|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tsihh
HV veteran
|
29.03.2009 23:57:20
|
|
|
| OT: Kumma osa peale kokku jookseb (copy või paste)? Kas wordi safe mode'is ka kokku jookseb? Millised addon'id kasutusel?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.04.2009 23:04:14
|
|
|
| Seda et üks rumal küsimus oleks .... et ma ostsin arvuti nii et tuli kaasa plaat Vistaga ja arvuti kasti peale oli kleebitud see product key ja pidin ise instaleerima Vista peale... et ma nüüd olen segaduses et kas võin seda Vistat formatida, selles mõttes et tahaks puhtaks nagu teha ja uuesti peale panna. Kas ma võin sellist asja teha? ja saan pärast ilusti uuesti aktiveerida ilma et mingeid probleeme tuleks ? ja kui mul on Viirusetõrje ostetud ka alles jaanuaris ja kehtib veel aasta et juhul kui ma saan seda formati teha kas ma saan ka sama viirusetõrje tagasi peale lasta (Kaspersky) et ei raatsiks uut küll jälle ostma hakata ? vabandust kui rumalada küsimused aga suht otu olen selles asjas :d ette tänades.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
03.04.2009 23:08:06
|
|
|
Winsoodale saad formati teha ja paned pärast sama cd key ja midagi ei juhtu. Ise tegin töömasinal samamoodi, oli vaja puhast winni.
Kaspersky kohta ei oska öelda aga peaks ka ikka töötama. Sa aktiveerisid kaspersky reg. keyga ?
_________________ Purgatory Judgement |
|
| tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
03.04.2009 23:08:13
|
|
|
Gap, sa ütlesid et sul on product key olemas. milles siis probleem?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
03.04.2009 23:08:33
|
|
|
| Mõlemad võtmed kehtivad peale formati
|
|
| tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
03.04.2009 23:12:44
|
|
|
| Vista ei võta kohe järgi välist helikaarti "Creative SoundBlaster". See on märgitud defaultiks, kuid pean ta USB august välja tirima ning siis uuesti sisse. Draiverid peaks olema Vista omad. 2 plaati oli kaasas: 2000/XP ja Vista. Tuled lähevad põlema, aga häält ei tule. Kui olen välja võtnud juhtme ja tagasi pannud, alles siis saab läbi välise helikaardi kuulata. Teine helikaart on Realteki integreeritud. Kasutan Vistat ainult mängimiseks, seega eriti ei tunne tema hingeelu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.04.2009 23:13:58
|
|
|
tänud teile lu1de ja Mis möllad 8)
ee Draco mismõttes reg keyga ? ei ma sellespärast küsisin et Windowsil on juu need igast erinvad verisoonid mingist OEM-id ja igast reeglid et osasi sa ei saa 100 korda formattida jne ... mina nendest pole arus saanud ajavad segadusse mind ainult aga aitäh teile
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sonex
HV kasutaja

|
03.04.2009 23:25:38
|
|
|
| Gap kirjutas: |
tänud teile lu1de ja Mis möllad 8)
ee Draco mismõttes reg keyga ? ei ma sellespärast küsisin et Windowsil on juu need igast erinvad verisoonid mingist OEM-id ja igast reeglid et osasi sa ei saa 100 korda formattida jne ... mina nendest pole arus saanud ajavad segadusse mind ainult aga aitäh teile |
Kuna sinu kastiga tuli kaasa "kastil" olev kleeps siis tegemist on OEM litsensiga.
Seega oma kastile võid "clean installi" niipalju kui tahad peale lasta, OEM lits. on seotud otseselt sinu "riistvaraga".
Küll aga kasutades sama "OEM Key-d" teise riistvaraga, siis asi enam ei toimi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
03.04.2009 23:29:42
|
|
|
Kui kaspersky on ajaliselt ostetud aastaks siis peaks ta ka aasta kestma , vahet pole kui mitu formatti teed winsoodale
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
04.04.2009 16:56:59
|
|
|
tänud Draco.
otsisin nagu Googlest mingit õpetust kuidas nagu õigemini seda formati teha aga ei leia millegipärast :S sellepärast et ma ei ole nagu kunagi ise sellist asja teinud olen ainult sisse installinud Xp-d ja Vistat aga formati tegemine tuleb nüüd esimene kord ega kellelgi ei ole käepärast mingit nagu natuke juhendit visata ? tahaks nagu õigesti teha kõik
Sain formati tehtud ..... 2 kroda tegin seda isegi nüüd on selline värk tirisin Realteki kodukalt driveri installisin ära ja ikka on selline jama et Computer managmendi all ja Network adaptersi all näitab kahte Realtek RTL8168/8111 Family PSI-E Gigabit ETHERNET NIC (NDIS 6.0) Ja teine on all (NDIS 6.0)#2
miks ta nii teeb või mis valesti on ?? kui esimene kord panin Vista peale siis sellist jama ei olnud ja nüüd selline jama Aidake palun keegi miks ta nii teeb
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.04.2009 19:11:51
|
|
|
hmm, huvitav bug on ette juhtunud nüüd. nimelt kaovad vistast peale iga restarti mõned fondid. väljendub enamasti selles, et osa teksti on italicus, lucide console, courier new ja arial paistavad need enim mõjutatud olema. fontide uuesti kopeerimine/installimine ei aita või õigemini aitab kuni restardini.
on keegi teine kokku puutunud? või lahendamiseks ideid?
x64 vista ultimate
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
04.04.2009 22:48:56
|
|
|
kellelgi veel sellist jama esineb, et peale pikemat sleep reiimis olemist (minu puhul Vista Ultiimate x64) ei ärka enam üles ja aitab ainult restart. Saab seda kuidagi korda? Googeldades leidsin, et teistelgi on sellist jama.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
05.04.2009 00:43:54
|
|
|
encrypt - kas sul ei tee seda jama mitte videodriver?
Enda Nvidia tehasekräppi liiga hooga uuendades oli sama case- tõmbasin siis ühe versiooni tagasi ja läppar toimis taas, nagu vaja.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
lurr
HV veteran

|
06.04.2009 19:37:24
|
|
|
| huvitav - mina lasin peale ja kõik toimib. masinaks siis FuSi
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
06.04.2009 23:50:04
|
|
|
RC on küll väljas, aga keegi teab millal on oodata ametliku realase'i?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.04.2009 18:41:19
|
|
|
| encrypt kirjutas: |
RC on küll väljas, aga keegi teab millal on oodata ametliku realase'i?  |
SP2 RTM Escrow lekkis juba enam kui nädal tagasi.Sai ilusti peale installitud Vista SP1-le millele oli juba eesti keel sisse integreeritud 8)
Komistasin millegi huvitava otsa .Edaspidi saab soovitada seda:
Microsoft Windows Vista 30-Day Eval VHD - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=c2c27337-d4d1-4b9b-926d-86493c7da1aa
| tsitaat: |
System Requirements
* Supported Operating Systems: Windows Server 2003; Windows Vista; Windows XP
A virtualization product that supports the VHD format is required to use this virtual machine. Microsoft Virtual PC or Microsoft Virtual Server are provided for free and can be used with these VHD based virtual machines. Please refer to the Virtual Server 2005 R2 System requirements page here.
In addition to the System Requirements for the virtualization product, you will need additional disk and memory resources for running the virtual machine. This VHD is pre-configured to use approximately 10GB of hard disk space and approximately 1024MB of memory. |
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ämber
HV kasutaja
|
07.04.2009 22:32:11
|
|
|
| aga vista on ikka täielik kräpp. mul on ajaga mingi suuremat sorti jama. automaatselt pani ta tund aega liiga ette. see oli õige tallinna aeg. et reaalne aeg oleks, pidin ma ise mingi bukaresti aja vist panema. aga meilboxi aeg oli õige ja kui ma nüüd arvuti kella muutsin, läks meilboxi aeg tund aega taha. õe sõnad siis :d oskab keegi aidata miks see nii tegi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
thaarv
HV kasutaja
|
07.04.2009 22:39:52
|
|
|
| ämber kirjutas: |
| aga vista on ikka täielik kräpp. mul on ajaga mingi suuremat sorti jama. automaatselt pani ta tund aega liiga ette. see oli õige tallinna aeg. et reaalne aeg oleks, pidin ma ise mingi bukaresti aja vist panema. aga meilboxi aeg oli õige ja kui ma nüüd arvuti kella muutsin, läks meilboxi aeg tund aega taha. õe sõnad siis :d oskab keegi aidata miks see nii tegi? |
Mul olid vistaga koguaeg aja jamad. Pidevalt jäi kell taha. No üldse ei saanud aru miks nii. Praegu Windows 7-ga ka mingi samasugune jama nagu vistaga oli.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
07.04.2009 22:55:28
|
|
|
no seljuhul pole see üldse OS'i viga
_________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
08.04.2009 12:05:41
|
|
|
Täna oli kummaline see, et kui läksin kausta kus oli veel omakorda kaustad ja neist ühte sisenesin ning backi vajutasin, ei näidanud Vista üthegi kausta mul, pidin esimese kausta uuesti avama siis nägin sisu jälle. Back nuppu vajutades kadus ära. Kahtlane. (imelik seletus, ma tean)
Siis Nvidia x64 driverid panid vigast nii, et viskas ekraani reso madalaks vahepeal ning uuesti paika tagasi ja siis olid kõik ikoonid sassis mul ekraanil. Panin uuemad driverid ja tundub, et enam nii ei tee, ma loodan vähemalt.
Ahm, palju keegi teine Vista x64 system restore'l ketast krahmata laseb? Mul oli back up faile 30gb kanti, liiga palju mu meelest. Palju tasuks see limiit panna? (igapäevast varundust vaja ei ole) ketas on 232gb, ja varsti saab täis. Ärge näkku lööge, küsin ainult nõu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
08.04.2009 12:08:47
|
|
|
| encrypt kirjutas: |
Täna oli kummaline see, et kui läksin kausta kus oli veel omakorda kaustad ja neist ühte sisenesin ning backi vajutasin, ei näidanud Vista üthegi kausta mul, pidin esimese kausta uuesti avama siis nägin sisu jälle. Back nuppu vajutades kadus ära. Kahtlane. (imelik seletus, ma tean)
Siis Nvidia x64 driverid panid vigast nii, et viskas ekraani reso madalaks vahepeal ning uuesti paika tagasi ja siis olid kõik ikoonid sassis mul ekraanil. Panin uuemad driverid ja tundub, et enam nii ei tee, ma loodan vähemalt.
Ahm, palju keegi teine Vista x64 system restore'l ketast krahmata laseb? Mul oli back up faile 30gb kanti, liiga palju mu meelest. Palju tasuks see limiit panna? (igapäevast varundust vaja ei ole) ketas on 232gb, ja varsti saab täis. Ärge näkku lööge, küsin ainult nõu.  |
Endal on Restore maha võetd, ruumi niigi vähe
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
08.04.2009 19:52:42
|
|
|
ämber, on sul Vista ainus operatsioonisüsteem arvutis ? Kui ei, siis kontrolli üle et teine opsys kella ümber ei kruti ise. Kui jah, siis on sul midagi valesti seatud, vaikesätetel toimib Tallinna ajatsoonis kõik õigesti.
thaarv, kell jookseb riistvaraliselt ja Windows saab seda vaid aegajalt korrigeerida, mitte panna õige kiirusega jooksma.
Draco, operatsioonisüsteem peaks automaatselt kustutama Restore varundusi kui kettaruumi hakkab väheks jääma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kotkas1000
HV kasutaja

|
08.04.2009 23:52:23
|
|
|
Kuidas ma saan Vistaga kõige hõlpsamalt mingit faili või folderit passwordiga kaitsta. Ehk folderist sirvida tahtes küsiks passwordi.
_________________ Tõlkis: Luule Zavornok
Teksti luges: Malle Peedo |
|
| tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
09.04.2009 00:34:08
|
|
|
| kotkas1000 kirjutas: |
| Kuidas ma saan Vistaga kõige hõlpsamalt mingit faili või folderit passwordiga kaitsta. Ehk folderist sirvida tahtes küsiks passwordi. |
Huvitaks ennastki see ning kas on võimalik teatud faile ka süsteemi enda eest kaitsta? Et Windowsi ise ka ei saa kirjutada mingit faili/folderisse...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
friik1
HV Guru

|
09.04.2009 00:42:57
|
|
|
kotkas1000, ZIP. Parooli kui sellise tuge ei ole ega arvatavasti tule kuna arhitektuuriliselt on see mõttetu.
asjameez, NTFS security.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.04.2009 08:30:44
|
|
|
| asjameez kirjutas: |
| kotkas1000 kirjutas: |
| Kuidas ma saan Vistaga kõige hõlpsamalt mingit faili või folderit passwordiga kaitsta. Ehk folderist sirvida tahtes küsiks passwordi. |
Huvitaks ennastki see ning kas on võimalik teatud faile ka süsteemi enda eest kaitsta? Et Windowsi ise ka ei saa kirjutada mingit faili/folderisse... |
Kuna win on kõigi teiste opsüsside sarnaselt ülim administraator, siis ainus võimalus, mis meelde tuleb, on kogu ketta suhtes kasutuskeeld, s.t. peita ketas win eest ära
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
09.04.2009 18:22:04
|
|
|
et My Computeris ei leia ma enam vabu hardware ikoone, on nähtaval aint siis, kui mingi usb v muu asja sisse lykkata siis tuleb üks ikoon. Et tahaks siis näha KÕIKI hardare ikoone MyComputris aga ei oska ise panna, kunagi vic olen pannud aga enam ei mäleta. ;S lampi on ära kadunud.....
Palun Abi! Vista on!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
09.04.2009 18:23:48
|
|
|
| mildseven kirjutas: |
et My Computeris ei leia ma enam vabu hardware ikoone, on nähtaval aint siis, kui mingi usb v muu asja sisse lykkata siis tuleb üks ikoon. Et tahaks siis näha KÕIKI hardare ikoone MyComputris aga ei oska ise panna, kunagi vic olen pannud aga enam ei mäleta. ;S lampi on ära kadunud.....
Palun Abi! Vista on! |
Ei saanud päris hästi aru mida sa pidasid silmas hardware ikoonide all .
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
09.04.2009 18:26:07
|
|
|
| Ilmselt mõeldud kõvaketta ning optilise seadme ikoone My computer aknas
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
09.04.2009 18:37:51
|
|
|
| mõtlesin siis neid igasuguseid F, G, H, E jne edasi tühjasi kettaid!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
09.04.2009 19:02:03
|
|
|
eem, ennem näitas küll, mälukaardi pesasi näitas kindlasti........
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
09.04.2009 19:34:17
|
|
|
jah, sisemine mälukraardi lugeja, ei tia ple midagi hetkel sinna panna....
Kas neid ikoone kuidagi Safely Remove Hardwarega ei saa panna?
Kunagi kaotasin ka need ära aga siis Safely Remove Harwarega ja sain suht koe tagasi....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
10.04.2009 01:07:37
|
|
|
Kunagi kaotasin ka need ära aga siis Safely Remove Harwarega ja sain suht koe tagasi.... |
aknas valid file-organize ja siis view alt linnuke show hidden files, folders and drives ette?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
10.04.2009 09:56:05
|
|
|
| 00bandiit0 kirjutas: |
Kunagi kaotasin ka need ära aga siis Safely Remove Harwarega ja sain suht koe tagasi.... |
aknas valid file-organize ja siis view alt linnuke show hidden files, folders and drives ette? |
Palun tee puust punaseks ette, ma ei leia seda, rsk!
Palun....
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
10.04.2009 10:26:59
|
|
|
Kuna ei suuda enam kuidagi vana taskbari kasutada, kuid Vistas uut ju ei ole, siis siit ka küsimus: Kas on kuidagi võimalik sundida Vistat olema samasuguse Taskbariga? 3rd-part-program or something?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
10.04.2009 11:09:43
|
|
|
| 00bandiit0 kirjutas: |
aknas valid file-organize ja siis view alt linnuke show hidden files, folders and drives ette? |
Palun tee puust punaseks ette, ma ei leia seda, piix!
Palun.... |
Iagtahes see ei aidanud, keegi on vic Safely Remove Hardware kinni pannud vms ja nii nad My computerist on läinud aga Kuidagi ikka peaks need tagasi saamaaa????
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Sults
HV veteran
|
10.04.2009 11:28:55
|
|
|
| Igtahes see ei aidanud, keegi on vic Safely Remove Hardware kinni pannud vms ja nii nad My computerist on läinud aga Kuidagi ikka peaks need tagasi saamaaa???? |
Tuleb korra usb pesast välja võtta ja tagasi panna kaardilugeja ühendus. Testitud, toimib selline lahendus!
Lülita muidugi arvuti välja ja ühenda seinast lahti, enne sisemuses sobramist!
Edaspidi kasuta kaardi eemaldamisel selle lahti laskmiseks käsku "Eject" (ilmub, kui teha kaardiseadmel paremklõps)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
10.04.2009 11:59:54
|
|
|
| Sults kirjutas: |
| Igtahes see ei aidanud, keegi on vic Safely Remove Hardware kinni pannud vms ja nii nad My computerist on läinud aga Kuidagi ikka peaks need tagasi saamaaa???? |
Tuleb korra usb pesast välja võtta ja tagasi panna kaardilugeja ühendus. Testitud, toimib selline lahendus!
Edaspidi kasuta kaardi eemaldamisel selle lahti laskmiseks käsku "Eject" (ilmub, kui teha kaardiseadmel paremklõps) |
Arvuti Garantii all, ei hakka lahti tegema.....
EDIT: Panin ühe mälukaardi siis CF tüübi ja ei midagi, ei lugenud..... Kas mingeid drivereid ei saaks uuendada?tarkvara sellis asja pole?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
10.04.2009 12:03:57
|
|
|
tomorrow, Oskad öelda mis progrega saab Vistat väiksemaks teha, kõik jama minema, oleks vaja korraliku benchi vistat aga Nlite ei toeta ju Vistat?
_________________ Ära siia kliki |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
10.04.2009 12:04:51
|
|
|
vLite?
_________________ |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
10.04.2009 12:05:39
|
|
|
Ongi olemas selline asi. Tänud hakkan uurima.
_________________ Ära siia kliki |
|
| tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
10.04.2009 12:23:25
|
|
|
| Sults kirjutas: |
Edaspidi kasuta kaardi eemaldamisel selle lahti laskmiseks käsku "Eject" (ilmub, kui teha kaardiseadmel paremklõps) |
Arvuti Garantii all, ei hakka lahti tegema.....
EDIT: Panin ühe mälukaardi siis CF tüübi ja ei midagi, ei lugenud..... Kas mingeid drivereid ei saaks uuendada?tarkvara sellis asja pole? |
Niisiis asi on korras.... võtsin lihtsalt arvuti voolu võrgust välja ja see aitas.... nüüd näen Kõike nelja vaba nö. ketast. Aitähh, kes aitasid eriti tänud Sultsile!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |