Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-PitBull-
HV vaatleja
|
24.03.2009 17:07:24
|
|
|
T2nel kirjutas: |
Mis pood see oli kus nii kiuslikud müüjad on?  |
Jõhvi tele2 esindus ja see pole mul esimene telefon, millega olen pidanud mitmeid kordi garantiis käima ja siis kui lõpuks ütled, et esitad kaebuse nende kohta, et siis alles hakatakse ennast liigutama ja vahetatakse telefon välja. Sellepeale, kui ütlesin, et telefon oleks ilmselt mustas nimekirjas, kui oleks varastatud, tegi müüja mõmm-mõmm. Aga jah, sai ikka tükk aega seal vaieldud ja müüja vastused läksid järjest jaburamaks, lõpuks tõusis püsti ja läks taha ruumi minema, sest ei suutnud vist ühtegi mõistlikku vastust öelda. Ja hea küll, telefon on ostetud firma nimele, siis firmal on mingi tempel või asi olemas, aga kust peaks templi võtma eraisik? Algul oligi, et on vaja allkirjaga volitust, küsisin siis, et selle võib ju samamoodi võltsida ja siis juba oli templit ka peale vaja Kust võtab eraisik templi Lõpuks hakkas veel mingit notari värki ajama Anti mingi telefoni number, kust öeldi kohe, et see on ikka väga vale koht, kuhu ma helistan. Aga no eks paistab, mis saab. Ei teadnud, et sellina jama tuleb, muidu oleks öeld jah, et ise ostsin selle telefoni selle firma nimele ja poleks probleeme vist olnud ka
Ja kui keegi teaks inimest, kes on samamoodi teise käest ostnud telefoni ja äkki on vahetusse läinud ja kõik ilusti sujunud, siis andke teada. Ei tea kas mujal ka selline jebimine on nagu jõhvis.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.03.2009 17:23:37
|
|
|
Tempel ei ole Eesti Vabariigis nõutav. Vene aja igand.
Kui ostutsekk olemas, siis kuskil pole öeldud, et just ostja peaks kaupa garantiisse viima või vahetama minema.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
24.03.2009 17:37:14
|
|
|
rex kirjutas: |
Tempel ei ole Eesti Vabariigis nõutav. Vene aja igand.
Kui ostutsekk olemas, siis kuskil pole öeldud, et just ostja peaks kaupa garantiisse viima või vahetama minema. |
Leiaks kusagilt seadustest üles sellise asja, mis selle kohta kirjutab, et templit/pitsatit ei pea olema ja et just lepingu peal olev ostja ei pea kaupa garantiisse viima, tahaks näha mis nägu nad siis teevad
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
zimson
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 17:49:22
|
|
|
Sellist asja otseselt küll seaduses kirjas ei ole. Samas ei ole ka kirjas, et seda vaja oleks. Seega kui nõuet ei ole, siis järelikult pole tarvis.
_________________ Juriidiliselt on kõik korrektne! |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
25.03.2009 00:38:04
|
|
|
zimson kirjutas: |
Sellist asja otseselt küll seaduses kirjas ei ole. Samas ei ole ka kirjas, et seda vaja oleks. Seega kui nõuet ei ole, siis järelikult pole tarvis. |
lihtsamalt, mis pole keelatud on lubatud!
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
2 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
25.03.2009 11:29:05
|
|
|
Nii põhimõtteliselt on mul siis nüüd paber olemas ja lausa templiga. Külastan siis täna jälle neid, algul ei tee juttugi, et on paber olemas nüüd vaid lasen neil seletada, et kuda oleks võimalik teise inimese lepinguid välja printida ja kus on kirjas, et firmal peab olema oma tempel/pitsat. Ja siis uurin veel paari idiootset asja, mida nad mulle seal seletasid.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
nooskip
HV vaatleja
|
25.03.2009 19:13:10
|
|
|
Seda lugedes on tunne nagu see oleks komöödia kuskilt seriaalist.
Tele 2 ei tundu väga usaldusväärne koht kust omale mobiili soetada, sellise juttu põhjal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
25.03.2009 20:33:47
|
|
|
Läksin siis templiga paberiga esindusse, seda tädi seal polnud, kes oli eelmine kord. Viskasin paberi letti ja selle peale öeldi, et selle paberiga ei saa midagi , notariaalset lepingut on vaja. Küsiti, kes ütles, et sellise paberiga saab, vastasin, et see tädi ütles, kes siin eelmine kord oli. Pistis see sama tädi siis tagaruumist pea välja ja hakkas ajama, et tema pole öeld midagi, et sellise tavalise templiga paberiga saab. Siis viskas küll korralikult kopsu üle maksa, sõimasin ta korralikult läbi ja rohkem ta tagant ruumist välja ei tulnud. Teistele tädidele ütlesin, et ei huvita mind enam, tehku mis tahavad, täna lahkun ma uue telefoniga siit. Helistati ja möllati siis ja sain lõpuks telefoni kätte, aga öeldi, et jah sellise tavalise isetrükitud lepinguga tegelikult ei saa ikkagi, olgugi, et tempel on peal. Kodus siis vaatasin, sellel telefonil sama viga, millepärast eelmisega hakkasin garantiis käima, nimelt see pinisemine kui valgustus põleb, aga no nüüd vist loobun sellest võitlusest, seekord kulus remontideks, millest mitte midagi kasu polnud, neli kuud. Las pealegi olla see pinin, enam ei viitsi. Ja see ka veel, algul öeldi, et jah valige siis uus telefon, et e51 pole enam neil, ütlesin, et ma ei taha mingit muud saia, tahan seda sama mudelit. Et kui teil pole seda siin kaupluses, siis tellige see siia mõnest teisest esindusest. Sellepeale öeldi, et ei, valige teine telefon, mis on kohapeal saadaval. Andke andeks, aga ka see on minu arust ajuvaba Lõpuks kui suvatseti oma perse maast lahti kangutada, selgus, et kapis on ka kaks e51, üks must ja siis see pruunikas. Tegelt tahtsin väga hõbedast Aga jätke siis meelde, et kui kelleltki ostate telefoni, tehke notarjaalne leping, et sellist jama vältida, nagu mul oli. AJUVABA 8)
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
T2nel
HV Guru

|
25.03.2009 20:42:55
|
|
|
tsitaat: |
notariaalset lepingut on vaja.
|
Hehe, täiesti segi läinud seal. Sellise jutuga võib kassi saba alla sõita. Kujutage nüüd ette kui midagi ostate või müüte ja iga kord käid notari jutul, notarid ei jõuaks enam muud tööd tehagi. Absurdsus kuubis. Ostu-müügilepingu võib teha täiesti vabas vormis ja kasvõi tikutopsi peale.
|
|
Kommentaarid: 798 loe/lisa |
   |
646 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
25.03.2009 20:47:33
|
|
|
Tädid võivad ennast põlema panna, vallasvara müügiks pole mingit notarit vaja, isegi autot saab osta-müüa lihtkirjaliku lepinguga, nüüd telefoni ei saa.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.03.2009 21:03:20
|
|
|
-PitBull- kirjutas: |
Kodus siis vaatasin, sellel telefonil sama viga, millepärast eelmisega hakkasin garantiis käima, nimelt see pinisemine kui valgustus põleb |
See on pigem omadus kui viga. Pole veel mittepirisevat kohanud. Mõni lihtsalt kuuleb seda teistest paremini. Selle pärast ei ole mõtet oma aega garantii vahet jooksmisega raisata.
Notariaalset lepingut on vaja, kui su E51 on kinnisturegistris.
viimati muutis rex 25.03.2009 21:04:23, muudetud 1 kord |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
25.03.2009 21:05:21
|
|
|
Kas oskab keegi nõu anda?
Kui menüüst valida "Rakenduste allalaadimine" siis valides sealt sobiva rakenduse ja asudes seda allalaadima, valitakse automaatselt 3,5G ühendus, isegi kui wifi on saadaval.
Gmaili java rakendust või telefoni sisemist brauserit käivitades antakse valida ühenduste vahel (ka seadistatud wifi), tahaks seda ka selle Rakenduste allalaadimise osas kasutada, mitte andmemahtu maksta.
Kuidas saaks?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
26.03.2009 00:54:29
|
|
|
rex kirjutas: |
Kodus siis vaatasin, sellel telefonil sama viga, millepärast eelmisega hakkasin garantiis käima, nimelt see pinisemine kui valgustus põleb |
See on pigem omadus kui viga. Pole veel mittepirisevat kohanud. Mõni lihtsalt kuuleb seda teistest paremini. Selle pärast ei ole mõtet oma aega garantii vahet jooksmisega raisata.
Notariaalset lepingut on vaja, kui su E51 on kinnisturegistris.  |
Pinisemisest sain lahti trükkplaadi vahetusega, siis aga ei töötanud valgusandur ja seda enam korda ei saanudki. Ega siis tuleb leppida selle pininaga.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
26.03.2009 10:19:38
|
|
|
Poleks ma seda pinisemise asja siit lugend, poleks ma teadnutki et telefon pisieb. Valgus peal siis panen kõrva äärde siis on kuulda, muidu pole. 8)
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
 |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
26.03.2009 13:46:51
|
|
|
Muidu nagu ei häiriks, aga telefonil on suht hea videokvaliteet ja filmimise ajal jääb ikka kõva pinin peale. Iseasi on muidugi see, palju ma seda videot ikka teen
Nii selline küsimus siis, võtan menüü-laadi alla ja kui sealt tahan midagi laadida, hakkab gprs-i kaudu laadima. Kuidas saaks wifi kaudu? Igalpool mujal laseb valida pöörduspunktide vahel, aga selles kaustas hakkab kohe gprs-i kasutama. Ja seadete all on pandud pöörduspunkt:alati küsi.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
26.03.2009 15:50:13
|
|
|
Proovisin ka just seda Laadi alla! ja mul lasi valida.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
26.03.2009 16:17:26
|
|
|
puik17 kirjutas: |
Proovisin ka just seda Laadi alla! ja mul lasi valida. |
Kustutasin tele2 http pöörduspunkti ära, siis lasi ka valida, muidu ei saanud kuidagi.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
26.03.2009 18:06:44
|
|
|
Et mingeid muid seadeid kuskilt näppida pole mõtet? Pöörduspunkte peab kustutama asuma?
EMT võrk tollel konkreetselt aparaadil kasutusel.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZaHooR
HV vaatleja
|
27.03.2009 19:24:30
|
|
|
Mina olen saanud selle nii pöörduspunkti küsima, et valil Laadi alla. Ja siis kui laadi alla menüüs oled võtad valikud ja seaded. Sealt saab muuta seda värki. Tükk aega valis see mul automaatselt pöörduspunkti, kui ükspäev juhuslikult avastasin ja peale seda on alati küsinud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
-PitBull-
HV vaatleja
|
31.03.2009 14:46:19
|
|
|
Kas E51 näitab, palju on saadetud ja saabunud sõnumeid? Tundub nagu oleks vaadanud kunagi, aga no nüüd ei leia
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
GoGGy
HV Guru

|
31.03.2009 15:21:22
|
|
|
Kas E51 näitab, palju on saadetud ja saabunud sõnumeid? Tundub nagu oleks vaadanud kunagi, aga no nüüd ei leia  |
minu teada loendur tal küll puudub (nägu nt. 6500c-l)
_________________ nutitarvikud24 osta.ee / kaup24.ee / instagram / facebook
Telefon 55 77 2 33 (viber/whatsapp) |
|
Kommentaarid: 546 loe/lisa |
   |
384 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
01.04.2009 11:06:25
|
|
|
E51 (ja vist nii mõnegi teise Nokia) kiituseks ütlen et "Mobiilivahetus", vms tal täpne nimi oli, rakendus on lihtsalt suurepärane asi. Pole kunagi varem nii kiirelt ühest mobiilist teise kolimist teostanud. BT abil telefonid kokku ja valmis.
Leidsin rakenduste laadimise menüüst lõpuks ka pöörduspunkti küsimise määrangu üles
Siiski pole mu arvamus muutunud selles osas, et Nokia Symbian menüü loogika on mööda.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
01.04.2009 18:45:08
|
|
|
Symbian on jätkuvalt parim ja loogiliseim mobiilisoft.
Postitatud iPhone'ilt.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
03.04.2009 17:54:47
|
|
|
Selline küsimus et ega müügipakendis vist mälukaarti kaasas pole (sai TELE2 netipoest ostetud kuna kohapeal ja lähemates linnades pole antud telefoni hetkel) ja tuleb eraldi osta?
Ning teine küss kui esimesel vastuseks et tuleb osta eraldi: Kui suuri kaarte see telefon sööb? 8GB toimib või on 4GB piir?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
03.04.2009 18:03:36
|
|
|
1) Elisast ostes kaarti kaasas polnud.
2) Nokia.ee lehelt:
* Seadmemälu kasutaja andmetele kuni 130 MB
* Lisamälu kuni 4 GB microSD-mälukaartidel, kiirvahetuse võimalus
Minu poolt ka üks küsimus:
Kas oskab keegi soovitada hästi loetavat ja kontrastset teemat E51'ga kasutamiseks?
A la must-valge vms et viletsama nägemisega oleks tekst hästi haaratav.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|