Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 188, 189, 190  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.03.2009 23:57:20 vasta tsitaadiga

OT: Kumma osa peale kokku jookseb (copy või paste)? Kas wordi safe mode'is ka kokku jookseb? Millised addon'id kasutusel?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.04.2009 22:42:54 vasta tsitaadiga

Muide kui kellelgi esineb selline viga Fraps-ga Vista all siis andsin arendajale teada sellest.Ei pruugi tegelikult vista viga olla:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ühtlasi õnnestus Internet Explorer 8 Final slipstreamida vLitetud Vistasse.Pärast installi oli kenasti olemas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Polnud vaja teha muud kui IE8 install Uniextractiga lahti pakkida ja ie8.msu lisada vLites hotfixide lehel thumbs_up.gif

Ühtlasi sain ka Vista SP2 RTM Escrow buildid kätte(x86 & x64).Virtuaalmasinas läks kenasti vistale peale millesse oli eestikeele pakett integreeritud 8) thumbs_up.gif
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT:
Kasutaja Etz saatis PS-i seoses NOD32 v4 probleemidega Vista all.See peaks käima ka Win7 kohta.Nimelt temal olid BSOD-d ja mina ei saanud NOD32 v4 üldse installida icon_neutral.gif .Tuli välja,et kurja juur on BFE(Base Filtering Engine) nimeline teenus.See käima panna kaovad BSOD-d ja muu jama v4 installimisel/jooksutamisel.Lihtsalt infoks kui keegi peaks sama asja otsa komistama icon_razz1.gif thumbs_up.gif .

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.04.2009 23:04:14 vasta tsitaadiga

Seda et üks rumal küsimus oleks .... et ma ostsin arvuti nii et tuli kaasa plaat Vistaga ja arvuti kasti peale oli kleebitud see product key ja pidin ise instaleerima Vista peale... et ma nüüd olen segaduses et kas võin seda Vistat formatida, selles mõttes et tahaks puhtaks nagu teha ja uuesti peale panna. Kas ma võin sellist asja teha? ja saan pärast ilusti uuesti aktiveerida ilma et mingeid probleeme tuleks ? ja kui mul on Viirusetõrje ostetud ka alles jaanuaris ja kehtib veel aasta et juhul kui ma saan seda formati teha kas ma saan ka sama viirusetõrje tagasi peale lasta (Kaspersky) et ei raatsiks uut küll jälle ostma hakata ? vabandust kui rumalada küsimused aga suht otu olen selles asjas :d ette tänades.
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 03.04.2009 23:08:06 vasta tsitaadiga

Winsoodale saad formati teha ja paned pärast sama cd key ja midagi ei juhtu. Ise tegin töömasinal samamoodi, oli vaja puhast winni.
Kaspersky kohta ei oska öelda aga peaks ka ikka töötama. Sa aktiveerisid kaspersky reg. keyga ?

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 03.04.2009 23:08:13 vasta tsitaadiga

Gap, sa ütlesid et sul on product key olemas. milles siis probleem? icon_smile.gif
tagasi üles
Anna tooli

sõnum 03.04.2009 23:08:33 vasta tsitaadiga

Mõlemad võtmed kehtivad peale formati
tagasi üles
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 03.04.2009 23:12:44 vasta tsitaadiga

Vista ei võta kohe järgi välist helikaarti "Creative SoundBlaster". See on märgitud defaultiks, kuid pean ta USB august välja tirima ning siis uuesti sisse. Draiverid peaks olema Vista omad. 2 plaati oli kaasas: 2000/XP ja Vista. Tuled lähevad põlema, aga häält ei tule. Kui olen välja võtnud juhtme ja tagasi pannud, alles siis saab läbi välise helikaardi kuulata. Teine helikaart on Realteki integreeritud. Kasutan Vistat ainult mängimiseks, seega eriti ei tunne tema hingeelu.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 03.04.2009 23:13:58 vasta tsitaadiga

tänud teile lu1de ja Mis möllad 8)

ee Draco mismõttes reg keyga ? ei ma sellespärast küsisin et Windowsil on juu need igast erinvad verisoonid mingist OEM-id ja igast reeglid et osasi sa ei saa 100 korda formattida jne ... mina nendest pole arus saanud ajavad segadusse mind ainult icon_biggrin.gif aga aitäh teile
tagasi üles
sonex
HV kasutaja
sonex

sõnum 03.04.2009 23:25:38 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
tänud teile lu1de ja Mis möllad 8)

ee Draco mismõttes reg keyga ? ei ma sellespärast küsisin et Windowsil on juu need igast erinvad verisoonid mingist OEM-id ja igast reeglid et osasi sa ei saa 100 korda formattida jne ... mina nendest pole arus saanud ajavad segadusse mind ainult icon_biggrin.gif aga aitäh teile

Kuna sinu kastiga tuli kaasa "kastil" olev kleeps siis tegemist on OEM litsensiga.

Seega oma kastile võid "clean installi" niipalju kui tahad peale lasta, OEM lits. on seotud otseselt sinu "riistvaraga".

Küll aga kasutades sama "OEM Key-d" teise riistvaraga, siis asi enam ei toimi.
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 03.04.2009 23:29:42 vasta tsitaadiga

Kui kaspersky on ajaliselt ostetud aastaks siis peaks ta ka aasta kestma , vahet pole kui mitu formatti teed winsoodale thumbs_up.gif
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.04.2009 16:56:59 vasta tsitaadiga

tänud Draco.

otsisin nagu Googlest mingit õpetust kuidas nagu õigemini seda formati teha aga ei leia millegipärast :S sellepärast et ma ei ole nagu kunagi ise sellist asja teinud olen ainult sisse installinud Xp-d ja Vistat aga formati tegemine tuleb nüüd esimene kord icon_redface.gif ega kellelgi ei ole käepärast mingit nagu natuke juhendit visata ? tahaks nagu õigesti teha kõik icon_biggrin.gif

Sain formati tehtud ..... 2 kroda tegin seda isegi icon_evil.gif nüüd on selline värk tirisin Realteki kodukalt driveri installisin ära ja ikka on selline jama et Computer managmendi all ja Network adaptersi all näitab kahte Realtek RTL8168/8111 Family PSI-E Gigabit ETHERNET NIC (NDIS 6.0) Ja teine on all (NDIS 6.0)#2

miks ta nii teeb või mis valesti on ?? kui esimene kord panin Vista peale siis sellist jama ei olnud ja nüüd selline jama Aidake palun keegi miks ta nii teeb icon_cry.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.04.2009 19:11:51 vasta tsitaadiga

hmm, huvitav bug on ette juhtunud nüüd. nimelt kaovad vistast peale iga restarti mõned fondid. väljendub enamasti selles, et osa teksti on italicus, lucide console, courier new ja arial paistavad need enim mõjutatud olema. fontide uuesti kopeerimine/installimine ei aita või õigemini aitab kuni restardini.
on keegi teine kokku puutunud? või lahendamiseks ideid?

x64 vista ultimate

ErkiT
HV kasutaja

sõnum 04.04.2009 22:48:56 vasta tsitaadiga

kellelgi veel sellist jama esineb, et peale pikemat sleep režiimis olemist (minu puhul Vista Ultiimate x64) ei ärka enam üles ja aitab ainult restart. icon_confused.gif Saab seda kuidagi korda? icon_eek.gif Googeldades leidsin, et teistelgi on sellist jama.
tagasi üles
lurr
HV veteran
lurr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 05.04.2009 00:43:54 vasta tsitaadiga

encrypt - kas sul ei tee seda jama mitte videodriver?
Enda Nvidia tehasekräppi liiga hooga uuendades oli sama case- tõmbasin siis ühe versiooni tagasi ja läppar toimis taas, nagu vaja.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.04.2009 11:42:09 vasta tsitaadiga

Texas Plans Ban of Vista From Government PCs - http://www.tomshardware.com/news/texas-senate-ban-windows-vista,7464.html
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 06.04.2009 18:46:54 vasta tsitaadiga

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=et&FamilyID=1ce481d9-19df-48ef-a952-a4b8e857dd45

Vista SP2 RC on saadaval, kuid mina peale paigaldust enam maailmale ligi ei pääsenud, nii wifi kui ka lani kaudu ütles: puudub DHCP client, lahendust ei leidnudki ja nii ta uninstalli läks ka. Tuleb vist oodata lõppversiooni, mille ühilduvus Delli rauaga parem on. Kas Teil on õnnestunud Eesti versioon käima saada?

lurr
HV veteran
lurr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 06.04.2009 19:37:24 vasta tsitaadiga

huvitav - mina lasin peale ja kõik toimib. masinaks siis FuSi
tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 06.04.2009 23:50:04 vasta tsitaadiga

sulomile kirjutas:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=et&FamilyID=1ce481d9-19df-48ef-a952-a4b8e857dd45

Vista SP2 RC on saadaval, kuid mina peale paigaldust enam maailmale ligi ei pääsenud, nii wifi kui ka lani kaudu ütles: puudub DHCP client, lahendust ei leidnudki ja nii ta uninstalli läks ka. Tuleb vist oodata lõppversiooni, mille ühilduvus Delli rauaga parem on. Kas Teil on õnnestunud Eesti versioon käima saada?
RC on küll väljas, aga keegi teab millal on oodata ametliku realase'i? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.04.2009 18:41:19 vasta tsitaadiga

encrypt kirjutas:
sulomile kirjutas:

RC on küll väljas, aga keegi teab millal on oodata ametliku realase'i? icon_rolleyes.gif

SP2 RTM Escrow lekkis juba enam kui nädal tagasi.Sai ilusti peale installitud Vista SP1-le millele oli juba eesti keel sisse integreeritud 8) thumbs_up.gif

Komistasin millegi huvitava otsa icon_biggrin.gif .Edaspidi saab soovitada seda:
Microsoft Windows Vista 30-Day Eval VHD - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=c2c27337-d4d1-4b9b-926d-86493c7da1aa
tsitaat:

System Requirements

* Supported Operating Systems: Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP

A virtualization product that supports the VHD format is required to use this virtual machine. Microsoft Virtual PC or Microsoft Virtual Server are provided for free and can be used with these VHD based virtual machines. Please refer to the Virtual Server 2005 R2 System requirements page here.

In addition to the System Requirements for the virtualization product, you will need additional disk and memory resources for running the virtual machine. This VHD is pre-configured to use approximately 10GB of hard disk space and approximately 1024MB of memory.

tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 07.04.2009 22:32:11 vasta tsitaadiga

aga vista on ikka täielik kräpp. mul on ajaga mingi suuremat sorti jama. automaatselt pani ta tund aega liiga ette. see oli õige tallinna aeg. et reaalne aeg oleks, pidin ma ise mingi bukaresti aja vist panema. aga meilboxi aeg oli õige ja kui ma nüüd arvuti kella muutsin, läks meilboxi aeg tund aega taha. õe sõnad siis :d oskab keegi aidata miks see nii tegi?
tagasi üles
thaarv
HV kasutaja

sõnum 07.04.2009 22:39:52 vasta tsitaadiga

ämber kirjutas:
aga vista on ikka täielik kräpp. mul on ajaga mingi suuremat sorti jama. automaatselt pani ta tund aega liiga ette. see oli õige tallinna aeg. et reaalne aeg oleks, pidin ma ise mingi bukaresti aja vist panema. aga meilboxi aeg oli õige ja kui ma nüüd arvuti kella muutsin, läks meilboxi aeg tund aega taha. õe sõnad siis :d oskab keegi aidata miks see nii tegi?

Mul olid vistaga koguaeg aja jamad. Pidevalt jäi kell taha. No üldse ei saanud aru miks nii. Praegu Windows 7-ga ka mingi samasugune jama nagu vistaga oli.
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 07.04.2009 22:55:28 vasta tsitaadiga

no seljuhul pole see üldse OS'i viga icon_rolleyes.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 08.04.2009 04:36:29 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
no seljuhul pole see üldse OS'i viga icon_rolleyes.gif

Just icon_exclaim.gif

tagasi üles
ErkiT
HV kasutaja

sõnum 08.04.2009 12:05:41 vasta tsitaadiga

Täna oli kummaline see, et kui läksin kausta kus oli veel omakorda kaustad ja neist ühte sisenesin ning backi vajutasin, ei näidanud Vista üthegi kausta mul, pidin esimese kausta uuesti avama siis nägin sisu jälle. icon_biggrin.gif Back nuppu vajutades kadus ära. Kahtlane. (imelik seletus, ma tean) icon_biggrin.gif
Siis Nvidia x64 driverid panid vigast nii, et viskas ekraani reso madalaks vahepeal ning uuesti paika tagasi ja siis olid kõik ikoonid sassis mul ekraanil. Panin uuemad driverid ja tundub, et enam nii ei tee, ma loodan vähemalt. icon_razz.gif

icon_biggrin.gif Ahm, palju keegi teine Vista x64 system restore'l ketast krahmata laseb? icon_biggrin.gif Mul oli back up faile 30gb kanti, liiga palju mu meelest. icon_biggrin.gif Palju tasuks see limiit panna? (igapäevast varundust vaja ei ole) ketas on 232gb, ja varsti saab täis. icon_rolleyes.gif Ärge näkku lööge, küsin ainult nõu. whistle.gif
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 08.04.2009 12:08:47 vasta tsitaadiga

encrypt kirjutas:
Täna oli kummaline see, et kui läksin kausta kus oli veel omakorda kaustad ja neist ühte sisenesin ning backi vajutasin, ei näidanud Vista üthegi kausta mul, pidin esimese kausta uuesti avama siis nägin sisu jälle. icon_biggrin.gif Back nuppu vajutades kadus ära. Kahtlane. (imelik seletus, ma tean) icon_biggrin.gif
Siis Nvidia x64 driverid panid vigast nii, et viskas ekraani reso madalaks vahepeal ning uuesti paika tagasi ja siis olid kõik ikoonid sassis mul ekraanil. Panin uuemad driverid ja tundub, et enam nii ei tee, ma loodan vähemalt. icon_razz.gif

icon_biggrin.gif Ahm, palju keegi teine Vista x64 system restore'l ketast krahmata laseb? icon_biggrin.gif Mul oli back up faile 30gb kanti, liiga palju mu meelest. icon_biggrin.gif Palju tasuks see limiit panna? (igapäevast varundust vaja ei ole) ketas on 232gb, ja varsti saab täis. icon_rolleyes.gif Ärge näkku lööge, küsin ainult nõu. whistle.gif

Endal on Restore maha võetd, ruumi niigi vähe icon_smile.gif

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 08.04.2009 19:52:42 vasta tsitaadiga

ämber, on sul Vista ainus operatsioonisüsteem arvutis ? Kui ei, siis kontrolli üle et teine opsys kella ümber ei kruti ise. Kui jah, siis on sul midagi valesti seatud, vaikesätetel toimib Tallinna ajatsoonis kõik õigesti.
thaarv, kell jookseb riistvaraliselt ja Windows saab seda vaid aegajalt korrigeerida, mitte panna õige kiirusega jooksma.
Draco, operatsioonisüsteem peaks automaatselt kustutama Restore varundusi kui kettaruumi hakkab väheks jääma.
tagasi üles
kotkas1000
HV kasutaja

sõnum 08.04.2009 23:52:23 vasta tsitaadiga

Kuidas ma saan Vistaga kõige hõlpsamalt mingit faili või folderit passwordiga kaitsta. Ehk folderist sirvida tahtes küsiks passwordi.
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 09.04.2009 00:34:08 vasta tsitaadiga

kotkas1000 kirjutas:
Kuidas ma saan Vistaga kõige hõlpsamalt mingit faili või folderit passwordiga kaitsta. Ehk folderist sirvida tahtes küsiks passwordi.

Huvitaks ennastki see ning kas on võimalik teatud faile ka süsteemi enda eest kaitsta? Et Windowsi ise ka ei saa kirjutada mingit faili/folderisse...
tagasi üles
friik1
HV Guru
friik1

sõnum 09.04.2009 00:42:57 vasta tsitaadiga

kotkas1000, ZIP. Parooli kui sellise tuge ei ole ega arvatavasti tule kuna arhitektuuriliselt on see mõttetu.
asjameez, NTFS security.
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 09.04.2009 08:30:44 vasta tsitaadiga

asjameez kirjutas:
kotkas1000 kirjutas:

Huvitaks ennastki see ning kas on võimalik teatud faile ka süsteemi enda eest kaitsta? Et Windowsi ise ka ei saa kirjutada mingit faili/folderisse...
Kuna win on kõigi teiste opsüsside sarnaselt ülim administraator, siis ainus võimalus, mis meelde tuleb, on kogu ketta suhtes kasutuskeeld, s.t. peita ketas win eest ära
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 09.04.2009 18:22:04 vasta tsitaadiga

et My Computeris ei leia ma enam vabu hardware ikoone, on nähtaval aint siis, kui mingi usb v muu asja sisse lykkata siis tuleb üks ikoon. Et tahaks siis näha KÕIKI hardare ikoone MyComputris aga ei oska ise panna, kunagi vic olen pannud aga enam ei mäleta. ;S lampi on ära kadunud.....
Palun Abi! Vista on!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.04.2009 18:23:48 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
et My Computeris ei leia ma enam vabu hardware ikoone, on nähtaval aint siis, kui mingi usb v muu asja sisse lykkata siis tuleb üks ikoon. Et tahaks siis näha KÕIKI hardare ikoone MyComputris aga ei oska ise panna, kunagi vic olen pannud aga enam ei mäleta. ;S lampi on ära kadunud.....
Palun Abi! Vista on!

Ei saanud päris hästi aru mida sa pidasid silmas hardware ikoonide all eusa_think.gif .

tagasi üles
Anna tooli

sõnum 09.04.2009 18:26:07 vasta tsitaadiga

Ilmselt mõeldud kõvaketta ning optilise seadme ikoone My computer aknas
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 09.04.2009 18:37:51 vasta tsitaadiga

mõtlesin siis neid igasuguseid F, G, H, E jne edasi tühjasi kettaid!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.04.2009 18:56:01 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:

Kui sul seal järel midagi pole nende tähtede all siis ei näitagi icon_wink.gif .

Ehk nendest linkidest on abi icon_wink.gif :
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/hide-drives-from-your-computer-in-windows-vista/
http://www.winhelponline.com/articles/265/1/Customize-the-drive-letter-display-in-Windows-Vista.html

tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 09.04.2009 19:02:03 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
mildseven kirjutas:

Kui sul seal järel midagi pole nende tähtede all siis ei näitagi icon_wink.gif .

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/hide-drives-from-your-computer-in-windows-vista/
http://www.winhelponline.com/articles/265/1/Customize-the-drive-letter-display-in-Windows-Vista.html

eem, ennem näitas küll, mälukaardi pesasi näitas kindlasti........
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.04.2009 19:06:13 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
tomorrow kirjutas:
mildseven kirjutas:

eem, ennem näitas küll, mälukaardi pesasi näitas kindlasti........

Sisemine mälukaardilugeja? .Kui niis siis kas töötab kui mälukaardi sisestad?.Ilmub my computerisse?

tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 09.04.2009 19:34:17 vasta tsitaadiga

jah, sisemine mälukraardi lugeja, ei tia ple midagi hetkel sinna panna....

Kas neid ikoone kuidagi Safely Remove Hardwarega ei saa panna?
Kunagi kaotasin ka need ära aga siis Safely Remove Harwarega ja sain suht koe tagasi....
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 10.04.2009 01:07:37 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:

Kunagi kaotasin ka need ära aga siis Safely Remove Harwarega ja sain suht koe tagasi....
aknas valid file-organize ja siis view alt linnuke show hidden files, folders and drives ette?
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 10.04.2009 09:56:05 vasta tsitaadiga

00bandiit0 kirjutas:
mildseven kirjutas:

aknas valid file-organize ja siis view alt linnuke show hidden files, folders and drives ette?

Palun tee puust punaseks ette, ma ei leia seda, rsk!
Palun....
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 10.04.2009 10:26:59 vasta tsitaadiga

Kuna ei suuda enam kuidagi vana taskbari kasutada, kuid Vistas uut ju ei ole, siis siit ka küsimus: Kas on kuidagi võimalik sundida Vistat olema samasuguse Taskbariga? 3rd-part-program or something?
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.04.2009 10:50:48 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Kuna ei suuda enam kuidagi vana taskbari kasutada, kuid Vistas uut ju ei ole, siis siit ka küsimus: Kas on kuidagi võimalik sundida Vistat olema samasuguse Taskbariga? 3rd-part-program or something?

Samasuguse?.Win7-ga sarnase mõtled?

tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 10.04.2009 11:09:43 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
00bandiit0 kirjutas:
mildseven kirjutas:

Palun tee puust punaseks ette, ma ei leia seda, piix!
Palun....

Iagtahes see ei aidanud, keegi on vic Safely Remove Hardware kinni pannud vms ja nii nad My computerist on läinud aga Kuidagi ikka peaks need tagasi saamaaa????
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 10.04.2009 11:28:55 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
Igtahes see ei aidanud, keegi on vic Safely Remove Hardware kinni pannud vms ja nii nad My computerist on läinud aga Kuidagi ikka peaks need tagasi saamaaa????

Tuleb korra usb pesast välja võtta ja tagasi panna kaardilugeja ühendus. Testitud, toimib selline lahendus!
Lülita muidugi arvuti välja ja ühenda seinast lahti, enne sisemuses sobramist!
Edaspidi kasuta kaardi eemaldamisel selle lahti laskmiseks käsku "Eject" (ilmub, kui teha kaardiseadmel paremklõps)
tagasi üles
mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 10.04.2009 11:59:54 vasta tsitaadiga

Sults kirjutas:
mildseven kirjutas:
Igtahes see ei aidanud, keegi on vic Safely Remove Hardware kinni pannud vms ja nii nad My computerist on läinud aga Kuidagi ikka peaks need tagasi saamaaa????

Tuleb korra usb pesast välja võtta ja tagasi panna kaardilugeja ühendus. Testitud, toimib selline lahendus!
Edaspidi kasuta kaardi eemaldamisel selle lahti laskmiseks käsku "Eject" (ilmub, kui teha kaardiseadmel paremklõps)

Arvuti Garantii all, ei hakka lahti tegema.....

EDIT: Panin ühe mälukaardi siis CF tüübi ja ei midagi, ei lugenud..... Kas mingeid drivereid ei saaks uuendada?tarkvara sellis asja pole?
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 10.04.2009 12:03:57 vasta tsitaadiga

tomorrow, Oskad öelda mis progrega saab Vistat väiksemaks teha, kõik jama minema, oleks vaja korraliku benchi vistat aga Nlite ei toeta ju Vistat?
prtv
HV Guru

sõnum 10.04.2009 12:04:51 vasta tsitaadiga

vLite?
HV Guru
G80

sõnum 10.04.2009 12:05:39 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
vLite?

Ongi olemas selline asi. icon_biggrin.gif Tänud hakkan uurima. thumbs_up.gif

mildseven
HV vaatleja
mildseven

sõnum 10.04.2009 12:23:25 vasta tsitaadiga

mildseven kirjutas:
Sults kirjutas:
mildseven kirjutas:

Arvuti Garantii all, ei hakka lahti tegema.....

EDIT: Panin ühe mälukaardi siis CF tüübi ja ei midagi, ei lugenud..... Kas mingeid drivereid ei saaks uuendada?tarkvara sellis asja pole?

Niisiis asi on korras.... võtsin lihtsalt arvuti voolu võrgust välja ja see aitas.... nüüd näen Kõike nelja vaba nö. ketast. Aitähh, kes aitasid eriti tänud Sultsile!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.04.2009 12:27:45 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
gan3b kirjutas:
vLite?

Ongi olemas selline asi. icon_biggrin.gif Tänud hakkan uurima. thumbs_up.gif

Teema kah: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=376364

Siiski hetkel ei arendata seda seega kui SP2 välja tuleb siis vLitega seda töenäoliselt slipstreamida ei saa icon_neutral.gif .

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 188, 189, 190  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.