Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 51, 52, 53  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Codeplaya
HV vaatleja
Codeplaya

sõnum 23.04.2009 08:07:49 vasta tsitaadiga

Mul üks hetk enam aku ei laadinud dv9690-l Viisin garantiisse. Ennem veel kaklesin Clicki töötajatega, kes, olles kuulnud, et mul akut ei lae ja tahan garantiisse tuua, ütlesid esimese asjana, et akule on garantii pool aastat ja nemad ei saa midagi teha. Pika selgitamise peale olid nad nõus minu murega siiski tegelema, sest läppar oli vana selleks hetkeks vaid viis kuud. Garantiis soovitati BIOS updateda, öeldi, et nemad võtavad selle eest kolm sotti. Noh muidugi ma seda lõbu neile ei pakkunud, tegin asja ise ära ja läppar hakkas ilusti laadima.
Aga läpakkaga oli veel teine probleem, nimelt kuumenes ta üle kogu aeg. Kopa viskas ette. Pilti küll tasku ei visanud, aga kole kuumaks ja aeglaseks kippus kogu aeg minema. Küttis tuba ja sahises kogu aeg. Konsulteerisin Servicenetiga ja nemad lugesid mulle hinnakirja ette, palju maksab rüppari puhastamine ja palju vea otsimine jne. Hakkasin viga jahutusest otsima(loogiliselt). Speedfaniga luges 85 kraadi videole. Kõigepealt avastasin, et pool jahutuse avadest oli seespoolt miski plastikutükiga, mis vga porti varjas, suletud. Lõikasin tolle plastiku vähemaks, tehes jahutuse avad suuremaks(muidugi sedaviisi, et VGA pordile ikka kate peale jäi). Siis võtsin Cooleri maha, mis on millegipärast viimane jupp, mis sellest arvutist välja tuleb (seega tuleb kogu rüperaal lahti kruvida viimse detailini). Avastasin GPU ja radika vahelt peale termopasta ilmselt sinna unustatud fooliumitüki. Võtsin selle ära ja vahetasin termopasta. Nüüd on GPU temperatuur 52-62 kraadi (viimast mängides GTA IV-d vmt.) Niiet kõik, kellel pavillion imelikult kuumaks läheb, soovitan järgi vaadata, ega teil sarnaseid probleeme pole. Windows 7-ga töötab dv9690 perfektselt. Teine aasta jookseb ja aparaat on nagu uus. Kõlab küll kentsakalt, aga mina olen küll Pavillionide fänn. ainukene arvuti, mille hinnal ei ole õhku vahel. Võibolla küll on mul lihtsalt jopanud.

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 23.04.2009 08:27:01 vasta tsitaadiga

Codeplaya: See pole Sul mitte foolium, vaid see on soojust juhtiv termokile. 8) Ja kui viitsid uurida, et milliseid odavaid materjale ja lahendusi kasutataks, siis näed et hinnas on umbes 30-50% õhku sees.

Nii, et ütle ausalt välja et oled HP Pavilionide müüja, kes kardab paaniliselt, et inimesed rohkem Pavilione ei osta ja siis jäävad müüjad töötuks icon_wink.gif
-------------------------------------------------------------------------
Torkisin ka üle pika aja üht Kooma kukkunud DV2000-t ja see õnnestus Koomast välja tulla. Kuigi omanik peab temast nüüd lauaarvuti ehitama thumbs_up.gif

viimati muutis tahanteada 24.04.2009 09:33:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.04.2009 15:46:12 vasta tsitaadiga

riskida müügigarantii kadumisega ise lammutades.. ilmselt on mõnel jopanud.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.04.2009 09:54:58 vasta tsitaadiga

Ja saigi siis, eelpool nimetatud, katkisest "HP DV2000 sülearvutist" töötav "HP DV2000 lauaarvuti" icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 24.04.2009 10:56:20 vasta tsitaadiga

tahad pusida, siis võid mult 3k eest saada ühe pooltöötava dv6000 seeria lauaarvuti tooriku. omanik on asja maha kandnud. mina selle ülesputitamise ja uuesti mahakukkumisega kaasnevat aja ja närvikulu oma õllele ei võta.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 24.04.2009 11:03:17 vasta tsitaadiga

laurx: Tere.
Eks siis pead osadena müüki panema - siis ehk isegi saad kokku sellise summa. Ja ma räägin päris tõsiselt, muide.

Ja kui tekib müügiteema, siis ma sellest ehk üht-teist himustan ka ise. Aga kuna Su ülemus Padar ei luba palju raha kulutada, siis on pakkumised üsna madalad icon_biggrin.gif
tagasi üles
tabu
HV kasutaja
tabu

sõnum 24.04.2009 11:12:13 HP PAVILION GRAAFIKA MURE vasta tsitaadiga

Tere
selline mure inimene lasi biossi upgrade peale ja nüüd kui installiti windos peale siis enam ei saa video osa korda
olen proovinud vistaga win xp 2 erineva versiooniga
installib driverid ära kuid ei hakka kasutama manage alt kollane ja kui vaatad propertise siis uncnovn

biosis vaatad siis on disable video ja enableks ei pane
kuidas saada korda
restore bios defult ei aidanud
ei lase muuta biosis midagi
tegin ise ka biosiis upgrade samale versioonile kuuna vanemat ei ole võtta
et ehk tegi miski valesti kuid ikka ei lase muuta suurt midagi
brightness ega miski ei muuda

kas keeegi sai aru ja oskab aidata

toataim
HV kasutaja

sõnum 11.05.2009 15:04:58 vasta tsitaadiga

tervist,

ma mõtlesin,et prooviks kinni haarata sellest HP pakutavast parandusest, mis eelpool mainitud.
mul paar kuud tagasi oli probleem,et ei tahtnud töötada ja nüüd kadus pilt ja piiksub, kui tore ka
see emaplaat pole ..

et siis kas mõni eestlane on ka proovinud oma arvutit parandusse saata?
näpunäiteid, kellega ühendust võtta ja mis dokumendid peavad olema alles ..

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 11.05.2009 15:27:50 vasta tsitaadiga

Teemat lugesid ikka?
tagasi üles
silver88
HV kasutaja

sõnum 11.05.2009 16:23:06 vasta tsitaadiga

Tere,

Vabandan, et ei ole teemat nüüd algusest peale läbi lugenud, kuid mure on HP Pavilion DV9323
Enam arvuti pilti ette ei võta. Kui tööle paned, siis mingit piiksumist pole, tuleb mingi triibuline pilt ka ette.
Garantiid enam arvutil loomulikult pole.

Kus soovitate parandusse viia, Tallinnas?
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 11.05.2009 16:31:13 vasta tsitaadiga

ServiceNet. Korduvalt teemast läbi käinud ju icon_wink.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.05.2009 16:31:18 vasta tsitaadiga

silver88: Kas ka välise ekraaniga on pilt "triibuline" (metsas). Kui jah, siis soovitan, et pea nõu kõigepealt oma rahakotiga, et kas Su rahakott ikka suudab a 6-8000 krooni uue emaplaadi eest välja käia. 8)

Teine asi - uuri oma läppari koodi järgi, et ehk on sellele mudelile kah olemas kehtiv "garantiipikendus" icon_wink.gif
tagasi üles
toataim
HV kasutaja

sõnum 11.05.2009 19:42:00 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Teemat lugesid ikka?

ma ei saanud pihta, võibolla olen pika juhtmega ..

aga dv6000 ja number on seal kirjas ..
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 11.05.2009 19:59:57 vasta tsitaadiga

toataim: Otsid paberid üles ja kõnnad, läppar kaenlas, Servicenetti ja loodad, et Sulle kehtib ka garantiipikendus thumbs_up.gif
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.05.2009 11:49:06 vasta tsitaadiga

toataim kirjutas:
Betamax kirjutas:
Teemat lugesid ikka?

ma ei saanud pihta, võibolla olen pika juhtmega ..

Antud teema esimesel kahel leheküljel on praktiliselt kogu info välja toodud - mis, kus, kuidas ja kuhu thumbs_up.gif
tagasi üles
toataim
HV kasutaja

sõnum 12.05.2009 16:40:23 vasta tsitaadiga

sai räägitud ja ostukuupäevast kuni 24 kuud kehtib emaplaadile parandus, kui pole füüsilis vigastusi.

minu isendil tiksus just 3 aasta täis ,et see võimalus on maha maetud.
jamps lugu aga mis teha icon_razz.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.05.2009 17:13:47 vasta tsitaadiga

toataim: Eks siis on Sul 2 teed:
- kas müüd läppari osadeks
- otsid tuttava elektrooniku üles, kes sellele emaplaadile veel eluvaimu üritab sisse puhuda. 8)

Endal õnnestus viimati Koomast äratada 65xx seeria emaplaat. Nii, et ei pea alati kõik mammid olema lõplikult surnud, nii mõnigi mampsel on arvamusel, et tahab mingi aja edasi töötada icon_wink.gif
tagasi üles
reints
HV Guru
reints

sõnum 12.05.2009 17:45:04 vasta tsitaadiga

tahanteada, Kas mõtled üle kuumendamist icon_rolleyes.gif
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 12.05.2009 18:12:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:

üle kuumendamist

kuumutamisel mingi uus popp ja noobel tehnoloogiline nimi?

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 12.05.2009 18:13:41 vasta tsitaadiga

reints: Puudub vajadus kasutada üht ja sama - internetis levitatud võtet erinevate vigade korral. icon_wink.gif Elektroonikamaailmas tehakse kõigepealt viga ning vea põhjustaja kindlaks ja siis võetakse alles vastu otsus, et mismoodi asjaga edasi minna.

Kui Sa kunagi ise haiglasse kukud, siis samuti ei lööda ju kohe Sulle nuga sisse ja ei kukuta opereerima. Enne ikka uuritakse Sind igapidi läbi ja siis alles võetakse konkreetne otsus, mida opereerida on vaja, vastu.
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 18.05.2009 07:28:40 vasta tsitaadiga

täna oli asi karm ei tahtnud üldse käima minna:D
peale 7 tundi jamamist lõpuks ärkas ellu siiski:D enam välja raibet ei lülita kah:D
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.05.2009 07:44:45 vasta tsitaadiga

siven: Täiesti tüüpiline, et Restartiva veaga HP korral ei tea kunagi, kas ta läheb tööle pärast kümnendat või sajandat "restarti". Või ei lähe üleüldse tööle, ainult restardib. icon_wink.gif
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 18.05.2009 07:53:46 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
siven: Täiesti tüüpiline, et Restartiva veaga HP korral ei tea kunagi, kas ta läheb tööle pärast kümnendat või sajandat "restarti". Või ei lähe üleüldse tööle, ainult restardib. icon_wink.gif

jah ja kahjuks oled sa kade ja ei õpeta kurda korda saab nagu ma aru saand olen:D
tagasi üles
rundll
HV kasutaja
rundll

sõnum 01.06.2009 21:00:58 vasta tsitaadiga

sai saadetud servicenet'i ja kõik toimis thumbs_up.gif. aega võttis nädal. graafikakaart põles läbi.
tagasi üles
dsg
HV kasutaja
dsg

sõnum 01.06.2009 21:38:45 vasta tsitaadiga

minu 6000paavianil andis hdd lahkumis avalduse. Lihtsalt üks päev vaatasin filmi ja tuli bluescreen ja enam üles ei bootinud hdd. Ühe korra juba garantiis käinud sama masin aga siis oli tegu emaplaadi vahetusega.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP Pavilion remonditeema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 51, 52, 53  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.