Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas jätkame Crysis 2 MP teemadel siin, või teema uue teema? |
Jätkame vanas teemas |
|
30% |
[ 3 ] |
Teeme uue teema |
|
70% |
[ 7 ] |
|
hääli kokku : 10 |
|
autor |
|
Killerwave
HV Guru

|
20.03.2009 11:00:16
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
Killerwave kirjutas: |
üksteise jalaväge purustada ja TS lolli möla ajada |
Järgmine kord näeb seda siis võtab pseudotanki või gaussauto ja hakkab diskreetselt turvalisest kohast sisestama. Säherdune <b>piix</b> ei tapa aga piloot saab reas orgasme.  |
Arvata on
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.03.2009 05:51:05
|
|
|
Oh bljaa.Täna sai mingi eriti pikk sessioon maha peetud.Võibolla ajaliselt kestvuselt isegi isiklik rekord :
Spoiler 
Crystatsi andmetel vähemalt 7,5 tundi
Ohoo.Mesa on kah plussis lõpuks.
1.02 KD Ratio
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
23.03.2009 20:31:24
|
|
|
Lähen nh servusse tule ka teeme ühe maratoniumi Hommikul olin korra sees ja sõdisin nende peamehe revolutionX-ga, umbes nii et ühe korra oman mina AA-ga ja siis tema kaks korda vtoliga. Aga fun ikka.
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
23.03.2009 21:37:26
|
|
|
Segased. Mängiks ise ka nii palju kui aega oleks ja piisavalt kaua istuda suudaks. Eelmine nädal oli vaheaeg, mõtlesin küll, et saab kõvasti Crysist taguda, aga ikka ei jõudnud. Suvel on vast rohkem aega, siis saaks maratone teha ja tuleks arengut ka. Kui ikka mõni nädal üldse ei jõua mängida langeb skill nii ära, et mänguisu kadund.
tomorrow on küll hea arengu vahepeal teinud.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_r
HV vaatleja
|
24.03.2009 01:20:40
|
|
|
tervitused, olen küll uus kasutaja aga vahest võetakse mind kah kamba crysist mängima sinna serverisse
proovisin ka teema algatajale PM i saata aga ei õnnestunud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
24.03.2009 01:54:52
|
|
|
Täna sai üks mäng tehtud taas, viimasel ajal ma ei tea mis jama on aga ei tunne enam ennast väga kindlalt enam klaveri ja hiire taga Enivei siin näide minu parkimisoskusest ja mitte ärge küsige ka kuidas see juhtus, oleks veel teistpidi ja nina allapoole saaks veel aru aga....naerda sai
Vb homme taas jõuab mõned mängud teha, hetkel aga ropp väsimus ja peavalu ning seega magama...
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.03.2009 04:53:36
|
|
|
Täna sai üks mäng tehtud taas, viimasel ajal ma ei tea mis jama on aga ei tunne enam ennast väga kindlalt enam klaveri ja hiire taga Enivei siin näide minu parkimisoskusest ja mitte ärge küsige ka kuidas see juhtus, oleks veel teistpidi ja nina allapoole saaks veel aru aga....naerda sai
Vb homme taas jõuab mõned mängud teha, hetkel aga ropp väsimus ja peavalu ning seega magama... |
Spoiler 
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
24.03.2009 12:46:04
|
|
|
martin_r kirjutas: |
tervitused, olen küll uus kasutaja aga vahest võetakse mind kah kamba crysist mängima sinna serverisse
proovisin ka teema algatajale PM i saata aga ei õnnestunud |
Tere jah, rahvas viimasel ajal ära kadunud, ning eesti servu puha kokku kuivanud. Siinsed manjakid(thumbuser, tomorrow, killerwave jne) pelavad põhiliselt NH serveris(Noob hunters). Ise olen vabsee ilma pc-ita ja ei saa kahjuks mõnda aega isegi mängu käivitada.
MIx sa mulle ps-i ei saanud saata?
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.03.2009 16:04:30
|
|
|
ot: |
Cb4 kirjutas: |
MIx sa mulle ps-i ei saanud saata?  |
|
Kui ma ei eksi siis nüüd uued kasutajad ei saagi saata PS-i.Mingi turvameede vms
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
26.03.2009 18:02:35
|
|
|
Lõin eile õhtul editori lahti ja välgust tekkis mõte mida kohe sõna otseses mõttes voolima ja välja uuristama hakkasin.
Esialgne tulemus siis järgnevatel piltidel.
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Tolle saaks teha lihtsalt TIA/IA mapiks ning lisada veel mõningaid elemente nagu kosed, vb mingit väheldast taimestikku väljapoole jne
Nii sees kui väljas saab ringi joosta ning seal on mitmeid läbikäike ja vb isegi üllatavaid käike. Esimesel korral ei pruugi arugi saada kuhu sattunud oled kui ringi kõnnid seal.
viimati muutis Killerwave 26.03.2009 18:04:42, muudetud 1 kord |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
26.03.2009 18:04:23
|
|
|
Päris sefid pildid 8) crysise ise taas peale tulnud
Aga selle pole kasu
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_r
HV vaatleja
|
26.03.2009 21:02:04
|
|
|
mikssiis sellest kasu ei ole, ma sain sinna servuse lõpuks sisse
omasin seal natuke iseennast
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
26.03.2009 21:09:57
|
|
|
Pc-d ei ole
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
26.03.2009 21:27:36
|
|
|
Lõin eile õhtul editori lahti ja välgust tekkis mõte mida kohe sõna otseses mõttes voolima ja välja uuristama hakkasin.
Esialgne tulemus siis järgnevatel piltidel.
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Tolle saaks teha lihtsalt TIA/IA mapiks ning lisada veel mõningaid elemente nagu kosed, vb mingit väheldast taimestikku väljapoole jne
Nii sees kui väljas saab ringi joosta ning seal on mitmeid läbikäike ja vb isegi üllatavaid käike. Esimesel korral ei pruugi arugi saada kuhu sattunud oled kui ringi kõnnid seal. |
Meenutab nvidia DX10 promo värki jubedalt.
Spoiler 
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
26.03.2009 21:29:04
|
|
|
Cascades
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
26.03.2009 21:30:41
|
|
|
Sel juhul on minu mälu väga huvitav, ei tulnud küll selle peale et sealt paralleele tõmmata
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
27.03.2009 02:48:21
|
|
|
eje. NH klann on harjund õhust nukema --- ronisid karjakaupa sisse ja mudkui uhavad- võtsin locpik kiti ja kui järgmise satsi järgi mindi, siis võtsin vtoli üle ja tapsin kõik väljatulnud nukesoovijad maha --- aga krt korraga sai vaid ühe nukerelva pardale võtta. Tüübid vangutasid pead--- see taktika oli midagi uut.
tegin NH-s veel ühe mängu - maratonmängu --- NH p3ng oli üks kindral, mina teine ja siis sõdisime kogu aeg üksteise vastu vtolidega. Olin tast veidi parem NH Azul proovis ka vtole teha aga tema omad lasin alla kõik. Jube lahing oli
_________________ "The computer says I need to upgrade my brain to be compatible with the new software."
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
27.03.2009 03:19:20
|
|
|
eje. NH klann on harjund õhust nukema --- ronisid karjakaupa sisse ja mudkui uhavad- võtsin locpik kiti ja kui järgmise satsi järgi mindi, siis võtsin vtoli üle ja tapsin kõik väljatulnud nukesoovijad maha --- aga krt korraga sai vaid ühe nukerelva pardale võtta. Tüübid vangutasid pead--- see taktika oli midagi uut.
tegin NH-s veel ühe mängu - maratonmängu --- NH p3ng oli üks kindral, mina teine ja siis sõdisime kogu aeg üksteise vastu vtolidega. Olin tast veidi parem NH Azul proovis ka vtole teha aga tema omad lasin alla kõik. Jube lahing oli  |
Peaks ka vb mängima, hetkel mingi pausi moodi asi, mis sest et hetkel nagu just aega ja sai puhkusele koolist mõneks ajaks.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
27.03.2009 03:39:48
|
|
|
eje. NH klann on harjund õhust nukema --- ronisid karjakaupa sisse ja mudkui uhavad- võtsin locpik kiti ja kui järgmise satsi järgi mindi, siis võtsin vtoli üle ja tapsin kõik väljatulnud nukesoovijad maha |
Oi see oli hea lüke
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
30.03.2009 18:14:53
|
|
|
Viimane üllitis ka crymodis üleval...
[Work in Progress]Dream
http://crymod.com/thread.php?postid=479851#post479851
EDIT:
Täna just hetk tagasi oli -NH- serveris 64 sloti test. Max mis kokku inimesi mängis korraga oli 50 ja vot see oli juba lahing.
Kahjuks lõppes test sellega mida ma juba ennem kartsin, ping lag ja server hetkel maas. Vb meie suur liider RevolutionX suudab asja siiski tööle saada(selleks oligi praegune test et leida vigu ja neid oli veel) ning mõne päeva pärast tuleb NH servusse SUURI muutusi aga eks seda näete juba siis.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
tumbuser
Kreisi kasutaja
|
30.03.2009 20:22:04
|
|
|
Täna just hetk tagasi oli -NH- serveris 64 sloti test. |
Kui nad sellega hakkama saavad - panevad 64 rahuldavalt käima - siis kirjutan avalduse komsom...ptüi.... NH-sse astumiseks.
Ja teen annetuse neile kui nad ütlevad või seletavad kuidas tavalisest hanzanetist saab lihtinime oma lihtkonto kaudu ülekannet teha ilma et ülekanne ei läheks maksma mingi 300 raha
. |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
30.03.2009 20:56:55
|
|
|
Täna just hetk tagasi oli -NH- serveris 64 sloti test. |
Kui nad sellega hakkama saavad - panevad 64 rahuldavalt käima - siis kirjutan avalduse komsom...ptüi.... NH-sse astumiseks.
Ja teen annetuse neile kui nad ütlevad või seletavad kuidas tavalisest hanzanetist saab lihtinime oma lihtkonto kaudu ülekannet teha ilma et ülekanne ei läheks maksma mingi 300 raha  |
64 slot server oli ka eraldi üleval aga hetkel kahandati seda 54 aga seegi hea ning asi töötab, enamvähem. Asi siiski TESTserverina.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
30.03.2009 20:59:19
|
|
|
Viimane üllitis ka crymodis üleval...
[Work in Progress]Dream
http://crymod.com/thread.php?postid=479851#post479851
EDIT:
Täna just hetk tagasi oli -NH- serveris 64 sloti test. Max mis kokku inimesi mängis korraga oli 50 ja vot see oli juba lahing.
Kahjuks lõppes test sellega mida ma juba ennem kartsin, ping lag ja server hetkel maas. Vb meie suur liider RevolutionX suudab asja siiski tööle saada(selleks oligi praegune test et leida vigu ja neid oli veel) ning mõne päeva pärast tuleb NH servusse SUURI muutusi aga eks seda näete juba siis. |
Assa nugis see on JULM!
Juba 32-ga oli vahest selline madin, et oi oi.
Krt peab ka varsti jälle mängima hakkama.
_________________ Ära siia kliki |
|
Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
2 :: |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
30.03.2009 20:59:20
|
|
|
Hehh, tulin ka sisse, 30sek mängisin, siis server crasshis.
Ma loodan et nad selle korralikult tööle saavad.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
01.04.2009 06:14:32
|
|
|
windsurfer kirjutas: |
Hehh, tulin ka sisse, 30sek mängisin, siis server crasshis.
Ma loodan et nad selle korralikult tööle saavad. |
Sul ei vedanud jah, ma sain tükk aega seal mängida Hetkel kahandati seda 50 peale, eks ülemused katsetavad erinevaid asju seal, ka uusi VOTE stuffi jne
Edit: 50 servu töötab juba mitu tundi ilusti, sai mõned head mängud tehtud. Möllu on küll tunduvalt rohkem, iseasi kas see ka jääb nii...
FAIL
Crytek pani selle kinni kuna see oli nende reeglite vastane tegevus teha suurem servu sedasi.
Ülejäänud tekst(umbes 2000 ühikut on tsenseeritud) ja see kõik cryteki pihta bullshit
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|