firefox 3.5RC1-ga
Põhimõtteliselt taastasin FEBE-ga FF 3.0.11 võetud profiili koos,lisade,teemade ja keelepaketiga(muu kraam kah).Üllataval kombel tundus kõik hästi jooksvat(ma eeldasin,et ei toimi normaalselt aga võta näpust )
Muidugi oli ka teatud hulk lisasid mis polnud ühilduvad:
Spoiler 
Õnneks selline kena asi nagu Nightly Tester Tools võimaldab käima lükata ka ühildamatud lisad ja seda tegingi,et vaadata ka need lisad ka tegelikult pole ühilduvad või on asi lihtsalt ametlikus toes.
CustomizeGoogle 0.76
Gmail Space 0.5.98
ImageShack® Toolbar 5.2.1.5
Restore Scroll Position 0.5.9.11
TimeTracker 1.2.4 |
- Toimisid ilusti niipalju kui neid sai kasutatud
Eesti (et) keele pakk 3.0rc1
Tab Mix Plus 0.3.7.3 |
- Tekitasid probleeme
Nimelt TabMix kaotas ära võimaluse Tab-e ristikesest kinni panna(mingi ühilduvuse jama vist) ja Eesti keelepaketi jõuga installimine tekitas järgneva(tõenäoliselt FF reinstalli) nõudva olukorra FF avamisel :
Spoiler 
Kindlasti ma utsitan nende lisade autoreid tagant,et need lisad oleksid ühilduvad kui 3.5 selle kuu lõpus välja tuleb.Siiski on mõned erandid.Eesti keelega pole vist muret ,sest väljatulekul peaks olema lokaliseeritud versioon saadaval(Täisinstall.Kuigi ma loodan,et ka eraldi keelepakett en-us versioonile ) .Kahjuks CustomizeGoogle arendamine on lõpetatud ja selle pean vist edaspidigi jõuga peale suruma .Imageshackil võtab ilmselt jälle mitu kuud,et ühilduv versioon välja saada (teate ise kuidas arendusega on firmad vs eraisikud).Muudega ei tohiks probleeme olla.
Siia siis ka nimekiri nendest mis töötasid out-of-box:
Adblock Plus 1.0.2
Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5
CheckPlaces 1.3.2
DownThemAll! 1.1.3
Eesti keele speller 3.1
ErrorZilla Plus 0.6.2
Favicon Picker 3 0.5
FEBE 6.1
FireFTP 1.0.4
G00glepedia 0.6.0
Greasemonkey 0.8.20090123.1
IE Tab 1.5.20090525
Lazarus: Form Recovery 2.0
Linkification 1.3.6
Locale Switcher 2.1
Microsoft .NET Framework Assistant 1.0
myFireFox & Vista-aero Modifier 1.2.1
Nightly Tester Tools 2.0.2
NoScript 1.9.3.3
Organize Status Bar 0.6.3
PC Sync 2 Synchronisation Extension 1.0.0.704
Personal Menu 4.1.4
ReloadEvery 3.5.0
Update Scanner 3.0.4 |
OS oli Windows 7 Ultimate x86 Build 7260.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
20.06.2009 10:54:54
|
|
|
Tab Mix Plus on tavaliselt kodulehel olnud saadaval ka dev versioon, mis on natuke ühilduvum.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|